Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:09 - 01/06/2014

Τα νέα μέτρα και τα χαράτσια..βαπτίζονται τώρα «μέτρα υψηλής ποιότητας»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τα νέα μέτρα και τα χαράτσια..βαπτίζονται τώρα «μέτρα υψηλής ποιότητας»

NEA ΜΕΤΡΑ..ΚΑΙ ΜΗ ΒΙΩΣΙΜΟ ΧΡΕΟΣ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΝΤ…

Με την ολοκλήρωση αυτής της επιθεώρησης, το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε την παρέκκλιση από το κριτήριο απόδοσης σχετικά με τις εσωτερικές ληξιπρόθεσμες οφειλές, λόγω των διορθωτικών δράσεων που πραγματοποιήθηκαν. Λόγω των καθυστερήσεων στην εφαρμογή του προγράμματος, το Συμβούλιο ενέκρινε επίσης το αίτημα των Αρχών για την ισομερή ανακατανομή των υπόλοιπων τριών εκταμιεύσεων στις τρεις επιθεωρήσεις που απομένουν για το 2014.

Η συμφωνία του Διευρυμένου Πιστωτικού Μηχανισμού, η οποία εγκρίθηκε στις 15 Μαρτίου 2012, (βλέπε Δελτίο Τύπου 12/85), αποτελεί μέρος ενός κοινού χρηματοδοτικού πακέτου με χώρες-μέλη της Ευρωζώνης, το οποίο ανέρχεται σε €173 δισεκατομμύρια σε διάστημα τεσσάρων ετών. Περιλαμβάνει την κατ’ εξαίρεση πρόσβαση σε πόρους του ΔΝΤ που ισοδυναμούν περίπου με το 2.159 τοις εκατό της ποσόστωσης της Ελλάδος.

Μετά τις διαβουλεύσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Συμβουλίου, κύριος Ναογιούκι Σινοχάρα, δήλωσε:

«Οι Ελληνικές Αρχές σημείωσαν σημαντική πρόοδο στην εξυγίανση της δημοσιονομικής θέσης και στην επανεξισορρόπηση της οικονομίας. Η πρωτογενής δημοσιονομική θέση κατέστη πλεονασματική νωρίτερα απ’ ότι αναμένονταν, και η Ελλάδα μόνο μέσα σε τέσσερα χρόνια, πήγε από το πιο αδύναμο στο πιο ισχυρό κυκλικά προσαρμοσμένο πρωτογενές δημοσιονομικό υπόλοιπο στην Ευρωζώνη. Όμως, υπάρχουν αρκετές προκλήσεις που πρέπει να ξεπεραστούν πριν θεωρηθεί ότι η σταθεροποίηση έχει ολοκληρωθεί και ότι η Ελλάδα βρίσκεται πάλι σε βιώσιμο και ισορροπημένο αναπτυξιακό δρόμο.

«Χρειάζεται περαιτέρω δημοσιονομική προσαρμογή για να διασφαλιστεί η βιωσιμότητα του χρέους, μέσα από ανθεκτικά μέτρα υψηλής ποιότητας και με την παράλληλη ενίσχυση του κοινωνικού διχτυού ασφαλείας. Είναι ουσιαστικής σημασίας οι Αρχές να συνεχίσουν τις βελτιώσεις στις φορολογικές εισπράξεις και στην καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, καθώς και
την ενίσχυση του ελέγχου των δαπανών.

Οι διοικητικές μεταρρυθμίσεις πρέπει να επισπευσθούν. Οι Αρχές προβαίνουν σε διορθωτικές ενέργειες για την εκκαθάριση των εσωτερικών ληξιπρόθεσμων οφειλών και για την επίσπευση των ιδιωτικοποιήσεων.

«Παρά τη σημαντική μισθολογική προσαρμογή, η απόδοση των εξαγωγών παραμένει συγκριτικά χαμηλή. Για το λόγο αυτό, είναι ευπρόσδεκτος ο αναδιπλασιασμός των προσπαθειών για την απελευθέρωση των αγορών των προϊόντων και των υπηρεσιών. Χρειάζονται περαιτέρω μέτρα για την άρση των θεσμικών εμποδίων στον ανταγωνισμό σε σημαντικούς τομείς, καθώς και για τη μεταρρύθμιση στις επενδυτικές αδειοδοτήσεις. Οι Αρχές έχουν δεσμευτεί να αναζωογονήσουν τις μεταρρυθμίσεις στην αγορά εργασίας και να βελτιώσουν το επιχειρηματικό κλίμα.

«Η αντιμετώπιση του υψηλού επιπέδου των μη εξυπηρετούμενων δανείων παραμένει θέμα υψηλής προτεραιότητας. Αν και δεν υπάρχει δριμύς κίνδυνος για τη σταθερότητα, είναι ζωτικής σημασίας για την οικονομική ανάκαμψη οι τράπεζες να είναι επαρκώς κεφαλαιοποιημένες εκ των προτέρων για την αναγνώριση των ζημιών βάσει πιο ρεαλιστικών παραδοχών σχετικά με τις εισπράξεις δανείων. Καταβάλλονται προσπάθειες για την ανακεφαλαιοποίηση του τραπεζικού συστήματος και για τη διατήρηση του αποθεματικού ασφαλείας του Ελληνικού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ώστε να αντιμετωπιστούν απρόβλεπτα γεγονότα που ίσως προκύψουν κατά τη διάρκεια του προγράμματος. Το νομικό πλαίσιο για την εξυγίανση του ιδιωτικού χρέους θα πρέπει επίσης να ενισχυθεί ταχέως.

«Το δημόσιο χρέος προβλέπεται να παραμείνει σε υψηλά επίπεδα και για την επόμενη δεκαετία, παρά το στοχευμένο υψηλό πρωτογενές πλεόνασμα. Είναι ευπρόσδεκτες οι διασφαλίσεις των Ευρωπαίων εταίρων της Ελλάδος ότι θα εξετάσουν περαιτέρω μέτρα και βοήθεια, αν χρειαστεί, για τη μείωση του χρέους πολύ πιο κάτω από το 110 τοις εκατό του ΑΕΠ, με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα εφαρμόσει πλήρως το πρόγραμμα,» δήλωσε ο κύριος Σινοχάρα.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 06/01/2014 @ 1:40 ΜΜ

    ΓΑΜΑΤΟΟΟΟΟΟ!!!! ΑΝΤΕ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ!!!

  2. Ανώνυμος 06/01/2014 @ 5:15 ΜΜ

    ΜΕΤΡΑ HI-FI KAI ΥΨΗΛΗΣ ΕΥΚΡΙΝΕΙΑΣ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 06/01/2014 @ 7:03 ΜΜ

    εδω και μιση ωρα που τριγυριζω στα διαφορα σαιτ με εχει πιασει τικ νευρικου γελιου,αν τωρα προσθεσω το ποσοι μαλ….. ελληνες απο 30 και ανω ψηφισαν με το κεφαλι μεσα στο χωμα τα καλα μας τα παιδια των τριων μεγααααααααααλων θαυματων αποκομματων,κομματα υποσχεθηκα στον ευατο μου να μην ξανακανω συζητηση στο περιγυρο μου και εξω για το τι καπνο φουμαρουν.καλα μας κανουν!!!για αυτο και γω απο τουδε και στο εξης ειπα ενα κοντο δεξια,ενα μακρυ αριστερα και οταν ταριαξει τα βουνα στο κεντρο.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*