19:36 - 24/02/2015

Τέταρτο Ράιχ, τσιφτετέλια, 16βάλβιδα, μπουζούκια και ΔΝΤ

Η Μέρκελ ζητάει την παράδοση της Κρήτης, μας φέρουν και νέο μνημόνιο που δεν το λένε μνημόνιο αλλά κάπως αλλιως, οι Ρώσοι επιστήμονες βρήκαν χρυσή σβάστικα σε βάθος χιλιομέτρων στην λίμνη Vostok στην Ανταρκτική. Προ ημερών στην Αθήνα ψάχνοντας για κάποιο δρόμο ενώ έβρεχε, ρωτάω δυο ματάδες και πέφτω ξερός όταν μου απάντησαν χχμμμμ … δυο φάτσες Μαμελούκων ψηλοί σαν ακρίδες. Κοιτάω στην κλούβα και βλέπω όλους με την ίδια φάτσα εκτός του αξιωματικού που ήταν Έλληνας. Μετά κάποιοι με βρίζουν όταν μιλάω για Τέταρτο Ράιχ γιατί δεν καταλαβαίνουν και είναι ανιστόρητοι.

Διαβάζω στο internet: Ένα συγκλονιστικό απόσπασμα από το νέο Μνημόνιο που αποδεικνύει ότι όχι απλώς παραδίδεται η χώρα στους ξένους δανειστές, αλλά όπως έχει αποκαλυφθεί ανοίγει το δρόμο ακόμα και για επέμβαση των στρατιωτικών δυνάμεων στην Ελλάδα, αλλά και συλλήψεις Ελλήνων δημόσιων λειτουργών στο εξωτερικό ή όπου βρίσκονται, δημοσιεύουμε σήμερα. Πρόκειται όχι για επιστροφή στην βαυαροκρατία, αλλά επιστροφή στην Φραγκοκρατία. Το περιεχόμενο του κειμένου είναι ανατριχιαστικό και απορεί κανείς πως μπορεί κάποιοι έχουν εκπέσει του εθνικού φρονήματος σε τέτοιο βαθμό ώστε να ψηφίζουν τέτοιο κείμενο

Το οποίο κείμενο τι λέει; Πρώτον ότι το δημόσιο στερείται πλέον κάθε ασυλίας και τα περιουσιακά στοιχεία ή έσοδά του μπορούν να κατασχεθούν! Και αυτό αφορά και τα έσοδα από υδρογονάνθρακες, από πάσης φύσεως ορυκτά, από πάσης φύσεως δημόσια περιουσία κλπ. Αλλά μπορούν μέχρι και να συλληφθούν και να κρατηθούν Έλληνες πολίτες αν δεν πληρωθούν τα δάνεια των τοκογλύφων!

Μπορεί να εκδοθεί διεθνές ένταλμα κατά της χώρας.

Το ερώτημα είναι πως θα συλληφθούν και θα κρατηθούν; Καλά στο εξωτερικό, μπορούν να συλλάβουν τους πρεσβευτές (με το παρόν άρθρο δεν ισχύει η ασυλία τους τουλάχιστον στις χώρες που δεν απαγορεύεται με υποχρεωτικό νόμο, όπως π.χ. οι ΗΠΑ. Στην Ελλάδα, όμως πως θα συμβεί αυτό αφού η χώρα παραιτήθηκε του δικαιώματος της ασυλίας; Μήπως με «εισαγόμενη» εκτελεστική εξουσία;

Όπως πριν έτσι και τώρα

Δεν θα το πω κωλοτούμπα όπως με χαιρεκακία το λέει η αντιπολίτευση. Θα μπορούσαμε όμως να το δούμε ως μια ομαλή προσγείωση στη σκληρή πραγματικότητα όπου οι μονομερείς ενέργειες και η ακραία κομπορρημοσύνη για κατάργηση του μνημονίου, της τρόικας και όλων των εφαρμοστικών νόμων, με ένα άρθρο την επομένη του σχηματισμού της αριστερής κυβέρνησης, δεν έχουν θέση στο μαγαζί του Σόιμπλε.

Τώρα και με τη βούλα της κυβέρνησης, μπορούν να περιμένουν τον εύθετο χρόνο και την έγκριση των θεσμών, τα νομοσχέδια για τις 100 δόσεις, τα κόκκινα δάνεια και οι πλειστηριασμοί αλλά και η αύξηση του κατώτατου μισθού στα 751 ευρώ. Θα περιμένουν ακόμα η κατάργηση του ΧΑΡΑΤΣΙΟΥ- ΕΝΦΙΑ, οι φοροελαφρύνσεις και τα αφορολόγητα, το πράσινο φως από τους θεσμούς.

Παράλληλα οι ιδιωτικοποιήσεις που μέχρι χαρακτηρίζονταν ως ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας, όχι απλά δεν αναστέλλονται αλλά προχωρούν και δεν ακυρώνονται ακόμα κι αυτές που δεν έχουν ολοκληρωθεί, ενώ γι αυτές που δεν έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες, θα εξεταστούν ξεχωριστά και υπό το πρίσμα της καλύτερης αξιοποίησης!

Απορείτε; ΓΙΑΤΙ;

Όταν ψωνίζατε στα σουπερ μάρκετ αντί για τον μπακάλη της γειτονιάς, γιατί “πεισθήκατε” ότι σας έκλεβε, όταν θέλατε την «σιγουριά» της δημόσιας θέσης ή της Τράπεζας, όταν θέλατε 2 και 3 αυτοκίνητα στην οικογένεια και μάλιστα 16βάλβιδα, όταν παίρνατε σπίτι με 30 !!!!! χρόνια δάνειο, όταν πηγαίνατε με τις Ρωσίδες χωρίζοντας τις γυναίκες σας, όταν πίνατε malt ουίσκια λες και είχατε στο χωριό σας, όταν τρέφατε μπάκα βάζοντας τους Αλβανούς να δουλεύουν στα χωράφια σας, όταν δεχόσαστε τους λαθρομετανάστες περιμένοντας από το κράτος να λύσει το πρόβλημα και ταυτόχρονα τους εκμεταλλευόσασταν ανίδεοι όπως πάντα από τον νόμο της Σαρίας χωρίς να αναρωτιέστε γιατί στην νότια Ελλάδα ήταν μόνο άνδρες.

Όταν δεν μπορούσατε τουλάχιστον κάθε Σάββατο να ζήσετε χωρίς Καρά και Πλούταρζο στα μπουζούκια και τσιφτετέλια που μάλιστα ονομάζατε συνέχεια του αρχαιοελληνικού πυρρίχιου χορού, όταν δεν μπορούσαν τα παιδιά σας χωρίς IPhone κατασκευασμένο στα εργοστάσια θανάτου της Κίνας, ενώ οι ίδιοι πλέετε στην ψηφιακή αγραμματοσύνη και ούτε το copy-paste η το δεξί κλικ δεν ξέρετε, ενώ στο facebook έχετε γνώμη περί παντός επιστητού, ενώ στην ζωή σας δεν έχετε διαβάσει πάνω από τρία βιβλία!

Όταν ο ΠΑΟΚ είναι θρησκεία και πάει πακέτο με την Κωνσταντινούπολη και το παπαδαριό, όταν τρώτε τροφές αίματος αντί για τροφές δύναμης, όταν έχετε θεό τον μπάφο και για αυτό έχετε κάψει τις συνάψεις σας, αδυνατώντας να διακρίνετε, πόσο μάλλον να κατανοήσετε το οτιδήποτε.

Όταν ψηφίζετε κόμματα πιπιλίζοντας την καραμέλα περί δημοκρατίας στην αρχαία Ελλάδα, ενώ δεν έχετε ιδέα τι στο καλό ήταν η δημοκρατία στην αρχαία Ελλάδα, όταν δεν ξέρετε την διαφορά της λέξεως τυραννία στην αρχαία Ελληνική και στην μαλλιαρή καθομιλουμένη, όταν αγνοείτε τον ορυκτό πλούτο της χώρα σας με την δικαιολογία ότι δεν είστε μεταλλειολόγοι, όταν είστε κομουνιστές και τιμάτε τον Ν.Μπελογιάννη χωρίς να ξέρετε την ιστορία και το βιβλίο του Δ.Μπάτση πόσο μάλλον να το έχετε διαβάσει, όταν δεν ξέρατε την σύμβαση Cooper και ότι έληγε τον Δεκέμβριο του 2010, όταν τρώτε άσπρο ψωμί σιταριού και δεν γνωρίζετε τι ήταν η Ζειά και θεωρείτε κτηνοτροφές την βρώμη το κριθάρι.

Όταν θεωρείτε πως το να το παίζετε αγανακτισμένοι κι ανεξάρτητοι, στις πλατείες τρώγοντας και πίνοντας, κάνετε επανάσταση και αγοράζοντας δεκάδες κιλά δηλητηριασμένης πατάτας, νομίζετε πως συμμετέχετε στην πεμπτουσία της αντίστασης !!

Σκέφτομαι, ποιος είναι τότε το κτήνος;

Διαβάζω στο ιντερνέτ αλλά και μια βόλτα στα σκυλάδικα μπορεί να σε πείσει.

[Η βραδιά, όμως, απεδείχθη σοκαριστική. Γιατί ενώ η χώρα καταρρέει είχα την ψευδαίσθηση, ο αφελής, ότι κάτι θα είχε αλλάξει και στα μπουζούκια. Ε, λοιπόν, τα λουλούδια που εκτοξεύθηκαν στα πόδια του τραγουδιστή σχημάτισαν -και δεν υπερβάλλω- ένα λόφο ύψους μισού μέτρου απ’ άκρη σ’ άκρη της πίστας. Για την ακρίβεια, τον λόφο σχημάτισαν κάτι παραλληλόγραμμα φελιζόλ στα οποία τοποθετούνται πλέον τα ημιμαραμένα γαρίφαλα. Όσο δε το κέφι μεγάλωνε, οι λουλουδούδες έκαναν κάτι που πρώτη φορά αντίκρισα.

Σχηματίζοντας ουρά από την κουζίνα ώς τα πρώτα τραπέζια, έδιναν ταχύτατα η μία στην άλλη τα φελιζόλ -σαν γραμμή παραγωγής- για να μη χάνεται λεπτό εκτόξευσης από τους μερακλωμένους θαμώνες. Ένας πιτσιρικάς 22-23 ετών μπροστά μου θα πέταξε και 100 τέτοιες ντουζίνες. Μάλιστα έχασε τη λουλουδοβεντέτα από τους απέναντι μεσήλικες, ενώ ο τραγουδιστής διασκέδαζε την αδυναμία του να περπατήσει από τα χιλιάδες φελιζόλ, σχολιάζοντας ανεγκέφαλα, ότι «αυτά είναι τα πραγματικά οδοφράγματα». Η αρχική μου έκπληξη μετεβλήθη γρήγορα σε αηδία. Κάθε ντάνα φελιζόλ κόστιζε, λέει, 40 ευρώ, αλλά «σου κάνουν καλύτερη τιμή αν πετάξεις πολλές».

Ποιοι είναι αυτοί που ακόμη και σε αυτήν τη συγκυρία πετούν κυριολεκτικώς τα λεφτά τους σε δημόσια θέα, αναρωτήθηκα. Τι δουλειά κάνουν, τι δηλώνουν ότι κερδίζουν και πώς δεν ντρέπονται, ακόμη και τώρα, να επιδεικνύουν τον «πλούτο» τους; Έχει μπει ποτέ εδώ μέσα το ΣΔΟΕ, κόβεται καμιά απόδειξη; Έφυγα με τη θλιβερή σκέψη ότι πιθανώς αξίζουμε τελικά αυτό που περνάμε. «Καρδιά μου μην ανησυχείς» τραγουδούσε ο Αντώνης, όταν έφευγα, αλλά εμένα έκτοτε με στοιχειώνει ο εξής εφιάλτης: Βλέπω την κ. Μέρκελ να εισβάλλει έξαλλη στο μαγαζί, να κλείνει τον γενικό του ρεύματος και αυτούς τους κρετίνους να εξακολουθούν να τραγουδούν μεθυσμένοι το «Μα δεν τελειώσαμε»]

«Ω ταλαίπωρος Ελλάς, δεν ανεστήθης εκ του τάφου,
απλώς ήλλαξες τάφον, απ’ τον Τουρκικόν εις τον Χριστιανικόν».
Αδαμάντιος Κοραής

Ενας προς 8 και ένας προς 500.

Επαναλαμβανόμενα βιώνουμε την αρχικά οικονομική κατοχή του Δ’ Ράιχ πριν τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, που μας ετοιμάζουν για να μειώσουν τον πλανητικό πληθυσμό σε κάτω από 500 εκατομμύρια. Ταυτόχρονα βλέπω στο χαζοκούτι τις εμετικές διαφημίσεις του Personal Banking. Κάνουν στον νεοραγιά πλύση εγκεφάλου για να θεωρεί φυσιολογικό, το ότι οι επιχειρήσεις, πρέπει να βασίζονται σε δάνεια από τις τράπεζες για να υπάρχουν. Σχεδόν κανείς δεν σκέφτεται, πως οι τράπεζες δεν έπρεπε να υπάρχουν! Δεν χρειάζονται σε τίποτε, εκτός ίσως από ελάχιστες υπηρεσίες και σίγουρα όχι να είναι ο κεντρικός δοκός μιας οικονομίας.

Ειδικά στην Ελλάδα του Πλάτωνα, που ο Πλάτων στους Νόμους, ρητά ζητά να απαγορευτούν τα έντοκα δάνεια

Λίγα μόλις χρόνια πριν, Ένας στους 8 Έλληνες είχε δικό του επάγγελμα, δεν ήταν φυσικά επιχειρηματίας, ήταν όμως επαγγελματίας και σίγουρα δεν ήταν υπάλληλος. Αυτό ήταν μοναδικό φαινόμενο παγκοσμίως. Επαγγελματία εννοώ τον υδραυλικό, τον μπακάλη, την μοδίστρα, κλπ. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Ν.Τ.Π. Έπρεπε να μας φέρουν στο ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΟΥΣ. Αυτό κάνουν τώρα δημιουργώντας την Νέα Φυλή των Υπαλλήλων/Ραγιάδων των νεόπτωχων των 200 ευρώ. Ενας προς 8 και ένας προς 500.

Υπήρχε κάτι ακόμα που απαραίτητα έπρεπε να καταργήσουν. Πολλοί Έλληνες είχαν ένα εξοχικό σπιτάκι συνήθως κοντά στην θάλασσα. Θα μπορούσαν σε άσχημες καταστάσεις να ψαρέψουν κανένα ψαράκι, να φυτέψουν λαχανικά και να ζήσουν. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΟ Δ’ ΡΑΙΧ. Έπρεπε να εξαλείψουν την περιουσία των Ελλήνων με την Δημοσιονομική πειθαρχία και τα χαράτσια!!! Έπρεπε να καταφέρουν να μας φορολογούν από δεκαοκτώ ετών και τα κατάφεραν τα προδοτικά όντα με την Ανθελληνική ψυχή (όσοι από αυτούς τυχόν έχουν).

Έτσι τα μίσθαρνα όργανα των κατοχικών δυνάμεων παπαγαλίζουν στο χαζοκούτι την κατάπτυστη προπαγάνδα τους. Διαβάστε το εκπληκτικό βιβλίο του Μιχαήλ Ροδά «Πως η Γερμανία Κατέστρεψε τον Ελληνισμόν της Τουρκίας» θα φέρω αποσπάσματα. Οι Φρίτσηδες ανέκαθεν υπέρ-αγαπούσαν τους Τούρκους. Τους έστελνε ο Κάιζερ αμαξοστοιχίες με χρυσό τον 19ο αιώνα, και πήγαινε μια φορά τον χρόνο για κρυφό προσκύνημα στην Πέργαμο! Επίσης οι Τούρκοι τους δώσανε τον Ναζισμό, διαβάστε το «ΠανΤουρκισμός, Ναζισμός, Μασονία, Τυρκουάζ, Χαλιφάτο και το Λουρί της Μάνας» για να μάθετε το πώς και το γιατί.

Ξέρω ό,τι προτιμάτε να διαβάζετε το μεγάλο λογοτεχνικό έκτρωμα «πενήντα αποχρώσεις του γκρι» στην 1η 2η και 15η εκδοχή του, αλλά να ξέρεις … πως όταν ο ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ καραδοκεί οι θεοί τρέμουν.

Με αυτές τις μεθόδους Προπαγάνδας, διαλύουν και την Εθνική Άμυνα (το ανοσοποιητικό σύστημα του έθνους) ώστε να μας τριχοτομήσουν και όσοι δεν σφαγούν από τους λάθρο, να προσεύχονται στα τζαμιά που χτίζουν με τα χρήματα μας από τα χαράτσια. Όποιος μπορεί να κάνει τους συσχετισμούς πάει καλά, όποιος δεν μπορεί ας μελετήσει. Αυτό το νέο κόλπο με το κούρεμα των καταθέσεων είναι η αρχή της Ισλαμοποίησης των τραπεζών. Εσείς οι τουρκολάγνοι νεοραγιάδες γνωρίζετε τι σημαίνει αυτό; Γνωρίζετε τι σημαίνει ΧΑΡΑΤΣΙ; Ποιοί το πλήρωναν γιατί το πλήρωναν;

Οι ραγιάδες είχαν ελάχιστα δικαιώματα, η ζωή τους ήταν λίγο καλύτερη από τους δούλους και ήταν υποχρεωμένοι να καταβάλλουν τον κεφαλικό φόρο το ΧΑΡΑΤΣΙ. Καταλαβαίνετε πως κάποιοι γελάνε πολύ, μα πάρα πολύ με τους νεοελληναράδες; Ποιος ανθελληνικός εκφυλισμένος νους, είχε την «μαύρη/σκόπιμη/δόλια/ύπουλη ιδέα» να ονομάσει ένα κεφαλικό φόρο του Νεοελληνικού κράτους ως ΧΑΡΑΤΣΙ; … με όλα τα παπαγαλάκια του συστημικού κράτους να το επαναλαμβάνουν … το χαράτσι εδώ… το χαράτσι εκεί … με μια φυσικότητα που ξαφνιάζει και τρομάζει κάθε άξιο συνομωσιολογικοπαρανοϊκό που σέβεται τον εαυτό του. Ξέρετε τι είναι το χαράτσι;

ΧΑΡΑΤΣΙ =ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΕΠΙ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑΣ. Σημαίνει πληρώνεις ή χάνεις το κεφάλι σου έναν αβάσταχτο κεφαλικό φόρο. Όλοι οι ραγιάδες μετά τα 12 τους χρόνια ήταν υποχρεωμένοι να πληρώνουν κάθε χρόνο για να αγοράζουν το δικαίωμα να ζουν. Κάθε χρόνο λοιπόν πλήρωναν και έπαιρναν μια απόδειξη που επάνω έγραφε τα εξής.

«Ο φέρων το παρόν έχει την άδειαν να φέρη επί εν έτος την κεφαλήν επί των ώμων του»

Το εισέπραττε κάθε χρόνο κάποιος τούρκος αξιωματούχος που είχε αγοράσει το δικαίωμα να το εισπράττει ! Ο δικαιούχος λεγόταν χαρατζίμπασης και ο εισπράκτορας του χαρατζίδης. Αυτοί οι χαρατζίδες πήγαιναν από χωριό σε χωριό και με κάθε τρόπο εισέπρατταν το χαράτσι ή έπαιρναν το κεφάλι του άτυχου.

«… επεβλήθησαν πολλοί και βαρείς φόροι, των οποίων η είσπραξις επιδιώκεται δια συστηματικών διώξεων, απειλών και βασανιστηρίων, πράγμα που οδηγεί πολλούς εις εξισλαμισμόν…» Αρχιεπίσκοπος Κύπρου Τιμόθεος προς τον Ισπανό βασιλέα Φίλιππο Β’ το 1578 (έχανε κι αυτός τα πρόβατα απ’ το μαντρί και ζήταγε βοήθεια)

Στους ΡΑΓΙΑΔΕΣ δεν επιτρεπόταν να ντύνονται όπως οι Τούρκοι για να τους ξεχωρίζουν και ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους αφέντες τους και να δίνουν τα παιδιά τους για τις ανάγκες του κατακτητή.

«Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει.» Ιων Δραγούμης 1878-1920

Ο Ραγιάς είναι αραβικής προέλευσης λέξη (ράγι=κοπάδι) που χρησιμοποιούσαν οι Τούρκοι για τους μη μουσουλμάνους κατοίκους της Οθωμανικής αυτοκρατορίας. Η σημασία της λέξης είναι περιφρονητική και έχει την έννοια του σκλάβου. Η πλειοψηφία των ραγιάδων ήταν Έλληνες, Αρμένιοι, Εβραίοι και Φράγκοι, ήταν υποχρεωμένοι να προσκυνούν τους Τούρκους και να καταβάλλουν κεφαλικό φόρο, το λεγόμενο «χαράτσι». Υπόκεινταν και στο φοβερό «φόρο αίματος», το παιδομάζωμα.

Εσείς που βλέπετε και δίνετε χρήματα και προσοχή στο κανάλι που προβάλλει, προπαγανδίζοντας το αίσχος με τα οθωμανικά όργια, και το αίσχος προπαγάνδας «ταμαμ» γνωρίζετε τι κάνετε; Όπως δεν νοείται άγνοια νόμου στα δικαστήρια έτσι δεν νοείται και άγνοια σε οτιδήποτε άλλο. Είστε συνυπεύθυνοι όλοι σας για ό,τι συμβαίνει σήμερα στην Ελλάδα μα και για ό,τι θ’ ακολουθήσει.

Δεν αχνοφαίνεται κανένα φως ελπίδας στην κατρακύλα του Νεοέλληνα-Ραγιά. Γιατί αυτή η κατάπτυστη προπαγάνδα θα είχε εξαφανιστεί και από την Ελλάδα –στις μουσουλμανικές χώρες απαγορεύτηκε η προβολή του – απλώς και μόνο αν οι Ελληνες έκαναν αποκλεισμό στα διαφημιζόμενα προϊόντα και πατούσαν το τηλεκοντρόλ να κλείσουν την τηλεόραση τους την δεδομένη χρονική στιγμή. Αντί γι αυτό τι κάνουν; Πάνω από την μισή Ελλάδα, όταν δεν κλαίει για την εθνική ποδοσφαίρου,βλέπει το έκτρωμα-προπαγάνδατων τούρκων στο χαζοκούτι και μάλιστα στην μογγολική-οθωμανική γλώσσα, την στιγμή που τους καταργούν τα επαγγέλματα, τους παίρνουν τα σπίτια, με τους ίδιους τρόπους και για τους ίδιους λόγους.

Ω! Τι κατάντια !!!

Άφεριμ λοιπόν … ραγιάδες, ανάξιοι «απόγονοι» των Μαραθωνομάχων, του Λεωνίδα και του Θεμιστοκλή.

Είστε γραφικοί αν εξακολουθείτε να απορείτε και να διαμαρτύρεστε για τα χάλια σας !

Επιτέλους κάντε κάτι!

Αν προλάβετε.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (16)

 1. 0
  0
  ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΡΘΡΟ, ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ……

  Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ "ΚΟΨΕΙ" ΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ (ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΔΙΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ), ΩΣ "ΦΟΡΟ" ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΟΥ ΜΕΤΑΤΕΙΘΕΤΑΙ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΩ ΧΡΟΝΙΚΑ.
 2. 0
  0
  Ποσο δικιο εχεις αδερφε..τρομερο αρθρο, στειλτο οπου μπορεις μπας και σωθει εστω και ενας παραπανω.
  Υ.Γ ολα ξεκινανε απο το γαμοκουτι.
 3. 0
  0

  η απολυτη αληθεια………τελειο κειμενο…σσσσσ!!!!!! μη ξυπνησουμε τα προβατα..
 4. 0
  0
  ΣΑΝ ΤΙ ? ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΗΤΕΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΝΑΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ''ΜΗ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΤΑΡΑΤΤΕ'' ΔΥΣΤΥΧΩΣ
 5. 0
  0
  MIAΣ ΚΑΙ Η ΕΔΩ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΜΑΝΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΧΥΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΗΛΙΑΚΑ ΠΑΡΑΔΟΞΑ…

  ΑΠΟ ΤΟ 2004 ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΗΛΙΑΚΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΟΛΩΣ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ ΑΛΛΑΞΕΙ…ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΠΑΝΕΛΛΕΙΜΕΝΩΣ ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΟ…ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΟΡΘΙΟΙ [ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΕΚΟΜΠΕΣ ΤΟΥ ]…

  ΛΙΓΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΩΤΑ… ΔΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ '' ΚΑΙ ΣΑΛΠΙΣΕ Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΜΕΡΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΕ Η ΣΕΛΗΝΗ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΟΦΩΤΟΣ ΤΗΣ…ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕ Η ΝΥΧΤΑ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΦΕΓΓΕΙΑΣ ΤΗΣ…

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ…ΑΠΟ ΤΟ 1995 ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΤΡΟΧΙΑ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ ΒΟΛΙΔΑ '' SOHO '' ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟΝ ΗΛΙΟ…ΟΛΑ ΕΒΑΙΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΟΤΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΦΝΙΚΑ ΤΟ 2004 ΜΥΣΤΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΝΑΣΑ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΑΠΟ ΑΕΡΙΑ ΜΑΖΑ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΤΑΛΛΙΚΗ ΣΦΑΙΡΑ…ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟ ''GENNESIS '' ΓΙΑ ΠΙΟ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΛΩΣ ΠΑΡΑΔΟΞΩΣ ΑΝΙΧΝΕΥΕΙ ΡΙΝΙΣΜΑΤΑ ΣΙΔΗΡΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑΚΟ ΑΝΕΜΟ…

  ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΩΘΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΑΦΡΑ ΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΓΗΣ [ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΗ ΝΑΙΝ ] ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ…ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΑΙΣΘΗΤΑ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΕΛΗΝΗΣ ΚΑΘΩΤΙ ΑΥΤΗΝ ΑΝΤΑΝΑΚΛΑ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ… ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΦΩΣ ΤΩΝ ΑΣΤΕΡΙΩΝ [ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΟΛΑ ]…ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΟ…Η ΝΑΣΑ ΤΟ 2004 [ ΠΑΛΙ ΣΕ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ Ι ] ΕΧΑΣΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΑΦΝΙΚΑ 75 ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΑΣΤΡΑ…ΤΙ ΣΥΝΕΒΕΙ ΑΠΛΑ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΦΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗΝ ΓΗ…

  ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ [ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ]….

  • 0
   0
   ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΗΛΙΑΚΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΛΙΑΚΑΔΑΣ ΠΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ Ο ΗΛΙΟΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΠΟΛΥ ΧΛΩΜΟΣ.ΕΓΩ ΤΟΝ ΛΕΩ ΕΚΛΕΙΨΗ,ΕΙΡΩΝΙΚΑ.
 6. 0
  0
  Αυτό το άρθρο είναι γραμμένο μετά το πρώτο μνημόνιο και λίγο πριν το δεύτερο και έχουν προσθέσει και μια παράγραφο για αυτά που διαπραγματεύεται η κυβέρνηση τώρα.

  Όλα αυτά που είχε γράψει τότε ο συντάκτης αυτού του άρθρου, δηλαδή ότι πρέπει να αντισταθούμε, να σηκώσουμε ανάστημα κλπ κλπ απέναντι στο 4ο Ράιχ της Γερμανίας και της Ν.Τ.Π. ίσως παίρνουν σάρκα και οστά τώρα! Λέω ίσως γιατί ακόμα είμαστε στην αρχή και δεν ξέρουμε τί θα συμφωνηθεί τους επόμενους 4 μήνες. Ας ελπίσουμε στο καλύτερο!
 7. 0
  0
  βαρεθηκα να διαβαζω οτι θα ξεσηκωθουμε,οτι θα επαναστησουμε,οτι το dna των ελληνων ειναι μοναδικο και διαφορες αλλες τετοιες παπαριες.κοινη λογικη:ειμαστε καλοπερασακιδες,βολευτακιδες,χαζοι,αμνημονες και εχουμε και θρασος,κακο θρασος.το πως να κανουμε κακο στον διπλανο μας,το πως να του παρουμε ο,τι θεωρουμε καλο για εμας.ειμαστε αμορφωτοι.ΑΡΑ,ο πιο βλακας ανθρωπος,θα σκεφτει:για να τους ελεγξω ΔΕΝ χρειαζεται κοπος…τον πιο απλο τροπο θα χρησιμοποιησω,ο ποιος μπορει να ειναι το πιο απλο πραγμα,η πιο απλη κινηση.ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΤΕ..ΕΑΝ Ο ΑΛΕΚΣΗΣ,ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΕ 4 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΛΛΟΝ ΕΚΛΟΓΕΣ,Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ,ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ:'H OTI ΨΗΦΙΖΕ ΠΡΙΝ ΤΣΙΠΡΑ Η' ΑΚΡΑΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΧΑ.ΑΡΑ ΠΑΛΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!
  • 0
   0
   Έχεις δίκιο άλλα δεν βλέπω να προτείνεις τπτ?΄΄Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΟΛΟΥΣ΄΄
   στα π@π@ρι@ τούς εάν τούς σιχαθηκες δες για μικροτερες αυτοοργαμωμενες κοινωνίες χειραφετημενες που αποφασίζουν μονές τούς
  • 0
   0
   ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΕΙ ΚΚΕ ΑDARCIA Η ΛΕΒΕΝΤΗ , ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΑΞΗ ;
 8. 0
  0
  Κλείστε όλοι τις τηλεοράσεις σας! Στερούμε έτσι ένα βασικό όπλο από τον εχθρό. Ξαναβρείτε τη φιλία, την παρέα και την αλληλεγγύη στους διπλανούς σας. Αρχίστε διάβασμα και δημιουργείστε ποιότητα στη ζωή σας, η οποία μπορεί να είναι και πολύ μικρή! Κι αν είναι να σβήσει ο ήλιος ας σβήσουμε κι εμείς! Αποτυχημένο πείραμα είμαστε! Ας χαρούμε λίγο απ' τα καλά της δημιουργίας κι ας γίνουμε αστρόσκονη μετά! Μήπως μια μέρα έτσι δε θα γίνει; Λίγη χαρά επιτέλους!
 9. 0
  0

  ΠΚΕ Πατριωτικό Κίνημα Ελλήνων !

  Εμείς θα καταργήσουμε το μνημόνιο και θα δηλώσουμε πτώχευση !
  Όποιος ξανά αναφέρει το μνημόνιο και διεκδικεί από εμάς κάτι ! ας να είναι πρωθυπουργός άλλης χώρας !
  Η έστω να αναφέρει ότι χρωστάμε κάτι θα είναι επίσης στην ειδική λίστα !

  Δεν δεχόμαστε την κατάργηση της Ελλάδος !
  Δεν δέχομαι ότι με κάτι υπογραφές από δωσίλογους έχει χάσει η πατρίδα μου τα κυριαρχικά της δικαιώματα !

  Οι δωσίλογοι και όλοι οι συγγενείς τους ως τον 4 βαθμό συγγένειας θα πρέπει να εκτελεστούνε δημόσια !
  Μετά βέβαια από το που θα περάσουμε το ψήφισμα για την θανατική ποινή στην περίπτωση της εσχάτης προδοσίας !

  Πατριωτικό Κίνημα Ελλήνων
  Ο Πρόεδρος
  Γεωργίσης Αθανάσιος
  Η σελίδα μας
  https://www.facebook.com/PatriotikoKinimaEllinon
  Το βίντεο μας
  https://www.youtube.com/watch?v=1OLYHTKKAQM
 10. 0
  0
  Δυστυχώς έτσι είναι . Έχει απόλυτο δίκιο σε αυτά που αναφερει το άρθρο
 11. 0
  0
  ΑΣΧΕΤΟ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΚΕΡΙΑ ΤΑ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΚΟΖΑΝΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΦΟΥΛΕΡΕΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΕΛΗΞΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ ΔΙΟΧΕΤΕΥΟΝΤΑΙ ΣΤΗ Ν ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΥΣΗ ΞΥΛΟΥ——- ΒΙΚΥ ΝΑΥΠΛΙΟΝ– ΥΓ ΔΗΛΑΔΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΓΚΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΑΝΟΣΩΜΑΤΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ–

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί