10:57 - 21/02/2015

Συρία: 200.000 νεκροί απο τον Μάρτιο του 2011

Στην φωτο βλέπετε τα αποτελέσματα μετα απο επιθεση των Τακφιρι ισλαμιστών, στο Αλεπο στις 17 Φεβρουαρίου. Το Αλεπο ηταν η βιομηχανική καρδια της Συρίας και γι αυτο έπρεπε με πάθει θυσία να καταστραφεί. Αν δεν κανεις τα χατίρια της Νέας τάξης, η Συρία ειναι το παράδειγμα του τι μπορει να σου συμβεί.

Η επιθεση των τρομοκρατών προκάλεσε το θανατο 9 νεκρών, απο αυτούς τα 3 ηταν παιδάκια. Οι Τακφιρι τρομοκράτες χρηματοδοτούνται απο την Τουρκία, την Σαουδικη αραβια το Καταρ και απο τους συμμάχους μας.


Οι νεκροί στην Συρία υπολογίζονται στους 200.000 χιλιαδες και ισως παραπάνω. Πέρυσι σκοτώθηκαν 70.000 χιλιαδες Σύριοι. Απο αυτούς νεκρά ηταν χιλιαδες παιδάκια.

Ο ηρωικός στρατός της Συρίας εχει δείξει τοσα χρονια την ικανότητα του να αντισταθεί στις ανθρωποφάγες δυνάμεις που επιτίθενται στην χώρα τους. Στις παρακάτω εικόνες βλέπετε τι όπλα εχουν μαζέψει απο τους νεοταξικούς φονιάδες που κουβαλάνε την στάμπα του ισλαμιστή.

Η Σιων ειναι ικανή να σε κανει να πιστεύεις οτι αυτη θελει…τους δίνει οποιο όνομα θελήσει, τους χαρτζιλικώνει, τους προμηθεύει με κατακαινούργια όπλα αξίας δεκάδων εκατομυρίων, και τους λέει να φωνάζουν οτι ο Αλλαχ ειναι μεγάλος!!!

Έλα ομως που οι άθλιοι ….αν και δεν εχουν καμια ιδεα…υπηρετούν την ιδεα του μεγάλου Ισραηλ!!! Δολοφόνοι «ισλαμιστες» ονομάζονται αλλα ειναι πρωτεργάτες στον βωμό της δημιουργίας του μεγαλου Ισραηλ.

Ολα τα εγκλήματα εναντίον της ανθρωπότητας γίνονται μπροστα στα ματια της Ευρωπαϊκής δημοκρατίας….οταν αυτη κραυγάζει τα έρημα ανθρώπινα δικαιώματα….αλλα οχι για τους Σύριους πολίτες που προορίζονται για κρέας στην θυσία των επιούσιων.

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί