Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

21:21 - 10/03/2014

Συνομωσία ή σύμπτωση: 20 στελέχη Αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας ήταν στο Boeing

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Written By Κωνσταντίνος Α.

Τυχαίο συμβάν ή θεωρία συνωμοσίας; Νέες πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν ότι στο μοιραίο αεροσκάφος της Μalaysia Airlines, επέβαιναν 20 ανώτατα στελέχη της αμερικανικής εταιρείας υψηλής τεχνολογίας Freescale Semiconductor!

Η Wall Street Journal με άρθρο της επιβεβαιώνει την είδηση αυτή, γεγονός που καθιστά ακόμη πιο ύποπτη τη εξαφάνιση του αεροσκάφους καθώς δεν είναι συνήθες να ξεκληρίζεται ο ερευνητικός τομέας μιας εταιρείας υψηλής τεχνολογίας κάτω από μη συνηθισμένες συνθήκες.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ότι δώδεκα υπάλληλοι είναι από τη Μαλαισία και οκτώ από την Κίνα. Η είδηση, σύμφωνα με την ανακοίνωση, έχει σοκάρει όλη την κοινότητα της Freescale Semiconductor, η εταιρεία παρακολουθεί στενά τις εξελίξεις και θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες όταν αυτές θα είναι διαθέσιμες.

«Προς το παρόν, είμαστε συγκεντρωμένοι αποκλειστικά και μόνο για τους υπαλλήλους μας και τις οικογένειές τους», δήλωσε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Gregg Lowe.

«Οι σκέψεις και οι προσευχές μας είναι με όσους επλήγησαν από αυτό το τραγικό γεγονός»

ΠΗΓΗ
ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (9)

  1. Λεει οτι ειναι η εταιρια που φτιάχνει το RFID chip. τυχαιο;

  2. μηπως ειναι υπαλληλοι τεχνολογικης χρηματιστηριακης υποστήριξης διεθνων συστηματων χρυσου και ευγενων μεταλλων ???
    κατι μου λεει οτι εχει σχεση με εγγραφα παραδοση χρυσου

    ασχετο παλι ο τρελουπολογιστης μου μηδενισε και ακουσον ακουσον εδειξε ημερομηνια 11 σεπ του 2001 τοτε δεν ηταν που θα εδιδαν στις Φιλιππίνες το χρυσο πισω αλλα η τρομοκρατια μας εσωσε!!!!!!!!

  3. Ανώνυμος 03/10/2014 @ 10:21 ΜΜ

    η μηπως εκαναν καποιο πειραμα… π.χ Filadelfia? λεω εγω τωρα….

  4. Ανώνυμος 03/10/2014 @ 10:41 ΜΜ

    Μπορεί να έκαναν και κάποιο πείραμα με τυρί Philadelphia;

  5. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 2:10 ΠΜ

    αυτό το επαθα κι εγώ φιλέ στην ταμπλέτα , άλλαξε ημερομηνία και ώρα , μου φάνηκε περίεργο .

  6. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 8:06 ΠΜ

    ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ [ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΡΩΣΣΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ]…ΔΕΝ ΜΕ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΦΑΤΕ ΤΑ ΤΩΡΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  7. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 8:37 ΠΜ

    σύμπτωση… με βάση την θεωρία της σχετικότητας του Αϊνστάιν

  8. Ανώνυμος 03/11/2014 @ 8:47 ΠΜ

    Η boeing είναι μια εταιρία με εξαιρετικές σχέσεις με την Μόσχα,ανήκει στο ΑΝΤΙΝΑΖΙΣΤΙΚΟ μπλοκ σε αντίθεση με εταιρίες σαν την IBM καθαρα ναζιστικές.Τα στελέχη πήγαιναν Πεκίνο,για τι θέμα άραγε ; είναι τυχαίο ότι η BOEING πρώτη έστειλε επιστολή στον Ομπάμα προειδοποιώντας τον να μην προχωρήσει σε κυρώσεις κατά της Ρωσίας.

    http://www.news123.gr/nea/newsgroup.php/4976605/

    Ο τελευταίος των ανθρώπων.

  9. ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΜΑΝΤΡΩΣΑΝ ΚΑΠΟΥ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΤΙΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ; ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ, ΔΙΟΤΙ ΨΥΧΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ, ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΝΑΙ!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*