Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

12:49 - 26/02/2015

Συνεργασία μυστικών υπηρεσιών ΗΠΑ – Γαλλίας για τα «drones των Παρισίων»

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη τριών δημοσιογράφων του αραβόφωνου δικτύου «Αλ Τζαζίρα»

Τη βοήθεια των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ ζήτησαν οι γαλλικές αρχές για να διαλευκάνουν το μυστήριο με τις επαναλαμβανόμενες πτήσεις drones πάνω από το Παρίσι.

Σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο «CNN», η κυβέρνηση της Γαλλίας ζήτησε από την Ουάσινγκτον να συνδράμει τις έρευνες που βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό των ατόμων που κατηύθυναν τα ιπτάμενα ρομποτικά αντικείμενα πάνω από τη γαλλική πρωτεύουσα τις τελευταίες δύο ημέρες. Η συνεργασία μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ και των γαλλικών αρχών έρχεται ένα 24ωρο μετά τη σύλληψη τριών δημοσιογράφων του αραβόφωνου δικτύου «Αλ Τζαζίρα».

Το «Αλ Τζαζίρα» ισχυρίζεται ότι οι τρεις δημοσιογράφοι έκαναν ρεπορτάζ για το μυστήριο με τις νυχτερινές πτήσεις «ορφανών» drones πάνω από το Παρίσι χρησιμοποιώντας οι ίδιοι drone.

Οι τρεις δημοσιογράφοι τέθηκαν υπό κράτηση από τις γαλλικές αρχές. Οι συλλήψεις δεν σχετίζονται με τις νυχτερινές πτήσεις drone αγνώστου ταυτότητας τις νύχτες της Τρίτης και της Τετάρτης, αλλά με το γεγονός ότι απαγορεύεται δια νόμου η χρήση drone χωρίς να έχει προηγηθεί η άδεια των γαλλικών αρχών -ενώ τη νύχτα ισχύει γενική απαγόρευση.

Εκπρόσωπος της εισαγγελίας του Παρισιού αποσαφήνισε ότι «δεν υπάρχει καμία διασύνδεση» με τις μυστηριώδεις πτήσεις, επισημαίνοντας ότι δεν πρέπει να συγχέονται τα δύο περιστατικά.Οι τρεις δημοσιογράφοι είναι ηλικίας 36, 54 και 70 ετών. Τα ονόματα και η εθνικότητά τους δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα. Σύμφωνα με το γαλλικό Τύπο, ο ένας εκ των τριών δημοσιογράφων θα καθίσει στο εδώλιο την ερχόμενη εβδομάδα για να εκδικαστεί η υπόθεσή του. Το αδίκημα της παράνομης χρήσης drone επισύρει μέγιστη ποινή ενός έτους φυλάκισης και καταβολή προστίμου ύψους 75.000 ευρώ, αναφέρει το BBC.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, οι γαλλικές αρχές έχουν ανοίξει έρευνα για τις νυχτερινές πτήσεις drones, ωστόσο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στεφάν Λε Φολ απέκλεισε οποιοδήποτε κίνδυνο για τη δημόσια ασφάλεια. «Δεν υπάρχει τίποτα για να ανησυχούμε», δήλωσε στους δημοσιογράφος, τη στιγμή που είναι εμφανής ο προβληματισμός των γαλλικών αρχών ζητώντας μάλιστα και τη βοήθεια των Αμερικανών.

protothema.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 02/26/2015 @ 2:17 ΜΜ

    μπες στο μυαλοτους!!!διεκρινε την απλη απατη!!!κοιτα πιστευω οτι ολο αυτο το θεμα με τα ΑΤΙΑ κλπ συμβαινει για να σε αποσπουν την προσοχη,,,βλεποντας το ουφο χανεις τα φυσικα σχηματα που περνουν τα συνεφα!!!!!!!!!!!!!!!χρονια τωρα τωρα τελευτεα σχηματιζουν προσωπα,,κραταει λιγο και χανετε,,,δε θελω να με πιστεψεις απολυτα,,με ικανοποιη εστω να ψαχτεις λιγο,,η εστω να γελασεις λιγο,,πραγμα που τελευτεα θεωρειτε πολυτελεια,,αυτες οι λιγες σκεψεις απο μενα.(αγροικας

    • Ανώνυμος 02/26/2015 @ 3:10 ΜΜ

      file sugnwmh alla milame gia drones oxi gia ufo!!ta exeis psilomperdepsi!

    • Ανώνυμος 02/26/2015 @ 6:33 ΜΜ

      @ αγροικας
      φιλε εισαι πολυ σωστος, επιτελους αλλος ενα που βλεπει….ισχυει αυτο με τα συννεφα…. παντα τα συννεφα ειναι κομιστες μελλοντικων γεγονοτων στο αχρονο τωρα… οχι μονο πρωσοπα, αλλα στρατιες, ολοκληρες μαχες, διατημοπλοια… ωραιος φιλε!!!

      @ ανωνυμο ufo: φιλε πηγαινε να φας και για υπνο μπουζουκοκεφαλε……..πλινθε

      λυκοσχημος αμνος
      ps: η ωρα εφτασεεεεεεεεεεεε

    • Ανώνυμος 02/26/2015 @ 10:11 ΜΜ

      file eisai liiigo xtipimenos den pirazei!

      ps:vres gkomena

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*