22:46 - 01/10/2014

Συνείδηση, έτσι λέγεται αυτο που σας τρώει τα σωθικά

Απο την αρχή της επίθεσης στη Γάζα εχουν αυτοκτονήσει τρεις Ισραηλινοί στρατιώτες. Ποιος ο λόγος των αυτοκτονιων άραγε; Ψυχολογικά προβλήματα; Ενοχές; Φοβία; Εκτός απο τους στρατιώτες που διάλεξαν να βάλουν ενα τέλος στην ζωή τους, υπάρχουν πολλοι άλλοι Ισραηλινοί στρατιώτες που αρνούνται να συμμετέχουν στην επαναλαμβάνωμενη θυσία αμάχων. Ο ισραηλινός στρατός φέρει την ευθύνη για τον θανατο 2000 πολιτών και τον τραυματισμό 11000. Στην ισραηλινή πλευρά σκοτώθηκε ένας πολίτης και 150 στρατιώτες.

Ειναι άγνωστο πόσοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σύμφωνα με την Hannibal μέθοδο. Πρόκειται για μια νέα μέθοδο του ισραηλινού στρατού κατα την οποία ο αιχμάλωτος ισραηλινός στρατιώτης πρέπει να βρεθεί πάση θυσία απο την ομάδα του και να δολοφονηθεί επειδή θα μπορούσε να υποκύψει κατα την ανάκριση του. Η λογική της τακτικής του πολέμου του ισραηλινού στρατού δεν σταματάει όμως εδώ. Η ασχήμια των εγκληματιών κατα της ανθρωπότητας και η κτηνωδία του νεοφασιστα όμως δεν εχει όρια….γι αυτό υποβάλουν στους στρατιώτες τους να σκοτώσουν τους συναδέλφους τους επειδή εάν πιαστούν αιχμάλωτοι θα πρέπει να διαπραγματευτούν με τον εχθρό! Ναι, αναγνώστη καλά το διάβασες.

Ένας κατα συρροή δολοφόνος οπως ο Στάλιν η ο χιτλερ θα δάκρυζαν απο συγκίνηση αν γνώριζαν τις πρακτικές του ισραηλινού στρατού κατοχής.

Ναι, να κλαιτε και να οδύρεσται, οι παππούδες σας έμαθαν τον σωστό τροπο στα στρατοπεδα των Ναζί. Εκπαιδεύτηκαν στην τύφλωση απο τον θύτη….εκπαιδεύτηκαν στην θανάτωση της ζωής…. Όμως ποτε δεν κατάλαβαν οτι η ζωή πάντα βρίσκει τον τροπο να αντισταθεί εναντίον του κτήνους! Το ονομάζουν συνείδηση αυτο που σας τρώει τα σωθικά και βγαίνει τωρα στην επιφάνεια.

Ιστορικές εικόνες. Καλοκαίρι του 1948, τρία χρονια μετά το ανύπαρκτο ολοκαύτωμα. Αριστερα οι διωγμένοι Παλαιστίνιοι, δεξιά οι νέοι ιδιοκτήτες των κλεμμένων χωμάτων.

Ο ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Καλώς ηλθατε στην εποχή του μεγάλου φόρου μεχρι να γογγύξει η συνειδηση

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί