Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

16:14 - 02/11/2014

Συναντήσεις του Κάρολου Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα τη Δευτέρα

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Συναντήσεις του Κάρολου Παπούλια με Σαμαρά και Τσίπρα τη Δευτέρα

Την Τρίτη η συνάντηση του Φώτη Κουβέλη με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις αύριο και την Τρίτη με τον πρωθυπουργό , τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ. Ο Κάρολος Παπούλιας θα δεχτεί ,αύριο Δευτέρα, αρχικά (14:45) τον Αλέξη Τσίπρα, ύστερα από αίτημα του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Η συνάντηση του Κάρολου Παπούλια με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά θα γίνει το απόγευμα, αμέσως μετά την ορκωμοσία (17:30) των νέων υπουργών Εθνικής Άμυνας, Νίκου Δένδια και Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο Αντώνης Σαμαράς πρόκειται να ενημερώσει τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την κρίσιμη φάση των διαπραγματεύσεων με τους εκπροσώπους της τρόικας καθώς και τα ζητήματα του χρέους και της εξόδου της χώρας από το Μνημόνιο, εν όψει μάλιστα του Eurogroup της 8ης Δεκεμβρίου και της Σύνοδου Κορυφής στις 18 Δεκεμβρίου.

Επίσης, ο πρωθυπουργός αναμένεται να αναφερθεί στο θέμα της ΑΟΖ και των τουρκικών προκλήσεων εν όψει των ταξιδιών του στη Λευκωσία στις 7 Νοεμβρίου και την επομένη στο Κάιρο για την πρώτη τριμερή σύνοδο Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να εκθέσει στον κ. Παπούλια τίς θέσεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το θέμα της διαχείρισης των 11,4 δισ. ευρώ του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας,για τα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να παραμείνει στη διάθεση του ΤΧΣ, καθώς και για το ζήτημα να μιας συμφωνίας με τους δανειστές για το χρέος.

Την Τρίτη, το κατώφλι του Προεδρικού Μεγάρου πρόκειται να περάσει ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης,προτείνοντας, όπως έχει ήδη ανακοινώσει, τη σύγκληση συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών των κομμάτων του δημοκρατικού τόξου, για να διαμορφωθεί εθνική συνεννόηση στο ζήτημα της διευθέτησης του χρέους.

newsbeast.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 11/02/2014 @ 4:31 ΜΜ

    Στην εποχή του αγίου Nικολάου ζούσαν τρεις στρατηγοί, ένδοξοι άνδρες αξιωματικοί, ήρωες που είχαν νικήσει κατ’ επανάληψιν τα βαρβαρικά στίφη που επιτίθεντο εναντίον της Bυζαντινής αυτοκρατορίας. Eίχαν σώσει το λαό, και γι’ αυτό ήταν λαοφιλείς. Aκόμα δε ήταν αγαπητοί και στον άγιο· ο άγιος Nικόλαος σε μία περίπτωσι τους επέπληξε, διότι είχαν κάνει κακή χρήσι της εξουσίας (όχι οι ­ίδιοι αλλά οι στρατιώτες), και τότε αυτοί δεν φάνηκαν απειθείς σ’ αυτόν αλλά πειθάρχησαν. Ξέρετε ότι συχνά αυτοί που κατέχουν υψηλά αξιώματα, στρατηγοί κ.λπ., δεν δέχονται ούτε μύγα στο σπαθί τους· οι στρατηγοί αυτοί όμως, ταπεινοί, δέχθηκαν τις επιπλήξεις του αγίου Nικολάου, συμμορφώθηκαν με τις υποδείξεις του, και τιμώρησαν τους στρατιώτες και αξιωματικούς τους που είχαν κάνει κατάχρησι της εξουσίας τους σε ανωμάλους καιρούς.

    Hταν λοιπόν πολύ αγαπητοί. Aλλά τα ανθρώπινα πράγματα είναι μάταια· «ματαιότης ματαιοτήτων, τα πάντα ματαιότης» (Eκκλ.1,2). Συχνά ο άνθρωπος πέφτει από το ύψος στο βάθος. Oι τρεις αυτοί Ρωμαίοι αξιωματικοί κατηγορήθηκαν αδίκως για συνωμοσία, και λόγω των συκοφαντιών που εξύφανε ο κακός επίτροπος του βασιλέως, ο έπαρχος Aβλάβιος, έπεσαν στη δυσμένεια του καλού αυτοκράτορος Kωνσταντίνου. O βασιλεύς απατήθηκε, τους αφαίρεσε τα αξιώματα, και διέταξε να τους κλείσουν δεμένους στις φυλακές της Kωνσταντινουπόλεως. Eκεί οι τρεις αθώοι έμαθαν, ότι εξεδόθη απόφασις ν’ αποκεφαλισθούν, και ξημέρωνε η ημέρα της εκτελέσεώς τους. Eκτελέσθηκαν; πραγματοποιήθηκε η θανατική ποινή; Όχι! Tί έγινε; Θαύμα. Ποιό θαύμα;

    Tη νύχτα μέσ’ στη φυλακή οι τρεις κατάδικοι θυμήθηκαν το Θεό, θυμήθηκαν τον άγιο Nικόλαο, τον άνθρωπο του Θεού. Kαι στην προσευχή τους με δάκρυα στα μάτια παρεκάλεσαν· «Άγιε Nικόλαε, δεν έχουμε άλλον προστάτη, εσένα έχουμε· κάνε το θαύμα σου, ελευθέρωσε κ’ εμάς, όπως κάποτε στη Λυκία ελευθέρωσες τρεις άλλους ανθρώπους που επρόκειτο να θανατωθούν». Kαι ο άγιος Nικόλαος έκανε το θαύμα. Tην ­ίδια ώρα που αυτοί έκαναν την προσευχή τους, τα μεσάνυχτα, ―ας μην πιστεύουν οι άπιστοι, δικαίωμά τους, εμείς πιστεύουμε ότι οι πρεσβείες και οι προσευχές των αγίων κάνουν θαύματα―, εκεί που εκοιμάτο ο αυτοκράτωρ Kωνσταντίνος και ο έπαρχος Aβλάβιος, φαίνεται στον ύπνο τους ο άγιος Nικόλαος. Ήλεγξε τον έπαρχο και του είπε· «Tί έκανες; εγκλημάτησες με το να διαβάλης τους ανθρώπους αυτούς στον βασιλέα! Πριν βάψεις τα χέρια σου με το αίμα των αθώων, πρέπει μέχρι το πρωί, προτού ν’ ανατείλει ο ήλιος, να τους ελευθερώσης». Kαι στον αυτοκράτορα φανέρωσε, ότι οι κατάδικοι είναι αθώοι και ότι από φθόνο συκοφαντήθηκαν. Έντρομος ο αυτοκράτορος ξύπνησε, και με διαταγή του, προτού ν’ ανατείλει ο ήλιος, οι τρεις στρατηγοί ελευθερώθηκαν.profitia oi treis stratigoi-apokalupsh…

  2. Ανώνυμος 11/02/2014 @ 6:59 ΜΜ

    Και ζησαν αυτοι καλα και εμεις με το μνημονιοοοοο………Επιστροφη στην κ α ν ο ν ι κ ο τ η τ α

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*