Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:47 - 19/09/2014

Συμφωνία Ρωσίας-ΗΠΑ: Θα χτυπήσουν από κοινού τους ισλαμιστές της ΙSIL στη Μ.Ανατολή!!!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Την από κοινού ανάληψη στρατιωτικής δράσης αποφάσισαν ΗΠΑ-Ρωσία εναντίον των εγκληματιών ισλαμιστών της ISIL στη διεθνή διάσκεψη στο Παρίσι. Oι ΗΠΑ θα επιχειρήσουν στο Ιράκ μαζί με τους Γάλλους, ενώ η Ρωσία θα επιχειρήσει από το έδαφος της Συρίας χρησιμοποιώντας την βάση της Ταρτούς.

Η πληροφορία διέρρευσε από αραβικά ΜΜΕ που παρακολούθησαν τη διεθνή διάσκεψη για το Ιράκ, στο Παρίσι.Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Ουάσιγκτον θα χτυπήσει ISIS και Αλ Νούσρα στο Ιράκ, μέσω των αμερικανικών βάσεων στη Σαουδική Αραβία και Κατάρ ενώ η Μόσχα θα αναλάβει τις αντίστοιχες επιθέσεις στη Συρία.

Η Μόσχα θεωρεί ότι τα μαητικά της θα διατρέξουν λιγότερους κινδύνους στο συριακό εναέριο χώρο όπου και θα έχει την υποστήριξη και του συριακού Στρατού, ο οποίος κάθε άλλο παρά αδρανής είναι σε σύγκριση με τον αδύναμο όπως αποδείχτηκε ιρακινό Στρατό.

Η συμφωνία φυσικά γίνεται αποδεκτή από την Συρία καθώς ο πρόεδρος Άσαντ δεν θέλει επ’ουδενί λόγο να δει αμερικανικά μαχητικά να πετούν πάνω από την Δαμασκό για να χτυπήσουν αυτούς που η Ουάσιγκτον χρηματοδοτούσε και εξόπλιζε επί σειρά ετών για να αιματοκυλίσουν την χώρα.

Σύμφωνο είναι και το Ιράν το οποίο βλέπει την άλλοτε άρχουσα σιιτκή πλειοψηφία στο Ιράκ να χάνει την εξουσία και να μειοψηφεί στις αποφάσεις. Το Ιράν δεν επιθυμεί μια ανεξέλεγκτη στρατιωτική δράση των Αμερικανών και θέλει όσο κανείς άλλος να μπουν και οι Ρώσοι στο παιχνίδι τους οποίους και εμπιστεύεται. Άλλωστε όπως είπαν και Αμερικανοί αναλυτές “η ISIL αποτελεί απειλή και για την Ρωσία” καθώς εκατοντάδες Τσετσένοι μαχητές συμμετέχουν στην εγκληματική τρομοκρατική οργάνωση.

Ο Σ.Λαβροφ με δηλώσεις του δεν άφησε καμμια αμφιβολία για το τι θα ακολουθήσει:

“Οι αρχηγοί του “Ισλαμικού Κράτους” δεν θα πρέπει να θρέφουν καμία αυταπάτη ότι θα τους επιτρέψουμε να δημιουργήσουν δικό τους κράτος.Η αντίθεσή μας στην τρομοκρατία δεν πρέπει να θυσιαστεί για τις επιδιώξεις ανατροπής του καθεστώτους στη μια ή στην άλλη χώρα.”

Αμέσως μετά περιέλαβε και τους Γάλλους τους οποίους κατέστησε υπέυθυνους καθώς αυτοί έριξαν μαζί με τις ΗΠΑ τον μακαρίτη συνταγματάρχη Μ.Καντάφι στην Λιβύη με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα κράτος παρίας, όπου πολέμαρχοι εξουσιάζουν διάφορα τμήματά του, και από τότε οι εξτρεμιστές σουνίτες ανά τον κόσμο πίστεψαν ότι μπορούν να καταλάβουν την εξουσία σε όλες τις αραβικές χώρες. Το δοκίμασαν στη Συρία, στο Ιράκ, αλλά και στην Αίγυπτο, όπου εκεί βρέθηκαν αντιμέτωποι με τον πανίσχυρο αιγυπτιακό Στρατό από τον οποιο ηττήθηκαν με ευκολία.

“Αυτό ήταν η περίπτωση της Λιβύης όταν κάποιες χώρες εθελοτυφλούσαν στην άνοδο των εξτρεμιστών κατά την προσπάθειά τους να ανατρέψουν τον Καντάφι. Τους έδιναν όπλα και τους υποστήριζαν με κάθε μέσο. Είδαμε τις συνέποιες αυτής της πολιτικής και στη Λιβύη και στο Μαλί.”

Στη συνέχεια άσκησε κριτική για την απουσία της Συρίας και του Ιράν από τη διεθνή διάσκεψη καθώς όπως είπε πρόκειται για τους “φυσικούς συμμάχους” στον πόλεμο κατά του Ισλαμικού Κράτους.

Η Γαλλία συζητούσε το ενδεχόμενο πρόσκλησης στις δυο χώρες, αλλά οι ΗΠΑ ήταν αντίθετες. Ο Σ.Λαβρόφ απέκελισε κατηγορηματικά κάθε διαθεση των ΗΠΑ να βομβαρδίσουν εντός συριακού εδάφους, παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο της και μη ζητώντας καμιά άδεια, έστω και τυπική καθώς η Συρία έχει δηλώσει έτοιμη για κάθε συνεργασία.

Θυμίζουμε ότι ο πρόεδρος Μ.Ομπάμα προ ημερών έιχε απειλήσει τον πρόεδρο Μ.Άσαντ ότι “θα τον ρίξει εάν αντισταθεί στους βομβαρδισμούς της χώρας του”! Αμέσως μετά ο Τ.Κέρι δήλωσε “Δεν πρόκειται να συνεργασθούμε με τη Συρία… Θα κάνουμε ό,τι αυτοί δεν έκαναν ενώ είχαν την ευκαιρία να το κάνουν, δηλαδή να επιτεθούμε στην ΙSIS και να την εξουδετερώσουμε.”

Η λογική καταρρέει. Χρόνια τους εξόπλιζαν για να πέσει ο “κακός” Μ.Άσαντ, και τώρα τον κατηγορούν γιατί δεν τους εξολοθρευσε, όταν πέρσι που τους είχε φέρει σε δύσκολο σημείο, διοργανώθηκε η απίστευτη προβοκάτσια με τα χημικα της Γκούτα, που στοίχισε στον συριακό Στρατό σε εδάφη, καθώς υποχώρησε υπό τον φόβο επικείμενων αμερικανικών βομβαρδισμών, αλλά και ανάγκασε την Συρία να παραδώσει το χημικό της οπλοστάσιο προς καταστροφή.

Εκ πρώτης όψεως η ISIL έχει παρεκτραπεί και πρέπει να καταστραφεί. Με μια προσεκτικότερη ματιά όμως έπαιξε τον ρόλο της αφού χάρις αυτήν ο αμερικανικός παράγοντας επιστρέφει στην Μέση Ανατολή, και μάλλιστα σαν “τιμωρός” των “κακών” ισλαμιστών.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (21)

  1. μπλακ-αης 09/19/2014 @ 2:19 ΜΜ

    χα χα χα χα χα χα….αρε πλακα….ορε πλακιτσεςς….

    στην Ουκρανια δηθεν σκοτωνονται αναμεταξυ τους…
    στην Συρια συμφωνουν αναμεταξυ τους για να κτυπησουν αλλους…

    χα χα χα χα χα

    ….κατα τα αλλα βλακα δεξιε και ηλιθιε αριστερε
    σκοτωθητε μεταξυ σας για το ποιος νταβατζης σας εχει περισσοτερο δικηο…
    ο Ρωσσος …ο Αμερικανος…
    κωθονια χαχολοι στοκκοι

    …μηπως… λεω μηπως… αν κατσετε να διαβασετε λιγο τους παππουδες σας Πρωταγωρα…Ηρακλειτο…(και οσους μας εχουν κρυψει…)
    και καταφερετε ετσι να αφυπνησετε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που ειστε φορεις του …μηπως …ξαναλεω…μηπως….θα βρειτε την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

  2. μπλακ-αης 09/19/2014 @ 2:22 ΜΜ

    χα χα χα χα χα χα….αρε πλακα….ορε πλακιτσεςς….

    στην Ουκρανια δηθεν σκοτωνονται αναμεταξυ τους…
    στην Συρια συμφωνουν αναμεταξυ τους για να κτυπησουν αλλους…

    χα χα χα χα χα …….

    ….κατα τα αλλα βλακα δεξιε και ηλιθιε αριστερε
    σκοτωθητε μεταξυ σας για το ποιος νταβατζης σας εχει περισσοτερο δικηο…
    ο Ρωσσος …ο Αμερικανος…
    κωθονια χαχολοι στοκκοι

    …μηπως… λεω μηπως… αν κατσετε να διαβασετε λιγο τους παππουδες σας Πρωταγωρα…Ηρακλειτο…(και οσους μας εχουν κρυψει…)
    και καταφερετε ετσι να αφυπνησετε τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ που ειστε φορεις του …μηπως …ξαναλεω…μηπως….θα βρειτε την πραγματικη ΑΛΗΘΕΙΑ !!!

    χα χα χα χα χα χα

    τα βρηκαν …τα ξεβρηκαν…απλα για να σκοτωνονται οι δουλοι και οι οπαδοι …
    και να κραταμε τους λοιπους στο οριο των …-ισμων….

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 7:39 ΜΜ

      μπλακ αη η επικρατουσα ισχυ του καλου και του κακου υπαρχει και στο Αμερικανος και Ρωσσος. χωρις το αντιπαλο δεος η γη θα σταματησει να γυριζει. το νομισμα θα εχει μια οψη. σκεψου το.
      οιστρογονο

    • Έλληνα διαφωτιστή αντιπρόσωπε όλων των α-….., α γαμησου

  3. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 4:03 ΜΜ

    Η αρχή του Γ παγκοσμιου πολέμου όπως ειχε πρόβλεψει ο νοστραδαμος ο οποίος θα είναι μεταξυ χριστιανικού κ μουσουλμανικού κοσμου

    • Ανώνυμος 09/20/2014 @ 1:50 ΠΜ

      Ακριβώς, όπως τα είχαν ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ από τότε.
      Και μην ξεχνάμε, βεβαίως, ότι & τα …στιχάκια του Νοστράδαμου ΑΥΤΟΙ μας τα εμφανίζουν όταν, ό,σα & όπως ΑΥΤΟΙ θέλουν, έτσι που οι πράξεις ΤΟΥΣ να φαίνεται πως “κουμπώνουν“ με τα “προβλεφθέντα“
      Έτσι, στοχεύουν στο να τα θεωρούμε …ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ & να …καθόμαστε στα αυγά μας.
      Πρώτα καταστρώνουν τα σχέδια, μετά ψάχνουν να βρούν τις …συμφέρουσες “προβλέψεις ή προφητείες“ & μας ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ τα σχέδιά τους αναλόγως.
      Το έχουμε ξαναπεί. Ακόμη & για το 666. Γιατί επέλεξαν αυτόν τον αριθμό? Από σύμπτωση, κατά ΛΑΘΟΣ?
      Ήταν, μήπως, …ΜΟΙΡΑΊΟ??
      Χα,χα,χα, ΝΑΙ γιατί ΕΤΣΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, ώστε να παγώνουμε από το ΔΕΟΣ & να αδρανούμε στον ΝΟΥ & το ΣΩΜΑ.
      Είναι στο ΧΕΡΙ ΜΑΣ να μην τους αφήνουμε να μας ναρκώνουν, να ΠΑΓΩΝΟΥΜΕ, όπως η ΜΕΔΟΥΣΑ πάγωνε τα θύματά της.

      Έχει δίκιο ο “μπλακ-αης“, πρέπει να θυμηθούμε ποιοι ήμασταν & ποιοι μπορούμε να γίνουμε & πάλι.
      http://istoriatektamos.blogspot.gr/2009/06/blog-post.html
      http://istoriatektamos.blogspot.gr/2009/06/blog-post_16.html

      Πρέπει, να γίνουμε ο καθένας ΠΕΡΣΕΥΣ για να κόψουμε το κεφάλι της Μέδουσας, χωρίς να του ρίξουμε καν ούτε ματιά απ` ευθείας.

      Ο Περσεύς μέσω …ΚΑΤΟΠΤΡΟΥ αντίκρισε αυτό το θηρίο & το αφόπλισε.
      Ο Περσεύς, υιός Διός & ΔΑΝΑΗΣ / ΔΙΑΝΟΙΑΣ, & εγγονός ΑΚΡΙΣΙΟΥ (άνευ ΚΡΙΣΕΩΣ) Αρχικής Δυνάμεως ΚΡΙΣΕΩΣ, γεννιέται ως
      ΠΕΡ-ΣΕΥΣ δηλ ΠΥΡ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΝ = Πυρ που είναι εσωτερικά θεάσιμο & αντιληπτόν.
      Έχει Πύρινες πνευματικές δυνάμεις, ως τέκνον της ΔΑΝΑΗΣ / ΔΙΑΝΟΙΑΣ & του Πατρός ΔΙΟΣ, βεβαίως.

      ΜΕΔΟΥ-ΣΑ είναι η ΣΑ=εσωτερική, ΜΕΔΟΥ / ΜΗΔΕΙΑ, δηλ η ΜΕ Μ=φυσική Ε=Έκτασις, όπου η Δ=Δύναμις, ευρίσκεται σε Ο=περιορισμένο χώρο & σε Υ=μεγάλη συσσώρευση & Σ=εσωτερικά γίνεται θεάσιμη / αντιληπτή.
      http://ramafa.gr/books2.html

      Με άλλα λόγια, τόσο η ΜΕΔΟΥΣΑ, όσο & η ΜΗΔΕΙΑ ενέχουν την έννοια της ακατανίκητης ΦΥΣΕΩΣ, που τρώει τα παιδιά της / τους ΒΡΩΤΟΥΣ ανθρώπους (όλους εμάς).
      Με τα εφόδια του ΕΡΜΟΥ & της ΑΘΗ-ΝΑΣ / ΝΟΟΣ, ΕΡΜΗ-ΝΕΥΕΙ την πρόκληση που έχει να αντιμετωπίσει & λύνει το πρόβλημα.
      Γίνεται ο ίδιος …ΑΟΡΑΤΟΣ & “μαντεύει“ μέσω του κατόπτρου τον εχθρό, που θα αποκεφαλίσει / αποδυναμώσει…
      Ο Μύθος του Περσέως, όπως άλλωστε & όλοι οι μύθοι, έχει πολλές ΛΕΞΕΙΣ / LUX = φωτεινές έννοιες, που μας οδηγούν να κατανοήσουμε το μήνυμά του.
      http://ramafa.gr/decode_myths.html

      Καλό ξημέρωμα
      art

  4. Ήμουνα νιος και γέρασα με τους βομβαρδισμούς εναντίον της ISIL από τους Αμερικάνους !!

  5. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 6:04 ΜΜ

    Δε μου αρεσει καθολου που οι μουσουλμανοι υποχρεωνουν τις γυναικες να φοραν μπουργκα.
    Εγω θελω να δειχνω το κορμι μου και να φοραω ντεκολτε και μινι.
    Γιατι να μου το απαγορευει?
    Εγω και στην εκκλησια με μινι παω.

    Τζεσυ

  6. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 6:38 ΜΜ

    ΜΠΑ???!!!!!
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ "ΠΟΛΕΜΟΥΣΕ" Ο ΕΝΑς ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ???
    Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ 'ΒΛΕΠΕΙ" ΤΟΥς ΝΑΖΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕς ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ,ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΓΕΙΤΟΝΙΑ????
    ΔΕΝ ΚΡΑΤΑΝΕ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΠΙΑ…
    ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΝΤΕ..Η ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΧΑΣΕΙ,ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥς ΒΡΗΚΕ,Η ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΑ!

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 7:15 ΜΜ

      Η διαμάχη τους είναι έμμεση όχι άμεση… Η Ρωσία δε θα άφηνε επ ουδενί την Αμερική να ενεργήσει ανεξέλεγκτη στη Συρια (άλλη μια χώρα Ρωσικών συμφερόντων).

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 8:16 ΜΜ

      ΠΟΝΤΑΡΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ . ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΕΡΔΗ .

    • Ανώνυμος 09/19/2014 @ 10:35 ΜΜ

      Οι τζιχαντιστές είναι ήδη στο σπίτι του Πούτιν ως Τσετσένοι (αυτονομιστές-φανατικοί μουσουλμάνοι). Διάβασε για το Μπεσλάν και τι έκαναν εκεί στο σχολείο.
      Είναι μια καλή ευκαιρία, να δώσουν ένα καίριο πλήγμα σ αυτό το καρκίνωμα που εξέθρεψαν τα γεωπολιτικά συμφέροντα.

  7. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 6:45 ΜΜ

    ωστοσω,ειναι ενα μεγαλο διαστημα,που ακουμε και διαβαζουμε ολο μαλακιες!! γινεται της πουτανς ,και δεν "γινεται" τιποτα συνταρακτικο,να τελειωσει το μαρτυριο του κοσμου!! δεν γαμιουντε λεμε! ας τον παρουν ολον τον κοσμο!! μας επριξαν τα αρχιδια!

  8. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 7:26 ΜΜ

    Tzesy etsi m areseis!

  9. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 8:38 ΜΜ

    Τζεση call me

  10. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 9:10 ΜΜ

    Δεν ειναι οπως δειχνει….λιγες σκορπιες σκεψεις… με συντακτικο 0 ως συνηθως….

    Ποσος στρατος για 10 ξυπολυτους????

    Ο ενας μσζευει για να χτυπησει ο αλλος παει για να μπαστακωθει….

    Αν λεω αν πηγαινανε μαζι σε επιχειρησεις οι ισλαμιστες δεν εχουν ουτε 10 λεπτα ζωη…

    πανε για μοιρασια και ο καθενας θελει την μεριδα του λεωντος…..
    Για παρτυ του .

    Υπαρχουν μεταξυ ισραηλ και ιραν δυο αεροπλανα κατασκοπευτικα που επεσαν .. κανενα σχολιο… απο κανεναν…

    Αυτη την στιγμη ζουμε την δημιουργια προπαγαντας.. οταν ερθει η ωρα …τις φαπες μεταξυ τους θα αρχισουν με δικαιολογια του στυλ γιατι εισαι ακουρευτος….και καποιος αλλος θα βαλει το χερακι του…

    Να εχεις τον νου σου. …

    Σκεψου να δεις ανακατεμα ..

    Οι ρωσοι θα ειναι αναμεσα σε ισραηλ ηπα…
    και αυτοι που δεν θα συμμετεχουν οπως σ.αραβια και τουρκια.. με ποιον θα πανε???
    αν αυτοι κλεισουν στενα… λογω ουδετεροτητος σε περιπτωση που για καποιο λογο τσακωθουν πως θα εχουν υποστηριξη εκει οι ρωσσοι?
    Οι ηπα μεταξυ περσιας και ρωσσων…
    Με το ιρακ να μην υπαρχει σαν ζωνη…

    Πριν καποια χρονια ηταν εκει διπλα .
    Γιατι εφυγαν? Αφου θελαν την
    συρια?
    Εφυγαν η ετοιμαστηκαν για να συρουν τους ρωσσους εκει?
    Μηπως ολοι μαζι να ριξουμε τον γιγαντα??
    Και αν η ουκρανια παρει φωτια παλι και η φωτια εκει φουντωσει ολα θα ειναι ευκολα???

    Εχω ξαναπει ο σανταμ που τολμησε να κανει συναλλαγες σε ευρω κρυφτηκε 30 Μετρα κατω απο την γη.

    Λες αυτες τις εξαγγελιες ππυ εκανε ο κοντος να μεινουν απληρωτες?

    Βεβαια απο την αλλη εχουν γνωση οι φυλακες…
    Η γνωμη μου ειναι οτι απλα βαδιζουμε στην ολοκληρωση και την γενικευση του πολεμου και μαλιστα χωρις αιτια… σοβαρη..
    Ας κοιταξουμε στρατηγικα τις θεσεις και θα δεις γιατι ολα αυτα που λενε ειναι παραμυθια…

    Κανε ετοιμασια δεν χανεις τιποτα…

    Ας εχουμε ελπιδα στον θεο…

    ολα θα γινουν οπως πρεπει…

    Οι ταχυτητες και η προπαγανδα εχουν χτυπησει κοκκινο.

    καλο θα ειναι να θωρακισοτμε οτι μπορουμε τωρα που λιγο πολυ ολοι μπορουμε…

    Πρακτωρ…

    αν θα ελεγα ενα γνωμικο αυτο θα ηταν…..
    με ενα σμπαρο δυο ττρια τεσσερα ισως και πεντε τριγωνια…
    θα δειξει
    .

  11. Ανώνυμος 09/19/2014 @ 9:24 ΜΜ

    Άμα έχεις κορμάρα Τζέσυ επιβάλλεται να φοράς μίνι και ας λένε ότι θέλουν οι κομπλεξικοί.

  12. μπλακ-αης 09/20/2014 @ 8:27 ΠΜ

    Αγαπημενε συνσχολιαστη 4.50 art
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    οχι μονον πολυ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ η αναλυση σου αλλα και πολυ διδαχτικη

    σε εχω ξανα παρακολουθησει στις αναλυσεις σου αλλα παντα με μπερδευε το συντακτικο της αλληλουχιας των αποψεων σου του κειμενου…

    Σε αυτο εδω εισαι πολυ ξεκαθαρος και απλος
    (αυτη η απλοτητα βοηθα περισσοτερους ωστε να ταρακουνηθουν και να αφυπνησουν το ΕΛΛΗΝΙΚΟ Πνευμα τους…)

    Η εδω μεσα τοποθετηση σου ειναι παντα διατρανωση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ με την οπτικη της δικιας σου αποκρυπτογραφησης

    …αν θελεις…συνεχισε με την απλοτητα των αποψεων σου

    Αγαπημενε φιλε Πρακτωρ 12.10
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
    δεν καταλαβα γιατι χαθηκες απο την δεξαμενη σκεψης μας εδω και λιγες μερες

    αφου η ανοικτων οριζοντων πολιτικη αναλυση σου με στοιχεια γεωπολιτικης συσχετησης ειναι πολυ ενδιαφερουσα
    (προσωπικα με μπερδευει λιγο η αναφορα σου σε καποια "αοριστη" βοηθεια απο καποιο "αοριστο" Θεο…αλλα το ερμηνευω με ποιητικη διαθεση ευρειας μεταφρασης…)

    Αγαπημενε συνσχολιαστη συμφωνω με τους προβληματισμους σου οπως και με τις συσχετισεις που κανεις σε πραγματικα θεματα που θα ανεγερθουν σε περιπτωση γενικευσης και παγκοσμιας αναταραχης και οχι μονον παλι στην βασανισμενη και γηρασμενη Ευρωπη

    (ευρωπαικος πολιτισμος: δημιουργημα των ανθελληνων που καταχραστηκαν τις αρχες και τις βασεις του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ οπως ο μετερνιχ… ο φαλμεραιχ…το βατικανο…η μεσανατολιτικη θρησκεια….)

    Ηλιθιε Κακοβουλε SAR/1.11
    """""""""""""""""""""""""""""""""""""

    …δεν απαντω σε ..αδελφες…τις σιχαινομαι…ειναι βιασμος της Φυσης!!!
    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ

  13. μπλακ-αης 09/20/2014 @ 1:25 ΜΜ

    οωουπς…συγνωμη "οιστρογονο" …
    (γιατι προβλεπω οτι θα τα ακουσω….Σκορπιστικα)

    Συμπεθεστατη "οιστρογονο"

    …αρκετα ομως δεν πιστευεις και εσυ οτι ζησαμε αυτο το παιχνιδακι του διισμου…
    δηλαδη …ο καλος και ο κακος…η μερα και η νυχτα…το ναι και το οχι…το θετικο και το αρνητικο…κ.τ.λ. και τα λοιπα …

    εαν δεν ειχαν διαμορφωσει τοσο τελεια και δολια το τελος των μεσανατολιτικων θρησκοληψιων και να φορτωσουν τοσο φοβο και πανικο περι της επικειμενης αιματοχυσιας και της ελευσης του δηθεν αντι-θεου (τους)

    με τα ωραια παραμυθακια της αποκαλυψης του Γιαννη (που εγινε μαλιστα σε ΕΛΛΗΝΙΚΟ νησι…!!!—

    —που ποσο ωραια τα σχεδιασαν και τα προγραμματισαν ωστε να καταφερουν και την υστατην στιγμη του τελους των παραμυθιων να βαλουν εμποδια στην αφυπνηση του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ Πνευματος…)…για να βαλουν παλι κραχτες τους ΕΛΛΗΝΕΣ και τις ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ στο δολιο παιχνιδακι τους….

    ειμαι λοιπον της αποψης οτι θα ηταν η καλλιτερη λυση της συγκλισης των ομοιων ωστε να συνυπαρχουν ολα και ολοι ΑΡΜΟΝΙΚΑ μεσα απο την ανομοιοτητα τους

    με χρηστους κανονες και στοχευμενα αποτελεσματα των προσπαθιων τους για το καλον ολης της εξελιξης της Ανθρωποτητας

    τελικα δεν συμφωνεις κασυ οτι ο δυισμος ειναι που φερνει την διαμαχη …τον πολεμο…την επικρατηση του δικαιου του ισχυρου…της αδικειας του αδυναμου…

    αλλα βλεπεις στους θρησκοβλαμμενους εγκεφαλους των οπαδων των …- ισμων περιμενουν
    αλλοι τον …αντιθεο τους…αλλοι την κυριαρχια του μιναρε και του πιλαφιου…αλλοι την μετενσαρκωτικη θεωσην τους..κ.ο.κ.

    ……που να τους εξηγησεις οτι ειναι καλλιτερα να μην υπαρχει δυισμος…
    αυτοι …ολοι τους πιστευουν οτι ο Κυριος(τους) θα τους κανει κυριαρχους εις βαρος των αλλων ..των αιρετικων!!!

    γιαυτο και παμε στουκας σε παγκοσμιο ολοκαυτωμα εξαιτιας των θρησκευτικων δογματισμων …για να χαιρονται οι Οβραιοι δημιουργοι τους!!!!
    χαιρετα μου τον Πλατανο δηλαδη…

    επαναλαμβανω την γιηνη "συγνωμη" μου που δεν σου απαντησα προηγουμενα με τους αλλους συνσχολιαστες
    αλλα ετσι βρισκω και την ευκαιρεια για να σου πεμψω …
    συνσχολιαστικα φιλακια!!! (ανευ ..τεστοτερονης)

    • Ανώνυμος 09/21/2014 @ 9:00 ΠΜ

      Ναι, βέβαια, βλέπετε πώς “κουμπώνουν“ & η Αποκάλυψη, που είναι …παντός καιρού, αλλά & όλοι εκείνοι οι …γεωπολιτικοί “προφήτες“, που γράφανε βιβλία περί των …ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ στον αιώνα μας?
      Τυχαίο κι` αυτό?
      Μοιραίο, θα πούνε. Χα, χα…
      Όταν κάποιοι “φιτιλιάζουν“ τους Ισλαμοφασίστες (μας κλείνουν μέσα, τώρα?)
      είτε με την Αλκάιδα τότε, είτε με το Ίσιλ τώρα & …έχει ο Μεγαλοδύναμος, απορούν τώρα για το πώς γεννήθηκαν όλα τούτα?
      Εεε, …“ΜΟΙΡΑΙΑ“, βεβαίως!!!
      Μην ανησυχείτε, φίλοι μου, ΚΑΠΟΙΟΙ σχεδιάζουν / σκηνοθετούν το μέλλον μας για ΜΑΣ, πριν από ΜΑΣ, & βεβαίως / κυρίως …ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ.
      ΑΛΛΕΛΟΥΙΑ / ΑΛΛΗΛΟΥΧΙΑ, δηλαδή, είναι όλα στον κόσμο μας.

      η φίλη σας
      art

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*