17:36 - 16/02/2014

ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ICA: ΕΔΩΘΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ

Είδαν ότι η δουλειά δεν περπατάει για μια ακόμη φορά, και δεν είναι βέβαια δυνατόν να πάει για εκατομμυριοστή φορά ο Σαμαέλ στην Λίλιθ και να της πεί έλα να τα βρούμε, και δεν είναι δυνατόν η μεγάλη πόρνη της Βαβυλώνος να πάει να πείσει τον μεγαλύτερο απατεώνα για κάποιο σχέδιο η πλεκτάνη που θέλει να επιβάλλει είς βάρος του. Αυτά δεν μπορούν να συμβούν, είναι δεδομένα. Το άρθρο είναι απομαγνητοφώνηση απο την διαδυκτιακή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη στο Prisonplanet και αναρτήθηκε απο την Αθέατη γνώση. Ετσι, πήγε η Λευκή Αδελφότητα στο συμβούλιο της ICA, και βασιζόμενη στις ιδιότητες του μετάλλου ζήτησε κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ζήτησε οι άνθρωποι να υφίστανται στην κοινωνική τους ζωή πιό έντονα τους νόμους της φύσεως.

Οι ανθρώπινες κοινωνίες, ουσιαστικά ακολουθούν τους νόμους της φύσης – του ψεύτικου κόσμου του οποίου ζούμε. Αυτή τη στιγμή ούτως η άλλως ακολουθούν οι κοινωνίες αυτούς τους νόμους.

Ετσι, ζήτησε η Λευκή Αδελφότητα εξουσία να τους εφαρμόσει ακόμη περισσότερο σε ατομικό επίπεδο. Θα πεί κανείς, δεν υφιστάμεθα τους νόμους της φύσης; το νόμο της βαρύτητας; Τότε τι περισσότερο ζήτησε ο Σαμαέλ δια των αντιπροσώπων του;

Ζήτησε εντέχνως και πλαγίως τη μείωση της ελευθέρας βούλησης των ανθρώπων.
Προσέξτε…. Δεν ζήτησε να μην έχουν ελέυθερη βούληση, ζήτησε εξουσία να μειώσει την ελεύθερη βούληση. Υπ όψιν, ότι η ελεύθερη βούληση των ανθρώπων δεν είναι και τόσο ελεύθερη…

Για παράδειγμα τα ΜΜΕ τι κάνουν; επιβάλλουν στους ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα, γιατί το σύμπαν το οποίο ζούμε είναι ενα σύμπαν, αιτίου και αιτιατού. Στη βίβλο των Μπαχομέχ ονομάζουν τον Θεό «άκρο των αιτίων», διότι το σύμπαν του Θεού, εκτός απο ψηφιακό (digital) είναι σύμπαν τελεολογικό (αυτό που έχει τέλος). Τέλος, θα πεί «σκοπός» στα ελληνικά. Τελεολογικό σύμπαν, είναι το σύμπαν που γίνεται για κάποιο σκοπό.

Ο Θεός δεν έφτιαξε για πλάκα κάτι…. όλα έχουν κάποιο σκοπό που γίνονται στη δημιουργία. Είναι σύμπαν που υπάρχει «αίτιο και αιτιατό» (αίτιο και αποτέλεσμα). Αυτό, επειδή και στο σύμπαν το πραγματικό υπάρχει, αλλά και στο ψεύτικο του Διαβόλου υπάρχει, ο Σαμαέλ, Αρχάγγελος του σκότους εκ του γένους Οφανίμ, ο αρχηγός των εκατομμυρίων εκπεσόντων Δαιμόνων/ Αγγέλων ουσιαστικά. Πριν κάν γίνει η δημιουργία των ανθρώπων όταν ο Αρχάγγελος εκ του γένους Οφανίμ «Σαμαέλ» υπεύθυνος για τη μουσική αρμονία του σύμπαντος έμαθε ότι τη μεγάλη αποστολή που είχε κατά νού ο Θεός για να το πώ πιό απλά.

Οταν έμαθε ο Σαμαέλ ότι οι άνθρωποι θα ήταν αυτοί που θα εκετελούσαν την αρχαία μεγάλη αποστολή και τον αρχαίο σκοπό, ζήλεψε και αποστάτησε απο το Θεό και τον ακολούθησαν δισεκατομμύρια πολλά αγγελικών πλασμάτων απο διάφορα γένη. Μετά απο αυτή την πρώτη αποστασία, ακόμη 201 αγγελικά πλάσματα απο το γένος Ελοχίμ εξέπεσαν – όταν απο τα αγγελικά πλάσματα που έστειλε ο Θεός να κυβερνήσουν τους ανθρώπους, αυτούς έπεισε ο Διάβολος ότι για να βελτιώσουν το γένος των ανθρώπων πρέπει να κάνουν ενα νέο γένος ανθρώπων και να κάνουν παιδιά με τις γυναίκες των ανθρώπων, και αυτά τα παιδιά είναι οι λεγόμενοι αρχαίοι θεοί Νεφελίμ, Ελ κτλ…

Κάποιοι μάλιστα είπαν: «Μα πώς είναι δυνατόν, οι «Αγιοι άγγελοι» να έκαναν τέτοιο πράγμα στις γυναίκες;»

Γιατί δηλαδή, οι Αγιοι άνθρωποι πως κάνουν παιδιά;;;;;;
Οι Αγιοι άγγελοι πως εξέπεσαν μαζί με τον Διάβολο;;;;;
Οι 201 μας πείραξαν;;;

Τους Δαίμονες όμως δεν τους αγγίζει κανένα σαρκικό αμάρτημα, τους είναι παγερά αδιάφορο διότι έχουν επίγνωση του κόσμου αυτού και γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται. Αυτοί έχουν πίστη, ξέρουν τι είπε ο Χριστός και τι είναι αλήθεια, απλά δεν τα εφαρμόζουν γιατί είναι εχθροί του Χριστού.

Εμείς είμαστε καλοπροαίρετοι αλλά δεν έχουμε πίστη. Δεν πιστεύουμε ότι μας είπε αλήθεια ο Χριστός.

Πήγαν λοιπόν τα τσιράκια του Σαμαέλ στο συμβούλιο της ΙCA και είπαν: Θέλουμε περισσότερη ενεργοποίηση στο «αίτιο και το αποτέλεσμα».

Για παράδειγμα, θέλουν να αυξήσουν το άγχος σε μια ανθρώπινη κοινωνία (πχ στην ελλάδα).
Γιατί όμως θέλουν να αυξήσουν το άγχος και ακολούθως και την απελπισία;

Γιατί απο την απελπισία των ανθρώπων πάιρνουν δύναμη οι Δαίμονες. Απο αυτό τρέφονται, απο αυτό ζούν, γι αυτό ζούν. Για παράδειγμα:

θέλουν να αυξήσουν το άγχος στην ελληνική κοινωνία. Πως το καταλαβαίνουν ότι αυξήθηκε το άγχος; κοιτάνε τις πωλήσεις στα τσιγάρα, ανεβαίνουν οι πωλήσεις 10%, οπότε; αυξήθηκε το άγχος. Το βλέπουν. «Αίτιο, και αποτέλεσμα».

Θέλουν να αυξήσουν την απελπισία. Σου λένε, αν δεν δώσεις αυτά τα χρήματα απο κάποιον φόρο θα πάς φυλακή. Αυξάνουν την απελπισία.

Αυξάνεται η κατανάλωση αλκοόλ, 5% η 20%. Αυτά τα μετράνε, τα βλέπουνε (όχι φυσικά το ελληνικό κράτος) αλλά τα τσιράκια των λαμογιών.

Οπότε τώρα αυτοί που λένε: Θέλουμε εξουσία να αυξήσουμε την επιρροή μας, μπορούν να πούν για παράδειγμα «θα σκοτώσουμε όλους τους ανθρώπους»

Ναί, αλλά δεν έχουν εξουσία να το κάνουν.

Μπορούν όμως να φέρουν τους ανθρώπους σε τέτοιο σημείο απελπισίας που να αυτοκτονήσουν όλοι οι άνθρωποι. Με το μνημόνιο αυξήθηκαν οι αυτοκτονίες. Αυτο βέβαια είναι και το Iron Mountain (σιδερένιο βουνό) που αναφέρει οτι πρέπει να κάνουμε ένα λαό ας πούμε να έχει τόσο μεγάλο οικονομικό κόστος σαν αυτό που θα υπήρχε αν είχαμε πόλεμο με μια άλλη χώρα, και να έχει τόσους επιπλέον θανάτους σαν να είχε πόλεμο. Αν εμείς πολεμούσαμε με την Τουρκία μπορεί να μην είχαμε 7000 νεκρούς απο αυτοκτονίες, αλλά λιγότερους.

Οπότε, μπορούν να απελπίσουν τόσο πολύ όλους τους ανθρώπους που να τους κάνουν να αυτοκτονήσουν σχεδόν όλοι. Αυτό επιβεβαιώνεται και απο το Ευαγγέλιο που λέει: βγείτε οι πεθαμένοι απο τους τάφους να μπούμε εμείς οι ζωντανοί. Οπότε μπορούν ανάλογα με το πόσο καταπιέζουν το ανθρώπινο γένος να οδηγήσουν σχεδόν όλους στην αυτοκτονία.

Για να πάνε τα τσιράκια του Σαμαέλ στο συμβούλιο της ICA να ζητήσουν κάτι, πρέπει να παρουσιάσουν στατιστικά στοιχεία ότι η ανομία έχει αυξηθεί. οτι οι άνθρωποι στις νεότερες γενιές δεν επικαλόυνται το Θεό, ότι δεν σκέφτονται κάν ότι υπάρχει Χριστός που ήρθε στον κόσμο. Σύμφωνα με τους κανόνες που ακολουθεί ο Λέρας και όπως είναι προγραμματισμένος, δεν έχει εξουσία να ρίξει βέτο εκεί μέσα, και το συμβούλιο της ICA δεν έχει εξουσία να το αρνηθεί.

Ο καθένας μας έχει έναν άγγελο που τον παίρνει προστάτη του απο το βάπτισμα. Οταν εμείς έχουμε συμπεριφορά άσχημη και όσο συσσωρεύεται η ανομία μέσα στο μυαλό μας, τον απομακρύνουμε.

Μίλησαν λοιπόν όλες οι πλευρές στο συμβούλιο της ICA, ο MP βέβαια με την τυπική τοποθέτηση του είπε ότι, οτιδήποτε φέρει πιό γρήγορα το άνοιγμα των πυλών και την έξοδο των Νεφελίμ τον βρίσκει σύμφωνο.

Αποτέλεσμα; Αυτοί πήραν αυτό που ήθελαν, και αυτό σημαίνει ότι κάθε αίτιο που μας έκανε να νευριάζουμε μια φορά, τώρα για παράδειγμα θα μας κάνει περισσότερο. Κάθε αίτιο λοιπόν που θα μας έκανε να απελπιζόμαστε μία φορά , θα μας κάνει να απελπιζόμαστε δύο φορές.

anekshghta
atheatignosi

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (18)

 1. 0
  0
  και ο θεος τι κανει; γιατι δεν κανει κατι;
 2. 0
  0
  ους Δαίμονες όμως δεν τους αγγίζει κανένα σαρκικό αμάρτημα, τους είναι παγερά αδιάφορο διότι έχουν επίγνωση του κόσμου αυτού και γνωρίζουν ότι δεν υφίσταται. Αυτοί έχουν πίστη, ξέρουν τι είπε ο Χριστός και τι είναι αλήθεια, απλά δεν τα εφαρμόζουν γιατί είναι εχθροί του Χριστού…εχεις σοβαρο προβλημα δεν επικοινωνει ο εγκεφαλος με το μυαλο σου…ληγμενα παιρνεις ρε?
 3. 0
  0
  Τί ληγμένα!! ; εδώ όλο το αρθρο είναι μια ασυναρτησία και μισή. Καί το κακό είναι ότι τέτοια ατομα ζούν ανάμεσα μας και ψηφίζουν και τους έχουμε και σε υπόληψη γιατί δεν ξέρουμε πόσο καμένοι είναι.
 4. 0
  0
  7.58 αν νομιζεις οτι ολα αυτα που συμβαινουν γυρω σου ειναι φυσιολογικα και προερχονται απο ανθρωπους εισαι βαθυα νυχτομενος.
 5. 0
  0
  Λαικόπουλε προχώρα σταθερά, είμαι νεφελίμ, παρακολουθώ σταθερά εδώ και χρόνια τα ποστ σου, τι να πω, θεός.
 6. 0
  0
  Ο αληθινός Θεός προτού κάνει κάτι ενημερώνει μέσω των υπηρετών του αυτούς που πρόκειται να επηρεαστούν. Στις ημέρες μας οι υπηρέτες του κηρύττουν άφοβα σε όλη τη γη δημόσια και από σπίτι σε σπίτι ότι πρόκειται να καταστρέψει τον Διάβολο, τους δαίμονες και όλους όσους από την ανθρωπότητα τον υποστηρίζουν. Η δική του κυβέρνηση θα κάνει τη γη παράδεισο και θα φέρει πολλές ευλογίες στους υπηκόους της. Όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες http://www.jw.org
 7. 0
  0
  7:58 ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΗΓΜΕΝΑ.ΑΠΛΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΙΝΑΦΙΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.
 8. 0
  0
  Για ρωτήστε τον Λιακόπουλο ρε παιδιά:σε ποιο καταφύγιο έχει κλείσει θέση για να κρυφτεί όταν θα έρθει η ώρα;νομίζει πως θα είναι ασφαλής στο λαγούμι τού;
  Πέστε του πως δεν θα μπορέσει να κρυφτεί πουθενά μέσα στη ηλιακό μας σύστημα,για αυτό αν μπορεί να φύγει μακριά από αυτό το δυνατόν συντομότερο.
 9. 0
  0
  ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΥΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ…

  ΑΑΑΑ… ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ…. Ο ΙΕΡΟΝΥΜΟΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΧΟ ΓΙΑ ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΙΑ…. Ο ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΝΕΙ ΑΤΥΠΗ "ΥΠΑΚΟΗ" ΣΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ…. Ο ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΑΝΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ… ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΑΦΟΥ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ICA!… ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ… ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΒΑΤΟΠΕΔΙΟΥ… ΑΓΝΩΣΤΟ ΓΙΑΤΙ; :)

  ΜΗΠΩΣ Η ΕΠΙΣΚΕΨΕΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ… ΓΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ "ΘΕΟΥ"… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ Η.Π.Α…. ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ… ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ;

  ΑΥΤΑ.

  ΥΓ. ΑΧ ΑΥΤΟΣ Ο ΣΑΜΑΕΛ… ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ.
  http://norfid.files.wordpress.com/2010/11/xristodoulos-666-umnoi-e3wfullo2.jpg
 10. 0
  0
  Μηλιτσα Παππα : ο Θεος δεν θα επεμβει ουτε στην προσωπικη ζωη καθενος μας , ουτε και στην γενικοτερη κατασταση που ζουμε , αν εμεις οι ιδιοι δεν του το ζητησουμε γιατι διαφορετικα , καταργειται η ελευθερη βουληση μας . Αλλωστε αν διαβασεις πιο προσεκτικα το κειμενο , θα δεις πως οι λογοι που εκαναν δεκτο το αιτημα ςεχουν αμεση σχεση με την αυτοβουλη απομακρινση μας απο το Θεο . Αυτο επικαλλειται ο μανταμας και οχι αδικα…Δεν ειναι ο Θεος υπευθυνος για τα βασανα και τα παθη μας , αλλα εμεις οι ιδιοι κι αντι να του ζηταμε βοηθεια -οπως μας ειπε να κανουμε-εμεις του ριχνουμε μονο τις ευθυνες των πραξεων και των παραληψεων μας…τι βολικο ! Οταν μας συμβαινει κατι καλο , ειναι δικο μας επιτευγμα και μπραβο μας και τι αξιοι που ειμαστε και…κλπ , οταν ομως μας βρουν τα δυσκολα … που ειναι ο Θεος και τι κανει ο Θεος και τι αδιαφορος και κακος που ειναι…δεν παει ετσι παιδια κι ο πολεμος ειναι σκληρος και καθημερινος σε κατα κυριο λογο προσωπικο και πνευματικο επιπεδο . ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥς . Ας ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ Ας ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥς ΜΑς ΦΩς ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ .
 11. 0
  0
  ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΕΛΑΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ,ΑΠΛΑ ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.
  ΟΣΟ ΓΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΤΟΥ,Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Η ΟΧΙ.
  ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΕΓΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΟΤΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΜΕΤΑΝΝΟΕΙ ΕΚΑΤΟ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΩΝ.
  ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΠΑΙΣΙΟΥ.
  ΓΥΡΩ ΣΑΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ,ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΕΙΚΗ ΛΙΑΚΑΔΑ.
  ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΕΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.
  ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ,ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ.
  ΔΟΞΑ ΣΟΙ Ο ΘΕΟΣ+
 12. 0
  0
  "Γιατί απο την απελπισία των ανθρώπων πάιρνουν δύναμη οι Δαίμονες. Απο αυτό τρέφονται, απο αυτό ζούν, γι αυτό ζούν. Για παράδειγμα: θέλουν να αυξήσουν το άγχος στην ελληνική κοινωνία. Πως το καταλαβαίνουν ότι αυξήθηκε το άγχος; κοιτάνε τις πωλήσεις στα τσιγάρα, ανεβαίνουν οι πωλήσεις 10%, οπότε; αυξήθηκε το άγχος. Το βλέπουν. "Αίτιο, και αποτέλεσμα".

  Δηλαδή οι δαίμονες που τρέφονται από την απελπισία των ανθρώπων, το καταλαβαίνουν με galop στην αύξηση των πωλήσεων στα τσιγάρα, στο αλκοολ…κ.ο.κ. Δηλαδή ως δαίμονες δεν αισθάνονται την μαζική απελπισία ως μια αρνητική ενέργεια (αρνητική για εμάς, θετική για αυτούς) στο χώρο, ή στο πεδίο, την οποία ρουφάνε, με την οποία τρέφονται….το βλέπουν από τις πωλήσεις των τσιγάρων και του αλκοολ…..ρε εσύ μήπως δουλεύουν και στη GPO;

  -Δαίμονας Α : Πολύ πεινάω….έχει τίποτε να φάμε σήμερα;
  -Δαίμονας Β : Κάτσε να δω τις πωλήσεις στα τσιγάρα…

 13. 0
  0
  ΩΣΤΕ ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΩΝ…ΜΑΣΟΝΙΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.
 14. 0
  0
  Καλο θα ηταν , για οποιον βεβαια ενδιαφερεται να δει περα απο το προφανες , να εξετασει λιγο πιο προσεκτικα τοσο τον ιδιο του τον εαυτο-τα συναισθηματα και τις αντιδρασεις του πανω στα διαφορα ερεθυσματα-οσο και στο αμεσο και ευρυτερο περιβαλλον του . Ισως αντιλληφθει μια ιδιαιτερη ενταση στην αντιμετωπιση των περιστασεων , μεγαλυτερη ευθυξια , εκνευρισμο κλεισιμο στον εαυτο μας , ασυνενοησια κλπ . Θα μου πεις , αυτα υπηρχαν παντα…ασφαλως , αλλα η ενταση και η συχνοτητα τους , ολοενα και αυξανονται . Η πυκνοτητα και η ποσοτητα της αρνητιλας χτυπαει κοκκινο . Σε πνιγει…αλλα δε σε σκοτωνει . Υπαρχει αντιδοτο και ας στρεψουμε την προσοχη μας σε αυτο . Αφου ζουμε σε ενα πεδιο οπου ολα εχουν το αντιθετο τους , αφου αυξανει ενταση το κακο , σιγουρα αυξανει και το καλο . Εμεις διαλεγουμε τι απο τα δυο θελουμε και δουλευουμε πανω σε αυτο . Αν βιωνουμε πιο εντονα το κακο , τοτε θα βιωνουμε πιο εντονα και το καλο , αλλιως διασαλευεται η ισσοροπια κι αυτο αν και επισπευδεται , δεν ειναι της ωρας .
 15. 0
  0
  Μιλητσα κατι που δέν σου ειπαν στην κόλαση ο Θεός δέν βάζει χερι εσυ όταν την βαρεθεις ζητάς να βγείς
 16. 0
  0
  1.12 το πιό σοφό απο όλα. Αλλά ποιός να το καταλάβει; όλοι περιμένουν να τους σώσει ένας θεός, που κατοικεί στα σύννεφα 12 ορόφους πιό πάνω, έχει μακριά γενειάδα, καρατάει ένα ραβδί και σου λέει …΄΄άαα εσύ δεν ήσουν καλό παιδάκι θα σε κάψω στην κόλαση…άαα εσύ ήσουν καλό παιδάκι θα σε βάλω να κάτσεις δεξιά μου…΄΄ Δεν σκεφτόμαστε οτι εμείς διαλέγουμε να κάνουμε αυτές τις εμπειρίες για να πλουτίσουμε με την γνώση που θα αποκτήσουμε την μία πηγή. Δεν είναι κάτι κάποιος κάπου αυτό που λέτε Θεός. Είναι όλα,… είναι το ΌΛΟΝ και μέσα σε αυτό κολυμπάει η ΖΩΗ. Το έξω απο το ΌΛΟΝ δεν υπάρχει. Ακόμα και το ΤΙΠΟΤΑ είναι ύπαρξη ΜΈΣΑ ΣΤΟ ΟΛΟΝ. Το ΤΙΠΟΤΑ είναι ένας ωκεανός άπειρων πιθανοτήτων. Πώς μπορείς να ψάχνεις ΄΄έξω΄΄ σου ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ; Αντικαταστήστε ότι δεν σας αρέσει με ότι σας αρέσει αρκεί να μπορέσετε να το συλλάβετε. Είμαι ΥΓΕΙΉΣ είμαι ΕΥΤΥΧΉΣ είμαι ΕΥΔΑΙΜΩΝ είμαι απλά ΌΤΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ. Αρχίσετε να ΠΑΡΑ ΤΗΡΗΤΕ επιτέλους. Κοιτάξτε ένα λουλούδι ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ. Κοιτάξτε το με προσοχή. Δείτε. Ακούστε τον αέρα και νιώστε τον στο δέρμα σας ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ.Πάρτε τον μέσα σας με την ανάσα σας. Γεμίστε ΟΞΥΓΟΝΟ. Κάντε το παιχνίδι. Γευθήτε το φαγητό στο στόμα σας. Προσπαθήστε να ξεχωρίσετε το κάθε υλικό που το αποτελεί. Σηκώστε μιά πέτρα ένα ξύλο ένα φύλο στα χέρια σας και ΠΑΡΑΤΗΡΉΣΤΕ ΤΟ. Την αφή του το χρώμα του την οσμή του τον ήχο του .Π Α Ρ Α Τ Η Ρ Η Σ Τ Ε τον ωκεανό που κολυμπάμε. Έτσι θα ξυπνήσει η ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ. Μετά θα αρχίσετε να παρατηρήτε τις συνήθειές σας, τους ανθρώπους γύρω σας και όλα όσα επιλέξατε να σας περιτρυγιρίζουν. Μετά θα αρχίσετε να κατα-λαμβάνετε.Και μόλις τότε θα μοιάζετε με νεογνά που μόλις έσπασαν το κέλυφος του κόσμου που νόμιζαν οτι ήταν το ΟΛΟ, και κάθε φορά θα ανακαλύπτουμε οτι βρισκόμασταν σε΄ενα αλλο κέλυφος και πάει λέγοντας…
  Αυτά που δεν έχουμε σκεφτεί, αλλά υιοθετήσει, είναι ΕΠΙ ΣΤΗΤΟΥ,βλέπε ΄ΠΙΣΤΗ.
  Είναι εμφυτεύματα όχι ΓΝΩΣΗ.
  "Γνώσεσθε τήν ἀλήθειαν, καί ἡ ἀλήθεια ἐλευθερώσει ὑμᾶς΄΄
  Γνωσεσθε την Α ΛΗΘΗ …δηλ. ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΛΗΘΗ και βγήτε απο αυτήν για να ελευθερωθείτε.
 17. 0
  0
  Ενδιαφερον οι παπαριες του Λιακοπουλου και παραδοξως συμφωνω με το νοητικο αποτελεσμα, καθως εχει ξεκινησει ο εξαγνισμος απο την Λιλιθ και ο Σαμαελ ειναι φιλος μου, καθως και αυτος δουλευει για εμενα και θεωρω οτι ειναι λιγο αδικημενος απο αυτους που δεν τον χρειαζεται ο κωλος τους αλλα τους αλλους δεν τους αδικει καθολου, καθως εκφραζει τις ενεργειες του Gebourah/Judgment και κυκλοφορει συνηθως χωρις προφυλακτικο. Θεωρω οτι και ο Λιακοπουλος αλλα και οι βλακες μοναχοι πρεπει να προσεχουν οταν αναφερουν το ονομα του και να δεχθουν την πραγματικοτητα που λεει οτι ο θεος ειναι τιμωρος και να μην παραμυθιαζουν αλλο τον εαυτο τους. Οι αμνοι του θεου δεν εχουν τιποτα να φοβηθουν απο τον Σαμαελ για αυτο καλυτερα λιγα λογια οπως ολοι οι καλοι αμνοι.
 18. 0
  0
  Αμα σας ενδιαφερει να βρειτε τι πραγματικα κρυβετε πισω απο τις αληθειες που λενε οι μοναχοι και οι δαιμονες μεσα στο κεφαλι του Λιακοπουλου μεσα απο την ηλιθιοτητα τους (ειναι κολπο για να ξεφτυλισουμε τους αλαζονες) εδω http://esophoria.org/liber-celestia/ καθως τωρα πλησιαζει και το τελος της ηλιθιοτητας και θα εκπλαγουν πολλοι οταν καταλαβουν ποσο ηλιθιοι ειναι, καθως πολλοι που την ειδαν μεγαλοι γαμιαδες και κυνηγουσαν τους αμνους και τους επιναν το αιμα (οπως για παραδειγμα το παγανιστικο τσιρκο με τις τρελες) θα βρεθουν στα αριστερα του θεου ως αυτο που πραγματικα ειναι, δηλαδη κατσικες για πηδημα που γινονται θυσια στον Σατανα. Σε σχεση με τους δαιμονες που δεν τους αγγιζουν οι σαρκικες αμαρτιες και παλι καλα τα λεει ο πανιβλακας γιατι εμεις ειμαστε ατσαλινοι δαιμονες και αθανατοι αρχαιοι βρυκολακες και μολις κατεβηκαμε κατω απο το Ιερο Βουνο του Φεγγαριου-Σιων για να ολοκληρωσουμε το μεγαλο πηδημα και για αυτο τα αντιθετα θα γινουν ενα και μεσα απο αυτα θα γεννηθει ο Λογος του νεου αιωνα και ετσι ο Θεος θα χωρισει τους αμνουνς απο τις ευνουχισμενες πλεον κατσικες οι οποιες θα γινουν θυσια στα σκυλια της κολασης. http://www.youtube.com/watch?v=P5h_etmmPxg

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί