Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:54 - 01/12/2014

Συζήτηση με έναν πολιτευτή… Σε ένα βράδυ γίνεσαι βουλευτής… Η ζημιά έγινε και έρχεται και χειρότερη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πρωτομηνιά και Δευτέρα και δουλειά δεν έχω, οπότε κάνω την βόλτα μου στο στέκι της γειτονιάς. Εκεί συναντώ έναν παλιό φίλο και νυν πολιτευτή. Το κόμμα δεν έχει σημασία. Πιάσαμε συζήτηση για τις επερχόμενες εκλογές, τα πολιτικά γενικά και την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Όταν το θέμα ήρθε στους πολιτευτές και είχε ήδη σοβαρέψει η συζήτηση, άρχισαν να λέγονται και αλήθειες.

“Φίλε, δεν χρειάζονται ούτε τρεξίματα, ούτε πόρτες να χτυπάς, ούτε ανθρώπους να βάλεις στη δουλειά – Αυτά γινόταν πριν 10 χρόνια, από το 2009 και μετά άλλαξε το σύστημα. Για να βγεις βουλευτής στις μεγάλες έδρες είναι πλέον πανεύκολο. Ούτε προεκλογικός αγώνας, ούτε τίποτα. Χρήμα χρειάζεται και τίποτα άλλο. Βλέπεις από το 2009 έχουμε έναν στρατό τσιγγανοπατέρων και πακιστανοαρχηγών που ελληνοποιήθηκαν. Αυτοί ως γνωστόν ψηφίζουν ομαδικά. Ότι πει το αφεντικό,ο ηγήτορας, ο κελεμπίας με το σκουφάκι”.

Όχι ότι κάτι τέτοιο δεν μου περνούσε από το μυαλό, αλλά όταν το ακούς φάτσα φόρα, τότε σου κάνει κάπως. Δηλαδή ψηφονοθεία του λέω;

“Όχι, γιατί όσο και να το ψάξουν το παραβάν είναι κλειστό, η αστυνομία απαγορεύεται εκείνη την ημέρα να ελέγχει τον κόσμο – βλέπεις το σύνταγμα κάποιοι το χρησιμοποιούν προς όφελος τους. Μου λέει ο άνθρωπος εσύ που είσαι σε τσιγγανοδήμο δεν τα ξέρεις αυτά;”

Τα ξέρω αλλά όχι όμως και σε ολόκληρη εκλογική περιφέρεια απαντώ.

“Γιατί υπάρχει σήμερα δήμος να μην έχει 6-7 χιλιάδες τσιγγάνους; Άμα ξεκινάς τον προεγκλογικό αγώνα με 4-5 χιλιάδες σταυρούς και πάρεις ακόμα 2-3 χιλιάδες από φίλους και γνωστούς που σε πιστεύουν ή έστω πιστεύουν στην μετέπειτα βοήθεια σου, βγήκες και βγήκες αέρα. Δεν είναι τυχαίο που πολιτεύονται μερικοί, ούτε γιατί τα μεγάλα ονόματα αποφεύγουν σαν το διάολο την επαρχία. Φαντάσου λοιπόν σε περιφέρειες όπως η Αττική, που έχουν χιλιάδες τέτοιους σταυρούς. Μην ξεχνάς τις ρεπούσηδες και κάτι άλλους και άλλες που δεν τους ξέρει ούτε η μάνα τους και που μπήκαν στη βουλή με 300 και 400 σταυρούς. Είναι και η αποχή που αυξάνει τα ποσοστά, γιατί όπως και να το κάνεις το τελικό αποτέλεσμα μετρά όχι στο σύνολο των ψηφοφόρων αλλά σε αυτούς που ψήφισαν. Όταν λοιπόν το 2009 είχαμε 60% αποχή, σημαίνει ότι 1εκατ. πολίτες διάλεξαν ποίος θα καταστέψει τον τόπο και τελικά την πληρώσαμε όλοι – Τώρα ας το παίζουν επαναστάτες του καναπέ η ζημιά έγινε και έρχεται και χειρότερη”.

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 6:54 ΜΜ

    Αφηστε το σχολιο σας εδω …

  2. Ανώνυμος 12/01/2014 @ 9:19 ΜΜ

    Κι εγώ από πολιτευτή τα γνωρίζω αυτά εδώ και κάτι χρόνια. Επειδή λοιπόν στις μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας την διαφορά δεν την κάνουν εσύ κι εγώ, αλλά οι ελληνοποιημένες κελεμπίες που ψηφίζουν κατά παραγγελία (και καμιά φορά χωρίς καν έγκυρα έγγραφα, που δεν έχουν φωτογραφία – κι αυτό μου το είπε), την επόμενη φορά που θ' ακούσετε κάποιον να λέει "Αφού τους ψηφίσατε, τι παραπονιέστε τώρα;" ρίξτε του ένα γερό μπουγέλο για να ξυπνήσει.

    Όχι, δεν τους ψηφίσαμε. Βγαίνουν με μαγικά κόλπα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*