23:50 - 08/01/2015

Στη Σουηδία-Τζιχαντιστές γιόρτασαν την επίθεση στη γαλλική σατιρική εφημερίδα

Ανώνυμη ομάδα τζιχαντιστών στη Σουηδία και υποστηρικτές τους, γιόρτασαν τη χθεσινή επίθεση στη γαλλική σατιρική εφημερίδα «Charlie ebdo» στην πόλη Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, μέσω του Facebook.

«Τώρα τα βρωμερά γουρούνια θα πρέπει να το ξανασκεφθούν, πριν κοροϊδέψουν τον Αλλάχ και τον Προφήτη Του», έγραψε ένα μέλος της εν λόγω ομάδας τζιχάντ στο Facebook.

“Ζητάμε επίμονα από τον Αλλάχ, να αυξηθούν αυτές οι επιθέσεις και να αποδεχθεί τους αδελφούς και τις αδελφές που θα συμμετάσχουν σε αυτές», γράφει ένα άλλο σημείωμα.

Η σουηδική τηλεόραση που ‘έπιασε’ τα μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο, αναφέρει ότι τα άτομα αυτά που επικροτούν την τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, είναι τζιχαντιστές που πολέμησαν στη Συρία και το Ιράκ στο πλευρό της τρομοκρατικής ομάδας του ‘Ισλαμικού Κράτους’.

Στη Σουηδία, λόγω της αιματηρής επίθεσης στη Γαλλία, τέθηκαν αυστηρά μέτρα ασφαλείας για τον διάσημο Σουηδό σκιτσογράφο Lars Vilks.

Ο Vilks τα τελευταία χρόνια ήταν στόχος πολλών προγραμματισμένων δολοφονιών, μετά τη δημοσίευση σκίτσων του προφήτη Μωάμεθ με σώμα σκύλου, στην εφημερίδα «Nerikes Allehanda».

Ο Lars Vilks δεν αρνήθηκε ότι ενδέχεται να βρεθεί αντιμέτωπος με ένα τρομακτικό σενάριο για τον ίδιο, αλλά, όπως επεσήμανε, δεν θα είναι τόσο τρομερό, όσο αυτό που συνέβη στη Γαλλία με 12 νεκρούς.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    Παρακολουθούμε αποχαυνωμένοι να δολοφονούν κόσμο κάποια καθάρματα και παρατηρούμε μόνον το τι επιθυμούν για τα πιστεύω τους, χωρίς να κατανοήσουμε πως καμία πίστη και καμία θρησκεία δεν εκπροσωπούν, παραμόνον τις εντολές που εκτελούν σε εντεταλμένη υπηρεσία!!!!!!!!!ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ, ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ;;;;;;;Να το θέσω καλύτερα……….ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΠΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ;;;;;;;;…….Τάδε ανερωτήθη Βασίλης Μυρμιδόνας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί