10:59 - 24/06/2014

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παιδόφιλου της Πτολεμαΐδας

Στη δημοσιότητα φωτογραφίες του παιδόφιλου της Πτολεμαΐδας

Η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποιεί τα στοιχεία του μετά από απόφαση του Εισαγγελέα

Στη δημοσιότητα δίνει η ΕΛ.ΑΣ. τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του παιδόφιλου της Πτολεμαΐδας. Πρόκειται για τον Καραμπατάκη Κωνσταντίνο του Ευαγγέλου και της Γαρυφαλιάς, κάτοικο Πτολεμαΐδας.

Η αστυνομία μετά από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Κοζάνης προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του 52χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην Πτολεμαΐδα για αποπλάνηση ανηλίκων.

Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις ακόλουθες αξιόποινες πράξεις:

α)Αποπλάνηση παιδιών, τα οποία δεν έχουν συμπληρώσει τα 12 έτη και επιπλέον σε βάρος παιδιών που συμπλήρωσαν τα 12 έτη, κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή,
β)Πορνογραφία ανηλίκων με χρησιμοποίηση ανηλίκου, ο οποίος δεν συμπλήρωσε το 15ο έτος

γ)Αντίσταση.

Σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, οι παραπάνω αξιόποινες πράξεις, προσβάλλουν το έννομο αγαθό της γενετήσιας ελευθερίας και της αγνότητας της παιδικής ηλικίας που στόχο έχουν να προφυλάξουν το παιδί από πρόωρες σεξουαλικές εμπειρίες, προς διασφάλιση της αδιατάρακτης εξέλιξής του, καθώς και τη νόμιμη εφαρμογή της πολιτειακής βούλησης, κρίθηκε απαραίτητη η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, καθόσον αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, οι πολίτες παρακαλούνται να επικοινωνούν στον τηλεφωνικό αριθμό 2463055427 του Τμήματος Ασφαλείας Πτολεμαΐδας για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

  1. 0
    0
    Μπράβο. Έτσι πρέπει να τους δείχνουν τα πρόσωπα και όχι να τους κρύβουν κι από πάνω όλους τους ανώμαλους. Να τους ξέρει η κοινωνία όλη. Αίσχος ανώμαλε. Στο δικό του παιδί θα του άρεσε να το κάνουν αυτό. Αλλά τι λέω? Εδώ μιλάμε για ζώα και όχι ανθρώπους

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί