08:08 - 07/11/2014

Στη Γερμανία οι απεργίες δεν κρίνονται παράνομες! – Στην Ελλάδα;;;;;

Στη Γερμανία οι απεργίες δεν κρίνονται παράνομες! – Στην Ελλάδα;;;;;
Το διαιτητικό δικαστήριο της Γερμανίας στη Φρανκφούρτη με απόφαση του έκρινε ότι η γενική απεργία των μηχανοδηγών που έχει παραλύσει το σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας μπορεί να συνεχιστεί προς το παρόν, απορρίπτοντας το αίτημα της διεύθυνσης της Deutsche Bahn.


Η εταιρεία διαχείρισης των γερμανικών σιδηροδρόμων κατέφυγε στη δικαιοσύνη ζητώντας μια δικαστική απόφαση με την οποία θα υποχρεωνόταν το συνδικάτο που εκπροσωπεί τους μηχανοδηγούς να σταματήσει την απεργιακή κινητοποίηση.

Η τετραήμερη απεργία από το σιδηροδρομικό συνδικάτο GDL (Gewerkschaft Deutscher Lokomotivfurher) έχει προκαλέσει σχεδόν ολική ακινητοποίηση των τρένων στη Γερμανία προκαλώντας σημαντικά προβλήματα στις μετακινήσεις ανθρώπων και αγαθών.

Τα αιτήματα του συνδικάτου GDL αφορούν αύξηση των μισθών, μείωση του ωραρίου απασχόλησης και το δικαίωμα του συνδικάτου να διαπραγματεύεται με την Deutsche Bahn και εξ ονόματος άλλων κατηγοριών εργαζομένων και όχι μόνον των μηχανοδηγών.

olympia.gr

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0
  Στην Ελλάδα δεν αποτολμούνται καν. Έχουν καταφέρει να διαλύσουν οι εργοδότες, με την αρωγή των κυβερνήσεων, ΟΛΑ τα μικρά συνδικάτα. Έχουν απομείνει μόνο τα γνωστά κατευθυνόμενα.
 2. 0
  0
  Κρίθηκε παράνομη η απεργία και σε βάρος των απλών εργαζομένων. Δηλαδή εμένα !! Έπεσαν μηνύσεις στα κοπρόσκυλα τους βολεμένους τεμπέληδες γερμανούς οδηγούς που θέλουν περισσότερα λεφτά και λιγότερες ώρες εργασίας κ απειλές ότι αν συνεχίσουν θα χάσουν την δουλειά τους. Και οι μισοί από αυτός δούλεψαν.
  Τα δρομολόγια απλά υπολειτουργούν

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί