07:57 - 24/01/2014

ΣΟΡΕΙΑ ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ – ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΤΡΩΣΕΙ

Χιονοπτώσεις ως και σε πεδινά και πρόσκαιρα και παραθαλάσσια τμήματα της βόρειας Ελλάδας, αλλά και σε ορεινά και ημιορεινά τμήματα της κεντρικής χώρας, προβλέπονται για την ερχόμενη Κυριακή και Δευτέρα.

Τα εως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία, δίνουν πυκνές χιονοπτώσεις κατά την διάρκεια της Κυριακής στην δυτική Μακεδονία πάνω από τα 300-400 περίπου μέτρα, αλλά και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Ηπείρου πάνω από τα 400-500 περίπου μέτρα. Κατά διαστήματα χιονοπτώσεις θα πέφτουν και σε ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδα και της Πελοποννήσου.

Από το απόγευμα της Κυριακής και προς τα ξημερώματα της Δευτέρας, προβλέπονται πυκνές κατά διαστήματα χιονοπτώσεις και σε πεδινά, ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θράκης, ενώ οι χιονοπτώσεις θα συνεχίσουν να πέφτουν στην δυτική Μακεδονία. Λιγότερες χιονοπτώσεις αλλά κατά διαστήματα έντονες, θα σημειωθούν στην κεντρική και ανατολική Μακεδονία, ακόμα και σε πεδινά και παραθαλάσσια τμήματα, ενώ κάποια χιόνια θα πέσουν και σε ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

Χιονόπτωση φαίνεται να βλέπει μετά από 2 χρόνια και η πόλη της Θεσσαλονίκης. Γι’ αυτό θα σας μιλήσουμε σήμερα με άρθρο μας αλλά και το Σάββατο.

Χιονόστρωση φαίνεται να σημειώνεται στην δυτική Μακεδονία και στην ανατολική Θράκη και κυρίως στον βόρειο Έβρο και τον νομό Ροδόπης, αλλά και σε πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα της κεντρικής και ανατολικής Μακεδονίας. Αξιόλογη χιονόστρωση θα σημειωθεί και σε ορεινές κυρίως περιοχές της κεντρικής Ελλάδας. Δεν αποκλείουμε να το στρώσει και σε πεδινές περιοχές της Μακεδονίας και της υπόλοιπης Θράκης.

Από την Δευτέρα αναμένεται οι χιονοπτώσεις να περιοριστούν σε πιο ημιορεινά και ορεινά τμήματα της Θεσσαλίας, της Στερεάς Ελλάδα και της Πελοποννήσου, ενώ ο καιρός θα βελτιωθεί σε όλη την βόρεια Ελλάδα. Αναλυτικά για που ακριβώς και σε τι υψόμετρα θα χιονίσει, θα ενημερωθείτε κατά την διάρκεια της Παρασκευής.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (8)

 1. 0
  0
  ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΧΙΟΝΙΣΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ; ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ, ΟΙ ΑΠΟΤΟΜΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟΤΗΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΥΠΟΠΤΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΙΟΝΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΨΥΧΑΓΩΓΟΥΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ ΑΝΤΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΥΠΑΛΗΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΕΙΣΤΟΥ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ!
 2. 0
  0
  Στον τιτλο το σωστο ειναι σΩρεια!
 3. 0
  0
  Χύθηκε ο καφές!!!!!!!!!!!!!
 4. 0
  0
  Δώστε αλλαγή καιρού τώρα μπορείτε!!!
 5. 0
  0
  τι λετε ρε παιδια τετεια εποχη και θα χιονισει??? απιστευτο κι ειναι γεναρης μηνας…
 6. 0
  0
  Prokeitai peri thysias h allagi tou kairou
  Pisteuw oti exei na kanei me ton thanato 21 Tourkon se troxaio kai afto me ti seira tou epireazei ton kairo stin Ellada.
 7. 0
  0
  HAARP ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ…

  ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
 8. 0
  0
  ε ναι χααρπ, τι αλλο; επισης μην εκπλαγειτε αν τον ιουλιο κανει καυσωνα…οι ιλλουμινατι θα ειναι απο πισω.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί