Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

11:01 - 17/08/2014

Σοκ: 13 μυστικές συναντήσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν με ηγέτη ισλαμιστών τρομοκρατών!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΩΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ «ΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΤΕΡΑΣ»

Σοκ: 13 μυστικές συναντήσεις του Ρ. Τ. Ερντογάν με ηγέτη ισλαμιστών τρομοκρατών!

Μία ακόμα απόδειξη ότι η Αγκυρα παίζει και αυτή, εκτός από της ΗΠΑ, «δυνατά» το «χαρτί» του τρομοκρατικού Ισλάμ, έρχεται από την αποκάλυψη ότι τον Απρίλιο του 2012, ο Ρ.Τ.Ερντογάν είχε συναντηθεί μυστικά με τον Σουδάραβα τρομοκράτη Γιασίν αλ Κάντι στο γκαράζ συνεδριακού κέντρο της Κωνσταντινούπολης.

Ο συγκεκριμένος είχε καταχωρηθεί την εποχή εκείνη από τις ΗΠΑ στην λίστα των πιο επικίνδυνων ισλαμιστών τρομοκρατών.

Όταν πραγματοποιήσε το ταξίδι και την συνάντηση με τον Ρ.Τ.Ερντογάν ο Κάντι του είχε απαγορευθεί η είσοδος στην Τουρκία, αλλά εισήλθε με προσωπική εντολή του Ρ.Τ.Ερντογάν, υπό την κάλυψη της ΜΙΤ

Πιο συγκεκριμένα, ο Τούρκος πρωθυπουργός έστειλε τους άνδρες της ασφάλειάς του να παραλάβουν τον Σαουδάραβα, ούτως ώστε να μην περάσει από τον έλεγχο των διαβατηρίων.

Ο Ερντογάν μετέβη στο συνεδριακό κέντρο με τον επικεφαλής των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, Χακάν Φιντάν, ο οποίος ωστόσο αποχώρησε αφήνοντας τους Ερντογάν και Κάντι να συνομιλήσουν για περίπου 50′.

Η τουρκική εφημερίδα «Καρσί» η οποία δημοσιεύει λεπτομέρειες για την υπόθεση αναφέρει ότι οι δύο άνδρες συναντήθηκαν συνολικά 13 φορές.

Ο λόγος της συνάντησής τους ήταν για να συντονίσουν την αποστολή όπλων στους ισλαμιστές αντ;aρτες της Συρίας, οι οποίοι εν συνεχεία εξελίχθηκαν σε ISIL και εν τέλει σε ISIS (Ισλαμικό Κράτος).

Όλα αυτά μετά την αποκάλυψη της συνάντησης μόλις πριν από ένα χρόνο, του αρχηγού της ISIL Abu Bakr Al-Baghdadi με τον Γερουσιαστή John McCain ο οποίος ηταν και υποψήφιος για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2008.

Επρόκειτο για συγκέντρωση μελών της “συριακής αντιπολίτευσης” και ο M. McCain πήγε να τους συναντήσει εκεί τον Ιούνιο του 2013.

defencenet



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*