Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:08 - 06/02/2015

Σοκ σε σχολείο της Αθήνας -Παιδί είχε να φάει δύο ημέρες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σοκ προκαλούν οι καταγγελίεςεκπαιδευτικών για περιστατικά υποσιτισμού παιδιών σε σχολεία της Αθήνας που έγιναν στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δήμου Αθηναίων.

Συγκεκριμένα, δύο εκπαιδευτικοί, η Ανδριανή Προκόπη από τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Παρθενώνας» και ο Μαριόλης Δημήτρης από τον Α΄ Σύλλογο Εκπαιδευτικών «Αμπελόκηποι», αναφέρθηκαν σε περιστατικά υποσιτισμού παιδιών στα σχολεία. Οι δυο εκπαιδευτικοί χαρακτήρισαν την κατάσταση «δραματική», σημείωσαν, ότι καλούνται «να διδάξουν σε παιδιά που πεινάνε», ενώ ο κ. Μαριόλης αναφέρθηκε ειδικά στην περίπτωση «παιδιού που είχε να φάει δυο ημέρες».

Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν σημειωθεί σοβαρές καθυστερήσεις στον διεθνή διαγωνισμό προμήθειας τροφίμων -ύψους σχεδόν 1 εκατ. ευρώ-, με αποτέλεσμα το το Δημοτικό Βρεφοκομείο να αδυνατεί να προετοιμάσει καθημερινά 10.500 μερίδες φαγητού που διανέμονται στους βρεφονηπιακούς σταθμούς, στα σχολεία και στα συσσίτια του δήμου.

Ήδη από τον περασμένο Οκτώβριο η τροφοδοσία του Δημοτικού Βρεφοκομείου γίνεται από χορηγίες, με αποτέλεσμα να προετοιμάζονται μόνο οι 4.500 μερίδες φαγητού για τους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Στα σχολεία δεν μοιράζονται μερίδες, ενώ τα συσσίτια του δήμου Αθηναίων έχει αναλάβει κέτερινγκ που έχει και στο παρελθόν διανείμει μερίδες στα συσσίτια.

Ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης διαβεβαίωσε, ότι το πρόβλημα θα λυθεί έως το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας. Παρόλα αυτά, ο διαγωνισμός -όπως είπε ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κωνσταντίνου- έχει μπλοκάρει εδώ και ένα χρόνο και ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Ευθύνες για την κατάσταση αποδόθηκαν από τον κ. Καμίνη σε γραφειοκρατικά προσκόμματα, ενώ ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Μπρούλιας σημείωσε ότι «ευθύνες υπάρχουν και σε εμάς και στην κυβέρνηση».

iefimerida.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 1:28 ΜΜ

    Παλι καλα που εχουμε και την Εκκλησια και βοηθαει οικονομικα…Τραγόπαπες ολοι…Δωστε ρε πουστάρες κανα φράγκο στα παιδάκια που πεινάνε..Τί φοβάστε..?Μήν σας λείψει το χαβιάρι απο το τραπέζι σας?Γαμημένοι…Πεινάνε τα παιδάκια και λιποθυμάνε κι εσεις γυρνάτε με τα Αudi και τα χρυσαφικά επάνω σας..Ουστ Κοπρόσκυλα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*