Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:21 - 28/05/2014

Σκοτώθηκε και ο 12ος τούρκος κομάντο που είχε ανέβει στα Ίμια το μοιραίο εκείνο βράδυ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Έκλεισε ο «κύκλος του θανάτου» των Τούρκων κομάντο που είχαν ανέβει το μοιραίο βράδυ της 31 Ιανουαρίου του 1996 πάνω στα Ίμια υψώνοντας τη σημαία της κόκκινου ημισελήνου. Αυτοί που θα μπορούσαν σίγουρα να απαντήσουν για το εάν πυροβόλησαν κατά του ελληνικού ελικοπτέρου, πήραν το μυστικό μαζί τους. Σκοτώθηκαν όλοι. Ο τελευταίος από αυτούς, που ζούσε στη Σομαλία(!) εκτελέστηκε από αγνώστους δράστες.

Τυχαίο;

Παιχνίδι της μοίρας;

Κανείς δεν μπορεί να απαντήσει με βεβαιότητα και τεκμηριωμένα.

Ο Σααντετίν Ντογάν το δωδέκατο μέλος της ομάδας εκείνη (σύμφωνα με τα τουρκικά νέα), εργάζονταν τα τελευταία χρόνια ως διευθυντής της εταιρίας ασφαλείας Τσετίν που συνεργάζονταν με την Τουρκική αεροπορική εταιρία ΤΗΥ η οποία έχει παράρτημα στη Σομαλία. Σύμφωνα με ανακοίνωση των τουρκικών αεροπορικών αερογραμμών όχημα που μετέφερε προσωπικό της ΤΗΥ δέχθηκε ένοπλη επίθεση ενώ κινούνταν στην Σομαλία. Μεταξύ άλλων ο υπεύθυνος τύπου των ΤΗΥ Αλή Γκεντς, ανέφερε ότι ανάμεσα σε αυτούς που σκοτώθηκαν ήταν και ο υπεύθυνος ασφαλείας Σααντετίν Ντογάν- διευθυντής της εταιρίας ασφαλείας Τσετίν.

Να θυμίσουμε ότι δεκαεπτά μέρες μετά την κρίση των Ιμίων, οι 9 από τους 12 καταδρομείς που κατέλαβαν τα δυτικά Ίμια σκοτώθηκαν κατά την πτώση του ελικοπτέρου “70A Black Hawk” στο οποίο επέβαιναν συμμετέχοντας σε άσκηση . Ο τότε επικεφαλής της συγκεκριμένης 12μελούς ομάδας ο Ζεκί Σεν στάλθηκε από την Άγκυρα , μερικά χρόνια μετά, σε αποστολή του ΟΗΕ στη Γεωργία. Εκεί ο Σεν γνωρίστηκε με μια γυναίκα ονόματι Λεϊλά και άρχισαν να συζούν. Όταν επέστρεψε στην Τουρκία το Μάιο του 2003 την έφερε μαζί του . Γυρνώντας μια νύχτα από γιορτή που διοργάνωσε για τα γενέθλια της φίλης του στο ξενοδοχείο Ciragan, μαχαιρώθηκε στη καρδιά στην πλατεία Ταξίμ από τρία άτομα. Έτσι χάθηκε και το 10ο άτομο που ήξεραν το τι είχε γίνει εκείνο το βράδυ στα Ίμια.

Το 11ο μέλος ο Αλί Τουρκσέν πέθανε από διαρροή γκαζιού μέσα στο διαμέρισμά του…

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ "ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΑΝ" ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ?

    ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…. ΙΔΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ… Ο ΔΡΑΚΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.

    ΙΩ

  2. Ανώνυμος 05/28/2014 @ 8:02 ΜΜ

    Απλη λογικη : αν ημουν ενας απο αυτους (εστω ο 12ος) και εβλεπα ολους τους υπολοιπους να παθαινουν με τοσο περιεργο τροπο, δεν ειχα υποψιαστει οτι κατι συμβαινει;

    Δεν θα προσπαθουσα με καποιο τροπο να κρυφτω, και στην τελικη.. να αποκαλυψω το μυστικο (αν θεωρειται μυστικο για την Τουρκια αυτο);

  3. όταν ήμουν φαντάρος είχα ακούσει για κάποιον "εξάσφαιρο"(αν θυμάμαι καλά το όνομα) των ο.υ.κ. που έκοβε βόλτες στα παράλια της Τουρκίας…θέλω να πω,και ποιός μου λέει εμένα ότι δεν είναι τις τότε Μ.Υ.Κ.
    Οι ΟΥΚαδες έχουν έναν δεσμό μεταξύ τους….μιλάω απλά για εκδίκηση!
    Φυσικά μπορεί να είναι οι ίδιοι,μπορεί να είναι Αμερικάνοι…αλλά εγώ πιστευώ είναι δικοί μας!

  4. Ανώνυμος 05/28/2014 @ 9:27 ΜΜ

    Δεν ισχυει η ειδηση μαγκες….

  5. Ανώνυμος 05/28/2014 @ 10:16 ΜΜ

    Οι Αγγλοσάξονες είναι λαός, που δεν ξεχνάνε.. αν τα βάλεις μαζί τους, αργά η γρήγορα θα στην "φυτέψουν"… όσα χρόνια και αν περάσουν, θα βρουν τον τρόπο… αναλόγος το μύνημα που θα θέλουν να περάσουν… θα είναι "ατύχημα", η στιγνή δολοφονία…

    Τι λες; Μέλος ειδικών δυνάμεων, σε μάχημη μονάδα… σε μάχημες αποστολές… και πέθανε από διαρροή γκαζιού!!! Θα μπορούσε να είχε πεθάνει επειδή κατάπιε στραβά μια γουλιά νερό! Αλλά τελικά πέθανε από "φυσικά αίτια"… διαρροή γκαζιού.

    Αυτά.

  6. Ανώνυμος 05/29/2014 @ 4:39 ΠΜ

    Σιγη απολυτη! !!!!!!! Σεβασμος σε αυτους που το εκαναν, το εκαναν για τιν πατριδα τους ,μπραβο τους!!!!!

  7. Ανώνυμος 05/29/2014 @ 5:05 ΠΜ

    Απο Ο. Υ. Κ α που ήταν πάνω στα ίμια και μου είπε τι συνέβει εκείνο το βράδυ ,έπρεπε οι τούρκοι καταδρομοις να τους φάει το τουρκικό κράτος, δεν πρέπει να μαθεύτει τι έγίνε. Δεν μπορώ να πω τι έγίνε αλλα δεν πήγενει το μυαλό μου το πόσο ειχε στρίμοχτει ολο το τουρκικος στρατός το βραδύ εκείνο .αν συνέχειζοταν σύφωνω με τις συνθήκες του νατο δεν θα υπήρχε Τουρκία σήμερα. Οι έλληνες στρατηγοί κάνανε κατι που οι τούρκοι την πάτησαν .Το βραδύ εκείνο ας με διαψεύσουν οι ‘‘σκύλοι‘‘ ξέρουν για ποίους λέω αν λέω αλήθειά.

    • Ανώνυμος 05/29/2014 @ 9:08 ΠΜ

      Δεν μπορώ να πω τι έγίνε… ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

      ΜΑΛΛΟΝ…… ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝΕ ΟΤΙ ΕΓΙΝΑΝ…

      ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ : ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΤΟ ΚΥΠΡΟΣ 1974 ΤΑ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝΕ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ….

      ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΕ….

    • Ανώνυμος 05/29/2014 @ 11:43 ΠΜ

      Μύρωνας;

  8. Ανώνυμος 05/29/2014 @ 9:14 ΠΜ

    Ισχύει η είδηση, καντε μεταφραση εδω
    http://www.zaman.com.tr/gundem_sadettin-doganin-cenazesi-gataya-goturuld_2220678.html

  9. Εντελως αποθαρρυντικο για ονειροπολους που εχουν ρομαντικη ιδεα περι πατριδας. Ενω για τους περι παρτιδας

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*