08:27 - 09/09/2014

Σκάει το μεγάλο μπαμ που θα αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων

-Θεέ μου, προστάτεψέ μας από το ξέσπασμα της καταιγίδας… Μιλάμε για την στιγμή που θα εκραγεί η πυρηνική βόμβα των κόκκινων στεγαστικών δανείων και οι κακοπληρωμένοι ένστολοι θα μπουκάρουν στα σπίτια των νοικοκυραίων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ για να τους ξεσπιτώσουν και να ζήσουν ένα μεγάλο μέρος της ζωής τους κάτω από τις γέφυρες των αναστεναγμών.

Με νύχια και με δόντια και κυρίως με τα χαράτσια η κυβέρνηση επιχειρεί να καθυστερήσει το Μεγάλο Μπαμ που θα αλλάξει μια για πάντα την ζωή εκατομμυρίων Ελλήνων.

Ήδη εισπρακτικές εταιρείες αναζητούν νεαρούς τζιχαντιστές δικηγόρους έτοιμους για όλα, ώστε να χρησιμοποιούν κάθε τρόπο και μέσο εκφοβισμού. Κάποιες από αυτές τις εταιρείες χτίζουν ήδη υπόγεια γραφεία από μπετόν καμουφλαρισμένα στην ελληνική περιφέρεια.

Οποια οδός και να ακολουθηθεί, ακόμη και η πιο φιλική στους δανειολήπτες, 110 δις κόκκινα δάνεια (κι όχι 77 όπως υποστηρίζει ο Γιάννης Στουρνάρας), από τα οποία το μεγαλύτερο μέρος στεγαστικά, αποτελούν μια βόμβα που είναι αδύνατο να εξουδετερωθεί.

Τα στελέχη της κυβέρνησης στην πρόσφατη συνάντηση του Παρισιού επιχείρησαν να εξηγήσουν στους εκπροσώπους των δανειστών πως η διαμόρφωση του ελληνικού εδάφους μπορεί να συμβάλει στην αιματοχυσία όταν ένστολοι θα επιχειρούν να ξεσπιτώσουν τους νοικοκυραίους σε μέρη απάτητα. Θα έχουμε εικόνες Ζωνιανών μια και το σπίτι είναι πλέον το τελευταίο καταφύγιο όσων Ελλήνων διαθέτουν απ΄ αυτό.

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος, κ. Γιάννης Στουρνάρας, τα «κόκκινα» δάνεια στην Ελλάδα διαμορφώνονται περί τα 77 δισ. ευρώ, ωστόσο το νούμερο αυτό είναι πολύ πιθανό να αναπροσαρμοστεί λόγω της αλλαγής στη λογιστική αντιμετώπιση αρκετών ρυθμισμένων δανείων.
Ακόμη και τα έως τώρα ρυθμισμένα δεν είναι παρά μια μπλόφα της κυβέρνησης που επιχειρεί με νύχια και με δόντια να καθυστερήσει τον ερχομό της κόλασης.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (42)

 1. 0
  0
  KINHMA ΜΟΡΤΙΚΟ* ΜΟΥΣΤΑΚΙ

  Πολλοί από εμάς, περιμένουμε τον ΕΝΑ που θα κάνει την ΑΡΧΗ!
  Ε λοιπόν μπορείς να είσαι εσύ ο ΕΝΑΣ που θα δώσει το έναυσμα και στους υπόλοιπους… και πως;
  … ΑΠΛΑ ενημέρωσε τους γνωστούς και φίλους για το «κίνημα μόρτικο μουστάκι» και άφησε το δικό σου μουστάκι. Είναι ο μόνος τρόπος να διαπιστώσεις ΠΟΣΟΙ είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μαζί σου. Πόσοι είναι ΕΤΟΙΜΟΙ ν αντισταθούν πέρα από τα λόγια!
  Καθώς τα λόγια δεν τους αγγίζουν, τα νούμερα φτωχοποίησης και αυτοκτονιών δεν τους επηρεάζουν, οι εικόνες της μιζέριας και της εξαθλίωσης των πολιτών τους δεν τους πονάει, το «κίνημα μόρτικο μουστάκι» πρόκειται για το μόνο μας ΟΠΛΟ… αυτό της ΑΠΕΙΛΗΣ μέσω ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΕΝΑΤΙΩΣΗΣ στην εξοντωτική πολιτική και περεταίρω υπονόμευσης των Ελλήνων.
  Το «κίνημα μόρτικο μουστάκι» αφορά ένα ΜΕΣΟ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ και ΠΡΟΘΕΣΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ απέναντι στους αποδεδειγμένα ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ κυβερνώντες στη χώρα μας τα τελευταία 30+ χρόνια.
  Όταν είμαστε δεκάδες ή εκατοντάδες, γινόμαστε στόχος…. αλλά όταν είμαστε χιλιάδες γινόμαστε ΦΟΒΟΣ.
  Όσο μεγαλώνει το κίνημα, τόσο μεγαλώνει και η ΕΙΚΟΝΑ των απογοητευμένων και ΕΤΟΙΜΩΝ ΓΙΑ ΔΡΑΣΗ Ελλήνων… και άλλο τόσο θα μεγαλώνει ο ΦΟΒΟΣ ΤΟΥΣ.
  Φανταστείτε κάθε μέρα που θα κυκλοφορούν, που θα παρακολουθούν τηλεόραση, να ΒΛΕΠΟΥΝ όλο και περισσότερα «μόρτικα μουστάκια» να τους περιτριγυρίζουν! Και δη, στην επόμενη ΚΡΙΣΙΜΗ για το έθνος μας κοινοβουλευτική ψηφοφορία… φανταστείτε πως θα νοιώθουν με ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΟΡΤΙΚΑ ΜΟΥΣΤΑΚΙΑ συγκεντρωμένα να περιμένουν την ΚΡΙΣΙΜΗ τους ΑΠΟΦΑΣΗ!
  Και ΟΧΙ.. δε ζητάμε εξουσία… θα φέρουμε το μόρτικο μουστάκι μας ΜΕΧΡΙΣ ΟΤΟΥ:
  – καταργηθεί η βουλευτική ασυλία,
  – ολοκληρωθεί το πόθεν έσχες όλων των πολιτικών προσώπων και κρατικών λειτουργών (συμπεριλαμβανομένου των συνδικαλιστών) έως και βαθμού πρώτης συγγένειας αυτών,
  – δήμευση περιουσιακών στοιχείων (εντόκως), όσων αποδεδειγμένα υπεξαίρεσαν δημόσιο χρήμα,
  – νοιώσουμε ότι το κράτος (επόμενη φουρνιά εκλεγμένων αντιπροσώπων μας) και κοινωνικών λειτουργών, λειτουργεί με ιδιαίτερο ζήλο για την ευημερία του έθνους μας… με έργα!
  Πορευόμαστε χωρίς σχέδιο, χωρίς στρατηγική, χωρίς αρχηγούς… μόνο με ψυχικό σθένος ενάντια στους προδότες του ελληνισμού και τους φύλακές τους… όχλος εξοργισμένος ποτέ νικημένος!
  Μόνο έτσι αγαπητοί μου… ενωμένοι με ένα απώτερο σκοπό… στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των επόμενων γενεών Ελλήνων!
  Εμπρός βρε μόρτες!! (διαφορετικά ξυρίστε τον «σφικτήρα» και βγάλτε τον σκασμό)
  Πολύτιμες μητέρες και κόρες ελλήνων… φροντίστε τις οικογένειες και εμψυχώστε τους «μόρτες» σας. Για εσάς και τα παιδιά μας θα αγωνιστούμε με όλο μας το σθένος οραματιζόμενοι πραγματική δικαιοσύνη και ευημερία για τις μελλοντικές γενιές Ελλήνων.

  *ΜΟΡΤΙΚΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ:
  Το ελαφρύ μουστακάκι παλιότερης δεκαετίας που καλύπτει διακριτικά το άνω χείλος. Η ιστορία του εμπλέκει πολλούς από τους μόρτηδες της εποχής και γενικά άτομα της πιάτσας. Μουστάκι προς εξαφάνιση καθώς άρχισε να χάνεται το είδος αυτών των ανθρώπων. Χαρακτήρισε μια ολόκληρη εποχή και άφησε ιστορία. Δείχνει αρκετά υποχθόνιο σαν μουστάκι πάνω στους άντρες αλλά συνήθως το έχουν άτομα που είναι στα κόλπα και την πιάτσα. Το μουστάκι αυτό θέλει πολύ φροντίδα για να είναι στο σωστό μήκος, ύψος και πλάτος που ΣΗΜΕΡΑ θα το δεις (μάλλον) σε κανένα παππού!
  Από ΣΗΜΕΡΑ το μόρτικο μουστάκι θα γράψει ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ… αυτή της αντίστασης στους ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΕΣ του Ελληνισμού!

  (θερμή παράκληση… copy paste… παντού!!!)
  ΝΑΙ ΡΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ…. ΞΥΠΝΗΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ
  • 0
   0
   Και γιατί ρε φίλε μόρτικο μουστάκι και όχι βαριά @@.
   Να δέσουμε όλοι από δυο μπάλες του τένις από εκεί που καταλαβαίνεις και να πάρουμε 4 νούμερα φαρδύτερα παντελόνια. Κάτι σαν νησιώτικο.Και πάλι θα γνωριζόμαστε.
   Και να μην τους ξαναψηφίσουμε ΠΟΤΕ και όπου τους βλέπουμε να πηγαίνει η κλοτσοπατινάδα σύνεφο.
   . Τι λες;
  • 0
   0
   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 2. 0
  0
  Για να δούμε θα προλάβουν;;….ή θα τους προλάβουν τα γεγονότα;; ,κοίτα να δείς που η απειλή των πληστηριαμών θα σώσουν τους έλληνες ,και θα επιβεβαιωθεί ο Κοσμάς Αιτωλός ,ότι δεν θα προλάβουν να μας τα πάρουν……..
 3. 0
  0
  ''…Κάποιες από αυτές τις εταιρείες χτίζουν ήδη υπόγεια γραφεία από μπετόν καμουφλαρισμένα στην ελληνική περιφέρεια….''

  Δωστε περισσοτερα στοιχεια. Γιατι τις καλυπτετε ?
  Πού? Ακριβώς. ΠΕΡΙΟΧΗ, ΟΔΟ, ΑΡΙΘΜΟ.
  Ο κοσμος πρεπει να μαθει που κρυβονται οι βιαστες του.
  • 0
   0
   ναι θα σου τα στείλει με mail
   δεν βλέπεις όλες οι εταιρείες των λαμογιών που έχουν το σύνδρομο του κυνηγημένου που έχουν συδερόφρακτους περίβολους και κάμερες με σεκιουριτάδες και κανείς δεν πλησιάζει χωρίς ραντευού ή με ελεγχόμενη πρόσβαση;
 4. 0
  0
  Αυτα τα δανεια, , τα εχει ξεπληρωσει ο Ελληνικος λαος με τις ανακεφαλοποιησεις.
  ΚΛΕΦΤΕΣ!
 5. 0
  0
  …ta opla giayto tha ta vgaloyme,kai oxi gia ta moggoloevraika kai drakoniana tomaria…!
 6. 0
  0
  Το αρθρο επιμενει στο οτι οι προδοτες κανουν τα παντα για να μας προστατεψουν.
  Αντιφατικο το μηνυμα ! Ο προδοτης προστατευει αυτον που προδιδει ?

  Τον εαυτο τους πανε να προστατεψουν μην τους ερθει καμμια σφαιρα ή πετρα στο κεφαλι.
  • 0
   0
   Ναι ρε φίλε! Τον προστατεύει!
   Γιατί αφού μας έχουν προδώσει όλους, άμα κακοπάθουμε και χαθούμε ποιους θα έχουν να προδώσουν μετά;;;;
   Μας χρειάζονται απελπισμένα!
 7. 0
  0
  Χαχαχαχαχαχα……

  Ο εχων κωλο ας ερθει να τα παρει

  μολων λαβε. …..


 8. 0
  0
  ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΟΛΟΙ…… κι όχι μόνο στα χωριά. Αυτό αν το καταλάβετε και ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ και αν καταφέρετε να "φάτε" και 2-3 άτομα από δαύτους (δικηγόρους, μπάτσους, κλητήρες, κ.λ.π.) μετά θα κατεβάσουν Στρατό και εκεί ξεκινάει ο πόλεμος.

  Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Πολλές φορές σας έχω επισημάνει στα σχόλια ότι ο δρόμος της βίας και του ξεσηκωμού -στον οποίο μας σπρώχνουν όλοι- δεν είναι ο ενδεδειγμένος, δε μας συμφέρει να αιματοκυλιστούμε
  ……. όμως, έχοντας συνειδητοποιήσει τελικά, πως έτσι και αλλιώς έχουν αποφασίσει να "μας σβήσουν από το χάρτη" (π.χ. με μια φυσική καταστροφή), είτε ξεσηκωθούμε είτε όχι, ας διαλέξουμε το δρόμο αυτό ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ πλέον (και όχι παρασυρόμενοι και εξαπατώμενοι όπως οι Ουκρανοί), γνωρίζοντας δηλαδή ότι μας προκαλούν για αυτό το δρόμο………

  με αυτό το δρόμο έχουμε ελπίδες να νικήσουμε ΑΝ ενωθούμε ΟΛΟΙ προς ένα κοινό εχθρό (Κράτος, ΔΝΤ, τοκογλύφοι τραπεζίτες)

  με την φυσική καταστροφή όμως που θα μας προκαλέσουν (σαν plan C), τα πράγματα θα γίνουν πολύ χειρότερα πιστεύω

  Υ.Γ. προσωπικά μένω σε ενοίκιο και δεν έχω ακίνητο στο όνομα μου αλλά αν δω πως οργανωνόμαστε ΟΛΟΙ ενάντια στη λαίλαπα τότε πολύ ευχαρίστως θα βοηθήσω και θα φωνάξω και θα δείρω και για το ιδιόκτητο σπίτι του γείτονα μου και της οικογένειας του ή του σπιτιού που νοικιάζω (αν θέλουν να το πάρουν από τον ιδιοκτήτη μου).

  Αλλιώς αδέλφια, αν δε βάλουμε μυαλό και αν δεν αποφασίσουμε να υποστηρίξουμε ο ένας τον άλλον κατά τη συνήθη τακτική σ' αυτήν την χώρα…….

  ο σώζων εαυτό σωθήτω και ΜΗΝ τυχόν ακουστούν τίποτα διαμαρτυρίες πουθενά……

  Θυμάστε οι Ισπανοί πως μαζευόντουσαν σα μια γροθιά στις γειτονιές να προστατέψουν το ακίνητο των γειτόνων τους……. και αυτοί δεν είναι βίαιοι όπως εμείς, είναι κομματάκι κοτούλες……… για φανταστείτε να είχαν "φάει" και 4-5 αληταράδες με καμιά καραμπίνα……
 9. 0
  0
  μαγγες φανταστειτε να ειχε βγει η Μπακογιαννη και οχι ο Σαμαρας στην αρχηγεια της Ν.Δ.
  Με κομμένη την ανάσα ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την πορεία της Ντόρας στην πολιτική σκηνή και τα επόμενα βήματά της στη Νέα Δημοκρατία. Μετά από μια περίοδο σιωπής (ένοχης άραγε;) η κ. Μπακογιάννη ετοιμάζεται να κάνει τις κινήσεις της. Πικράθηκε που δεν έγινε Επίτροπος και που τη χαιρετά από τις Βρυξέλλες ο Αβραμόπουλος με ένα σημαντικό χαρτοφυλάκιο στα χέρια του.

  Στεναχωρήθηκε γιατί ο Σαμαράς δεν αναγνώρισε τις ικανότητές της και τους αγώνες της για την Ελλάδα και την παράταξη.

  Ένιωσε εξοργισμένη γιατί οι εν Ελλάδι φίλοι της και οι ξένοι που την ξέρουν, δεν την στήριξαν όσο έπρεπε στον μεγάλο αγώνα που έδωσε για να κάνει την πατρίδα μεγάλη.

  Αλλά ως κόρη Μητσοτάκη, έχοντας ψυχραιμία… Βούδα κατάφερε να πιει κι αυτό το πικρό ποτήρι και τώρα συνεχίζει. Και συνεχίζει με το γνωστό Μητσοτακέϊκο στυλ. Με διαρροές για τα επόμενα βήματά της τα οποία θα είναι και άκρως… εκδικητικά. Λένε ότι δεν θα περιμένει από τον Σαμαρά να της προτείνει θέση στο Επικρατείας ξανά όποτε γίνουν εκλογές αλλά θα διεκδικήσει την έδρα πέφτοντας ηρωϊκά στο στίβο της Α' Αθήνας.

  Μπράβο της που τολμά να διεκδικήσει την ψήφο του αθηναϊκού λαού. Ίσως έτσι αποδείξει πόσο… λάθος έκανε ο ελληνικός λαός που δεν την έκανε αρχηγό της ΝΔ το 2009 και προτίμησε τον άσπονδο εχθρό της. Η Αγία Οικογένεια άλλωστε πιστεύει ότι ο λαός έκανε γενικώς λάθος που έστειλε το 1993 τον Μητσοτάκη να πάει… άκλαυτος και να τον νικήσει το πολιτικό πτώμα του Ανδρέα Παπανδρέου. Και το δεύτερο λάθος του ελληνικού λαού, και δη του νεοδημοκρατικού ήταν αυτό το κακό που έκαναν στην Ντόρα. Δε χωνεύεται κάτι τέτοιο, όσα χρόνια κι αν περάσουν.

  Η πλάκα, πάντως είναι αλλού. Ότι η κ. Μπακογιάννη διαρρέει δείχνοντας προς το Μαξίμου: «Μου χρωστάνε εκείνοι, εγώ δεν τους χρωστάω τίποτα. Θα δώσω τη μάχη μου στην Α’ Αθηνών».
  • 0
   0
   Στα μπαμπαλα μας κι εσυ και η ντορα και το μητσοτακεικο και ο σαμαρας και η νου-δουλα σας λαμογια . Θα ρθει η ωρα που το μεγαλυτερο κομματι σας θα ειναι το αφτι σας σαπιοκοιλιες νεοδημοκρατοπασοκοι του κερατα . Κι αν δεν το βρητε απο μας , να και θα το βρητε απο τα παιδια σας που θα πληρωσουν οτι κανατε και κανετε στην πατριδα για να τρωτε . Υπαρχει και Θεος και θα πληρωθειτε οπως σας πρεπει .
 10. 0
  0
  Kαλές οι ιδεολογίες αγαπητοί φόλοι, αλλά το πρόβλημά μας τώρα είναι πώς θα γλιτώσουμε το σπίτι μας απο την κατάσχεση, αν είμαστε στον πάτο, ή πως θα ξανανοίξουμε το μαγαζί μας αν δεν έχουμε φτάσει στον πάτο. Η "ιδεολογία" που θα μας λύσει αυτά τα προβλήματα θα είναι η καλύτερη και αυτήν θα ψηφίσουμε στις επόμενες εκλογές, ασχέτως αν θα την φέρει ο Σαμαράς ,ο Τσίπρας, ή ο Βενιζέλος. Δεν ξέρω ποιά θα είναι αυτή η ιδεολογία, αλλά όπως είπε και ο Αρνώ Μοντεμπούργκ δεν θα είναι η "ιδεολογία" της Μέρκελ και του Σόιμπλε, η οποία δεν πάει άλλο και μας καταστρέφει αμετακλήτως.. Κι όπως φαίνεται ο Ντράγκι, ακόμα και το ΔΝΤ συμφωνούν μαζί του. Διότι είναι βέβαιο οτι για να γίνουν αυτά τα δύο, στο σημείο που έφτασε η Ελλάδα σήμερα, χρειάζεται μια τόσο ισχυρή "ιδεολογία" που θα σώσει όλη την Ευρωζώνη και το Ευρώ. Αλλοιώς, "ο καθείς και τα όπλα του". Η Ελλάδα απο μόνη της δεν σώζεται με τίποτε, όσο διαρκεί η Ευρωπαική κρίση.

  *Ο Αντρέας και η Αμερικανική του οικογένεια είναι αποδεδειγμένα πράκτορες των Αμερικανικών συμφερόντων στην Ελλάδα και πιστεύουν ότι το συμφέρον της Αμερικής είναι και συμφέρον της Ελλάδος. Ολοι σχεδόν οι "Σσιαλιστές" του Χάρβαρντ που εγκαταστάθηκαν σε πρώην Χουντικά καθεστώτα το 1975 είχαν το Αμερικάνικο χρίσμα και θεωρούσαν τα Αμερικάνικα συμφέροντα υπέρτερα των της χώρας του (Κορασόν Ακίνο-Φιλιππίνες,«Μπέιμπι Ντοκ» Ντιβαλιέ-Αιτή, Τανσού Τσιλέρ-Τουρκία, κλπ.). Δεν υπάρχει αντίφαση στην πολιτική πρακτική των Παπανδρέου. Υπηρέτησαν και υπηρετούν πιστά τα Αμερικάνικα συμφέροντα στην Αμερικάνικη Αποικία Ελλάδα. Η μόνη "απειλή" για τον ΓΑΠ είναι η προσπάθεια της Γερμανίας που μέχρι στιγμής πέτυχε, να κάνει την Ελλάδα και την Κύπρο δικές της αποικίες χρέους.
 11. 0
  0
  Το μεγαλύτερο μέρος αυτών είναι δάνεια επιχειρήσεων και όχι στεγαστικά, τα οποία καταμετρώνται μαζί με τα στεγαστικά γιατί όπως καταλαβαίνετε θα τα πληρώσει και αυτά ο… λαός! [Δεν το είπα… δεν έβρισα]

  Με άλλα λόγια, έπαιρναν δάνεια, έκαναν dolce vita, άρχισε η κρίση, έκαναν μειώσεις μισθών, έκαναν αναστολή πληρωμών, σας έβαλαν μέσα από 3μηνο, 6μηνο ή και χρόνο, αν όχι χρόνια, συνέχισαν να παίρνουν δάνεια, πολλές φορές ωθώντας σας να ψηφίσετε Some are ass για να έχετε εργασία [δεν έλεγαν μισθό, τίμια πράγματα], και τώρα μας στέλνουν τον λογαριασμό! Ολοι, επιχειρήσεις και εργολάβοι, που έχτιζαν δίχως αύριο! Το βράδυ έκαιγαν το πρωί έχτιζαν!
 12. 0
  0
  Μολων ασβε ο ένας κοσμας ο Αιτωλός ο άλλος… Είστε όσο λίγοι ειναι κ αυτός που έγραψε αυτο το ελεεινό αρθρο.
  Άντε γεια κ να πηγαίνετε στην εκκλησία να σας σώσει… Αμήν
 13. 0
  0
  Έχουμε τη λύση συν ΕΛ ΛΗΝΕΣ.!Συνένωση ΕΛ ΛΗΝΩΝ με τον Άρτεμη Σωρρα!!!
 14. 0
  0
  Τι θα τα κανουν τοσα ακινητα,θα τα βαλουν στον πατο τους…θα τα αγορασουν οι {φιλοι μας}οι ξενοι…;;;;
 15. 0
  0
  samara psifise o laos..kala tha kanei.
 16. 0
  0
  Αντε να αρχισει το show η αναμονη με σκοτωνει .
 17. 0
  0
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΝΕΤΕ.
  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Η ΑΓΑΠΗ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ!!!
  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
 18. 0
  0
  ..ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΟΔΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ,ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΚΥΡΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ….
 19. 0
  0
  ΣΙΓΑ ΡΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΜΗ ΣΧΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΖΑΡΝΤΙΕΡΑ.
  ΚΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ Π……..ΞΟΥΝ
 20. 0
  0
  Εμείς συν-ενωνόμαστε . Εσείς καθίστε να σχολιάζετε την Ντόρα τον Αντώνη και τον Αλέξη, και να κλαίτε άπραγοι την μοίρα σας γιατί αυτό κάνετε. Δυο χρόνια σας τα λέει ο Λαμπράκης με λεπτομέρεια και σαφήνεια και εσείς σα κουρντισμένα παπαγαλάκια αναρωτιέστε αν έχει λεφτά ο Σώρρας. Όταν λοιπόν θα μάθουμε αν είχε τα λεφτά ο Σώρρας τα σπιτάκια θα έχουν κάνει φτερά. Μια φορά πάντως την αλήθεια θα την μάθουμε, δεν πειράζει αν θα είναι λίγο αργά…
  Ούτως η άλλως όλο το νταβαντούρι για να γράφουμε κάνα σχόλιο και να πουλάμε μυαλό και γνώση δε γίνεται ;

  ΕΣΣΕΤΑΙ ΗΜΑΡ
 21. 0
  0
  niko neofyte mh to paizhs synexeia ala me metro xaibanaki poy pianhs sto stoma soy ton xristo blaj
 22. 0
  0
  ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΟΥ 80% ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΑΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ .ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΦΡΟΥΙΖΕΛΕΔΕΣ!!!
 23. 0
  0
  @@ θα κάνετε θα κάθεστε και θα τους κοιτάτε όπως κάνετε 3 χρόνια τώρα επαναστάτες του κωλου. ……ψοφίμια
 24. 0
  0
  ΜΑΚΑΡΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΤΑ ΜΠΛΕ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΕΠΙΑ.
 25. 0
  0
  ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΔΚ "Διψασμένα κωλαράκια"
  ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
  ΣΤΙΣ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ….ΤΙΣ ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΝ ΟΙ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ……. …….ΒΥΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ…………. ΜΕ ΔΑΝΕΙΟ 300.000,
  Ο ΓΚΑΡΑΖΙΕΡΗΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕ ΧΟΝΤΡΑ ΟΤΑΝ ΑΛΛΑΖΑ ΤΑ ΛΑΔΙΑ
  ΣΤΟ OPEL ΑSTRA ….ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΜΆΝΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΤΡΙΟΡΟΦΟ …….
  ΓΙΟΥΡΟΜΠΑΝΚ …… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΗ ΜΕΖΟΝΕΤΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΟΥ ΝΙΟΠΑΝΤΡΟΙ ΚΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΤΟΤΕ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΦΩΛΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ !!!!! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΜΠΕΜΒΕ?????????
  εεεεεε ? ΕΕΕΕΕΕΕΕ?
  ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ
  ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΝΑ ΤΗ ΓΛΥΤΩΣΕΙ
  ΤΟΣΟ ΤΖΑΜΠΑ ΧΡΗΜΑ ….. ΤΟΥ ΤΟ ΧΡΩΣΤΑΓΑΝ ????? …..ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ?????
  ΜΑΣ ΨΑΡΕΥΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΖΕ …..ΤΩΡΑ ΕΞΩ ΑΠ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ?
  ΤΙ ΘΕΤΕ ΨΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ? ΝΑ ΞΑΝΑΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ?
  ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΣΙΠΟΥΡΙΤΣΕΣ ΜΟΥ
  ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ ΨΑΡΑ ΤΩΡΑ…..
 26. 0
  0
  Συγνώμη παιδιά….. εγω κατάλαβα την παγίδα απο την αρχή…..
  Αλλα και πάλι πέσαμε μέσα…
  Η ιστορία ξεκίνησε το 2004
  Πολύ πριν απ αυτή τη χρονιά όμως … δουλεύαμε σαν τα σκυλιά εγώ κι η γυναίκα μου …. νέοι τότε …δουλεύαμε και μαθαίναμε….. ωστε ν αποκτήσουμε εμπειρία….
  Επιστήμονες κι οι δυο … με πολλές δεξιότητες ….. αλλα με ταπεινότητα κι υπομονή.
  Οι αποδοχές μας αρκετά καλές …. η προσφορά στην εργασία μας τεράστια….
  απο τις 7.30 έως στις 10.00 το βράδυ…ωσπου……
  Θυμάμαι τη μέρα που όλοι μαζί στο γραφείο βλέπαμε live την καταστροφή στους δίδυμους πύργους…..τότε πήρα τηλέφωνο στη γυναίκα μου και της λέω άνοιξε την τηλεόραση να δεις πως θ αλλάξει η ζωή σου….
  Δε φανταζόμουν όμως τόσο πολύ….
  Αργότερα το 2004 στις διακοπές μας στη Λευκάδα, διαβάζαμε ένα βιβλίο της κ. Δελιβάνη καθηγήτριας στο παν. Μακεδονίας …. βιβλίο του 2000
  Εκει μέσα λοιπόν έγραφε πόσο πολύ θ αλλάξουν οι ζωές μας, αλλα και για την μεγάλη φτώχεια και την καταστροφή που ακόμα δεν έχουμε δει…Πόλεμοι….εκμετάλευση δυστυχία…. και τέλος …. το μεγάλο ξεκαθάρισμα….
  Φοβηθήκαμε είν η αλήθεια….τι μας περιμένει? λέγαμε…
  Τις επόμενες μέρες ξεκινούσαν οι Ολυμπιακοί ….. ξεχάσαμε το μαύρο μας μέλλον
  Μας έμεινε ένας μικρός αόριστος φόβος μόνο….
  Στο βιβλίο αυτό λοιπόν
  δεν έγραφε η γυναίκα, για ερπετόμορφους, ούτε για ούφο.
  Έγραψε πολύ απλά οτι …. Αυτή είναι η κατάληξη του καπιταλιστικού συστήματος.
  IT S ΤΗΕ ΕND OF THE WORLD AS WE KNOW IT λα λαλα λα λα
  Πεθαίνει…ψοφάει….ιτσ όλμοστ ντέντ μεν …. Και….στις μέρες μας
  ψάχνει απελπισμένα αντίπαλο ωστε να μείνει λίγο ακόμα στη ζωή….
  ΑΛΛΑΓΗ λοιπόν…..
  η πραγματική αλλαγή όμως είναι μυστικό…δεν γίνεται οι άρχοντες του συστήματος να παραδεχθούν την αποτυχία ή μάλλον τη φυσική φθορά ή τον θάνατο του συστήματος…
  γιατί όμως αυτό πεθαίνει ?
  Γιατί εμπεριέχει το ανθρώπινο λάθος λέω εγώ…Ή
  Γιατί έχει μέσα του την αχόρταγη ανθρώπινη φύση …
  Κι επειδή ο καπιταλισμός έχει γίνει πάνχοντρος
  όταν θα ψοφίσει …πέφτωντας θα διαλύσει τα πάντα γύρω του.
  Εμείς βέβαια … όπως όπως λέει η κοινή λογική είμαστε τα θύματα.
  όπως ταιριάζει όμως στην απόλυτη λογική είμαστε και θύτες και θύματα.
  Σημάδια της αρώστιας έπρεπε απο νωρίς να τα βλέπουμε.
  Άλλοι ήταν τα μεγάλα αναίσθητα βόδια της κοινωνίας
  Άλλοι όμως … Τα βλέπαμε τα βλέπαμε αλλα κάναμε πως δεν τα βλέπαμε γιατι μας άρεζε η κατάσταση…όλοι είχαμε τις ευκαιρίες μας για εύκολο χρήμα….
  απο που ρε παιδιά μας έρχεται αυτό το χρήμα αφου το σύστημα είναι ζούγκλα….
  χωρίς να ματώσεις? μα….. γιος εργάτη είσαι πως μπορείς να έχεις τόσο φθηνό χρήμα ?
  – ΓΚΑΡΣΌΟΟΟΟΟΟΟΟΟΝ …. ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ
  ….ΕΔΩ ΠΟΥ Μ ΕΦΕΡΕΣ ΒΡΕ ΨΩΝΙΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ
  – ΓΙΑΤΙ ΑΓΑΠΗ Μ … ΚΙ ΣΕΝΑ Σ ΑΡΕΣΝΙΕ ΤΑ ΓΚΟΡΜΕ ΤΑ ΠΙΑΤΑ
  – ΣΩΠΑ ΈΡΧΕΤΑΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ….ΩΩΩΩΩΧ ΑΤΙΜΗ Μ ΕΦΑΓΕΣ
  – ΑΣΘΕΝΟΥΦΟΡΟΥΟΥΟΥΟΥ … Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ….
  ΑΑΑΑΗ ΚΩΤΣΟ Μ … ΤΙ ΕΚΑΜΑ Η ΤΡΕΛΗΗΗΗ

  Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ Ε Ε ΕΡΧΕΤΑΙ

  Νικ δε χορτάτος Γκρικ
 27. 0
  0
  Παντως την ιδεα με το ''μουστακακι '' τν βρισκω χαριτωμενη ,και ας λενε καποιοι …..
  Επισης θα μπορουσε να παιζει ,και σε ψευτικο ,και σε ζωγραφιστο ! π.χ. με μολυβι για τα ματια …καθως επισης θα μπορουσε να ποικιλει σε χρωμα αλλα και σε σχημα (ευθυγραμμο ,τσιγκαλιστο κ.λ.π) ! Ετσι θα μπορουσε να ''φορεθει'' και απο τις γυναικες της "αντιστασης " , αλλα και απο τις απλως …..βλαμενες …! , λογω μοδας ,(η Αλικη στο '' Η Νεραιδα και το Παλληκαρι '' ηταν μια χαρα) !. Δεν ξερω αν θα μπορουσε να προκυψει κατι συγκλονιστικο ,απο μια τετοια κινηση , αλλα θα πεσει πολυ γελιο ! Αλλωστε τι να φοβηθουμε ,? Μην ξεφτυλιστουμε ?..J.G.
 28. 0
  0
  ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ? ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ Ο ΑΙΤΩΛΟΣ?ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ?ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ.
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ.ΠΟΣΟ ΔΛΔ ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ.
  ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΛΕΓΑΝΕ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ!! ΠΕΙΝΑ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΜΠΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
  ΝΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΚΡΑΤΗ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ,ΠΑΝΙΚΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΠΙΑΣΕΙ!!! ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.
  ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΡΟ ΜΑΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΟΤΙΑ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΣΑΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ.
  ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ,Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΙΣΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙ ΠΟΤΕ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΛΑ.
  ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΟΤΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΤΡΑΤΗΛΑΤΗ!!! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ,ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΗ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ.

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΕΤΕ.

  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί