Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:28 - 04/03/2015

Σημεία των καιρών: Ιταλική εταιρεία προτείνει όταν πεθαίνουμε να μας κάνει λίπασμα για δέντρα!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Λίπασμα για δέντρα έχει σκοπό να μας κάνει ιταλική εταιρεία. Σιγά, σιγά χτυπούν το τελυταίο πράγμα που μας έχει μείνει, τον σεβασμό προς τους νεκρούς, για να συνηθίσομυε να πεαθαίνουμε μαζικά χωρίς λόγο στο μέλλον όταν χρειαστεί.

Τότε απλά θα τους “φυτεύουμε”, χωρίς όνομα, χωρίς τιμές, σαν απλά λιπάσματα.

Ίσως και αυτός να είναι ο σότχος των κοσμοεξουσιαστών της Νέας Τάξης Πραγμάτων να πιστέψουμε την εικόνα που έχουν αυτοί για εμάς, και να την αποδεχτούμε και εμείς για να αναλωνόμαστε πιο εύκολα για…οικολογικούς λόγους.

Ο κόσμος μας, που πλήττεται από υπερπληθυσμό, το μόνο που χρειάζεται για να… ζήσει είναι να θάψει τους νεκρούς του σεβόμενος το περιβάλλον. Μια ιταλική εταιρεία, η Capsula Mundi, προτείνει τον απόλυτα φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο ταφής των νεκρών και αναμένεται να προκαλέσει επανάσταση. Αντί για φέρετρο, προτείνει το σώμα του νεκρού να τοποθετηθεί μέσα σε βιοδιασπώμενο λοβό σε εμβρυακή στάση. Ο λοβός θα φυτευθεί σαν σπόρος μέσα στη γη και τότε ένα δέντρο θα φυτευθεί στην κορυφή του.

Οι λοβοί, που θα έχουν ωοειδές σχήμα, θα κατασκευάζονται από βιοδιασπώμενα υλικά από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως τα εποχιακά φυτά, έτσι ώστε να βιοδιασπώνται και να τροφοδοτούν το δένδρο για αναπτυχθεί.

Ετσι, ως αποτέλεσμα, αντί για τα παραδοσιακά κοιμητήρια, οι τάφοι-δένδρα θα σχηματίσουν σταδιακά ένα δάσος το οποίο η Capsula Mundi αποκαλεί «το δάσος της μνήμης».

Πάντως, προς το παρόν, η πρόταση της ιταλικής εταιρείας είναι ακόμα στα χαρτιά, καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαβουλεύσεις για την αλλαγή του ιταλικού νόμου που θα επιτρέψει αυτή την εναλλακτική ταφή να γίνει πραγματικότητα.

Μέχρι στιγμής, η Καθολική Εκκλησία δεν έχει πάρει θέση για το θέμα

defencenet.gr

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 03/04/2015 @ 7:43 ΜΜ

    Ειχα ακουσει για τα κοπραναοτι ειναι καλο λιπασμα για τα δεντρα.

    Στο χωριο που ζουσα ειδικα αυτα απο τους γαιδαρυς ηταν το καλυτερο λιπασμα..

    Αλλα λιπασμα ή δεντρο απο νεκρους πρωτη φορα τ ακουω..

    Οταν ο ανθρωπος πεθαινει η ψυχη βγαινει εξω και το σωμα με το χρονο χανεται φθειρεται λιωνει το τρωνε τα σκουληκια καποια στιγμη γιατι ετσι γινεται με τη ψοφια σαρκα..

    Μαλιστα θα μπαινεις στο δασος θα σκαβεις μια λακουβα για να κανεις μια φωτια και θα βρισκεις μεσα κοκκαλα..

    Ασωτος

    • Ανώνυμος 03/05/2015 @ 12:06 ΠΜ

      ΟΤΑΝ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ [ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΙΧΩΜΑΤΑ ].. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΦΘΑΡΤΟ ΑΦΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΦΘΑΡΣΙΑ …ΕΙΠΕ ΔΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΝΕΟ ΜΟΥ ΣΩΜΑ ΟΣΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΑΥΛΟ ΠΝΕΥΜΑ ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΚΑ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ…

      ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΜΑΣ …Η ΦΩΤΙΑ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΜΕΝΟΥΣ…Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΟΥΣ ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ…ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΓΜΕΝΟΥΣ…ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΓΩΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΚΛΠ ΚΛΠ…ΕΙΤΕ ΒΡΕΦΟΣ ΕΙΤΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΕΙΤΕ ΥΠΕΡΑΙΩΝΟΒΙΟΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΤΗ ΤΗ ΖΩΗ ΘΑ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 33 ΕΤΩΝ …ΟΠΩΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ..

      ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΕΙΠΟΝΤΑ ΜΕΛΗ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΟΥΝ…ΔΕΝ ΕΠΛΑΣΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΙΩΝΙΑ…Ο ΠΡΩΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ [ ΧΩΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ] ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ…ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΠΟΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ…

      ΤΑ ΝΕΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΣΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΦΘΑΡΤΑ ΚΑΙ ΑΙΩΝΙΑ…ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΙΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΕΤΡΩΓΕ ΚΑΙ ΕΠΙΝΕ…ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΤΑΣΜΑ…Η ΤΡΟΦΗ ΕΚΕΙΝΗ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΟΤΗΤΑ ΤΟΥ …ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΘΑΡΤΟ ΣΩΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΠΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ [ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ]…

      Ο ΣΩΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΛΗΡΩΣ…ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΜΕΝ ΕΙΣ '' ΤΑ ΕΞ ΩΝ ΣΥΝΤΕΘΗ ''…ΣΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΑ … ΤΗ ΓΗ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗ ΦΩΤΙΑ ΤΟΝ ΑΕΡΑ …ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ…Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΚΑΙ ΑΝ Ο ΘΕΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΜΗΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΘΕΣΕΙ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΟΤΥΠΑ…ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ…

      ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΑ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ… ΓΙΑΤΙ ΑΝ Ο ΣΑΡΚΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΕΛΟΣ Ο ΦΟΝΙΑΣ Ο ΜΟΙΧΟΣ Ο ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΙΑ…ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΙΣΗΣ…Η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΚΡΙΣΗΣ ΦΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΗ ΦΟΒΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ… ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΦΡΟΝΙΖΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΕΚΕΙ ΧΟΡΕΥΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ…

      ΟΛΑ ΑΥΤΑ [ ΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΠΑΣΜΑ ] ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΝΤΑΦΙΑΣΜΟ ΤΟΥ…Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΤΑΙ ΔΗΘΕΝ Η ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΨΥΧΗ… ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΟΙ ΔΕ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟΚΡΙΤΗ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ…

      ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΑΣΩΤΟ… ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    • Ανώνυμος 03/07/2015 @ 5:45 ΜΜ

      Mπραβο ρε Γιαννη.Ετσι ειναι πραγματικα.Καλη δυναμη σου ευχομαι παλικαρε και μακαρι παντα να γραφεις εδω μεσα.Σε παρακολουθω.

      Κωστας Θεσσαλονικη.

  2. Ανώνυμος 03/05/2015 @ 10:31 ΠΜ

    ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΝΤΕΡΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΔΡΑΖΕΙ Ο ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΝ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΟΠΗ ΠΙΣΩ—-ΕΚΕΙΝΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ–ΠΛΑΝΕΜΕΝΟΙ—ΑΠΕΤΑΞΑΜΗΝ ΛΕΕΙ Ο ΙΕΡΕΑΣ ΣΤΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΤΟ ΝΕΡΟ—- ΛΕΓΕΤΑΙ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ —–Ο Μ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΚΕΡΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ —-ΣΤΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ—ΚΑΙ Ο ΑΜΝΟΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΝΑ ΑΙΡΕΙ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ—ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ –ΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΠΟΥ ΑΠΟΓΟΡΕΥΣΕ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ—ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΒΑΠΤΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΙΣΩΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ΄΄ ΕΣΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΡΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ –ΤΑ ΠΟΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΤΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΛΙΓΟΥΣ Η΄ ΔΑΙΜΟΝΙΚΑ' ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΤΩ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ Σ ΟΥ ΤΡΟΠΟ –ΤΟ ΠΑΖΛ ΤΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ— Η ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*