Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:28 - 21/07/2014

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΣ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστούμε όλους για την θερμή υποστήριξη σας!

Ως γνωστό η δημιουργία ελληνικού ψηφιακού νομίσματος είναι μια αντίσταση που ενοχλεί πολύ τα κέντρα εξουσίας !

Αν αυτό το κατανοήσουμε θα κατανοήσουμε και εύκολα ότι πολλοί θα προσπαθήσουν να κάνουν κακό σε αυτή την μορφή ένωσης και νέας συμβάσεις αλήθειας !

Με το που ξεκινήσαμε το ελληνικό pool του ψηφιακού νομίσματος εμφανίστηκαν πολλοί με ιδιαίτερα ικανές ταχύτητες και επεξεργαστική ισχύ ώστε να εκμεταλλευτούν προσωπικά και μόνο αυτή την μορφή ένωσης και να δημιουργήσουν θεωρητικά προβλήματα σε όλους τους άλλους !

Το ελληνικό ψηφιακό νόμισμα δεν είναι σαν όλα τα υπόλοιπα παγκοσμιος , δεν δημιουργήθηκε μόνο για την εξυπηρέτηση προσωπικόν συμφερόντων άλλα έχει ουσιαστική ιδεολογία ένωσης και ισότητας!

Οι ιδιαίτερα λοιπόν μεγάλοι κωδικοί θα μπλοκαριστούν για ευλογο χρονικό διάστημα μέχρι να έρθει μια υγιείς ισορροπία για όλους!

Ο δημιουργός του νομίσματος θα προσφέρει δωρεάν σε όλους όσους έχουν κάνει ήδη εγγραφή 600 νομίσματα για σήμερα , θα ενημερωθείτε όλοι μέσω εμαιλ!

Η Ελλάδα μπορεί να παει μπροστά στον νέο πολιτισμό μόνο με την λεξη εμείς και να ξεχάσει μια για πάντα το εγώ !

Αυτό ήρθαμε να θυμίσουμε και θα το θυμίσουμε ότι και αν συμβεί!

Να είστε όλοι καλά …τα κεφάλια ψηλά , τα μάτια με φωτιά η καρδιά γεμάτη αγάπη!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (16)

  1. — ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ —

  2. ΘΑ ΚΑΝΩ LIKE ΣΤΟΝ Α 11.33
    ΑΣ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΜΕ ΤΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ
    ΑΣ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ LIKE

  3. Ανώνυμος 07/21/2014 @ 9:11 ΜΜ

    Μπράβο παιδιά! Σας ευχαριστώ όλους σας!
    Τα παιδιά προσπαθούν να απλοποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου απλό. Για όλους εμάς. Λίγο υπομονή και πίστη. Σκέψου το λιγάκι… Η λύση δεν είναι η κατάθλιψη, η αυτοκτονία… Η λύση είναι η απεξάρτηση μας απο το σύστημα! Αυτάρκεια… Σκέψου… Πίστεψε… Στήριξε το μέλλον σου… Η επιτυχία είναι επιλογή μας…

    21515

  4. Γιώργος 07/21/2014 @ 9:58 ΜΜ

    Όταν λες εγγραφή τί εννοείς;; Εγώ μπήκα άπειρες φορές στο πορτοφόλι και από το πρωί μέχρι το βράδυ δεν έγινε τίποτα. Ούτε e-mail πήρα μέχρι τώρα. Μήπως πρέπει να γίνετε πιο σαφείς;;; Μήπως να δώσετε οδηγίες σωστές που ακολουθώντας τες θα έχουμε συμμετοχή και αποτέλεσμα;; Θέλουμε να συμμετάσχουμε αλλά δεν μπορούμε!!! Πείτε μας πώς θα βοηθήσουμε!!!!

  5. Ανώνυμος 07/21/2014 @ 10:24 ΜΜ

    Παρακαλούμε μια κάποια ανάλυση για το πώς λειτουργεί το όλο σύστημα και τι γίνεται με το νόμισμα μετά, έτσι για εμάς τους ανίδεους; Μέχρι στιγμής πιάνω τον εαυτό μου και πολλούς φίλους να μας λείπει η κατανόηση του επιχειρήματος. Ευχαριστούμε και περιμένουμε.

  6. Ανώνυμος 07/21/2014 @ 10:59 ΜΜ

    αντε να βγουνε και η οδηγοι για εμας τους αρχαριους

  7. Ανώνυμος 07/21/2014 @ 11:04 ΜΜ

    Σωστός! Και να πεί κάποιος σε αυτούς που έσπευσαν να μαζεύουν γρήγορα νομίσματα αποκλείοντας ουσιαστικά άλλους, ότι όσο μεγαλύτερη διασπορά το νόμισμα στην πρώτη φάση της ζωής του τουλάχιστον, τόσο καλύτερα για εξέλιξη της αξίας του. Στοιχειώδης οικονομική λογική

  8. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 4:15 ΠΜ

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΤΕ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ.ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΣΥΝΔΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

  9. Βρε παιδια δεν εχω καταλαβει τι γινεται κ πως…Τι επεξεργαστη πρεπει να εχω? Δεν το υποστηριζουν ολοι οι υπολογιστες το προγραμμα? Καποιοι ειπαν οτι καταναλωνει πολυ ρευμα μεχρι να κοψει νομισματα. Ειναι αληθεια?

  10. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 6:55 ΠΜ

    και εμεις στην Κατω Παναγια κανουμε αντισταση αγοραζοντας options χρυσου απο τοπικο εμπορα και βαζουμε μηχανακια να κανουν minning ολο το 24ωρο

    Η Ελευθερια ανηκει σε αυτους που την αξιζουν.

  11. Ανώνυμος 07/22/2014 @ 8:22 ΠΜ

    Παρακαλώ αν είναι δυνατόν οι οδηγίες για το pool mining να γίνουν πιό αναλυτικές και με παραδείγματα για κάθε εφαρμογή καθώς και για αυτή του Hellascoin που θα μας δώσετε.
    Έχω βάλει τις ρυθμίσεις που δώσατε αλλά δε γίνεται τίποτα,βγάζει σφάλματα.
    Ευχαριστώ.

  12. Στελνετε εμαιλ στην επισημη σελιδα του νομισματος http://www.grcoin.gr . Κανεις δεν γινετε πλουσιος επειδη αυτη την στιγμη εχει ξεκινησει πρωτος η επειδη εχει μεγαλη ισχυ εξηγησαμε χτες σε αρθρο του λογους , ολα θα ερθουν σε πληρη ισοροπια , η διευθηνση πληρωμης ειναι αυτη που μεσα στο πορτοφολης σας εχει την ενδειξη παραλαβη , πατα τε το παραλαβη στο πορτοφολι μετα καντε κοπυ την διευθηνση και στειλτε την απο το εμαιλ εγγραφης σας στην επισημη ιστοσελιδα!
    Πρεπει να γινει εγγραφη και στο pool περαν της σελιδας του ψηφικακου νομισματος , αλλο η σελιδα η κεντρικη αλλο το pool ! Προσπαθηστε με ηρεμια και οχι με λαθη να κανετε την εγγραφη σας !
    To link για εγγραφη στο pool ειναι http://www.pool.grcon.gr
    Να αποφυγουμε την επιφανεια και να μην βιαζομαστε , τα περισσοτερα απο αυτα που ζητατε να σας απαντηθουν η να σας δωθουν σαν οδηγιες υπαρχουν μεσα στο φορουμ της σελιδας , αν μπειτε στην σελιδα του ψηφιακου νομισματος θα βρειτε και το φορουμ ,αν η ερωτηση σας δεν εχει ηδη απαντηθει δημιουργειτε νεο τοπικ και θα σας δωθουν πληρης οδηγιες !
    Παρακαλω πριν ρωτησετε εδω ξανα να ειστε σιγουροι οτι δεν εχουν απαντηθει οι ερωτησεις σας στο φορουμ του νομισματος !!!!!!!!

    • Ανώνυμος 07/22/2014 @ 12:53 ΜΜ

      stranger προσπαθω εδω και μερες να παραγω νομισματα η να καταλαβω πως δουλευει ολο το πραγμα αυτο αλλα τιποτα.ακομα και στο φορουμ που μπηκα παλι δεν εβγαλα ακρη οπως και πολυ αλλοι που ειδα.βοηθα μας με ενα βιντεο η με κατι αλλο ωστε να λειτουργησει το νομισμα.

    • To link για εγγραφη στο pool ειναι http://www.pool.grcon.gr

      Αν βάλω αυτή τη διεύθυνση παίρνω το παρακάτω μήνυμα:

      Δεν βρέθηκε ο εξυπηρετητής

      http://www.pool.grcon.gr δεν εντοπίστηκε. Ελέγξτε το όνομα του αρχείου και προσπαθήστε ξανά.

      Υπάρχει κάποιο λάθος από παραδρομή ή συμβαίνει κάτι άλλο;;;;

      Από το φόρουμ δεν έβγαλα άκρη ακόμα γιατί έχει αρκετά θέματα και ενημερώνομαι όσο γίνεται πιο γρήγορα.

  13. Αφαιρεσε τα www και θα μπεις μια χαρα ..δικο μυ σφαλμα ! Η παραγωγη με προσωπικο πορτοφολι προσωπικη εξορυξη ειναι πολυ δυσκολη για αυτο δημιουργησαμε το ελληνικο pool μεσα απο εκει μπορειτε πολυ πιο ευκολα να παραγετε . Δειτε το βιντεο με της οδηγιες http://www.katohika.gr/2014/07/hellas-coin-pool-odigos.html .Θα ηθελα να σας πω κατι η κριτικες χωρις γνωση η χωρις να εχουμε ψαξει λιγο στο φορουμ απο βαρεμαρα δημιουργουν πληροφορια επιφανιας στα σχολια!! Μην κανουμε λοιπον μονοι μας αυτο που εχουν βαλει αλλοι υππαληλακια να μας κανουν για να δημιουργουμε εντυπωσεις και να καιμε την αληθεια !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*