20:14 - 07/07/2014

Σε Νέο Κβαντικό Πείραμα Το Αποτέλεσμα Συμβαίνει Πριν Την Αιτία!!!Η Αιτιότητα, Προφανώς, Είναι Μία Γραφική, Άσχετη Έννοια.!!!

19 Σεπ, 2013 – Έναν πραγματικό κόσμο επέδειξε ένα πείραμα σκέψης που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο της Βιέννης και του οποίου το αποτέλεσμα προκάλεσε σύγχυση στα άτομα τα οποία έχουν, όπως ο επικεφαλής ερευνητής αποκαλεί, .

» Δύο ζεύγη σωματιδίων είτε εμπλέκονται κβαντικά είτε όχι. Ένα άτομο παίρνει την απόφαση για το εάν θα εμπλακούν μεταξύ τους ή όχι, και ένα άλλο ζεύγος ανθρώπων μετρούν τα σωματίδια για να δουν αν εμπλακούν ή όχι.

Αυτό που συμβαίνει στο φυσικό κόσμο είναι: η μέτρηση γίνεται πριν από την απόφαση, και είναι ακριβής.

» Κλασικοί συσχετισμοί μπορεί να αποφασιστούν μετά την μέτρηση, «λέει ο Xiao-song Ma ο συγγραφέας της μελέτης.

Εμπλοκή μπορεί να δημιουργηθεί «αφού τα πεπλεγμένα σωματίδια έχουν μετρηθεί και δεν μπορούν πλέον να υπάρχουν.»

Η διαπίστωση αυτή μπορεί να ενσωματωθεί στους δυναμικούς κβαντικούς υπολογιστές, ελπίζει κανείς.

Η Αιτιότητα, προφανώς, είναι μία γραφική, άσχετη έννοια.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (21)

 1. 0
  0
  εσυ εισαι η αιτια που υποφερω
 2. 0
  0
  ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΡΟΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΓΑΡΓΑΛΙΣΜΑ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΤΟΥ DIRAC….ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ…ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑ-ΓΚΕ-ΜΠΕ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ ΜΙΑ ΦΟΡΗΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ…ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΔΡΟΜΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΟΥ ΚΕΝΟΥ ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΑΠΑΛΥΝΕ ΤΟΝ ΠΟΝΟ…ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΜΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΕΛΑΤΩΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ ΠΟΝΟΥΣ…ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΝ ΜΙΑ ΠΙΟ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ…ΡΩΣΣΟΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΣΚΕΥΗΣ…ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ..ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ…ΜΙΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΡΚΙΝΟ Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΕΠΙΤΥΧΕΙ…ΘΕΛΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΟΝ ΠΩΡΙΑ…ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΚΛΗΠΙΟ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΙ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΕ ΑΙΘΕΡΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ…ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ…ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 1986 ΕΓΙΝΕ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΟΝ ΤΕΤΑΡΤΟ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΗΡΑ ΣΤΟ ΤΣΕΡΝΟΜΠΙΛ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΡΗΞΗ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΜΠΟ ΤΟΥ '' ΤΡΥΠΟΚΑΡΥΔΟΥ-3 ''…Η ΞΑΦΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΜΠΟΥ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΡΑΒΟΥΣΑΝ ΤΟ ΓΙΓΑΝΤΙΟ ΣΤΑΣΙΜΟ ΚΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟ ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ ΚΤΙΣΕΙ…ΟΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ ΕΝΑΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΒΑΡΥΤΟΝΙΚΟΣ ΠΑΛΜΟΣ ΕΞΑΠΛΩΘΗΚΕ ΣΑΝ ΚΥΜΑ ΕΔΑΦΟΥΣ…ΟΙ ΡΑΒΔΟΙ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑΝ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΥΜΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΕΞΕΡΑΓΗΣΑΝ….ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ [ ΙΑΤΡΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗ ] ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΟΥ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ …ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΟΥΝ …ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΤΑ ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ …ΠΟΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ …ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΒΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥΣ…ΕΠΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  ΥΓ. ΤΑ ΠΕΔΙΑ ΣΑΣ ΜΕΣΑ ….
 3. 0
  0
  ΟΙ ΡΑΔΙΟ-ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΧΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ…ΤΗΝ ΓΡΑΜΙΚΗ ΜΙΑΣ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΕΣ…ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΔΥΟ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ…ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΡΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ … Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΓΗΙΝΕΣ…ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΜΕ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΔΕΚΤΕΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΕΡΑΙΑ…ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΠΙΣΤΕΙ ΣΗΜΑ ΟΛΟΓΡΑΦΙΚΟ [ ΟΓΚΟΜΕΤΡΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ]…ΤΟ ΑΣΤΡΟΠΛΟΙΟ ENTERPRIZE TOY STAR-TREK ΒΑΣΗ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΤΑΝΕ ΤΗ ΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΦΩΤΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΙΕΙ 81 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΥΣΙΜΟ ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ…ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΣΥΜΠΤΩΣΗ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ…ΟΤΑΝ ΦΤΑΝΕΙ Ο ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟΝ ΝΕΣΤΟΡΑ…ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ 81 [ ΟΛΟΜΑΥΡΟΥΣ ] ΤΑΥΡΟΥΣ ΣΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ…Η ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΡΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΑΡΑΓΕ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ…ΣΤΑ 5 ΧΙΛΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΠΟΘΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΗΛΕΣΚΟΠΙΟ ΝΕΤΡΙΝΙΩΝ…ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΒΑΘΗ ΦΙΛΤΡΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΟΣΜΙΚΗ ΑΚΤΙΝΟΒΟΛΙΑ.. ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΜΑΖΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΦΩΣ… ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΗΔΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΣΤΕΛΕΤΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΤΙΚΟ …ΤΑ ΝΕΤΡΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣΤΡΟΦΕΣ ΔΙΝΕΣ…ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΗ Η ΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΝΤΩΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΓΟΚΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΡΟΦΟΡΜΗ ΤΟΥΣ [ STAR-TREK ] ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΑΡΑΓΕ…ΤΟ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΕΙΝΗΣ ΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΕΤΡΙΝΙΑ…ΣΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΝΕΣΤΩΡ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ ΣΕ ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΝΤΙΒΑΡΥΤΗΤΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ …ΚΑΘΡΕΠΤΕΣ ΕΠΙΠΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ……ΘΥΜΙΖΩ ΤΟ 81 ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ ΤΟΥ 9 ΛΑΤΙΝΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ΙΧ ΑΝΤΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΔΙΝΕΙ ΧΙ ,,,11 ΠΑΛΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ…ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΝΤΑΣ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΥΛΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΥΛΗ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΕΤΣΙ …ΠΥΛΕ ΓΑΔΕΙΡΙΔΕΣ [ ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ ΚΑΣΠΙΑΙ ΠΥΛΕΣ [ ΡΥΠΑΡΑ ΓΕΝΗ ΑΡΑΓΕ ] ΚΛΠ….ΑΡΑΓΕ Ο ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΝ ΠΟΣΕΙΔΩΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΜΑΥΡΟΜΑΛΗ ΣΕΙΣΤΗ…Η ΥΠΕΡΒΑΡΥΤΗΤΑ ΥΠΑΡΧΕΙ…Η ΜΕΓΑΛΗΥ ΘΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ [ MASTER ]ΤΗΣ ΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΠ…ΩΡΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΗΓΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΛΑΞΑ….ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ
 4. 0
  0
  ΠΟΛΥ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ ΜΠΡΑΒΟ

  ΣΑΧΕΡΝΕΧ ΡΙΓΑΝΑΤΟ
 5. 0
  0
  Λογω του ενδιαφεροντος του θεματος οπως και εξ αιτιας της προσωπικης πολυχρονης ερευνας μου σε αυτο το πεδιο
  θα ηταν πολυ επωφελης για νενα η παραθεση σοβαρων πληροφοριων

  Ειναι βεβαιο οτι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ προυπαρχει της ΑΙΤΙΑΣ αφου ο οραματισμος βοηθα στο να δημιουργηθει το πλαισιο του αποτελεσματος .

  Το θεμα ειναι πως αποδεικνυεται ….
 6. 0
  0
  φιλε ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ …με χαζεψες!
  τι σχεση εχουν ολα αυτα με το θεμα του αρθρου;

  θερμη παρακληση εαν ομως γνωριζεις κατι σοβαρο για την αναλυση του βαλτα κατω γραμμενα ΕΛΛΗΝΙΚΑ …οχι Κοζανιτικα!

  νασαι καλα -σε παρακαλουθω και σε θαυμαζω-
  οτι και να γραψεις …το επεξεργαζομαι και βγαζω …συμπερασμα
  (διοτι ετσι οπως τα γραφεις χρειαζεται αποκωδικοποιητης…)
 7. 0
  0
  Μη σε κοβει κ ρυος υδρωτας αλλα τι να σε κόψει; κατι πρεπει να σε κόψει στα
 8. 0
  0
  χορευεις λατιν κα;
 9. 0
  0
  Εισαι νινι ακομα μπαμπη ξενια δια εννοείς η απλό; σε ισ λαμινο
 10. 0
  0
  τωρα το καταλαβατε???οι αρχαιοι εχουν γραψει χιλιαδες σελιδες με το θεμα

  'ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ'


  ΔΕΝ γραψανε ποιο το αποτελεσμα της αιτιας!!!εχουν ολλα μια σειρα!!

  μου θυμιζουν την ελληνικη φραση 'ελα παπου να σου δειξω που το εχει η γιαγια'

  :)
  • 0
   0
   Έλα παππούλη να σου δείξω τα αμπελοχώραφα σου. Εφόσον δεν έχεις ιδέα, τι παίζεις το χαλασμένο τηλέφωνο νεαρή; Η «γνώση» που «κατέχεις» είναι ίδια με το λάθος που έκανες.
 11. 0
  0
  ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΩ ? Η ΣΥΣΚΕΥΗ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ COSMODIC ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΑΝ SCENAR TO ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΝΑΥΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 70. ΤΩΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΓΡΑΨΕΙ ΩΣ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΡΩΣΣΙΚΟ SCENAR ΑΛΛΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΑΚΡΙΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟ COSMODIC ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΙΣ ΚΛΙΝΙΚΕΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΗ Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ SCENAR.
  ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΟ ΧΡΙΣΗΜΟΠΟΙΕΙ (ΦΥΣΙΟΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ) ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΙΑΤΡΟΣ ΔEN ΚΑΝΕΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ COSMODIC AΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΗΣ IΑΤΡΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ SCENAR.

  ΝΙΚΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ
  • 0
   0
   ΦΙΛΕ ΝΙΚΟ [ ΝΕΟΦΥΤΕ ] ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ…ΑΝ ΘΕΣ ΠΕΣ …ΦΙΛΕ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΩ … ΜΟΝΟ Ο ΦΙΛΟΣ Ο ΝΙΚΟΣ 7.46 ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΖΑΜΠΑ…ΣΤΟΝ ΜΑΓΚΑ 4.26 ΕΓΩ ΟΤΙ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Η ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΜΥΣΤΗΡΕΥΤΗΚΑΝ ΕΓΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ…ΑΕΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΓΡΙΠΙΚΟ ΣΟΥ ΕΜΒΟΛΙΟ ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΕΡΧΕΤΕ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

   ΥΓ. ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΜΙΛΑΩ ΣΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟ 81 ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΕΠΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ …. ΛΑΤΙΝΙΚΑ 9 [ IX ] KAI 11 [ XI ] ΑΝΑΠΟΔΑ…ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΟΙ ΔΙΔΥΜΟΙ ΠΥΡΓΟΙ ΠΟΤΕ ΕΠΕΣΑΝ 11-9 [ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ] ΤΟΥ 2001…ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ…ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΦΙΛΟ ΤΟΝ ΗΛΙΑ [ ΜΠΛΑΚ-ΑΗΣ ]… ΑΥΤΑ [ Α ΚΒΑΝΤΑ ] ΠΟΥ ΤΩΡΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ…ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΗΔΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ [ ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΓΑΝΤΑ ] ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΟ….
   • 0
    0
    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΓΙΑΝΝΗ

    ΕΥΓΕ .ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΨΑΧΝΕΙΣ ΟΧΙ ΝΑ ΣΕ ΨΑΧΝΕΙ

    ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΣΦΥΡΑΕΙ

    ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ CHAT ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟΥ

    ΚΑΙ ΒΡΙΣΙΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΟΥΜΕ ΛΙΓΟ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ.

    ΑΠΟΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ….Ή

    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΚΕΨΗ

    ΚΑΙ ΟΠΤΙΚΗ.

    ΥΠΑΤΙΑ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
  • 0
   0
   Νίκο, Καλημέρα.

   Θα ήθελα να σε παρακαλέσω να μου υποδείξεις αυτό τον φυσιοθεραπευτή που χρησιμοποιεί το cosmodic. Η αδερφή μου υποφέρει από φριχτούς πόνους στο χέρι, έχει κάνει τα πάντα και δε βρίσκει γιατρειά. Είμαστε απελπισμένοι. Θα ήθελα να τον επισκεφτούμε μήπως και γίνει τίποτα καλύτερο.

   Ευχαριστώ. Σοφία Θ.
 12. 0
  0
  καλα ρε ΓΙΑΝΝΗ-ΚΟΖΑΝΗ
  ασε …δεν τις θελω … κρατα τις για αυτους που θελεις.
 13. 0
  0
  Μελετήστε χρονικό παράδοξο και αμφιτοπία.
 14. 0
  0
  Μακράν είναι η ανάρτηση που ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΧΡΙΣΤΟ-ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΔΙΑ,ούτε από το άρθρο αλλά ούτε από τα σχόλια…..εδώ κολλάει η φράση "μιλάς με γρίφους γέροντα".

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί