11:47 - 21/03/2014

ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΟ, ΑΕΡΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙΣ

Η διαφορά σου με τους βορειοκορεάτες θα είναι μία και μοναδική. Αυτοί θα συνεχίζουν να έχουν εθνική ταυτότητα, ενώ εσύ θα είσαι απλά ένας ιθαγενής μιας ηπείρου…

του ΓΙΑΝΝΗ ΛΑΖΑΡΟΥ

Δεν ξέρεις ακόμα τι σημαίνει να μην έχεις ταυτότητα, χώρο, αέρα, νερό, πατρίδα, ελευθερία, κομμάτι γης για να ταφείς.

Την ώρα που κοιμόμασταν με τα τσαρούχια και σκίζαμε τα ιμάτιά μας για το ευρωκόμμα και για τον δημοτικό σωτήρα που θα υπερασπιστεί το νερό και την γη του τόπου μας, πέρασε από την πίσω πόρτα ο νόμος που καταργεί τις εθνικές ταυτότητες.

Δεν είσαι Έλληνας πλέον και με το νόμο. Είσαι Ευρωπαίος ιθαγενής. Έτσι σε αποκαλεί το Υπουργείο Εσωτερικών το οποίο μάς ενημερώνει ότι από τις προσεχείς εκλογές και για τον αιώνα τον άπαντα δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην χώρα σου δεν το έχεις μόνο εσύ Ελληνάρα μου, αλλά και ο οποιοσδήποτε υπήκοος κάθε κράτους-μέλους της ΕΕ.

Με το νόμο 4244/2014 και με ημερομηνία ισχύος από την 11η Μαρτίου του 2014 μπορεί να κατέλθει ως υποψήφιος δήμαρχος ή δημοτικός σύμβουλος όποιος θέλει αρκεί να είναι Ευρωπαίος. Το ίδιο συμβαίνει και για όποιον θέλει να κατέλθει και ως ευρωβουλευτής εκπρόσωπος της Ελλάδας. Μετά από την οδηγία του Συμβουλίου της ΕΕ οι πολίτες της Ένωσης που… κατοικούν σε κράτος- μέλος της ΕΕ του οποίου δεν είναι υπήκοοι έχουν το θεμελιώδες δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι κατά τις τοπικές εκλογές της Ένωσης. Εσένα ως κακό παιδί για την δημοκρατία τους έχουν το δικαίωμα να σού στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματά σου, αλλά αν είσαι Άγγλος, Γάλλος, Γερμανός κλπ τότε θα μπορείς να εκπροσωπείς την δική μου χώρα στο Ευρωκοινοβούλιο και το τραγικότερο να μπορείς να διαχειρίζεσαι την δημοτική περιουσία (νερό, οικόπεδα, κτίρια, ιστορία) της δικής μου ιδιαιτέρας πατρίδας. Αρκεί να έχεις ένα εξοχικό στην Ελλάδα που κάνεις τα μπάνια σου, λεφτά να ξεκινήσεις τον προεκλογικό αγώνα και βέβαια τους ανάλογους παλαμακιστές που με 100 ευρώ σου δίνουν το κλειδί της πόλης και την διαχείριση αυτής.

Αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους Έλληνες ψηφοφόρους. Το μυαλό τους είναι αυτή την στιγμή στα 500 ευρώ πληρωμένη ψήφο που τους έταξε ο Σαμαράς από το πρωτογενές πλεόνασμα. Λεφτά που θα τούς τα πάρει οποιαδήποτε ώρα πίσω βαφτίζοντας έναν νέο φόρο πατριωτικό. Η ειρωνεία των ημερών. Να σου μιλάνε για πατριωτικά μέτρα και την ίδια στιγμή να κάνουν Έλληνα πατριώτη υποψήφιο τον ίδιο σου τον εχθρό. Αυτός ο νόμος αποδεικνύει περίτρανα ότι η ψήφος είναι ο φερετζές της δημοκρατίας και ότι ανά πάσα στιγμή βαφτίζοντας ψηφοφόρο τον οποιονδήποτε μπορούν να επαίρονται για τις “δημοκρατικές” νίκες τους. Άντε με το καλό και στις βουλευτικές εκλογές να βαφτίσετε όποιον θέλετε Έλληνα ψηφοφόρο για την απόλυτη κυριαρχία σας. Δεν πέρασαν και πολλά χρόνια από τις περίλαμπρες νίκες μεγάλων κομμάτων με βαφτισμένες ως ελληνικές αλλοδαπές ψήφους.

Δυστυχώς επειδή η αντιπολίτευση μόνο αντιπολίτευση δεν κάνει αφού περνάνε τέτοιοι νόμοι δύο μήνες πριν τις εκλογές δεν θα πάρουμε ποτέ μια επίσημη απάντηση από την κυβέρνηση για το τι θα συμβεί αν η Αλβανία και τα Σκόπια αύριο το πρωί γίνουν μέλη-κράτη της ΕΕ. Ίσως να βολεύει την αντιπολίτευση η κατάσταση βλέποντας μπροστά της την εξουσία χωρίς να την ενδιαφέρει κι αυτήν η εθνική ταυτότητα. Λίγες μέρες πέρασαν που δύο κράτη της ΕΕ έχουν έρθει σε αντιπαράθεση. Η Ουγγαρία ζητάει την αυτονομία κομματιού της Ρουμανίας διότι είναι ουγγρόφωνοι και έχουν στην διαχείριση της περιοχές εκλεγμένους Ούγγρους υπηκόους. Όπως είπε και ο Ούγγρος πρωθυπουργός “στην ΕΕ το να είσαι αυτόνομος επιτρέπεται αφού δεν ζητάς απόσχιση”.

Για ποια εθνική ανεξαρτησία μιλάει ο αντιπρόεδρος Βενιζέλος και για ποια εθνική ταυτότητα και πατριωτισμό χτυπιέται με ύφος ο Σαμαράς; Έχουν δώσει τα πάντα, έχουν συμφωνήσει στα πάντα, αποκαλούν τους Έλληνες μέσα από τις ιστοσελίδες των Υπουργείων τους ως “ευρωπαίους ιθαγενείς” αλλά ο λαουτζίκος (γιατί για λαουτζίκο πρόκειται) κοιτάει πώς θα βάλει υποψηφιότητα σε δημοτικό ψηφοδέλτιο ή για να χωθεί και να σωθεί ή λόγω της εντοπιότητάς του μην πάρει καμιά μετάθεση 20 χιλιόμετρα μακρύτερα από το σπιτάκι του.
Με την ουσία δεν ασχολείται κανένας γιατί η ουσία είναι η αλήθεια και πονάει. Η αλήθεια θέλει αλήθεια για να αντιμετωπιστεί αλλά όταν χαίρεσαι και ψηφίζεις με τα δυο χέρια τα αποδεδειγμένα ψέμματα που σου πλασάρουν είσαι άξιος της μοίρας που έγραψε για σένα το αφεντικό ΕΕ.

Με την βούλα του προέδρου της Δημοκρατίας ακόμα και η συνειδητή σου αποχή από τις εκλογές εκμηδενίζεται. Με 1,000,000 βαφτισμένους διαμένοντες στην Ελλάδα Ευρωπαίους η αποχή σου από 40% θα πάει στο 1%. Και τότε τι θα έχεις να λες; Ότι σε κυβερνάει η μειοψηφία; Άλλα θα δείχνουν τα νόμιμα και ηθικά νούμερά τους. Θα έχεις Δημοκρατία 100%. Το ίδιο ακριβώς νούμερο με τον πρόεδρο Κιμ της Βόρειας Κορέας.

Η διαφορά σου με τους βορειοκορεάτες θα είναι μία και μοναδική. Αυτοί θα συνεχίζουν να έχουν εθνική ταυτότητα, ενώ εσύ θα είσαι απλά ένας ιθαγενής μιας ηπείρου. Δεν ξέρεις ακόμα τι σημαίνει να μην έχεις ταυτότητα, χώρο, αέρα, νερό, πατρίδα, ελευθερία, κομμάτι γης για να ταφείς. Ακόμα δεν ξέρεις, αλλά πολύ σύντομα θα το νιώσεις στο πετσί σου. Αυτά αποδέχεσαι, ευρωπαίε μου ιθαγενή. Αυτά σου αξίζουν γιατί πολύ απλά ήσουν ανάξιος για μια πατρίδα σαν την Ελλάδα.-

ΠΗΓΗ
από ΝΕΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (9)

 1. 0
  0
  Πάλι ανθρώπους με παραισθήσεις βάλατε να γράφουν; Τα μαντζούνια τα κάνουμε φάρμακα με μέτρο, όχι με το κιλό. Αλλιώς έχουν παρενέργειες όπως ξεκάθαρα φαίνεται από το κείμενο του αρθρογράφου.
 2. 0
  0
  Ευτυχώς που υπάρχει ο πούτιν και η ρωσία ,σε λίγο καιρό όλα αυτά θα είναι παρελθόν ,και θα εκπληρωθούν και οι προφητείες……
 3. 0
  0
  …"ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΧΩΡΟ, ΑΕΡΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ… ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΓΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑΦΕΙΣ"…

  ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ "ΣΕ ΛΙΓΟ".

  ΑΥΤΑ.
 4. 0
  0
  Πολυ πετυχημενη η συγκριση με τη Β.Κορεα!
  Οι εβραιομασονοι κρυβονται πισω απο την καυση νεκρων,θα μας τα παρου ολα και δεν θα μας αφησουν ουτε ενα κομματακι για να μας θαψουν!θα καταληξουμε ολοι σταχτες,ομως…..ανδρων επιφανων πασα γη ταφος!
  ΝΙΚΟΣ
 5. 0
  0
  …Αυτά αποδέχεσαι, ευρωπαίε μου ιθαγενή. Αυτά σου αξίζουν γιατί πολύ απλά ήσουν ανάξιος για μια πατρίδα σαν την Ελλάδα…

  Αν είσαι Ελληνας οφείλεις να μιλάς σε α΄πληθυντικό (εκτός άν για κάποιους ειδικούς λόγους απολαμβάνεις προνομιακή μεταχείριση ) αν δεν είσαι η γνώμη σου, είναι αδιάφορη.
  Βαρέθηκα τους ανεύθυνους, αμέτοχους,πικρόχολους σχολιαστές.

  …….
 6. 0
  0
  21 Μαρτίου 2014 – 2:30 μ.μ.
  …πόσους κώλους έγλειψες σήμερα?
 7. 0
  0
  Εμπρός στον δρόμο που χάραξε ο πατερούλης Κιμ Γιονγκ Ουν. Εθνική υπερηφάνεια για την ταυτότητα της Βόρειας Κορέας τώρα και στην Ελλάδα που χάνεται. Ταυτότητα με τσιπάκι για να ξέρουμε που είστε και να σας φροντίζουμε αναλόγως.

  Κάτι που δεν μας είπε ο αρθρογράφος με το όνομα γνωστού σεφ της Αθήνας είναι ότι στην Β. Κορέα είναι ήδη πραγματικότητα πολλά από τα ωραία επιτεύγματα που παρουσιάζονται στο katohika:

  Δεν κινδυνεύουν από τους ασύρματους καρκίνους γιατί εκεί η επικοινωνία γίνεται κυρίως με περιστέρια,

  Δεν έχουν ακτινοβολίες από τα καλώδια ρεύματος και τους μετρητές αφού δεν έχουν και πολύ ρεύμα,

  Δεν τους ψεκάζουν, αφού δεν πετούν και πολλά αεροπλάνα από πάνω τους,

  Έχουν αυτάρκεια σε σπόρους (original όχι μεταλλαγμένους),

  Έχουν προστατευμένο εθνικό νόμισμα (όχι τίποτε ξενόφερτα εβραιομασονικά ευρωδολλάρια),

  Είναι η αυθεντική δημοκρατία (του ενός),

  Δεν έχουν Smiths (αγγλικό συγκρότημα ή πράκτορες στο Matrix),

  Έχουν αποκωδικοποιήσει το μήνυμα της άλλης ανάρτησης,

  Δεν έχουν και δεν βλέπουν Ντίσνεϋ ή άλλα ξενόφερτα παιδικά κινούμενα σχέδια με κρυμμένα ανδρικά και γυναικεία μόρια,

  Δεν βλέπουν BBC και CNN οπότε δεν φλασάρονται και δεν τους απασχολούν οι Ιλλουμινάτοι και τα HONDA CBR 1600,

  και τέλος:

  Ενεργούν και ενεργούνται ελεύθερα (έχουν ελεύθερη ενέργεια) και κολλούν μπρίκια αφού είναι οι πρώτοι που κατέβασαν το παγκοσμίου μεγέθους stick του Κεσέ.

  ΖΑΦΟΝΤ (ο ΜΗ-ΜΙΚΟΣ)
 8. 0
  0
  @21 Μαρτίου 2014 – 4:20 μ.μ.

  ;;;;;
 9. 0
  0
  Ο αρθρογράφος λέει τα πράγματα όπως ακριβώς έχουν και ισχύουν !! Αν κάποιους ενοχλούν οι αλήθειες είναι δικό τους πρόβλημα ! Όντως οι νεοελλαδιστανοί της μεταπολίτευσης αποδειχθήκαμε "λίγοι" και ανεπαρκείς για να συνεχίσουμε να είμαστε Έλληνες για αυτό καταντήσαμε eladistani tsiftedelines ,και έχει και άλλον πολύ κατήφορο ….! Πάντως η ιστορία διδάσκει ότι όταν φτάνεις στην απόλυτη παρακμή ,τότε έρχεται το πλήρωμα του χρόνου ,και τότε λέμε ….πάλι με χρόνους με καιρούς ….ίσως απο κάποια άλλη γενιά του μέλλοντος να ανάψει πάλι η φλόγα απο την Ελληνική άσβεστη σπίθα που πάντα κάποιος την κρατά αναμένη εδώ και χιλιάδες χρόνια !

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί