14:04 - 07/11/2014

Σε λίγες ώρες τα έντονα καιρικά φαινόμενα στη γειτονιά μας.

Όπως βλέπεται στην εικόνα του δορυφόρου, έχουμε κυκλώσει τον κυκλώνα που θα χτυπήσει την Πελοπόννησο, την Αττική και τις Κυκλάδες.

Αυτό το σύστημα θα έρθει αμέσως μετά τις έντονες βροχοπτώσεις που ήδη άρχισαν στην δυτική Πελοπόννησο και το πολύ μέχρι τις 5 το απόγευμα θα έρθουν και στην Αττική.

Το επικίνδυνο σύστημα, αναμένεται στην Αττική, από τις 9 το βράδυ έως τις 5 τα ξημερώματα. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεταξύ Ιταλίας και Ελλάδας, με αποτέλεσμα να τροφοδοτείται και να μας έρθει ενισχυμένο.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Χάρτης με αστραπόβροντα σε πραγματικό χρόνο (με ελάχιστα δευτερόλεπτα καθυστέρηση). Για ρυθμίσεις, κλικ στα εικονίδια ήχου και εικόνας επάνω δεξιά.

  http://www.lightningmaps.org/realtime?lang=en
  • 0
   0
   Ο κακός χαμός γίνεται αυτή την ώρα μεταξύ Πελοποννήσου και Κρήτης. Η μεγαλύτερη κακοκαιρία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή.
 2. 0
  0
  welcome!!!!!
 3. 0
  0
  Ξύπνησα από τον θόρυβο της βροχής… Ο χάρτης με τους κεραυνούς δείχνει ότι η κακοκαιρία πλησιάζει το νομό Χανίων και έχει ήδη φτάσει στην Αττική. Πάμε να δούμε τι λέει ο Τσιάπας…. Ανάρτηση 7/11, 8:46 μμ. Αναμενόμενος σεισμός γύρω στις 8 Νοεμβρίου. Και χάρτες για τους σημερινούς σεισμούς.

  http://www.tsiapas.gr/forumgr/viewtopic.php?f=14&p=6929#p6929

  Μια χαρά θα τους βολέψει ένας μεγάλος σεισμός. Εθνική ενότης, ομοψυχία, συσπείρωση γύρω από την κυβέρνηση τέτοιες στιγμές που δοκιμαζόμαστε, και τον κακό μας τον φλάρο. Αν κάνουν και τίποτα σοβαρό ντου οι Τούρκοι στην Κύπρο ή στο Αιγαίο, ποιος τους πιάνει τους πρόθυμους κι εδώ κι εκεί.

  Καλό ξημέρωμα Νικόλα…

  http://www.youtube.com/watch?v=6sudzsjNO2g

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί