Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:44 - 16/10/2014

Σε καραντίνα Υπουργός λόγω Έμπολα …χμμμμ!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πριν από λίγο η κυβέρνηση της Λιβερίας ανακοίνωσε ότι η Υπουργός Μεταφορών κα Angela Cassell-Bush, τέθηκε εθελοντικά σε καραντίνα, μετά το θάνατο του οδηγού της από την ασθένεια.

η υπουργός μεταφορών κα Μπούς

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση ομάδας ιατρών που δραστηριοποιούνται στη γειτονική Νιγηρία, γίνεται λόγος για αύξηση του ορίου καραντίνας από 21 ημέρες που είναι σήμερα σε 48, καθόσον παρατήρησαν περιπτώσεις εκδήλωσης των συμπτωμάτων σε ασθενής με πάνω από 30 ημέρες από την τελευταία ημέρα επαφής με φορέα του ιού.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός για το Πολεμικό Ημερολόγιο

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 10/16/2014 @ 8:57 ΜΜ

    Προτείνω να αλλάξουν τα χρώματα των στολών για να είναι πιο αποτελεσματική η τρομοκρατία του πληθυσμού. Κόκκινες ρόμπες με μαύρα σκουφάκια και κόκκινα κερατάκια. Μάσκα μαυροκόκκινη. Ψεύτικη γλώσσα μαύρη με κόκκινες βούλες!

  2. Ανώνυμος 10/17/2014 @ 8:46 ΠΜ

    ΛΕΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ " ΑΡΑΠΣ=ἎΡΑΒΑΣ " ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΑῘΤΕΝΤ ΣΤΕῘΤ ΑΝΤ ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕῘΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΣ ?…. ΧΑΡ!!!ΧΑΡ!!!

    • Ανώνυμος 10/17/2014 @ 2:43 ΜΜ

      Πλάκα πλάκα, χτες πήρε το μάτι μου μια είδηση ότι και τρίτο μέλος της οικογένειας Μπους είναι πανέτοιμο να πολιτευθεί. Σιγά που θα άφηναν τη νέα φουρνιά αυτής της οικογένειας τρελών κρανίων και οστών να πάει χαμένη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*