20:44 - 16/10/2014

Σε καραντίνα Υπουργός λόγω Έμπολα …χμμμμ!

Πριν από λίγο η κυβέρνηση της Λιβερίας ανακοίνωσε ότι η Υπουργός Μεταφορών κα Angela Cassell-Bush, τέθηκε εθελοντικά σε καραντίνα, μετά το θάνατο του οδηγού της από την ασθένεια.

η υπουργός μεταφορών κα Μπούς

Την ίδια ώρα σε ανακοίνωση ομάδας ιατρών που δραστηριοποιούνται στη γειτονική Νιγηρία, γίνεται λόγος για αύξηση του ορίου καραντίνας από 21 ημέρες που είναι σήμερα σε 48, καθόσον παρατήρησαν περιπτώσεις εκδήλωσης των συμπτωμάτων σε ασθενής με πάνω από 30 ημέρες από την τελευταία ημέρα επαφής με φορέα του ιού.

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός για το Πολεμικό Ημερολόγιο

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (3)

 1. 0
  0
  Προτείνω να αλλάξουν τα χρώματα των στολών για να είναι πιο αποτελεσματική η τρομοκρατία του πληθυσμού. Κόκκινες ρόμπες με μαύρα σκουφάκια και κόκκινα κερατάκια. Μάσκα μαυροκόκκινη. Ψεύτικη γλώσσα μαύρη με κόκκινες βούλες!
 2. 0
  0
  ΛΕΣ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ " ΑΡΑΠΣ=ἎΡΑΒΑΣ " ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ , ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΓΙΟΥΝΑῘΤΕΝΤ ΣΤΕῘΤ ΑΝΤ ΓΙΟΥΝΙΟΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΡΑΚ ΧΟΥΣΕῘΝ ΑΛΗ ΜΠΑΜΠΑ ΜΠΟΥΣ ?…. ΧΑΡ!!!ΧΑΡ!!!
  • 0
   0
   Πλάκα πλάκα, χτες πήρε το μάτι μου μια είδηση ότι και τρίτο μέλος της οικογένειας Μπους είναι πανέτοιμο να πολιτευθεί. Σιγά που θα άφηναν τη νέα φουρνιά αυτής της οικογένειας τρελών κρανίων και οστών να πάει χαμένη!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί