Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:39 - 06/11/2014

ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ ΟΙ ΕΔ – Φόβοι για θερμό επεισόδιο από Τουρκία την ώρα που ο Α.Σαμαράς θα είναι Κύπρο και Αίγυπτο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Φόβοι για τουρκική κλιμάκωση και θερμό επεισόδιο εντός της Κυπριακής ΑΟΖ ή στο Αιγαίο τις ημέρες που θα βρίσκεται στην Κύπρο και την Αίγυπτο ο πρωθυπουργός
Αντώνης Σαμαράς εκφράζονται από διπλωματικές και στρατιωτικές πηγές, δεδομένου ότι η Άγκυρα θεωρεί «εχθρική» στα συμφέροντα της την ενίσχυση του άξονα Ελλάδας-Κύπρου-Αιγύπτου-Ισραήλ.

Πληροφορίες αναφέρουν πώς έχει δοθεί εντολή για αύξηση του βαθμού ετοιμότητας των ελληνικών Ένοπλων Δυνάμεων, ιδίως των αεροπορικών και ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή του Αιγαίου, ενώ σε επιφυλακή έχουν τεθεί και τα αντιαεροπορικά συστήματα S-300 στην Κρήτη. Κάποιες άλλες πηγές αναφέρουν πώς «αυτό έχει ήδη συμβεί τις τελευταίες ημέρες».

Υπάρχει δε και το ενδεχόμενο το πρωθυπουργικό αεροσκάφος που θα μεταφέρει στην Κύπρο σήμερα το απόγευμα τον Α. Σαμαρά να συνοδεύεται από ελληνικά μαχητικά. Ενδεχόμενο πάντως που δεν επιβεβαιώνεται από την Πολεμική Αεροπορία.

Στο μεταξύ ειδικές διαταγές έχουν «φύγει» προς την ΤΠΚ «Καβαλούδης» που βρίσκεται εντός της Κυπριακής ΑΟΖ στο πλαίσιο της UNIFIL, όπως και στο υποβρύχιο «Πρωτεύς» που βρίσκεται στην ίδια περιοχή.

«Οι ημέρες είναι δύσκολες και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Έχουν ληφθεί προληπτικά μέτρα», ανέφερε ανώτατη πηγή δείχνοντας πώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά κρίσιμη.

Υπάρχει φόβος πως οι Τούρκοι ίσως θελήσουν να απαντήσουν στην άσκηση που διεξήχθη χθες με τη ρίψη δεκάδων Ελλήνων αλεξιπτωτιστών στην Κύπρο και την ενεργοποίηση όλων των μέσων (άρματα μάχης, ΤΟΜΠ/ΤΟΜΑ, επιθετικά ελικόπτερα, αντιαρματικά στοιχεία, πυροβολικό κλπ) της Κυπριακής Εθνοφρουράς και της ΕΛΔΥΚ, όπως επίσης και των ασκήσεων στην Κυπριακή ΑΟΖ από την ισραηλινή αεροπορία.

Το γεγονός δε πώς οι Αντώνης Σαμαράς και Νίκος Αναστασιάδης θα βρεθούν στις 8 Νοεμβρίου στο Κάιρο με πιθανό το ενδεχόμενο μία καταρχήν συμφωνία καθορισμού της ΑΟΖ μεταξύ της Ελλάδας και της Αιγύπτου προκαλεί ακόμη μεγαλύτερο εκνευρισμό στην Τουρκία.

Ίσως αυτόν τον εκνευρισμό να θέλησαν να κατευνάσουν οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος που συνομίλησαν με τους Νταβούτογλου και Τσαβούσογλου, ακυρώνοντας πάντως, ως «καλά παιδιά» την απόφαση της αποστολής της ελληνικής φρεγάτας στην Κυπριακή ΑΟΖ.

Οι φόβοι ενισχύονται και με την παρουσία ισχυρών δυνάμεων της Τουρκίας στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου προκειμένου να διεξάγει με το ΝΑΤΟ κοινή αεροναυτική άσκηση, όπως επίσης και από την παρουσία του ερευνητικού σκάφους «Barbaros» που κόβει βόλτες στην Κυπριακή ΑΟΖ με τη συνοδεία φρεγατών και κορβετών.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (10)

  1. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 2:41 ΜΜ

    Πολύ κρίσιμες ώρες.

  2. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 4:20 ΜΜ

    mas taxis kani planites.john

  3. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 6:51 ΜΜ

    Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει τίποτε. Με αυτούς που έχουμε, απαγορεύεται δια ροπάλου η επίδειξη πυγμής ακόμα και για αστείο. Τα κατέβασαν τα βρακιά ήδη. Απλά θα το μάθουμε αργότερα. Ίσως και κανά δυό κακόμοιροι να πάνε αδιάβαστοι έτσι για το ξεκάρφωμα.

  4. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 7:13 ΜΜ

    Ναι πολυ κρισιμες ωρες,αγωνια πολυ,πολυ αγωνια,1 ως και 2 αγωνιες μπορει να νιωσει ο παρατηρητης,αγωνια στο αποκορυφωμα θα ελεγα,η καλυτερα κορυφαια αγωνια,αγωνια στο ζενιθ,μαμααααααααααααα

  5. Ανώνυμος 11/06/2014 @ 10:36 ΜΜ

    ΧΑ ΧΑ ΩΡΑΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ Ο ΤΙΤΛΟΣ…ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ…ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΤΟ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΤΩΝ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΤΟΝ ΦΑΛΑΚΡΟΔΕΝΔΙΑ…ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΗΔΗ ΟΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ…ΕΥΤΥΧΩΣ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

    ΥΓ…ΑΛΗΤΗ ΠΛΑΤΙΝΙ ΚΑΙ Η ΕΒΡΑΙΙΚΗ ΠΑΡΕΑ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ…ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΘΕΝ ΑΦΙΕΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΣΦΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟ ΒΑΜΒΑΚΙ…ΕΒΔΟΜΗΝΤΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ…ΑΚΥΡΟ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΠΑΟΚ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΡΕ ΜΑΠΕΣ…ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΕΛΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ …ΡΕ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΙ…

    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΣΟΒΑΡΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ…ΦΗΜΕΣ …ΚΑΤΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΠΕΙΛΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ Η ΞΕΡΕΙ Η ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΕ…ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ…ΣΤΟΥΣ ΔΙΔΥΜΟΥΣ ΓΕΝΗΤΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΑΔΕΝΕΣ ΑΥΞΗΣΑ ΤΗΝ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΕ ΤΕΡΑΜΠΑΙΤ….ΟΙ ΕΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΑ….ΧΩΡΑΝΕ ΠΟΛΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΚΟΜΑ…

  6. Ανώνυμος 11/07/2014 @ 11:17 ΠΜ

    ευκαιρια να ριξουν το αεροπλανο,να γλιτωσουμε απο τον σαμαρα!!!!χεχεχεχε

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*