Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:20 - 16/04/2015

Σεισμός 6,1 Ρίχτερ νοτιοανατολικά της Κρήτης

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (5)

  1. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 6:32 ΜΜ

    Περιμένουμε τον ένα που βλέπει και την παρεα…

  2. Ανώνυμος 04/16/2015 @ 7:14 ΜΜ

    ΣΤΟ ΝΕΡΟ….ΣΤΟ ΝΕΡΟ….

  3. ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΩΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΧΩΡΟ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΞΕ ΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ 96 ΩΡΩΝ ΚΑΘΟΣΟΝ ΥΠΗΡΞΕ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΕΝΑ ΜΕΓΙΣΤΟ ΣΥΜΒΑΝ
    (ΥΨΙΣΤΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΝΑΜΑΣ/ΟΜΠΑΜΑ/ΧΙΛΑΡΙ -ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ- ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΖΑΛΙΖΩ ΕΔΩ)
    ΑΠΛΑ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΩ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ) ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΥΠΟΤΥΠΩΣΗ ΚΑΤΑ ΠΟΔΑΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ.
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ
    05/04/2015 ΩΡΑ 18:38

    ΄΄ΕΚΤΑΚΤΟ 2ΙΙΙΙΙΧΑΟΣ [ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΗΝΥΜΑ]ΥΠΗΡΞΕ ΑΜΜΕΣΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΗΤΟΙ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΄΄ΤΟΠΟΣ΄΄ ΜΕ ΚΩΔΙΚΟ ΄΄ΣΠΟΡΑ ΝΗΣΩΝ΄΄ ΚΑΙ ΕΚΡΙΘΗ ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΚΑΘΩΣ ΕΛΗΦΘΗ ΠΛΗΡΗΣ ΕΓΚΡΙΣΗ ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΑΟΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ[ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΓΚΡΙΣΗΣ ΚΩΔΙΚΟΥ ΧΑΟΣ]ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ ΕΓΙΝΑΝ ΘΕΑΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΄΄ΣΠΟΡΑ ΝΗΣΩΝ΄΄ ΕΠΙΒΟΛΗΣ ΑΙΟΛΟΥ ΣΤΟ ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ – ΣΥΜΒΑΝ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΜΜΕ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΩΣ
    ΄΄Νέα νησιά δημιούργησε ο κυκλώνας Νείθαν που χτύπησε την Αυστραλία΄΄

    [2ΙΙΙΙΙ ΜΗΝΥΜΑ]ΗΤΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΝΙΚΗ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ – ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΛΕΟΝ
    – ΛΗΦΘΕΙ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΘΩΣ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ (ΑΡΜΟΝΙΚΗ ΧΡΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΠΤΩΣΙΣ) Η ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ 31/03/2015 ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ 168 ΩΡΕΣ ΚΑΘΩΣ ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΥΑΛΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ 6/4 ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ΄΄

    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΕΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΕΣ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ.
    ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟ ΕΧΑΣΑΝ ΚΑΘΩΣ Η ΑΙΤΝΑ (ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ) ΠΡΟ ΗΜΕΡΩΝ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΗΣΥΧΙΑΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΣ.

    ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΩΡΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΗΔΗ ΥΠΟΣΚΕΛΙΣΤΗΚΕ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ (ΕΝΕΡΓΕΙΑ) ΑΚΟΛΟΥΘΙΑ ΣΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΜΥΡΟ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΞΗΡΑ (ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ).

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,
    ΠΑΛΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΙΟ ΥΠΟΥΛΟΙ ΠΙΟ ΜΟΧΘΗΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΕΜΠΛΟΚΗΣ [ΑΜΥΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ (ΥΠΟΣΤΑΘΜΟΣ) ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ] ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ Η ΕΛΛΑΣ.

    ΙΣΩΣ ΞΑΝΑΧΑΘΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΞΕΙ Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

    ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ .
    ΜΕΤΡΟΝ ΑΡΙΣΤΟΝ

    Α-ΦΟΒΙΑ > ΧΑΜΟΓΕΛΟ

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  4. Ανώνυμος 04/17/2015 @ 7:55 ΠΜ

    ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΑΣ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΝ ''' ΕΝΑΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ''
    ΤΟ ΦΩΣ [ ΕΣΥ ] ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ [ΑΥΤΟΥΣ ]-

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*