22:08 - 02/12/2014

Σεισμός! Διέρρευσε η «απαγορευμένη» κατάθεση Χριστοφορακου στο Μοναχο! «Με εντολή των Γερμανων δίνονταν οι μίζες στους πολιτικούς»!

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ: ΣΑΝ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ ΠΙΝΓΚ ΠΟΝΓΚ ΑΥΤΟ ;

ΓΙ” ΑΥΤΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΗ! Ολα τα ονόματα!

Σεισμό αναμένεται να προκαλέσει στο πολιτικό σκηνικό η διαρροή ολόκληρης της κατάθεσης Χριστοφορακου στον εισαγγελέα του Μονάχου λίγο μετα την φυγάδευση του απο την Ελλαδα.

Στην καταθεση – βομβα, ο Χριστοφορακος αποκαλυπτει πως οι μίζες στους Ελληνες πολιτικούς δινόντουσαν απ” ευθειας απο… την Γερμανία!
Αυτή η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ τεκμηριώνει αυτο που το Ολυμπια υποστηρίζει απο την πρώτη στιγμή: Η Γερμανική κυβερνηση οχι μονον γνωριζε, αλλά και υπαγόρευε μέσω της μητρικής εταιρειας, σε ποια πολιτικα πρόσωπα θα δοθούν οι μίζες. Γι” αυτο και η Ελλαδα συνεχίζει να ειναι υπόδουλη της Γερμανίας, αφού οι λαδωμενοι πολιτικοί ειναι έρμαια των γερμανικών συμφεροντων.

Σε πρακτικό επιπεδο, ο Χριστοφορακος ομολογεί οτι τα μαύρα ταμεια δεν ειναι καθόλου μαύρα, αλλά εταιρικά της μητρικής εταιρειας!

Βάσει λοιπον της κοινοτικής νομοθεσίας, η Ελλαδα μπορει να απαιτήσει επιστροφή κάθε τιμήματος που εχει καταβάλλει στην Siemens αλλά επίσης να πετάξει έξω την εταιρεια απο κάθε δραστηριότητα εντός ΕΕ!

Αντ” αυτου, διαχρονικά οι κυβερνήσεις με αποκορύφωμα την συγκυβέρνηση προσπαθούσαν απλως να συγκαλύψουν το σκανδαλο ή να τα βρουν με γελοία ποσά αποζημιώσεων!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ ΕΔΩ

olympia

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  Αφηστε το σχολιο σας εδω..
 2. 0
  0
  Εαν γίνει οτι πρεπει απο εισαγγελείς και Βουλή,
  δεν θα κάνουμε γιορτές…..

  Κανονιοκά αύριο, μετά από αυτά και το email που "διέρευσε"
  δεν πρέπει να υπάρχει κυβέρνηση…..
 3. 0
  0
  ελα κατι μας ειπες τωρα απο το 1995 το ξερουμε αυτο

  https://www.youtube.com/watch?v=dfngR-VkrRs
 4. 0
  0
  Ο Ηρακλής χρειάζεται πάλι να καθαρίσει το κόπρο του Αυγεία δεν είναι απλό και εύκολο

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί