Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:48 - 26/01/2014

Σεισμός-γίγας 6 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 7 χιλιόμετρα δυτικά του Αργοστολίου – Συνεχείς μετασεισμοί – Εκκενώνονται κατοικίες – Πληροφορίες για μεγάλες ζημιές – Χωρίς ρεύμα μεγάλο μέρος του νησιού
Σεισμός γίγας μεγέθους 6 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά, προκαλώντας αναστάτωση στους κατοίκους του νησιού.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από το Ευρωμεσογειακό σεισμολογικό κέντρο, η σεισμική δόνηση σημειώθηκε τέσσερα λεπτά πριν τις 4 το μεσημέρι της Κυριακής. Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται στην περιοχή 7 χιλιόμετρα δυτικά του Αργοστολίου και 2 χιλιόμετρα δυτικά του Ληξουρίου.

Η αρχική εκτίμηση ήταν ότι το μέγεθος του σεισμού ήταν 5,7 Ρίχτερ που αναπροσαρμόστηκε στα 5,9 Ρίχτερ. Πλέον το Ευρωμεσογειακό κέντρο προσδιορίζει το μέγεθος του σεισμού στα 6 Ρίχτερ.
Σύμφωνα με το σεισμολογικό εργαστήριο του Πανεπιστημίου Πατρών το μέγεθος του σεισμού ήταν 6,3 Ρίχτερ. Ο καθηγητής Άκης Τσελέντης δήλωσε στο protothema.gr ότι μάλλον πρόκειται για τον κύριο σεισμό αλλά προειδοποίησε ότι για πολλά 24ωρα θα εκδηλώνονται ισχυροί μετασεισμοί.

Κινητοποίηση στην Κεφαλονιά

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Πυροσβεστική στην Κεφαλονιά έχει τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Αναφέρονται ρωγμές σε πολλά σπίτια. Πληροφορίες που δεν έχουν επιβεβαιωθεί από επίσημες πηγές αναφέρουν ότι οι κάτοικοι του Αργοστολίου εχουν βγει από τα σπίτια τους και συγκεντρώνονται σε ανοικτούς δημόσιους χώρους, όπως το γήπεδο Αργοστολίου.

Γεωδυναμικό Ινστιτούτο: Στα 5,8 Ρίχτερ ο σεισμός

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών πρόκειται για πολύ ισχυρή σεισμική δόνηση μεγέθους 5,8 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με επίκεντρο 6χλμ. βορειανατολικά του Αργοστολίου.

Ο περιφερειακός σύμβουλος και πρώην νομάρχης Κεφαλλονιάς, Διονύσης Γεωργάτος, δήλωσε στο protothema.gr ότι έχουν υποστεί ζημιές σπίτια σε Αργοστόλι και Ληξούρι, σε ορισμένα, δε, παλαιότερα σπίτια υπάρχουν και ρωγμές. Παράλληλα από τη δόνηση έπεσε βράχος στο δρόμο προς Βλαχάτα στο ύψος του Νταμαρίου και ήδη τα συνεργεία σπεύδουν να καθαρίσουν το όδοστρωμα. Όπως είπε μπορεί η περιοχή να είναι συνηθισμένη σε μεγάλους σεισμούς αλλά ο κόσμος έχει αναστατωθεί.

Ο σεισμός έγινε ιδιαίτερα αισθητός στην δυτική Ελλάδα και στην Πάτρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η δόνηση έγινε αντιληπτή στην Καρδίτσα, στη Λάρισα, στα Ιωάννινα, ακόμη και στην Αθήνα.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (37)

  1. Τον νιώσαμε και εδώ στη Πάτρα!

  2. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 2:55 ΜΜ

    Εβαλε παλι γκολ ο Βυντρα…ο Σιμαο…κ 2 γκολ ο Κωτσιος….Ηρθε το ΤΕΛΟΣ!!!!!!

  3. — ΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ —

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΞΕΦΥΓΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΚΑΤΑ ΔΩ ΜΕΡΙΑ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΤΕΩΡΟ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ.

    ΘΑ ΗΘΕΛΑ —ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΠΩ—
    –Η ΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ —
    ΑΠΟ ΤΙΣ 9 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014 ΟΠΩΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ http://www.katohika.gr/2014/01/tromokratia-eseis-politiki-dini-emeis.html

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΙΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (ΣΥΜΒΑΝΤΑ) ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ / ΗΡΘΑΝ.
    ΤΕΛΙΚΑ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ 6 ΜΕ 6.5 ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΚΑΣ ΤΟΥ ΡΙΧΤΕΡ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΣΤΙΑΚΟ ΒΑΘΟΣ ΤΗΣ ΔΟΝΗΣΗΣ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΥ ΣΤΑ 24 ΜΕΧΡΙ 33 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΛΟΝΙΑΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΔΟΝΗΣΗ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΦΘΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΖΗΜΙΕΣ ΣΕ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΗΞΟΥΡΙΟΥ.
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΠΟΣΒΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ —-ΤΑΧΙΣΤΑ—- ΜΕΧΡΙ ΛΗΞΗΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ.
    ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΠΑΛΙ.

    ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ : —-ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΑΓΙΣΕ ΤΟ ΓΥΑΛΙ—-
    ΘΥΜΗΣΟΥ….
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ, ΤΟ ΣΗΜΑ ΗΡΘΕ…
    ΟΙ ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ..
    Ο ΑΝΕΜΟΣ ΘΑ ΣΤΟ ΨΥΘΙΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ…
    ΕΣΥ ΤΟΤΕ ΘΥΜΗΣΟΥ….
    ΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ…
    ΘΥΜΗΣΟΥ…

    –ΚΡΥΩΝΕΙΣ ;
    ΝΑΙ , ΝΑΙ ΚΡΥΩΝΩ.

    –ΤΟΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ …. ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ…

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ…
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ….

    –MA ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΟΥ…ΕΙΣΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΔΩ…

    ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ,
    Ο ΚΑΘΕ ΔΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΤΗΡΙΟ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΟΥΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΦΗΝΑΝ ΝΑ ΖΗΣΩ ΕΞΩ.
    ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑ , ΘΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ.

    –ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΞΩ …
    (ΕΙΠΕ Η ΒΕΛΟΥΔΕΝΙΑ ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΦΩΝΗ ΚΑΘΩΣ ΕΣΒΗΝΕ ΑΡΓΑ)
    ΕΞΩ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ….ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΑΙ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  4. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:02 ΜΜ

    Κ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

  5. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:02 ΜΜ

    Πολύ αισθητός και στην Κέρκυρα!

  6. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:07 ΜΜ

    ο σεισμός ήταν διπλός…6.5 και 6 ριχτερ,ταυτόχρονα σε δυο διαφορετικα σημεια στη Κεφαλονιά.
    Το εδαφος συνεχίζει να κουνιέται κάθε 2 λεπτά με πολλούς μετασεισμούς(ή προσεισμούς?) μέχρι και τώρα που γράφω αυτό το ποστ.
    Εγώ μένω Αργοστόλι σε πολυκατοικία και όλοι έχουν βγει έξω στους δρόμους..(μόνο εγώ έχω μείνει ακόμα μέσα) 😕
    Έχω συγγενείς σε 3 διαφορετικά σημεία του νησιού και έπειτα από επικοινωνία,όλοι είναι έξω στους δρόμους ανάστατοι…έχουν αναφερθεί αρκετές μικροζημιές σε υαλικά και διάφορα μικροαντικείμενα…μεμονωμένα αναφέρθηκαν ρήγματα σε αυλές και κατολισθήσεις παλαιών μαντρών. σε αναμονή… μήπως να βγω έξω κι εγώ?

  7. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:09 ΜΜ

    Και στα Τρίκαλα επίσης. Ήταν πολύ δυνατός και είχε διάρκεια.

  8. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:09 ΜΜ

    και στην Καρδίτσα.

  9. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 3:30 ΜΜ

    Με τοσους τονους ψεκασμων δεν απορω για το απο που προηλθε το χιονι και ο σεισμος.

  10. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 4:09 ΜΜ

    sta grevena tarakounise

  11. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 4:27 ΜΜ

    Αυτό να το συνδιάσετε με το κρύο και τα χιόνια που λέγαν ότι θα έπεφταν στην Ελλάδα.
    Ο αριστερόστροφος κυκλώνας που θα τα προκαλούσε πέρασε πιο γρήγορα πάνω από την Ελλάδα και για να μην γίνει ότι και την προηγούμενη φορά και πέσουν όλα τα χιόνια πάλι στην τουρκιά τι έκαναν;
    …γκάζωσαν το χαρπ δυτικά της Ελλάδας για να τον διατηρήσουν από πάνω μας το παράκαναν και να η ενεργοποίηση του σεισμού
    Ακόμη και την προηγούμενη που τα χιόνια πέσαν στην τουρκιά δημιούργησαν ανέμους ανατολικούς βοριοανατολικούς 10 μποφορ στο Αιγαίο
    κάτι πολύ αφύσικο από χιονισμένες περιοχές!

  12. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 5:10 ΜΜ

    Τις τελευταίες 2 ημέρες εριξε πολυ δυνατη βροχη.Επεσε τεραστια ποσοτητα νερου μεσα σε λιγες ωρες.Μετα ακουθησαν τα χιονια στα βορεια και τωρα ο σεισμος. Πολλα μαζεμενα για να ειναι τυχαια γεγονοτα.Το χαρπ ητανε κοκκινο πανω απ την χωρα μας και μετα κοκκινησαν βρετανια και ιρλανδια που πιθανον θα ναι οι επομενοι. το ερωτημα ειναι γιατι στην κεφαλονια? τι υπαρχει εκει? Στον ιραν χτυπανε περιοχες που εχει αντιδραστηρες…εδω τη χτυπανε αραγε? Ελπιζω να υπαρξει απαντηση και να την πληρωσουν αυτοι που πρεπει(οι εγκαταστασεις τους) και οχι αθωοι.
    —ΝικΔεΓκρικ—

  13. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 5:11 ΜΜ

    Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕΙΜΣΟΣ ΓΙΓΑΣ… ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΡΘΕΙ ΩΡΑ, ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΓΑΣ.

    ΕΣΥ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ… ΒΓΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ!

    ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΧΑΝΟΥΜΕ! ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΜΑΣ… ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΣΙΠΟΥΡΟ Η ΤΣΙΚΟΥΔΙΑ… ΜΑΖΕΥΟΥΜΕ ΞΥΛΑ… ΑΝΑΒΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΜΙΑ ΦΩΤΙΑ… ΠΕΤΑΜΕ ΜΕΣΑ ΚΑΜΙΑ ΠΑΤΑΤΑ… ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ… ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΤΟ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΚΡΑΣΑΚΙ… ΟΜΟΡΦΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

    ΚΑΙ ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΚΟΥΝΑΕΙ! ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΕΙ..

    ΚΑΙ ΑΝ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΡΕΙΝΟ ΝΗΣΙ… ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΠΑΦΟΜΕΤ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΕΙΜΑΙ, ΦΩΝΑΞΤΕ ΜΕ… ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΡΜΕΞΟΥΜΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΓΡΑΒΙΕΡΑ… ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΦΑΞΟΥΜΕ… ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΡΑΣΤΟ ΜΕ ΓΑΜΟΠΙΛΑΦΟ ΝΑ ΓΛΥΦΕΤΑΙ ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΑ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΑ.

  14. ENAΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ
    Φίλε πραγματικά είχα ανησυχήσει για ΄σένα.

  15. ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΣΥ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΗΤΑΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΩΣΤΕ. ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΞ ΟΥΡΑΝΟΥ.

    Ο ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΡΟΙΑ ΕΝΟΣ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΜΙΑΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ.

    ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ ΠΑΡΌΤΙ ΠΕΡΑΣΑ ΕΝΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ ΜΟΥ.

    ΑΓΕΙ ΔΕ ΠΡΟΣ ΦΩΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΧΡΟΝΟΣ

    δηλ. Ο ΧΡΟΝΟΣ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ (ΜΕΝΑΝΔΡΟΣ)

    ΚΑΙ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ, ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙΣ… ΣΤΟ ΦΩΣ…. ΚΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    ΙΩ

  16. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 6:29 ΜΜ

    Όπως παλιά…δείτε εδώ…

    12/8/1953 Κεφαλλονιά Αργοστόλι 7.2R Η ακολουθία των προσεισμών και μετασεισμών ήταν καταστροφική. Πριν από τον κύριο σεισμό προηγήθηκαν πολλοί άλλοι σεισμοί με του δύο μεγαλύτερους να φτάνουν σε μέγεθος τα 6.4R και 6.8R, ενώ οι μετασεισμοί ήταν πολλοί με μέγιστη ένταση 6.3R. Αυτή η ακολουθία προκάλεσε ανεπανόρθωτες ζημιές σε όλη την Δυτική Ελλάδα.

    γιατί οι σεισμοι κ σήμερα ήταν δύο όπως τότε..?-σύμφωνα με αναφορές ο σεισμός είχε μεγάλη διάρκεια κ κίνηση ήταν δεξιά αριστερά κμετα πάνω κάτω..-

    Μήπως λέω μήπως πάμε για 7αρι..?

    Michael wake up.!

    STANGER ενημέρωσε κόσμο αν ισχύει..!

    Αίολος..

  17. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 7:00 ΜΜ

    26 Ιανουαρίου 2014 – 5:00 μ.μ.
    Καλησπέρα! που χάθηκες ; αν το βάθος του σεισμού είναι τόσο μεγάλο όσο λες τότε δεν μπορούμε να μιλάμε για haarp και στημένο γεγονός αλλά για καθαρά φυσικό φαινόμενο. Βέβαια έχει προϊστορία η Κεφαλλονιά μεγάλη και 2 ρήγματα όπως άκουσα σήμερα.

    Πάντως οι άνθρωποι τρόμαξαν πολύ, γιατί είχανε ζημιές πολλές και μέσα και έξω από τα σπίτια και αν μας λέτε ότι το ακούσατε μέχρι Καρδίτσα Κέρκυρα και Τρίκαλα ήταν δυνατός !!

  18. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 7:03 ΜΜ

    Έγινε αισθητός και στην Μαδαγασκάρη, ήρθε το τέλος…των λεμούριων.

  19. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 7:08 ΜΜ

    που να βουλιαξει το νησι ναμην μεινει κανενας

  20. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 8:30 ΜΜ

    ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Ο υπουργος οικονομικων Γ.Στουρναρας , ανακοινωσε πως ο σεισμος ηταν της ταξεως των 4,3 R . Το υπολοιπο , ηταν 23% Φ.Π.Α . Ετσι για να βαζουμε τα πραγματα στη σωστη τους διασταση . Δουλευει ο κρατος , δουλευει εμας και εργαζεται για παρτη του . Αυτααααααα κι οχι αλλα .

  21. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 8:42 ΜΜ

    τα τσιρακια των δελτιον ειδησεων τους φευγουν κουβεντες τστστστσ τι να πο σημερα στο mega τους εφυγε η εξης κουβεντα το δελτιο ειδησεων ελεγε οτι ταρακουνησαν την κεφαλονια και οχι οτι ταρακουνηθηκε ξανα επαναλαμβανω ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ .

  22. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 9:58 ΜΜ

    9.08 το θεμα ειναι μη και μεινει μονο το χωριο σου κι ειναι ολοι εκει τετοια μπουμπουκια σαν κι εσενα . Υ.Γ : Η καταρα ειναι γαιδαρα και γυρναει στον αφεντη της . Αν σε πειραξε καποιος η καποιοι απο εκει , βαλτα μαζι τους αν νιωθεις αδικημενος και παλεψε το δικιο σου . Ο αλλος κοσμος τι σου φταιει ;

  23. Ανώνυμος 01/26/2014 @ 10:55 ΜΜ

    http://www.emsc-csem.org/#2 και μη διαβαζω ηλιθιοτητες ,διπλοι σεισμοι και ιστοριες για αγριους,φαντασου να ειμασταν και σε κανα σεισμο του 53,η τιποτα χειροτερο,ελεος η κεφαλονια αν μη τι αλλο ξερει απο σεισμους,ο πανικος ειναι το τελευταιο που χρειαζεται ο κοσμος,οσο για σας μελοντολογοι και καταστροφολογοι πισω στις τρυπες σας ,το τελος του κοσμου αναβληθηκε παλι ρε αποτυχημενοι καραγκιοζηδες…..lol

  24. ΣΗΜΑΤΟΡΩΣ 01/26/2014 @ 11:05 ΜΜ

    ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΜΕ ΦΩΤΙΕΣ αυτο σημαίνει οτι το ορυκτο βασιλιο δεν μπορουσε να υποβασταξει το φυτικο ΄.το ορυκτο η γαια ειναι συνδεδεμενο με το αιθερικο του ηλιακου συστηματος και του συμπαντος αρα ΥΠΗΡΞΕ ΔΙΑΡΡΑΓΕΙ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΟΠΟΤΕ ΟΠΩΣ ΟΡΘΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ [[ΤΟ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΣΗΜΑΔΙ Ο ΚΟΜΗΤΗΣ ]]
    ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΣΥΝΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ,,,ΟΤΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΜΟΥΛΑΡΩΝΟΥΝ ??ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ
    ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗ ΣΑΝ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΤΟ ΣΥΚΏΤΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΦΡΩΝ???? ΕΤΣΙ Ο ΕΝΑΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟ [ΣΩΜΑ ]ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΙ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η Α Γ Α Π Η
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ– ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΠΕΔΙΑ- ΤΡΑΒΑΝΕ ΓΟΛΓΟΘΑ ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΑ ΣΗΜΕΙΑ Ο ΣΥΝΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΛΕΩ /ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΦΟ ΑΠΛΑ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΕΩΘΟΥΝ ΤΡΩΝΕ ΤΙΣ ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΟΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΥΝΑΜΩΣΑΝ ΤΡΑΒΩΝΤΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ ΣΤΗ ΡΟΗ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΚΕΠΤΙΚΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΤΙΚΡΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΥΞΙΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΜΟΥ [οποιος θελει ακολουθει
    ] στη ζωη δυο δρομοι υπαρχουν της ΑΡΕΤΗΣ ενα βουνο με ενα δρομο αλλα με σιγουρο τελος–και της ΚΑΚΙΑΣ ενας ισιος με βουνα απο πλουτη και εγω και απο πισω αβέβαιο τελος

  25. — ΘΕΣΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΟΥ ΑΝΑΓΚΗΣ —

    ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΚΟ ΣΚΥΛΙ (ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ) ΨΟΦΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ…
    ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΤΑΣΑΝ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΗΤΟΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ.
    ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ…
    ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΠΟΛΥ (ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΙ) ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ=ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ.
    ΕΤΣΙ..
    Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ, ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ, ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟΝ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΤΑ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΑ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ.

    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ;
    ΚΑΤΑ ΜΙΑ ΕΝΝΟΙΑ ΝΑΙ…
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΝΟΙΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΗΣ ΙΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΡΟΥ ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΓΡΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
    ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΑΡΠ ΑΓΓΛΙΑΣ / ΙΝΔΙΑΣ / ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ (ΤΡΙΓΩΝΟ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΑ-ΙΝΔΙΑ) ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΣΥΣΩΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΚΤΟΝΩΣΗΣ.
    ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ
    –ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ—
    ΕΤΣΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΕΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ.
    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΔΙΑΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΑΝΕΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΜΟΝΗ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΘΑ
    ΓΙΝΟΥΝ / ΓΙΝΟΝΤΑΙ , ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ / ΑΚΟΥΜΕ / ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ.
    ΗΔΗ Η ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ (ΚΑΚΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΟΥΜΕ ΟΛΑ)
    ΑΛΛΑ ΗΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΕΙΝΕ Η ΠΙΚΡΑ ΤΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑΣ.
    (ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ).
    ΗΤΟΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΗΤΟ ΑΝΕΦΙΚΤΟΣ.
    ΛΗΞΗ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 2 ΡΙΧΤΕΡ ΓΙΑ 24 ΩΡΕΣ – ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ.

    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΟΥ / ΑΠΕΘΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΩΝ ΜΟΝΟΔΙΑΣΤΑΤΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.
    ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ…..
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΑΨΟΥΝ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ.

    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ…
    ΕΣΥ ΑΝΑΡΩΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ….
    ΓΙΝΕ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΟΥ…
    ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ.
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ…
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ.
    Η ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΙΑ.
    Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΤΟΥ.
    ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΨΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΓΗΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗΣ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ / ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.
    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΑ ΧΩΡΟ ΣΑΣ.
    Ο ΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΣΑΣ ΑΛΛΑ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΝΣΥΝΕΙΔΗΤΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΠΑΝΤΟΣ ΚΑΙΡΟΥ ΔΗΛΑΔΗ.

    ΜΥΤΙΛΗΝΙΟΣ 2 , ΙΩ , ΣΗΜΑΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΣΧΟΛΙΣΤΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ.
    ΕΔΩ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ, ΔΥΝΑΜΗ ΨΥΧΗΣ, ΚΑΙ ΑΦΟΒΙΑ —-ΠΑΡΟΝΤΕΣ—- ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΟΜΟΡΦΩΝ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΛΑΒΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ.

    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ…

    ΕΝΑΣ
    ΠΟΥ
    ΒΛΕΠΕΙ

  26. Ανώνυμος 01/27/2014 @ 6:51 ΠΜ

    Δώστε ΠΟΝΟ….

  27. Ανώνυμος 01/27/2014 @ 7:30 ΠΜ

    Τα γεγονότα πλέον ξεκίνησαν και επίσημα. Όποιος δεν το βλέπει καλά θα κάνει να ξυπνήσει χτες, γιατί αύριο θα είναι πλέον πολύ αργά.

  28. Ανώνυμος 01/27/2014 @ 12:07 ΜΜ

    ο 9:08 μεταμορφωμενος διαβολος!ξου ρε σκατοψυχε!!!!

  29. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΕ —ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ—Ε

    ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΡΟΥΣΑ ΕΕΕΕ!!

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΙΩΩΩΩΩ!!! ΜΑΣ ΕΛΛΕΙΨΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ!!!!

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΓΚΑΛΙΤΣΕΣ!!!!!!

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

  30. Ανώνυμος 01/27/2014 @ 5:56 ΜΜ

    ΕΊΜΑΣΤΕ ΟΡΙΑΚΆ…

    ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΧΏΡΟ ΣΟΥ..

    ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΚΟΡΎΦΩΣΗ..

    ΉΡΘΕ!

    ΓΥΝΑΊΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΆ.. ΔΏΣΤΕ ΤΑ ΌΛΑ!

    ΤΑ ΠΑΙΔΙΆ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΎΝ..

    ΑΠΌΨΕ οργασμός ενέργειας..

    κλείστε τηλεοράσεις!

    ΦΑΕΘΩΝ

    ΓΑΊΑ ΠΡΏΤΑ ΑΠ ΌΛΑ Ο ΣΚΟΠΌΣ..

    …φάε ένα σοκολατακι..

  31. ΕΛΑ ΒΡΕ ΦΑΕΘΩΝΑ ΚΑΙ ΣΥΥΥΥ………………

    ΠΡΩΤΑ ΛΕΣ —ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ … ΔΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ… ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΗΝ ΕΚΤΕΘΟΥΝ— ….. ΠΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΩ????

    ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΟΥΜΕ???? ΜΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ

    ΧΩΡΙΑ ΟΤΙ ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΕΧΩ ΦΑΕΙ ΚΑΜΙΑ 15 ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙΑ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΞΗΓΗΣΗ ΕΕΕΕΕΕ!!!

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

    ΥΣ. ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΚΑΝΕΙΣ???

  32. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 6:07 ΠΜ

    Ο οργασμός είναι μια κατάσταση όπου το σώμα δεν είναι πια αισθητό ως ύλη.

    Δονείται ως ενέργεια, ως ηλεκτρισμός.

    Στον οργασμό έρχεσαι σ' αυτό το βαθύτερο στρώμα του σώματος σου
    όπου δεν υπάρχει ύλη, μόνο κύματα ενέργειας.

    H παγωμένη ενέργειά σου λιώνει και για μια μοναδική στιγμή γίνεται ένα
    με τη γυναίκα και τον άνδρα, με τα δέντρα, με τα άστρα, με το σύμπαν.

    Εκείνη όμως τη στιγμή έχεις ένα είδος συνειδητότητας που είναι θρησκευτική,
    που είναι ιερή, επειδή προέρχεται από το Όλον.(ΟΣΣΟ)

    ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΟΡΑΤΗ (ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!

    ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ…

    ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ…

    ΤΟΥΣ ΦΟΥΡΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΩΝ…

    ΦΑΕΘΩΝ

    ..στο σκοτάδι μακρυα απο τις βιοτικές μεριμνες νιωθεις το μουγκρητο του Σύμπαντος, ανατριχιάζεις σαν αγριο θηρίο και αφουγκραζεσαι τον ΑΡΧΑΙΟ ΕΧΘΡΟ.. ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΕΥΕΙΣ!!!

    … λειπει ενα σοκολατάκι…

  33. Ανώνυμος 01/28/2014 @ 8:20 ΠΜ

    προς <> καλως ορισες θα ηθελα μια διευκρινηση απο οποιον ξερει τι ειναι υπεροντοτητα πληροφοριας;;;;;;;;;;;;;;;

  34. ΦΑΕΘΩΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ…..! ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΗΓΗΣΗ

    ΑΥΤΟ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ
    **ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΣΠΙΔΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΟΡΑΤΗ (ΩΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ!!**

    ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ,

    ΑΘΗΝΑ (ΓΙΑΤΡΙΣΣΑ)

    Υ.Σ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΚΟΛΑΤΑΚΙ ΠΟΥ ΛΕΙΠΕΙ…….. ΕΓΩ ΤΟ ΕΦΑΓΑ….!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*