Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

18:16 - 01/05/2014

Ρόδος: Συνεχίστε τον ύπνο σας όμορφες μου κατσαρίδες…Η Νέα Τάξη Πραγμάτων Σας Αγαπά!!! (Φωτογραφίες)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Απόγευμα πρωτομαγιάς 2014….Οι ουρανοί της Ρόδου….ποιοι ουρανοί όμως…είναι πια πολύ δύσκολο να τους δεις χωρίς χημικές ουρές!!!



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (11)

  1. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 6:27 ΜΜ

    http://www.youtube.com/watch?v=JsOAKwCzE4U ΣΤΟ 36'' ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΕΙ ???

  2. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 6:31 ΜΜ

    ΚΟΙΜΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!! ΕΛΕΟΣ !!

  3. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 6:57 ΜΜ

    Όπως θα προσέξατε σε ορισμένες φωτογραφίες τα χημικά μας έχουν αρχίσει και αποκτούν κόκκινο χρώμα!!!!σημάδι-όπως σας έγραψα στο προηγούμενο άρθρο περί αεροψεκασμών πως ο καιρός πλησιάζει!!!
    Σκοπός των Εκεί.αεροψεκασμών είναι η πρόκληση βροχών όπως στη Θεσσαλονίκη- που όπως σωστά σχολίασε κάποιος βρέχει εδώ και
    δύο μήνες!!!!
    Επίσης ο σχολιαστής είχε την παρατηρητικότητα και διέκρινε τις ιριδιζουσες αποχρώσεις αλλά και την ικανότητα να βλέπει τα αεροπλάνα να ψεκαζουν πάνω από τα σύννεφα!
    Οι πληροφορίες που μας έδωσε ήταν σημαντικότατες ,ο πιλότος απολύθηκε και τον στείλαμε στη Β.Κορέα για σωφρονισμό,το χημικά που ψεκαζε ήταν για τον έλεγχο της συνείδησης και ψυχεδελικο,δεν έπρεπε να τα ψεκαζει πάνω από τα σύννεφα γιατί αραιωνουν από την υγρασία των νεφών και χάνούν την αποτελεσματικότητα τους!
    Όσων αφορά τώρα τη Ρόδο τις επόμενες ώρες μετά τον ψεκασμό θα ακολουθήσει βροχή για να πληγεί ο τουρισμός του νησιού.
    Στη ρόδο έγιναν. Τεσσάρων ειδών αεροψεκασμοι,για πρόκληση βροχής όπως προανέφερα,για έλεγχο συνείδησης, για "γεωμηχανικους"λόγους(για να μη θερμανει ο ήλιος του μεσονυκτιου τη γη) και για καλύτερο σήμα κινητής τηλεφωνίας καθώς δέχθηκαν παράπονα οι εταιρίες για αργό facebook!!γι'αυτό στις φωτογραφίες υπάρχει αυτή η πυκνότητα χημικών ουρων!!!
    Αν η γυναίκα σας Έχει πονοκέφαλο και δε θέλει…να την πιστέψετε αυτή τη φορά,είναι οι κλασικοτερη περίπτωση παρενέργειας των αεροψεκασμών.
    ΝΙΚΟΣ(υπεύθυνος πράκτορας -δημιουργίας νεφών και θολουρας)

  4. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 7:07 ΜΜ

    κάθε φορά που μας ψεκάζουν,υποφέρουμε όλοι από πονοκέφαλο…

  5. Ανώνυμος 05/01/2014 @ 7:51 ΜΜ

    Ωραίες φωτογραφίες αλλά έχω συγκλονιστικότερες τραβηγμένες λίγα χρόνια πριν.Ψέκαζαν από το πρωί ως το σούρουπο.

  6. Την αλλη που πηγαινε ζικ ζακ δεν την εβαλες.. της τραβηξα κι εγω με το κινητο.
    Το ξεφτυλισανε σημερα!!!

  7. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 5:45 ΠΜ

    ΜΠΡΑΒΟ ΒΡΕ ΓΚΟΝΟ… ΒΑΖΕ ΠΙΟ ΣΥΧΝΑ ΑΡΘΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΥΣ… Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ ΤΥΠΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο "ΝΙΚΟΣ" ΖΦΝΤ", ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ", ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΕΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΥΤΟΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΩΣ.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ {ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΙ ΕΝΟΣ ΑΤΟΜΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ} ΟΤΙ ΑΥΝΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΛΟΥΚΑ.. ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ.. ΓΡΑΦΕ ,ΛΟΙΠΟΝ , ΦΙΛΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ… ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΝΑ ΔΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙ Η ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ…

  8. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 10:37 ΠΜ

    και κω χθες το απογευμα ψεκασανε.οχι ροδο μονο

  9. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 10:43 ΠΜ

    χθες το απογευμα ψεκασανε και κω οχι μονο ροδο

    • Ανώνυμος 05/02/2014 @ 4:17 ΜΜ

      Και Κω και Ρόδο και όλο το Αιγαίο. Είναι το σύνθημα όλων των ψεκαστών-πιλότων μας. Θα σας ζαλίσουμε ώστε να αυτοϊκανοποιείστε όλοι όπως περιγράφει ο Ανώνυμος • 2 Μαΐου 2014 – 8:45 π.μ. και μετά να πηγαίνετε για βοσκή σαν καλά προβατάκια στα λιβάδια με τις πράσινες πυραμίδες. Το είπε και ο Γέροντας Πόνζι.

      ΖΦΝΤ (Πράκτορας σε Διατεταγμένη Υπηρεσία – Είμαστε Πολλοί)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*