Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

19:49 - 02/05/2014

Ρωσικό ολοκαύτωμα στην Οδησσό: 38 άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από τους κυβερνητικούς σε κτίριο.Σε ύψιστη επιφυλακή η 14η ρωσική Στρατιά(ΒΙΝΤΕΟ)

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Τραγωδία στην Οδησσό. Όπως αναφέρουν ρωσικά ΜΜΕ τουλάχιστον 38 ρωσόφωνοι κάηκαν σε πυρκαγιά σε κτίριο που στεγάζει εργατικά σωματεία, ύστερα από φωτιά που έβαλαν φιλοκυβερνητικοί διαδηλωτές.

Επιπρόσθετα τουλάχιστον 50 άτομα εκ των οποίων 10 αστυνομικοί τραυματίστηκαν σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Κιέβου.

Οι συγκρούσεις ξεκίνησαν στην Οδησσό όταν ρωσόφωνοι συγκρούστηκαν με εξτρεμιστικά στοιχεία και οπαδούς ομάδων από την Οδησσό και το Χάρκοβο αλλά και κυβερνητικούς διαδηλωτές.

Όπως αναφέρει το RT από βίντεο μέσα από το κτίριο των εργατικών σωματείων μετρήθηκαν τουλάχιστον 26 νεκροί οι οποίοι πιθανότατα είναι ρωσόφωνοι ακτιβιστές.

“Στο ψαχνό” ρίχνουν οι φιλοδυτικοί νεοναζιστές και οι δυνάμεις καταστολής του ουκρανικού καθεστώτος, στην ιστορική πόλη, αλλά και μεγάλης στρατηγικής σημασίας λιμάνι της Οδησσού Οδησσό με αποτέλεσσμα οι ρωσόφωνοι νε μετράνε τις τελευταίες ώρες τρεις νεκρούς και 15 τραυματίες.

“Τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και δεκαπέντε τραυματίστηκαν από την πλευρά των αντικυβερνητικών”, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας στην πόλη, όπου η πλειονότητα των πολιτών είναι ρωσόφωνοι, χωρίς να υπεισέλθει σε λεπτομέρειες.
Άνδρες με όπλα και ρόπαλα κυκλοφορούν στην πόλη και κτυπάνε τους διαδηλωτές ενώ ελεύθεροι σκοπευτές έχουν ακροβολιστεί στις στέγες και κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: Να δολοφονούν ανυποψίαστους αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

Η τέταρτη μεγαλύτερη πόλη της Ουκρανίας με τη φημισμένη ελληνική κοινότητα και τους αταβιστικούς δεσμούς με την ελληνική ιστορία (εκεί ιδρύθηκε η Φιλική Εταιρεία) έχει το τελευταίο λιμάνι που απέμεινε στην κυριαρxία του Κιέβου και εκεί έχουν καταφύγει τα ελάχιστα πλοία του ουκρανικού Ναυτικού που δεν αποσκίρτησαν με τα πληρώματά τους προς την Ρωσία.

Είναι μακριά από τις άλλες ρωσόφωνες περιοχές της Ανατολικής Ουκρανίας (η περιφέρειά της σημειώνεται με κόκκινο), αρκετά κοντά, βέβαια στην Κριμαία, αλλά συνορεύει στα δυτικά με την Υπερδνειστερία, το ανεξάρτητο, μη αναγνωρισμένο από την Δύση, κράτος, όπου η 14η ρωσική Στρατιά έχει τεθεί σε κατάσταση αυξημένης επιφυλακής από την αρχή της κρίσης, αλλά σήμερα τέθηκε σε κατάσταση ύψιστης επιφυλακής.

Πάντως η κατάσταση στην Οδησσό έχει εκτραχυνθεί και αναφέρεται μεταφορά ουκρανικών μονάδων προς την περιοχή…

Αυτή την ώρα δίνονται μάχες σώμα με σώμα στους δρόμους.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. Ανώνυμος 05/02/2014 @ 8:01 ΜΜ

    Προσεύχεστε, προσεύχεστε, προσεύχεστε, αλλά κάντε το με αγάπη. Ανοίξτε τις καρδιές σας και θα τις γιατρέψω. Ανταποδώστε το κακό με την αγάπη, αναζητήστε το καλό και η Καλοσύνη από ψηλά θα σας απαντήσει και θα σας κάνει όμοιους με την Εικόνα Μας. Γνωρίζω τα πάντα και παρατηρώ τα πάντα κι αυτά που βλέπω σε τούτη τη γενεά δεν είναι σύμφωνα με την εικόνα Μας: θρασύτητα, βία, απληστία, ματαιοδοξία, κακία που ξεπέρασε την κακία των δαιμόνων, ανταρσία ενάντια σε Μένα και σε κάθε τι άγιο, και όλες οι ανηθικότητες που μπορούν να οδηγήσουν την ψυχή σας στην απώλεια, είναι αυτά που εφαρμόζει στην πλειονότητά της η γενεά αυτή. Κάθε είδος αδικίας είναι αμάρτημα… Υψώστε τα μάτια και αναζητήστε Με με λαχτάρα και μην πέφτετε θύματα της κοσμικής ομορφιάς, γιατί η λατρεία αυτής της ομορφιάς είναι η αιτία τόσων δεινών.

    Τώρα, σαν επιστέγασμα της κακίας σας, εξυφαίνετε το σχέδιό σας σύμφωνα με την εικόνα του θηρίου και μαζί2 γενεά, θα διαπράξετε το έγκλημα να καταργήσετε την Καθημερινή Θυσία Μου και στη θέση της θα στήσετε το βδέλυγμα της ερημώσεως. Δεν έχετε ακούσει ότι: "Αν ένας δίκαιος ξεφύγει από τον ίσιο δρόμο, και πράξει αδικία θα πεθάνει εξαιτίας της ανομίας του. Κι αν ένας ασεβής απαρνηθεί την ασέβειά του και κάνει το σωστό και το δίκαιο, αυτός αξίζει να ζήσει. Αν συναισθανθεί τις παραβάσεις του και μετανοήσει θα ζήσει οπωσδήποτε, δεν θα πεθάνει."3

    Από τα Μάτια Μου τρέχουν δάκρυα Αίματος κι από το θρήνο νερό από τα βλέφαρά Μου. Ω, πόση λύπη μου προξενείς, γενεά, επειδή ο θάνατος τρύπωσε στο σπίτι σου χωρίς να το αντιληφθείς! Ελάχιστοι μετανοούν… αλλά οι περισσότεροι από σας, γενεά, δεν λένε αυτό που θα 'πρεπε: δεν μετανοούν για την κακία τους λέγοντας: "τι την έκανα τη ζωή μου, την ψυχή μου και την καρδιά μου;" Το παραμικρό σημάδι μεταμέλειας για τις αμαρτίες σας, και θα συγχωρήσω και θα ξεχάσω. Μακάριοι εκείνοι που μελετούν τα λόγια Μου και την έκκλησή Μου και σκέπτονται με φρόνηση, αυτοί θα σωθούν. Σας ευλογώ, με όλη Μου την Καρδιά σας ευλογώ. IC.

    Απο ένα μήνυμα της Βασούλας Ρίντεν
    http://www.tlig.org/el/messages/927/

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*