Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

13:27 - 16/10/2014

Ρωσία-Ισραήλ στέλνουν πολεμικά στήν Κύπρο!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Ρωσία και Ισραήλ ξεκινούν μεγάλες ναυτικές ασκήσεις στην ευρύτερη περιοχή της Κύπρου, στις θαλάσσιες περιοχές που η Τουρκία έχει δεσμεύσει για έρευνας υδρογονανθράκων εντός της κυπριακής ΑΟΖ.

Η Ρωσία έχει δεσμεύσει θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κύπρου προς τη Συρία και το Ισραήλ χώρο που περιλαμβάνει τον εναέριο χώρο στα δυτικά, αλλά και θαλάσσιο χώρο εντός της ΑΟΖ.

Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι θα κάνει χρήση πυραύλων μέχρι ύψους 33.000 μέτρων.

Oι ασκήσεις της Ρωσίας και του Ισραήλ δίνουν το μήνυμα της παρουσίας τους στη περιοχή, σε μια περίοδο που η στήριξη από Δύση και ΗΠΑ αποτελείται μόνο από κάποιες μισοτελειωμένες φρασούλες, που Τουρκία δεν λαμβάνει καν υπόψιν της.

Εν τω μεταξύ απόψε το βράδυ ή αύριο θα πραγματοποιηθεί στο Μιλάνο συνάντηση του Κύπριου Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη με τον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν. Η συνάντηση πραγματοποιείται με αίτημα της ρωσικής πλευράς. Είναι εμφανές ότι η Ρωσία είναι η μόνη εκ των δύο υπερδυνάμεων διαθέσιμη να προστατέψει την Μεγαλόνησο,παρά τν στάση της κυβέρνησης Αναστασιάδη, που ψήφισε υπέρ των κυρώσεων της ΕΕ εναντίον της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Δεν είναι τυχαίο και το μήνυμα στήριξης που απέστειλε ο Ρώσος Πρόεδρος Β.Πούτιν στον Σύνδεσμο φιλίας Ρωσίας-Κύπρου

«Επί μισό αιώνα, ο Σύνδεσμος φιλίας Ρωσίας-Κύπρου συμβάλλει δραστήρια στις πολύ στενές σχέσεις μας». Έτσι ξεκίνησε ο Βλαντίμιρ Πούτιν το συγχαρητήριο μήνυμά του προς τον ιστορικό Σύνδεσμο, μέσω του οποίου στέλνει μήνυμα στήριξης προς την Κύπρο στη δύσκολη φάση που περνά.

Πρόσφατα το ρωσικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση αναφορικά με τις προκλητικές κινήσεις της Τουρκίας στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) της Κύπρου, όπου ξεκαθαρίζει πως μονομερείς ενέργειες ενέχουν τον κίνδυνο της αποσταθεροποίησης, όχι μόνο της κυπριακής υπόθεσης, αλλά ολόκληρης της περιοχής της Ανατολικής Μεσογείου. Έγινε επίσης και σχετικό διάβημα προς την Άγκυρα για το θέμα αυτό.

Εκτός του Ρώσου προέδρου, συγχαρητήριο μήνυμα προς τον Σύνδεσμο φιλίας Ρωσίας-Κύπρου απέστειλε και ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, τον οποίο ευχαρίστησε θερμά και δημοσίως ο πρώην πρόεδρος της Κύπρου, Δημήτρης Χριστόφιας. Ο τελευταίος είχε την τιμητική του στη Μόσχα, αφού εκλήθη και μίλησε στο διεθνές Φόρουμ με την ευκαιρία των 70 χρόνων από την ίδρυση του Ινστιτούτου Διεθνών Σπουδών, MGIMO.

Αυτή την περίοδο, η Κύπρος έχει την τιμητική της στη Ρωσία. Στο μουσείο εικαστικών Τεχνών, «Πούσκιν», στη Μόσχα, ξεκίνησε για πρώτη φορά στην ιστορία των δύο χωρών, έκθεση αρχαιοτήτων από την Κύπρο.

Ένα ακόμη στοιχείο από την πληθώρα όσων έρχονται στη δημοσιότητα, αλλά «θάβονται» από τα μεγάλα Δυτικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης: Μετά τη ανοίκεια φράση του Αυστραλού πρωθυπουργού, Τόνι Αμποτ, ότι «θα επιφυλάξει “σκληρή υποδοχή” (shirt front) στον Βλαντίμιρ Πούτιν, στην επικείμενη Σύνοδο Κορυφής του G-20», εκατοντάδες Αυστραλοί πολίτες έστειλαν μηνύματα στη ρωσική πρεσβεία και ζητάνε συγγνώμη για τα λόγια του πρωθυπουργού τους. Η δε βουλευτίνα, Κέιτ Λάμπι, πέρα από το ότι τόνισε πως δεν αρμόζει μια τέτοια έκφραση σε ηγέτη, χαρακτήρισε τον Αυστραλό πρωθυπουργό ως «μαθητή που έχασε τον έλεγχο των… ορμονών του».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. Ανώνυμος 10/16/2014 @ 1:38 ΜΜ

    Μαχητικα τι θεση παιρνεις εσυ….Μου Μοιαζει σαν να μήν ξέρουν τι κάνουν

  2. Ανώνυμος 10/16/2014 @ 2:14 ΜΜ

    Να δούμε ποιος θα σκισει το καλσον

  3. Ανώνυμος 10/16/2014 @ 6:48 ΜΜ

    Δυο γαιδαροι ….μαλωνανε. σε ξενο αχυρωνα..

    Ουτε του ενος του ανηκει τιποτα εκει κατω …. ουτε του αλλου που πηγε μετα απο τοσα χρονια να κανει πατριδα εκει ξανα.
    Ειναι το συμφερον βλεπεις… το χρημα ο ελεγχος η μαγκια…

    Τι περισσοτερο λαε συριακε ελληνικε κυπριακε απο το να διαλεξεις τον προστατη σου..

    Λοιπον ….. με λιγα λογια και απλα ο προστατης μας πρεπει να ειναι μονο Ενας.
    Ουτε την δουλεια σου θελει ουτε τα παρελκωμενα της χλιδης των χρηματων.

    Η αμαρτια μας με την συνεχιση της αγαπης μας προς τις ανεσεις μεσω χρηματος συνεχιζοντας την βρωμια του πολιτισμου μας ελαβε τελος.

    Για οσους συνεχιζουν ας φτιαξουν
    σαβανα με τσεπες…

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*