10:05 - 07/02/2015

ΡΟΚΦΕΛΕΡ-ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ


Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (2)

 1. 0
  0

  ΡΕ ΑΛΗΤΗ ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΤΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΓΓΟΝΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟΝ …. ΕΦΑΓΑΝ ΟΙ ΑΓΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΡΩΝΕ !!

  ΖΩΝΤΑΝΟΝ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΡΕ, ΤΟ ΞΕΧΑΣΕΣ ?? ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΣΥ ΡΕ ΠΟΡΝΟ-ΓΕΡΕ, ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΤΟ ΜΠΑΛΩΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ !!

  ΚΙ' ΕΣΕΝΑ ΕΤΣΙ, ΖΩΝΤΑΝΟ ΘΑ ΣΕ ΦΑΝΕ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΙΣΙΓΓΚΕΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟ-ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΤΟΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ !!

  ΚΥΤΤΑΞΤΕ ΦΑΤΣΑ !! ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΤΕΡΑΤΑ, ΤΑ ΤΡΕΠΕΙ ΣΕ ΦΥΓΗ ΒΡΕ ΟΥΣΤ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ
 2. 0
  0
  Όποιος παρακολουθεί τον Fulford, από τον Ιανουάριο του 2013 απ' όπου είναι και το βίντεο μέχρι σήμερα Φεβρουάριο του 2015 !!! έχει πεί τα μύρια όσα, για την αλλαγή που επίκειται με τις ελίτ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΔΡΟ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΕΣ, για "κάποιους" που έχουν αναλάβει Παγκόσμια να διεκπεραιώσουν αυτή την αλλαγή, με αποφτωχοποίηση, με διαγραφή με κάποιοι τρόπο και ορολογία των χρεών, προσπάθεια για την επούλωση των οικολογικών πληγών του πλανήτη, κτλ.
  Ο Fulford πρεσβεύει εδώ και τουλάχιστον 1,5 χρόνο αυτή την αλλαγή και μάλιστα
  σε τελευταία του ποστ, αναφέρεται και στην Ελλάδα ως ένδειξη της αλλαγή που επίκειται παγκόσμια.
  Δεν μπορώ να καταλάβω ένα βίντεο 2+ ετών τί ρόλο μπορεί να παίζει την στιγμή, που παγκόσμια οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ταχύτατες και μάλλον προς την άλλη κατεύθυνση, από την παγκόσμια κυβέρνηση των Ροκφέλερ και λοιπών δυνάμεων, με δυσκολία εννοείται αλλά προς την άλλη κατεύθυνση.
  Δεν θα μπορούσε άλλωστε μια τέτοια μεταβολή από την "δουλεία" που μας έχουν
  να γίνει σε μια στιγμή.
  Τόσα χρόνια αυτό το παγκόσμιο καθεστώς είναι ριζωμένο βαθιά μέσα στην λειτουργία του πλανήτη και θέλει προσοχή (για την αποφυγή πολέμων και θανάτων αθώων) σύνεση, μεθοδικότητα και φυσικά χρόνο για να ξεριζωθεί.
  Ο χρόνος αυτός θα είναι ανάλογος με την διάθεση, την αλληλεγγύη και την συνεργασία των ανθρώπων και των λαών που απελευθερώνονται, "με κάποιο τρόπο", μεταξύ τους, για να δείξουν τον δρόμο στους άλλους και στο τέλος όλοι μαζί να το κάνουμε πιο εύκολο.
  Πιστεύουμε, ελπίζουμε, αγαπάμε και με την σοφία οδηγό θα τα καταφέρουμε σαν Έλληνες πρωτίστως αλλά και σαν κάτοικοι αυτού του πλανήτη.
  Οψόμεθα.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί