Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

20:34 - 19/03/2015

Ρανδομ στατιστικς ..με λιγο γιουνκ στο πλάι!

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Γραμμικός ο σκατοκοσμος ..γνωστό και στεναχωρητεο πολύ !!

Κόσμος που συνεχίζει να ακολουθεί γραμμές ψεματος γιατί απλά δεν προλαβαίνει να διαχειριστεί την πληροφορία που γεννά … !

Αυτό που ίσχυε μέχρι χτες ακόμα και στα θεμελιώδη ζητήματα της Ζωής δεν ισχύει σήμερα άλλα τι να το κάνεις …χεστο …δεν προλαβαίνουμε να αλλάξουμε τα πάντα …σιγά σιγά η αλλαγή!

Οι άνθρωποι που γεννιούνται ανάμεσα σε μεγάλες αλλαγές ; Αλλαγές σε εποχές ; Αλλαγές στην αλήθεια ; Απλά γκαντεμηδες ….να ζουν με νόμους ανεπαρκείς και ξεπερασμένους γνωρίζοντας την αλήθεια που λίγοι γνωρίζουν….χέσε μέσα …μοναξιά και κατακραυγή ..από τους υπόλοιπους πιθήκους!!

Τι να εξηγείς και με ποια γλώσσα να μιλήσεις … ακόμα στα λύκεια διδάσκουν την θεωρεία του Αϊνστάιν… !!!

Μπερδεμένη γλώσσα ….καλό για τους επικυρίαρχους …διαχωρισμένοι όλοι στα πάντα !

Για αυτό και εγώ βαρέθηκα να δίνω εξηγήσεις ..και αμολάω ότι γουστάρω και ας με λένε τρελό…πω πω πω πω … είναι το κεφάλι μου θολοοοο…πω πω πω πω !

Πιθανότητες από αύριο να αυξηθούν οι θεασεις δυο ήλιων και μέσα στο επόμενο διάστημα να έχουμε δεκάδες βιντεακια να τους δείχνουν στο γιουτουμπιε…ΠΟΛΛΕΣ!

Πιθανότητες να έχουμε κάποιο γεγονός από αύριο και για 72 ώρες(ναι αλλά τι ώρες ;ποια νου ώρες; ) που να μοιάζει με 9/11 …αλλά στην Ευρώπη …ΑΡΚΕΤΕΣ! …Θα έλεγα ότι η Αγγλία που θα φάει και το περισσότερο σκοτάδι είναι σε καλή σειρά να τραβήξει το λαχείο!

Τώρα … όταν κάνουμε με το κορίτσι μας τρελιτσες …. και δεν είμαστε εγκρατείς δημιουργούμε Ζωή… γενεσιουργό αιτία!!! … Αρα …σήμερα τρελιτσες σε μήνες το αποτέλεσμα !!!!

Φεύγει μια εποχή έρχεται μια νέα εποχή… εμείς οι “κωλόφαρδοι” που πατάμε εδώ σε αυτή την γη … είμαστε και λίγο όντα με ιδιαιτερότητες ….φαντασου μόνο ότι 2300 χρόνια ….λίγα πάνω λίγα κάτω δεν έχει σημασία ..κανένα αλλo πιθηκακι δεν είχε την ευκαιρία να γεννηθεί σε μια εποχή και να αποθάνει σε μια άλλη!

Τώρα με την νέα εποχή θα έχουν σημασία πραγματάκια που εμείς …δεν τα μάθαμε …η δεν τα πήραμε ποτέ σοβαρά …γιατί δεν ήθελαν να τα πάρουμε σοβαρά !

Θα έχουν σημασία η ενέργειες , οι τοποθεσίες , τα γεωμετρικά σχήματα , οι αριθμοι, οι επαναλήψεις , η συγχρονικοτητα, η συνείδηση και ένα σωρό άλλα πραγματάκια που αν τα έλεγα στον παππού μου που πολέμησε φωνάζοντας αέρα θα με τουφακαγε στο φτερό!

Αρα καλό είναι καλά μου μιας και ακόμα δεν υπάρχουν ταξί για άλλους κατοικήσιμους πλανητες …να αρχίσετε να βλέπεται όλα όσα μέχρι σήμερα σας φαινόντουσαν γραφικά με άλλο μάτι!

Μπορεί ρε αδερφέ αύριο να θες να αμυνθείς από την πεθερά σου …που σε κυνηγάει με μια πέτρα….δεν είναι πέτρα ρε χαζό … χαλαζίας είναι και θέλει να σε δονήσει η γυναίκα!

Η Ζωή δεν ακούει από δικούς μας κανόνες και νόμους ..η Ζωή γεννά σαν μήτρα …οι δικοί μας κανόνες -οι συμβάσεις αλήθειας μας είναι αυτοί-ες που μας αφήνουν να πάμε σε συγκεκριμένη πορεία μέσα στην Ζωή…να διανύσουμε συγκεκριμένα χιλιόμετρα μέσα στην εξέλιξη!

Αρα καλά μου παιδιά σε ενα σύμπαν που δεν υπάρχει μόνο ένας προορισμός να δείξεις η όποια απόφαση της ανθρωπότητας , η όποια υιοθεσία απόψεων και θέσεων των ανθρώπων πάντα κάπου θα μας πηγαίνει … μόνο στην περίπτωση που μείνουμε από καύσιμα ( από στέγνωμα της εξέλιξης μας λόγω κακής απόφασης ) θα κατανοήσουμε ότι είμαστε σε κακό δρόμο!

Όσο οι ιδεες εξελισονται εξελίσσεται και ο δρόμος μας προς την εξέλιξη ….ακόμα και αν οι ιδέες δεν είναι οι καλύτερες ..δεν είναι οι αληθινές …θα συνεχίζουμε σε ένα μονοπάτι που κάπου θα μας βγάλει!

Αν πριν χρόνια οι αλχημιστές και οι “μάγοι” είχαν κερδίσει την μάχη …ίσως σήμερα να πετούσαμε με τίποτα πήλινα σκάφη χρησιμοποιώντας κόκκινο υδράργυρο….!

Για αυτό…ανοικτά τα πεδία όλα…αλλά πάνω από όλα η καρδια..το τι ενστερνίζεται ο πληθυσμός δεν είναι ανάγκη να είναι και το απόλυτα καλό η σωστό η ηθικό κοκ…

Το τι θέλει η καρδιά μας όμως είναι σίγουρα ένα προσωπικό μονοπάτι που μας αξίζει απόλυτα να το περπατάμε!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (6)

  1. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 8:47 ΜΜ

    Δυο πορτες εχει η ζωη , ανοιξα μια και μπηκα σεργιανησα ενα πρωινο και μεχρι να 'ρθει το δειλινο .., απο την αλλη βγηκα !!!

  2. Ανώνυμος 03/19/2015 @ 11:07 ΜΜ

    σημερα το βραδυ ολη η αγγλια βρησκεται υπο την σκεπη αγνωστου νεφους ???
    θα επεκταθει και αυριο σε αλλες χωρες βορινές

  3. https://www.youtube.com/watch?v=OWqMV33lEvY
    αφιερωμένο σε όλους, όπως & το ακόλουθο…

    …Κατ' αρχάς, τα Σεληνιακά φαινόμενα του Απριλίου έχουν ιδιαίτερη σπουδαιότητα λόγω του ότι μελετάμε – αναλύουμε δυο σοβαρές και κρίσιμες Εκλείψεις.
    Η πρώτη είναι Ηλιακή Έκλειψη και θα πραγματοποιηθεί στις 20 Μαρτίου στις 29ο και 27' των Ιχθύων υποδεικνύοντας το κλείσιμο ενός κύκλου μα και το άνοιγμα ενός νέου μέσα από μιας μορφής …«θυσία».
    Ιδιαίτερα για την Ελλάδα έχει σημαντική βαρύτητα γιατί «χτυπά» μέσω όψης τετραγώνου την προγενέθλια έκλειψη του χάρτη της Μεταπολίτευσης (28η μοίρα των Διδύμων, εντός του 12ου οίκου) που υποδεικνύει μιας μορφής δοκιμασίες…

    Πηγή: http://www.astrology.gr/PROBLEPSEIS/MINIAIES/item/71657-ellada-ta-seliniaka-fainomena-toy-aprilioy#ixzz3UteGXsaC

    Κατά τα άλλα, να θυμίσω, πως το πιο γερό & διαχρονικό όπλο / κλειδί είναι η ιερή μας Γλώσσα, που είναι ικανή να …ξεκλειδώσει κάθε λέξη / έννοια σημαντική, ώστε να κατανοούμε την ουσία της.

    “…η Ζωή γεννά σαν μήτρα…“ λέει ο Stranger

    ΖΩΗ είναι…
    Ζ= η Ζωτική δύναμις & η Ζέση
    Ω= επί του πλανήτου μας
    Η= η φανερούμενη

    ΜΗΤΡΑ είναι…
    Μ= η ορατή Φύση
    Η= που φανερώνεται
    Τ= & στερεώνεται
    Ρ= με την (ΡΑ) Ροή του υπερτάτου φωτισμού του ΡΑ-ηλίου/Σειρίου/Κυρίου
    Α= από την Αρχική δομούσα & δημιουργό δύναμη

    http://ramafa.gr/pinakas1.html

    Βεβαίως, αυτή η Ζέουσα (πυρωμένη) Ζωτική δύναμις γεννά σαν Μήτρα.
    Αυτό ακριβώς λέει & η Μυθολογία μας.
    Είναι αυτό το Ζέον Πυρ του ΖΗΝΟς-πατρός, που γονιμοποιεί την αιώνια ΔΗ-ΜΗΤΡΑ & έρχεται στο φως η …μοιραία Κόρη-ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

    Π= το από Πάνω Πατρικό ΠΥΡ
    Ε= που Εκτείνεται
    Ρ= με Ροή φωτισμού (πνευματικού)
    Σ= & εσωτερικά θεάται/γίνεται αντιληπτό
    Ε= & συνεχώς Εκτείνεται
    Φ= με Φως
    Ο= προς περιωρισμένο χώρο (στο κρανίο & στην καρδία)
    Ν= διά Νοός & κατά Νόμον (τον Φυσικό)
    Η= όπου & γίνεται φανερό

    η Κόρη-ΠΕΡ-ΣΕ-ΦΟΝΗ συμβολίζει την ίδια μας την ΣΥΝ-ΕΙΔΗΣΗ
    Έχει ΠΥΡ ΕΣΩτερικό & ΦΩΝΗ.
    Είναι, δηλ, ένας ΠΥΡΣΟς με ΦΩΝΗ.
    Είναι ο ΠΥΡινος ΕΣΩτερικός ΦΑΝΟς μας, που μας οδηγεί.
    Είναι το ΠΥΡ το ΕΣΩ & το ΦΩς του ΝΟΟς, που Φέγγει, πάντα, κατά Νόμον.

    Η ΠΕΡΣΕ-ΦΟΝΗ είναι μια άλλη απόδοσις της εννοίας ΠΕΡΣΕΥς.
    Ο ΠΕΡΣΕΥς ως υιός της ΔΑΝΑΗς / ΔΙΑΝΟΙΑς & του ΖΗΝΟς, μας αποκαλύπτει το ίδιο πράγμα, ακριβώς.

    Αυτό το εσωτερικό μας ΠΥΡ πρέπει να αντιληφθούμε & να έρθουμε σε επαφή μαζί του. Να ξυπνήσουμε την ναρκωμένη μας ΣΥΝ-είδηση, γιατί…
    ΣΥΝ είναι
    Σ= η εσωτερική θέαση / αντίληψη
    Υ= σε μεγάλη συσσώρευση
    Ν= του Νοός & κατά Νόμον (τον Φυσικό, πάντα)

    Τώρα, που έρχεται / άρχεται η Άνοιξη, λοιπόν, είναι η αρμόζουσα εποχή για να ανέλθει, πλέον, από τα σκότη η ΠΕΡΣΕΦΟΝΗ.

    Καλή Άνοιξη /Ανάσταση

  4. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 6:14 ΠΜ

    http://youtu.be/hNv5sPu0C1E

    Σήμερα ακούμε αυτό στο τέρμα.
    20/3/2015

  5. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 7:14 ΠΜ

    ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ—–ΔΙΑΦΗΜΙΖΕΙΣ

  6. Ανώνυμος 03/20/2015 @ 7:18 ΠΜ

    ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΡΙΑ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*