14:29 - 09/12/2014

Ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις….ΔΗΜΑΡ: Αναστολή λειτουργίας και κοινή κάθοδος με ΣΥΡΙΖΑ

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες πυρετός διαβουλεύσεων επικρατεί στο εσωτερικό της ΔΗΜΑΡ έπειτα από τις ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό με την επίσπευση της προεδρικής εκλογής στις 17 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι είναι να προχωρήσουν σε αδράνεια της λειτουργίας του κόμματος και παράλληλα να απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς τον ΣΥΡΙΖΑ για κοινή κάθοδο στις εκλογές. Άλλωστε γι’ αυτό στο γραφείο του Φώτη Κουβέλη βρέθηκαν ο εκπ. Τύπου Χρήστος Μαχαίρας, ο υπευθ. του οργανωτικού Χρήστος Μαυροκεφαλίδης, το μέλος της εκτελεστικής επιτροπής Δημ. Χατζησωκράτης και ο γραμματέας της ΚΟ Θανάσης Θεοχαρόπουλος. Για την Τετάρτη το απόγευμα είναι προγραμματισμένη συνεδρίαση και της εκτελεστικής επιτροπής και της ΚΟ όπου αναμένεται να τεθεί και επισήμως η πρόταση για κοινή καθοδο με τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές.

Τις προηγούμενες ημέρες υπήρχαν οι κατάλληλες ζυμώσεις με βουλευτές του κόμματος στους οποίους εξηγήθηκε ότι λόγω του εκλογικού νόμου και του bonus των 50 εδρών που εξασφαλίζει το πρώτο κόμμα, δεν επιτρέπεται ο συνασπισμός κομμάτων και η μόνη λύση, είναι να ενταχθούν στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ.

Εάν τελικά επιτευχθεί αυτή η λύση απομένει να γίνει γνωστό ποιοι θα είναι οι βουλευτές εκείνοι οι οποίοι θα δεχθούν να ακολουθήσουν το δρόμο της επιστροφής προς τον ΣΥΡΙΖΑ και εάν θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (4)

 1. 0
  0
  Φίδια κολοβα αποκαλυφτεικατε έννοια σας όμως γαμημενες στοές σικε είναι οι καλπες ρεεεεεε
 2. 0
  0
  Είμαστε χαμένοι από χέρι……
 3. 0
  0
  Οπου βρισκεται ο μπαρμπα κουρελης-κουνελης… κανει τζιζ…

  Οι οβριοι ειναι απο πισω και του δινουν εντολες.

  Μακρια απο τα κουρελια-κουνελια της πολιτικης….
 4. 0
  0
  Η αλεπού – μπαλαντέρ σε νέα αποστολή.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί