Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:30 - 30/10/2014

Πώς Wall Street, εταιρείες πετρελαίου και σκιώδεις κυβερνητικές υπηρεσίες (CIA και NSA) διαμορφώνουν τη γενική πολιτική τάξη

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πώς Wall Street, εταιρείες πετρελαίου και σκιώδεις κυβερνητικές υπηρεσίες (CIA και NSA) διαμορφώνουν τη γενική πολιτική τάξη
Η ΒΑΘΙA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚOΤΗΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΚΑΤΑΛHΨΕΙΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΗΜΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ…

Πώς η Wall Street, οι εταιρείες πετρελαίου και οι σκιώδεις κυβερνητικές υπηρεσίες όπως η CIA και NSA διαμορφώνουν πραγματικά τη γενική πολιτική τάξη;

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ-ΑΠΟΔΟΣΗ: ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΜΠΙΤΣΗ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ HELLASFORCE

Αυτό είναι το ερώτημα που ο συγγραφέας Peter Dale Scott εξετάζει στο υπό έκδοση βιβλίο του :»Η αμερικανική βαθιά κατάσταση: Wall Street, Big Oil και η αμερικανική επίθεση στη δημοκρατία,» αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Νοεμβρίου απ” τον Scott, τον ομότιμο καθηγητή της Αγγλίας στο Μπέρκλεϊ και πρώην καναδικός διπλωμάτης,ο οποίος θεωρείται ο πατέρας της «βαθιάς πολιτικής» -της μελέτης των κρυφών μόνιμων ιδρυμάτωντων οποίων η επιρροή στην πολιτική σφαίρα ξεπερνά την εκλεγμένη.

Στο «Η Αμερικανική βαθιά κατάσταση», ο Scott ρίχνει μια συναρπαστική ματιά στα γεγονότα που κρύβονται πίσω από τις επίσημες ιστορίες των πραγματικών γεγονότων για να αποκαλύψει την πραγματική δυναμική στο παιχνίδι. Σε αυτό το αποκλειστικό απόσπασμα, το πρώτο από τα πολλά που θα διατεθούν για το »WhoWhatWhy»-κοιτάζει την περιστρεφόμενη πόρτα μεταξύ της Wall Street και της CIA, και τι αυτό αποδεικνύει γι αυτούς που πραγματικά έχουν την εξουσία.

***

Κατά την τελευταία δεκαετία έχει καταστεί όλο και πιο φανερό ότι στην Αμερική έχουμε σήμερα αυτό που οι δημοσιογράφοι ονομάζουν… η Αμερικανική «πραγματική κατάσταση του κράτους». (1)

Αυτή η επέκταση των δύο επιπέδων ή της διπλής κατάστασης έχει έρθει σε παραλληλία με δύο άλλες δυαδικότητες: η συνεχόμενη αύξηση της ανάλυσης της αμερικανικής κοινωνίας σε δύο τάξεις, στο «1%» και στο «99%» -και η διακλάδωση της οικονομίας των ΗΠΑ σε δύο πτυχές: στην εγχώρια,που εξακολουθεί να υπόκεινται σε κάποια κυβερνητική ρύθμιση και στη φορολογία, καθώς και στη διεθνή,που είναι σχετικά ελεύθερη από κυβερνητικούς ελέγχους. (2)

Και οι τρεις εξελίξεις έχουν επηρεάσει και εντατικοποιήσει η μια την άλλη, ιδιαίτερα από την Επανάσταση Reagan του 1980, η οποία είδε ότι η αμερικανική ανισότητα του πλούτου έπαψε να μειώνεται και άρχισε να αυξάνεται. (3) Έτσι, για παράδειγμα, η Wall Street, η ενσάρκωση του «1%» – έπαιξε σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της CIA, μετά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, και τρεις δεκαετίες αργότερα η CIA και η Big Oil έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην αμερικανική πολιτική για την επανευθυγράμμιση της Επανάστασης Reagan.

Υπάρχει μια διφορούμενη συμβίωση μεταξύ των δύο πτυχών του αμερικανικού πραγματικού κράτους:

1)Στον περιφερειακό δρόμο των φορέων της σκιώδους κυβέρνησης, όπως η CIA και η NSA, που έχουν θεσμοθετηθεί από το κοινό κράτος και τώρα επισκιάζονται, και

2)Η πολύ παλαιότερη δύναμη της Wall Street, που αναφέρεται στις ισχυρές τράπεζες και τα δικηγορικά γραφεία που βρίσκονται εκεί.

Στο τοπ-επίπεδο υπαλλήλων του Υπουργείου Οικονομικών, αξιωματικοί της CIA, οι τραπεζίτες και οι δικηγόροι της Wall Street σκέφτονται πολύ παρόμοια εξαιτίας της «περιστρεφόμενης πόρτας» με την οποία εύκολα περνούν από την ιδιωτική στη δημόσια υπηρεσία και αντίστροφα.

Αλλά ένασ πολύ μεγαλύτερος ρόλος έχει εμφανιστεί για τον ιδιωτικό τομέα, με τον αυξημένο εξωτερικό προϋπολογισμό της κυβέρνησης. Ο Tim Shorrock αποκάλυψε το 2007 ότι: «περίπου το 70% των εκτιμώμενων 60 δισεκατομμυρίων δολαρίων ξοδεύει η κυβέρνηση κάθε χρόνο στην. . . υπηρεσία πληροφοριών» έχει πλέον ανατεθεί σε ιδιώτες εργολάβους της Υπηρεσίας Πληροφοριών όπως οι Booz, Allen & Hamilton (τώρα Booz Allen Hamilton) και SAIC (Διεθνής Όμιλος Εφαρμογών της Τεχνολογίας). (4)

Ο υπερκόσμος

Πρέπει να συμφωνήσω ότι στη δεκαετία του 1950, η Wall Street ήταν ένα κυριάρχων σύμπλεγμα. Δεν περιλαμβάνονται μόνο τράπεζες και δικηγορικά γραφεία, αλλά και μεγάλες εταιρείες πετρελαίου των οποίων οι ρυθμίσεις σύμπραξης αμύνθηκαν με επιτυχία εναντίον της κυβέρνησης των ΗΠΑ από το δικηγορικό γραφείο των Sullivan και Cromwell της Wall Street, οικειο στους αδελφούς Dulles. Αυτό το μεγάλο συγκρότημα είναι αυτό που εννοώ με τον όρο : o υπέρκοσμος της Wall Street.

Φαίνεται να υπάρχει μια ελάχιστη διαφορά στην επίδραση του Allen Dulles για το αν ο ίδιος ήταν ένας δικηγόρος της Wall Street ή ένας διευθυντής της CIA. Αν και ο ίδιος δεν είχε ενταχθεί επίσημα στη CIA μέχρι το Νοέμβριο του 1950, ήταν στο Βερολίνο πριν από την έναρξη του »Αποκλεισμού του Βερολίνου» το 1948, «εποπτεύοντας την αποδέσμευση της αντι-σοβιετικής προπαγάνδας σε ολόκληρη την Ευρώπη.» (5) Στις αρχές του καλοκαιριού του 1948, δημιούργησε την αμερικανική Επιτροπή για την Ενωμένη Ευρώπη (ACUE),με την υποστήριξη της οποίας έγινε, από τις αρχές του 1950, «η μεγαλύτερη επιχείρηση της CIA στη Δυτική Ευρώπη.» (6)

Η CIA δεν εγκατέλειψε ποτέ την εξάρτησή της από τα κεφάλαια του εξωτερικού του επίσημου προϋπολογισμού της για να διεξάγει τις μυστικές επιχειρήσεις της. Στη Νοτιοανατολική Ασία συγκεκριμένα,η ιδιόκτητη εταιρεία Sea Supply Inc. παρείχε μια υποδομή για την κυκλοφορία του φαρμάκου υποστηριζόμενη από μια ηγούμενη απ τη CIA παραστρατιωτική δύναμη, την Paru. [Δύο ιδιοκτησίες της CIΑ,η Sea Supply Inc και η Civil Air Transport Inc (Πολιτική Αερομεταφορών (CAT) και αργότερα Air America,απ΄ την αρχή παρείχαν στο 93ο τμήμα της KMT στη Βιρμανία, που διοργάνωσε το ταξίδι του όπιου στην Ταϊλάνδη, όπου οι πωλήσεις του ήταν ακόμη νόμιμες.

Αργότερα, όταν η ίδια η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποστασιοποιήθηκε επίσημα από το στρατό KMT της παραγωγής του φαρμάκου, η CIA οργάνωσε μια επιθετική και αμυντική παραστρατιωτική μονάδα,την Paru, στο εσωτερικό της Συνοριακής Αστυνομίας της Τα’υ’λάνδης(BPP). Όπως και η BPP, η Paru ρηματοδοτήθηκε από την κατάσχεση του οπίου της ΚΜΤ και στρέφοντάς το προς την κυβέρνηση της Ταϊλάνδης,έλαβαν μια γενναιόδωρη πληρωμή του 12,5% της λιανικής τιμής.] (7)

***

Η CIA φαίνεται επίσης να έχει ενεργήσει σε συντονισμό με τα μαύρα ταμεία από διάφορες συμβάσεις της κυβέρνησης των ΗΠΑ, που κυμαίνονται από τον οργανισμό Howard Hughes μέχρι και στις πωλήσεις ξένων εταιρειών άμυνας των ΗΠΑ, όπως η Lockheed και η Northrop. (8)

Οι διεθνείς δικηγόροι της Wall Street δεν έκρυψαν ο ένας στον άλλον την κοινή πεποίθηση τους ότι έχουν κατανοήσει καλύτερα από την Ουάσιγκτον τις απαιτήσεις για τη λειτουργία του κόσμου.

Αυτή η νοοτροπία εκτέθηκε το 1952, όταν το Υπουργείο Δικαιοσύνης του Τρούμαν προσπάθησε να σπάσει τις συμφωνίες σύμπραξης με την οποία η Standard Oil του Νιου Τζέρσεϋ (τώρα Exxon) και τέσσερις άλλες μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες παγκόσμιας διανομής πετρελαίου ελέγχονται. (Οι άλλες τέσσερις ήταν η Standard Oil Company της Νέας Υόρκης ή Socony [αργότερα Mobil], η Standard Oil της Καλιφόρνιας [τώρα Chevron],η Gulf Oil, και η Texaco. Μαζί με την Royal Dutch Shell και την Αγγλο-ιρανική,αποτελούσαν το γνωστό «Επτά Αδελφές »του καρτέλ.)

Αντιμέτωποι με την κυβερνητική εντολή για παράδωση των σχετικών εγγράφων, ο δικηγόρος της Exxon Arthur Dean στο Sullivan και Cromwell, όπου Foster Dulles ήταν ανώτερος συνεργάτης, αρνήθηκε: «Αν δεν ήταν για το θέμα της εθνικής ασφάλειας, θα είμαστε απολύτως πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε είτε ποινική είτε αστική αγωγή. Αλλά αυτό είναι το είδος των πληροφοριών που το Κρεμλίνο θα ήθελε να πάρει στα χέρια της.» (9)

Η ανατροπή του Ιράν

Αυτή τη στιγμή το καρτέλ του πετρελαίου ήταν σε στενή συνεργασία με τη Βρετανική Αγγλο-Ιρανική Εταιρεία Πετρελαίου (AIOC, αργότερα BP) για να αποτρέψει την κρατικοποίηση της AIOC από τον Ιρανό Mossadeq [ή Mosaddeq], με την άσκηση, το Μάιο του 1951,ενός επιτυχημένου μποϊκοτάζ των ιρανικών εξαγωγών πετρελαίου . «Τον Μάιο του 1951 η AIOC εξασφάλισε την υποστήριξη των άλλων μεγαλύτερων εταιρειών πετρελαίου, οι οποίες είχαν κάθε συμφέρον να αποθαρρύνπουν την εθνικοποίηση. . . . Καμία από τις μεγάλες εταιρείες δεν θα άγγιζαν ιρανικό πετρέλαιο? Πέρα από “ενα-δύο γραφικά επεισόδια, το μποϊκοτάζ πέτυχε.»(10)

Αλλά ο Τρούμαν αρνήθηκε, παρά την άμεση προσωπική έκκληση από τον Τσόρτσιλ τη συμμετοχή της CIA στις προσπάθειες ανατροπής του Μοσαντέκ, και αντίθετα απέστειλε τον Averell Harriman στην Τεχεράνη σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να διαπραγματευτεί μια ειρηνική επίλυση των διαφορών του Μοσαντέκ με το Λονδίνο. (11)

Όλα αυτά άλλαξαν με την εκλογή του Αϊζενχάουερ το Νοέμβριο του 1952 (με σημαντική υποστήριξη από την βιομηχανία πετρελαίου), ακολουθούμενη από το διορισμό των αδελφών Ντάλλες ως γραμματείς και επικεφαλής της CIA.

Το Νοέμβριο του 1952 αξιωματούχοι της CIA άρχισαν να σχεδιάζουν την εμπλοκή της CIA στις προσπάθειες της MI6 και τις εταιρείες πετρελαίου στο Ιράν (12) -παρά το ότι η περιβόητη λειτουργία του TP / AJAX για την ανατροπή του Μοσαντέκ δεν εγκρίθηκε τελικά από τον Αϊζενχάουερ μέχρι τις 22 Ιουλίου, 1953. (13
)

Ο Δρ Μοσαντέκ εισέρχεται στο δικαστήριο για τη δίκη του.

Σχεδόν όλοι οι πρόσφατοι υπολογισμοί της ανατροπής του Μοσαντέκ το αντιμετώπισαν ως μια συγκαλυμμένη επιχείρηση συλλογής μυστικών πληροφοριών, με το καρτέλ του πετρελαίου (που δεν αναφέρθηκε καθόλου)να παίζει έναν υποτακτικό ρόλο. Ωστόσο, η χρονολογία, και πάνω απ “όλα η καθυστερημένη έγκριση από τον Αϊζενχάουερ, δείχνουν ότι ήταν η CIA που ήρθε καθυστερημένα το 1953 για να βοηθήσει μια προηγούμενη λειτουργία καρτέλ πετρελαίου, και όχι το αντίστροφο.

Όσον αφορά το βαθύ κράτος, το 1951, το καρτέλ πετρελαίου ή το βαθύ κράτος ξεκίνησε μια διαδικασία που το αμερικανικό δημόσιο κρατικό νομιμοποίησε μόλις δύο χρόνια αργότερα. Ωστόσο, η αναπόφευκτη προκατάληψη της ακαδημαϊκής ή αρχειακής ιστοριογραφίας, που λειτουργεί μόνο με τις πρωτογενείς πηγές που είναι διαθέσιμες στο κοινό,σε κάνει να σκεφτείς πως η τραγωδία του Μοσαντέκ ήταν απλά ένα »πραξικόπημα της CIA.»

Υποσημειώσεις-Βιβλιογραφία

1. Mike Lofgren, «Μια Σκιώδης κυβέρνηση ελέγχει την Αμερική,» Υποστηριζόμενα Νέα απ τον αναγνώστη, 22 του Φλεβάρη 2014, http://readersupportednews.org/opinion2/277-75/22216 -ένας-σκιώδης-κυβερνητικός έλεγχος.

2. 2. Για να έχετε ένα γνωστό παράδειγμα, έξι από τους κληρονόμους του Sam Walton είναι τώρα σύμφωνα με πληροφορίες πλουσιότεροι από το 30% των Αμερικανών, ή 94,5 εκατομμύριων ανθρώπων (Tim Worstall, «Έξι Waltons Έχουν περισσότερο πλούτο από το κατώτατο 30% των Αμερικανών,» Forbes , 14 Δεκεμβρίου του 2011′www.forbes.com/sites/timworstall/2011/12/14/six -waltons-have-more-wealth-than-the-bottom-30-of-americans/).

3. Βλ Kevin Phillips, Η πολιτική πλούσιων και φτωχών:Ο Πλούτος και το αμερικανικό εκλογικό σώμα μετά τoυς Reagan (Νέα Υόρκη: HarperCollins, 1991).

4. Τιμ Shorrock,Κατάσκοποι για ενοικίαση: Ο μυστικός κόσμος των εξωτερικών Πληροφοριών (Νέα Υόρκη: Simon & Schuster, 2008)
5. Gordon Thomas,Κρυφοί πόλεμοι: Εκατό Χρόνια Βρετανικών Μυστικών Υπηρεσιών. Μέσα από MI5 και MI6 (Νέα Υόρκη: Thomas Dunne Books / St,Maritin’s Press, 2009), 98.

6. Richard Aldrich, To Κρυμμένο Χέρι: η Βρετανία, η Αμερική, και ο Ψυχρός Πόλεμος των μυστικών Υπηρεσιών (Woodstock, Νέα Υόρκη: OverlookPress, 2001), 343.Oι Dulles επίσης ηγούνταν της Εκτελεστικής Επιτροπής και της Εθνικής Επιτροπής για μια ελεύθερη Ευρώπη (πίσω από την Κουρτίνα του Ιράν), των οποίων οι νομικές υποθέσεις διακινήθηκαν από τους Sullivan και Cromwell (Wilson Δ Miscamble, George F. Kennan και η πραγμάτωση της Αμερικανικής Εξωτερικής Πολιτικής, 1947-1950 [Princeton, NJ: Princeton University Press, 1992], 204).

7. Scott,Η αμερικανική πολεμική μηχανή, 65-67, 87-96.

8. Ο Νόρμαν Μέιλερ, «Μια ιερόδουλη Υψηλή και Χαμηλή: Επαναπροσδιορίζοντας μέσα από την μυστική κυβέρνηση,» Νέα Υόρκη, Αύγουστος 16, 1976 (Hughes)? Michael Schaller, αλλαγμένες καταστάσεις: Οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Ιαπωνία από την κατοχή (New York: Oxford University Press, 1997), 294 (Lockheed).

9. Ovid Demaris, Βρώμικες Επιχειρήσεις: Το Εταιρικό-πολιτικό , χρηματικά εξουσιαζόμενο παιχνίδι (Νέα Υόρκη: Avon, 1974), 213 – 14.

10. JPD Dunbabin, Διεθνείς Σχέσεις από το 1945: Μια ιστορία σε δύο τόμους, τόμ. 2, (London: Longman, 1994), 344. Το μποϊκοτάζ δεν γίνεται δεκτό χωρίς επιχειρηματολογία στην εταιρική ιστορία της Exxon (Bennett Η Wall et al, Ανάπτυξη σε ένα μεταβαλλόμενο περιβάλλον: α. Ιστορία του Προτύπου Εταιρείας Πετρελαίου (New Jersey), η Exxon Συνεργασία , 1950-1975, τόμος 4 (New York: McGraw-Hill, 1988)., 476:

11. Mostafa Elm, Πετρέλαιο, Δύναμη, και Εξουσία: Η Εθνικοποίηση του Πετρελαίου του Ιράν και οι συνέπειες (Συρακούσες, Νέα Υόρκη: Syracuse University Press, 1992), 198 – 99 (Churchill)? Robert Moskin, Αμερικανός πολιτειακής οργάνωσης: Η ιστορία της εξωτερικής υπηρεσίας των ΗΠΑ (Νέα Υόρκη:. Thomas Dunne Books /St.Maritin’s Press, 2013), 627-28 (Harriman).

12. William Rotzer Louis «Η Βρετανία και η ανατροπή του Μοσαντέκ,» στο Mark J. Gasiorowski και Malcolm Byrne, επιμ, Mohammad Mosaddeq και το Πραξικόπημα του 1953 στο Ιράν. (Συρακούσες, Νέα Υόρκη: Syracuse University Press, 2004), 168. Πρβλ . William R. Clark, Petrodollar Warfare: To πετρέλαιο, το Ιράκ και το μέλλον του δολαρίου (Gabriola Island, BC: Νέα Εκδότες Society, 2005), 125: «Οι αδελφοί Dulles είχαν συλλάβει ήδη ένα σχέδιο, όταν έγινε πρόεδρος ο Αϊζενχάουερ τον Ιανουάριο του 1953,» Tim Weiner, κληρονομιά από στάχτες: Η Ιστορία της CIA (Νέα Υόρκη: Doubleday, 2007), 83: «[το Νοέμβριο του 1952]» Η CIA είχε οργανώσει να καθαιρέσουν τον [Μοssadeq] χωρίς την επίσημη έγκριση του Λευκού Οίκου ».

13.Scot McDonald, Rolling the Iron Dice: ιστορικές αναλογίες και οι αποφάσεις να χρησιμοποιήσουν στρατιωτική δύναμη στa Περιφερειακά Απρόβλεπτα (Westport, CT: Greenwood Press, 2000), 98. Πρβλ Richard H. Immerman, John Foster Dulles: Η ευσέβεια, ο πραγματισμός, και η δύναμη της αμερικανικής εξωτερικής πολιτικής (Wilmington, DE: Scholarly Resources) 67. Ο Allen Dulles έπαιξε προσωπικό ρόλο στο TP / AJAX,πετώντας προς την Ιταλία για να πείσει το φοβισμένο Shah να επιστρέψετε στην Τεχεράνη. Δείτε περισσότερα στο: http://whowhatwhy.com/2014/10/26/the-deep-state-and-the-bias-of-official-history-2/#sthash.tPtHfSIR.dpuf

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*