21:15 - 31/03/2014

Πύρινες σκέψεις πρέπει να χρησιμοποιηθούν για να εξαγνίσουν το διάστημα

Οι αστροναύτες έχουν παρατηρήσει απ’ το διάστημα ότι υπάρχει μια παχιά σφαίρα από διάφορα χημικά στοιχεία γύρω απ’ τη γη, τα οποία ρίχνονται στο διάστημα από τα εργοστάσια που έχει δημιουργήσει η σύγχρονη επιστήμη. Η συσσώρευση αυτών των στοιχείων θα καθορίσει το μέλλον της ανθρωπότητας.

Παράλληλα με αυτή τη δηλητηριώδη σφαίρα βρίσκεται η σκοτεινή σφαίρα των ανθρώπινων ποταπών σκέψεων, που έχει μια αποφασιστική επιρροή στα γεγονότα της ανθρωπότητας.

Η χημική σφαίρα θα μείνει πολύ καιρό και τελικά θα μεταβάλλει τη φύση των ακτινών του Ηλίου, δημιουργώντας απρόβλεπτες αλλαγές στις μορφές ζωής του πλανήτη. Αυτή η σφαίρα μπορεί μόνο να απομακρυνθεί από ηλεκτρικές καταιγίδες, εάν η συσσωρευμένη σφαίρα των ποταπών ανθρώπινων σκέψεων καθαριστεί. Οι ηλεκτρικές καταιγίδες θα λιώσουν στα στοιχεία της σκοτεινής σφαίρας, αλλά μόνο εάν πύρινες σκέψεις προκαλέσουν τις ηλεκτρικές καταιγίδες.

Κάθε πύρινη σκέψη μπορεί να εισχωρήσει στο στρώμα των σκοτεινών συσσωρεύσεων και να “τραβήξει” ένα ηλεκτρικό φορτίο από τις ανώτερες σφαίρες. Εάν ομάδες και πλήθη ανθρώπων εκπέμψουν υψηλόφρονες σκέψεις, τελικά θα είναι δυνατό να διαλυθεί η σκοτεινή σφαίρα των άσχημων σκέψεων και να προκληθεί μια ηλεκτρική καταιγίδα που θα διαλύσει όλες τις χημικές συσσωρεύσεις γύρω απ’ τη γη.

Στην πραγματικότητα, οι σκοτεινές συσσωρεύσεις και οι δημιουργικές, πύρινες και όμορφες σκέψεις μάχονται. Το αποτέλεσμα θα είναι είτε η καταστροφή της πλανητικής ζωής ή η σωτηρία της πλανητικής ζωής. Οι άνθρωποι δεν μπορούν ακόμα να δουν αυτό το γεγονός, αλλά η μάχη μεταξύ αυτών των δυο δυνάμεων σχεδόν αγγίζει τις γήινες περιοχές. Εάν η ανθρωπότητα είναι ακόμα ζωντανή, αυτό συμβαίνει γιατί οι υψηλόφρονες σκέψεις εκατομμυρίων ανθρώπων που αγωνιούν για το μέλλον της ανθρωπότητας στέλνουν καθημερινά ευεργετικές σκέψεις μέσα από προσευχές, διαλογισμό, διδασκαλία και δημιουργικότητα διαφόρων μορφών. Καθημερινά, εκατομμύρια τέτοιες ακτίνες καλών σκέψεων καταστρέφουν ένα τεράστιο ποσό συσσώρευσης σκοτεινών σύννεφων από ποταπές σκέψεις και γι’ αυτό αποτρέπουν την καταστροφή της ανθρωπότητας.

Είναι επείγον και επιτακτικό να μάθει κανείς να δημιουργεί υψηλόφρονες σκέψεις. Με κανένα άλλο μέσο δεν μπορεί να σωθεί η ανθρωπότητα. Οι υψηλόφρονες σκέψεις θα δημιουργήσουν ευθυγράμμιση και σύνθεση μεταξύ των κόσμων, και αυτό το μεγαλύτερο όραμα φέρνει αρμονία μεταξύ όλων των σφαιρών.

-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Thought and the Glory of Thinking

elenastral

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (10)

 1. 0
  0
  –ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ–

  ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΄΄ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ΄΄ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΑΝΑ ΤΑΚΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ..
  ΜΙΑ ΑΛΛΟΚΟΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΄΄Η΄΄ ΕΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΄΄ΓΡΑΦΙΚΟ΄΄…
  …ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ…ΠΑΡΕΛΘΟΝ…ΜΙΑΣ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΣ..ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ…

  —΄΄ΟΤΑΝ΄΄—

  ΟΤΑΝ..ΜΕ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ,
  ΣΤΕΝΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΑΡΧΗΓΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ.
  ΟΤΑΝ..ΕΧΩ ΔΙΕΘΝΕΙΣ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ) ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΕΔΑΦΩΝ.
  ΟΤΑΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΕΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΥΨΩΣΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ, ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΧΩ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΕΝΑΝ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΜΕΝΟ 3ΠΠ
  (ΞΕΡΕΤΕ..ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ)
  ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΩ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΤΟΥΣ.

  –ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ ΕΝΝΟΩ–

  ΟΤΑΝ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΛΑ ΜΕΤΡΑΕΙ ΜΟΝΟΝ ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΡΙΚΝΩΝΟΜΑΙ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΜΕΣΑ ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ

  …ΠΟΙΟΣ, ΕΓΩ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ…ΘΑ ΠΩ..
  ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

  ΕΤΣΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΟΛΟΙ, ΕΓΩ ΘΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ (ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑΙΝΙΑ ΕΚΑΝΑ) ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 3 ΜΕ 2 ΣΕ 1 ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΩ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ.

  ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΞΩ..
  ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ (ΔΙΟΤΙ ΠΙΕΖΟΜΑΙ) ΝΑ ΦΤΙΑΞΩ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ (ΓΙΑ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ) ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΟ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΟΡΕΑ
  (ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΩ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΟΡΕΑ)
  ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ…

  (ΤΟΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ)

  ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΟΓΚΡΕΣΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΕΓΑΛΩΣΩ ΤΟ ΟΡΙΟ ΧΡΕΟΥΣ, ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΠΟΙΕΣ
  ΄΄ΤΡΥΠΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ΄΄ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΕΡΔΙΣΩ ΤΗΝ ΗΓΕΜΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ..
  ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΦΟΒΗΘΟΥΝ (ΚΟΓΚΡΕΣΟ) ΤΟΤΕ ΤΟΥΣ ΒΑΖΩ ΟΛΟΥΣ (ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ) ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΕΤΟΙΜΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΕΝΙΑΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ…

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 2. 0
  0
  Το katohika δίνει μια πρόγευση από την σύνοδο του Κιάτου:

  Ακόμα μια λύση για τους χημικούς αεροψεκασμούς: Υψηλόφρονες σκέψεις που δημιουργούν ηλεκτρικές καταιγίδες που διαλύουν τα χημικά.

  Επιτέλους λύση στο πρόβλημα.

  Άντε τώρα ΝΙΚΟ να βρούμε νέα χημικά που αντέχουν στις ευθυγραμμίσεις και στα σφαιρικά οράματα.

  ΖΦΝΤ (υπερωρίες απόψε – θα ζητήσω και δεύτερο μισθουλάκο)
 3. 0
  0
  –ΜΙΑ ΠΑΡΑΞΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ–

  ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΟ.

  ΔΗΛΑΔΗ, ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΗ ΜΥΣΤΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΥΠΟΤΕΛΗΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΣΤΑ ΣΚΑΡΙΑ ΓΙΑ ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΝΑΤΟ, ΕΕ, ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΑΦΗ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΣ.

  ΑΚΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΚΙΝΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Η ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ.

  ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ; ΠΙΟ ΣΑΦΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΠΙΟ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ…ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ;
  ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ….ΣΥΝΕΧΙΖΩ….
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΣΤΑΧΤΗ ΣΤΙΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ…

  ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ…ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ…
  ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΙΞΩ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΒΛΕΜΑΤΑ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΠΥΡΗΝΙΚΗΣ ΑΠΕΙΛΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΩ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ.
  ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΘΕΑΜΑ Η ΕΚΕΙ ΠΕΡΙΟΧΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑΤΟΙΚΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ
  (ΠΑΕΙ Η ΟΜΠΡΕΛΑ ΚΑΙ ΠΙΑΝΕΙ ΜΠΟΡΑ-ΒΡΟΧΗ)
  ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΄΄ΤΡΕΛΛΟΥ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ΄΄ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΕΕ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΟΛΟΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΖΗΤΑΝΕ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ ΟΛΩΝ, (ΓΕΛΑΝΕ) ΠΑΛΙ ΘΕΑΤΡΟ ΠΟΛΕΜΟΥ.

  ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ –ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ- ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΤΑΧΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΄΄ΑΥΤΟ΄΄ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ – ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ.

  ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΛΕΧΤΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΔΗ ΜΕ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ..
  ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΕΙ…ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ…Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ…
  ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ..
  ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
  ΘΑ –ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΘΟΥΝ– ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΥΠΟ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΜΟΥ ΩΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΕΙΝΑ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…

  ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΜΑΣ –ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ- ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΖΩΝΤΑΝΗ Η ΦΛΟΓΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…

  ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΄΄ΣΩΤΗΡΑ΄΄ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΩ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ…ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ (ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΟΣ)…ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ…ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ.

  ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΡΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ΠΛΗΡΗΣ ΥΠΟΤΑΓΗΣ…ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΩ ΤΟ ΧΑΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑ..
  ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ (ΠΡΩΗΝ ΗΠΑ).
  ΟΙ ΗΠΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑΣ ΔΗΘΕΝ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΛΑΚΟΥΝ ΑΡΧΙΚΩΣ, ΜΕΤΑ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΛΗΘΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ..

  ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ, ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ;
  ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΘΑΝΤΟ ΣΙΝ;
  –ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΤΟΥ–

  …ΑΠΑΝΤΗΣΗ…
  ΟΜΠΑΜΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΔΙΟΤΙ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ ΛΙΑΝ ΣΥΝΟΜΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ…
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

  ΑΡΑ….
  ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ, ΗΤΟΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΑΘΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ…(ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ)
  ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΗΛΕΣ ΗΤΤΕΣ…(ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ)
  ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΤΕΛΙΚΩΣ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ Ο-ΜΠΑΜΙΑ……(ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ)
  ΟΙ ΗΠΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΥΣΧΕΡΕΙΑ (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ) ……(ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ)

  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ..

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 4. 0
  0
  …ΕΝΑ MHNYMA ΣΕΒΑΣΜΟΥ…

  –ΠΗΡΕΣ ΤΗΝ ΠΙΟ ΔΥΣΚΟΛΗ ΄΄ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ΄΄ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΄΄ΜΙΚΡΟ΄΄ ΣΤΗΝ ΤΑΥΡΙΔΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ..

  ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΣ..

  ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΕΣ ΜΕΡΕΣ..

  ΕΔΕΙΞΕΣ ΜΕ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ ΟΤΙ ΕΝΣΤΕΡΝΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟΝ..
  ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΣΟΥ.
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ..
  …ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΓΑΠΑΣ…
  ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ..

  Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΑΠΟΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΑΡΕΤΕ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟΣ ΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ 24 ΗΜΕΡΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΩΣ ΣΥΜΠΑΝΤΙΚΩΣ ΟΡΘΗ ΚΑΘΩΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

  ΕΙΣΑΙ ΝΟΗΜΩΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΟΝΟΝ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ..

  ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΠΑΛΙ..
  ΕΤΣΙ..

  ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΝ ΄΄ΜΙΚΡΟ΄΄ ΑΛΛΑ…ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ..
  ΤΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΩΡΑ;

  ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΧΑΡΤΟΡΙΧΤΡΑ; ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΜΟΝΑΧΟΥΣ; ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΓΡΑΦΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ; ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΟΡΟΣ;
  ΄΄Η΄΄
  ΝΑ ΒΓΩ ΣΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΠΕΙ;
  ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΚΡΥΒΟΥΝ…

  ΚΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΚΕΙ ΄΄ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ΄΄ ΄΄ΤΡΕΛΛΟ΄΄ ΚΑΙ…ΛΕΕΙ..ΟΤΙ..ΕΚΕΙΝΗ..ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ..

  ΄΄ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΩΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΗΓΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΥΡΩΣΕΙ΄΄

  ΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΑΚΥΡΩΣΗ,
  ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ…ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΑΜΕ..

  ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΜΕΝΩ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΟΥ ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ…

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΑΚΥΡΩΣΙΣ ΣΥΜΒΑΝΤΩΝ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΕΠΕΤΕΥΧΘΕΙ) ΧΩΡΟΧΡΟΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΣΗΣ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΣ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ, Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ..

  ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: ΕΓΙΝΑ ΠΑΛΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΄΄ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟΣ΄΄ ΝΑ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΑΤΕ ΟTAN ΜΠΟΡΕΙΤΕ..

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ..

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ
 5. 0
  0
  καλα ολα αυτα ενας που βλεπει αλλα δεν τους βγαινουν τελευταια τα παραμυθια τους !
  εαν ενημερωνεις καλα κανεις αλλα μην υποδαυλιζεις τον φοβο
  ευχαριστω
 6. 0
  0

  http://www.youtube.com/watch?v=638MzuFHl8U

  Κάποιοι,κάπου,κάπως είδαν λένε το φως
  Μόνο εσύ έχεις τον τρόπο…

  Julia
 7. 0
  0
  προς εναν που βλεπει…

  πως να απαντησω κ τι να πω? περναω μεσα απο χιλια δυο συναισθηματα…μια σοκαρομαι, μια καταλαβαινω οτι το ηξερα παντα,..κ δεν ξερω τι να γραψω….

  μηπως να γινω τρελη? θα λειτουργησει καλυτερα ετσι? γιατι ακομα κρατιεμαι….αν οχι, στειλε χαμογελο…
 8. 0
  0
  προς εναν που βλεπει…

  ποιοι ειναι οι καραφλοι αφρυδοι, κ γιατι με παρακολουθουν?
  • 0
   0
   Τελικα δεν ειναι μονο ο ενας που βλεπει τους βλεπεις κι εσυ τους βλεπω κι εγω,σιγουρα τους βλεπουν κι αλλοι,μας παρακολουθουν για να δουνε τ'αποτελεσματα της θεραπειας,που να δεις τι θα γινει στο Κιατο!!!
   ΝΙΚΟΣ
 9. 0
  0
  ΤΗΝ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

  ..ΛΙΓΕΣ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΚΕΙΜΕΝΑ..
  ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΜΒΑΝΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

  –ΧΩΡΙΣ ΣΕΙΡΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ—ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ—

  ΑΚΟΜΑ ΤΟ…
  ΄΄ΑΥΤΟΣ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ, ΠΡΟΛΑΒΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ –ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ- ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΩ ΣΤΑΧΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ, ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΄΄ΑΥΤΟ΄΄ ΘΑ ΜΟΥ ΠΟΥΝ ΜΠΡΑΒΟ – ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ΄΄
  –ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΤΟΝΙΖΩ—
  ΕΤΣΙ..
  ΘΑ ΦΟΒΑΣΑΙ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΩΣ ΞΑΦΝΙΚΟ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΟ
  –ΜΗ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ–
  ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ (ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ) ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΄΄ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ΄΄ ΤΟΤΕ ΑΝ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ Η ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ ΜΝΗΜΕΣ ΑΜΥΝΑΣ..(ΚΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΡΑΨΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΙΚΟΣ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΚ ΤΗΣ ΑΝΑΠΑΝΤΕΧΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ=ΓΕΓΟΝΟΣ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΑΝΑΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑ (ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΜΑΖΙΚΑ ΜΕΣΑ) ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΜΗΜΑΤΙΚΑ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ….
  ΄΄ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ΄΄ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΗ..
  ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΛΦΕΣ ΜΟΥ..
  ΄΄ ΑΔΕΛΦΟΣ ΑΝΔΡΙ ΠΑΡΕΙΗ ΄΄
  ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΔΥΟ –ΓΕΓΟΝΟΤΑ– ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ..
  ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ

  ΄΄ΘΑ ΒΑΛΩ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΩ ΚΟΡΕΑΣ ΝΑ ΜΕ ΦΟΒΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΩ ΚΟΡΕΑ (ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΟΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΗΠΑ ΚΑΤΩ ΚΟΡΕΑΣ ΜΕ ΣΤΟΧΕΥΣΗ ΤΗΝ ΠΑΝΩ ΚΟΡΕΑ)
  ΚΑΙ ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΒΑΛΩ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ…
  (ΤΟΝ ΕΧΩ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΗ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ)΄΄

  Η ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ..(ΑΛΗΘΗΣ)
  5,1 Ρίχτερ «ταρακούνησαν» τη Β. Κορέα: Σεισμός ή πυρηνική δοκιμή;
  Μίνα Αγγελίνη 01/04/2014 14:55
  http://www.protothema.gr/world/article/366553/51-r-tarakounisan-ti-n-korea-seismos-i-puriniki-dokimi/
  ΄΄Από την πλευρά του, ο Λευκός Οίκος χαρακτήρισε τις πράξεις της Πιονγιανγκ ως «ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ», τονίζοντας ότι οι απειλές και οι προκλήσεις εκ μέρους της Βορείου Κορέας θα οδηγήσουν σε περαιτέρω απομόνωσή της.

  Την ανησυχία της εξέφρασε και η κυβέρνηση της Ρωσίας.
  «ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΗΣ ΡΗΤΟΡΙΚΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΟΥ ΚΟΡΕΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΝΕΑ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΟΚΙΜΗ»
  ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών, καλώντας σε αυτοσυγκράτηση.΄΄

  ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ ΚΑΙ Η ΡΩΣΙΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
  Ο ΜΕΝ ΠΡΩΤΟΣ (ΗΠΑ) ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΙΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΗΚΕ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ..

  ΑΛΛΟ ΜΕΡΟΣ ΣΧΟΛΙΟΥ ΜΟΥ ΤΩΡΑ…

  ΄΄ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΣΩ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΑΡΧΙΚΩΣ…ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ…ΘΑ ΠΟΛΕΜΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΤΩΠΑ΄΄

  Η (ΜΗ ΑΛΗΘΗΣ) ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ ΤΩΡΑ…

  ΄΄ΕΝΟΠΛΕΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ
  ΕΚΤΑΚΤΟ: "Θερμό" αεροπορικό επεισόδιο στην Βαλτική – Καταρρίφθηκαν 2 γερμανικά Eurofighter από ρωσικά Su-30!
  Αεροπορικό "θερμό" επεισόδιο που μπορεί να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτη σύγκρουση είχαμε πριν λίγη ώρα στην Βαλτική Θάλασσα που είχε ως αποτέλεσμα την κατάρριψη δύο γερμναικών Eurofighter μετά από αερομαχία ελάχιστων λεπτών με ισάριθμα ρωσικά μαχητικά Su-30!΄΄
  Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

  ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΑΝΕ ΠΛΑΚΑ ΣΤΟ defencenet.gr

  —ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ) ΟΜΩΣ ΣΤΟ ΕΔΕΙΞΑΝ;
  ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΟ ΚΑΛΙΝΙΝΓΚΡΑΝΤ— ΕΤΣΙ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ…

  ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ..ΜΕΤΑΞΥ ΣΟΒΑΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΟΥ…

  –ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΩ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΤΡΕΛΛΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ..

  ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΄΄ποιοι ειναι οι καραφλοι αφρυδοι, κ γιατι με παρακολουθουν?
  ΤΙ ΝΑ ΠΩ..ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ, ΙΣΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΙΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ/Η ;

  –ΧΑΜΟΓΕΛΑ–
  ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ..

  ΕΝΑΣ
  ΠΟΥ
  ΒΛΕΠΕΙ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί