Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

14:16 - 25/09/2014

Πόλεμος στη Συρία… 9αρια και 11άρια στη σειρά…Tυχαίο δεν νομίζω…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πότε επέλεξαν οι σύμμαχοί μας από την δυτική πλευρά του Ατλαντικού να ξεκινήσουν τις επιθέσεις εναντίων εδαφών της Συρίας (γιατί εναντίον του Ισλαμικού Κράτους, γνωστού και ως ISIL δεν είμαστε και τόσο σίγουροι, βλέπετε τηρείτε σιγή ασυρμάτου από τις βομβαρδισθείσες περιοχές). Η απάντηση ακούγεται απλά και καθόλου συνομωσιολογική . Ξεκίνησαν χθες βράδυ δλδ Δευτέρα 22/9.

Όμως επειδή είμαστε λίγο αριθμολάγνοι και ψάχνοντας λιγάκι στον ίντερνετ για την χθεσινή μέρα, βρήκαμε τις παρακάτω “συμπτώσεις”…

Χθες λοιπόν ήταν η 11η ημέρα της 9ης Σελήνης του έτους (νάτην η 11/9…)
Η χθεσινή ημέρα απέχει 11 ημέρες από 11/9
Ο Νότιος Πύργος του Empire State κατέρρευσε την 09.59 τοπική ώρα. Χθεσινή επίθεση ξεκίνησε την 11.10 τοπική ώρα Αμερικής, δλδ 11 ώρες και 11 λεπτά διαφορά…

…ένα 9άρι πολλά 11άρια πάλι… λείπει το 7αρι…

Ζαχαρίας ο Μυτιληνιός

ΥΓ Εάν κάποιος έχει καλύτερη πρόσβαση σε στοιχεία είμαι σίγουρος ότι θα βρει τουλάχιστον ακόμα τρία εντεκάρια (έτσι συμπληρώνεται ο τρίτος αγαπημένος αριθμός των πεφωτισμένων το 7).

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (3)

  1. οι φανέλες ποδοσφαίρου που φορούσαν όσοι πήγαιναν για εκτέλεση από τους τζιχαντιστές,είχαν πίσω των αριθμό 11 ή 9.

  2. Ανώνυμος 09/25/2014 @ 7:35 ΜΜ

    Μετα απο τη πανσεληνο οι μερες ειναι πανω απο 11 μετα την αρχη της νεας σεληνης πανω απο 20
    Βαση αυτου του ημερολογιου εκτος κι αν τα μετρας με διαφορετικο τροπο

    http://www.moira.gr/selini.php

    Και φυσικα βαση του ημερολογιου τις 8 του οκτωβρη εχουμε πανσεληνο
    το δευτερο κοκκινο φεγγαρι θα εμφανιστει το δευτερο απο τα 4 το τελευταιο για φετος

    Ασωτος

  3. Ανώνυμος 09/26/2014 @ 5:00 ΠΜ

    Ζαχαρία 29/9/2014 ???? 2+9 (11) / 9 / 2+0+1+4 (7)

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*