18:02 - 20/02/2014

Πόλεμος στην Ουκρανία! 67 αστυνομικοί αιχμάλωτοι – Ετοιμάζεται «ένοπλη επίθεση»

Συνολικά 67 Ουκρανοί αστυνομικοί αιχμαλωτίστηκαν από διαδηλωτές στο Κίεβο, ανακοίνωσε το υπουργείο Εσωτερικών, τονίζοντας ότι ενδέχεται να αποφασίσει να χρησιμοποιήσει βία για να τους απελευθερώσει.

«Στις επιθέσεις των εξτρεμιστών, 67 αστυνομικοί των δυνάμεων (του υπουργείου) Εσωτερικών αιχμαλωτίστηκαν», όπως ανέφερε το υπουργείο σε ανακοίνωσή του.
Τα στελέχη «των δυνάμεων της τάξης έχουν το δικαίωμα να κάνουν χρήση όπλων για να απελευθερώσουν τους συναδέλφους τους», σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στα στελέχη της αστυνομίας της Ουκρανίας μοιράστηκαν πολεμικά όπλα τα οποία διατάχθηκαν να χρησιμοποιούν «όπως προβλέπει ο νόμος» για την αντιμετώπιση των πολιτικών ταραχών οι οποίες συνεχίζονται στο Κίεβο, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών Βιτάλι Ζαχαρτσένκο.
Η πολύμηνη σύγκρουση ανάμεσα στα μέλη των Μπερκούτ, των μονάδων αντιμετώπισης ταραχών, και τους διαδηλωτές κλιμακώθηκε σε ιδιαίτερα αιματηρές ταραχές τις τελευταίες δυο ημέρες.
«Υπέγραψα [τη σχετική] διαταγή και στην αστυνομία δόθηκαν πολεμικά όπλα, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τον νόμο», είπε ο υπηρεσιακός υπουργός Ζαχαρτσένκο, σύμφωνα με μια ανακοίνωση η οποία αναρτήθηκε στον ιστότοπο του υπουργείου Εσωτερικών.

Σε εικόνες που μετέδωσε η τηλεόραση απεικονίζονται αστυνομικοί να ρίχνουν ριπές αυτομάτων όπλων. Σε άλλο βίντεο ένα στέλεχος της αντιπολίτευσης που φορά κράνος ανοίγει πυρ πίσω από ένα δέντρο.

Ο Ζαχαρτσένκο κάλεσε τους διαδηλωτές να παραδώσουν τα όπλα και τους ηγέτες της αντιπολίτευσης να καταδικάσουν τις πιο ακραίες ενέργειες.
Πάνω από 60 διαδηλωτές σκοτώθηκαν μόνον σήμερα από σφαίρες στο Κίεβο, όπως είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Σβιάτοσλαβ Χανένκο, στέλεχος των ιατρικών υπηρεσιών της αντιπολίτευσης.

«Πάνω από 60 διαδηλωτές σκοτώθηκαν», όλοι «από σφαίρες», δήλωσε ο Χανένκο.

Νωρίτερα, η καγκελάριος της Γερμανίας Άγγελα Μέρκελ κάλεσε τον πρόεδρο της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς σε τηλεφωνική τους επικοινωνία να αποδεχθεί την προσφορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Γερμανίας και άλλων εταίρων να υποστηρίξουν τις συνομιλίες ανάμεσα στην κυβέρνησή του και την αντιπολίτευση.

Η καγκελάριος Μέρκελ «κάλεσε εντόνως» τον Γιανουκόβιτς να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΕ η οποία προσφέρθηκε «να υποστηρίξει τον διάλογο ανάμεσα στην κυβέρνηση και στην αντιπολίτευση», σύμφωνα με μια ανακοίνωση που εξέδωσε ο εκπρόσωπός της. Η καγκελάριος κάλεσε όλες τις πλευρές να σταματήσουν αμέσως τη χρήση βίας και να εφαρμόσουν τη συμφωνημένη εκεχειρία, ενώ τόνισε πως κάθε «ελιγμός για να κερδηθεί χρόνος θα τροφοδοτήσει τη σύγκρουση περαιτέρω και εμπεριέχει απρόβλεπτους κινδύνους», καθώς στο Κίεβο σήμερα συνεχίστηκαν οι σφοδρές συγκρούσεις. Νωρίτερα, ένας απολογισμός έκανε λόγο για τουλάχιστον 25 νεκρούς.

Η καγκελάριος «καταδίκασε σθεναρά την πρόσφατη κλιμάκωση» της βίας. «Μόνον οι συζητήσεις που θα έχουν σαφή και γρήγορα αποτελέσματα για τον σχηματισμό κυβέρνησης (εθνικής ενότητας) και μεταρρυθμίσεις του Συντάγματος προσφέρουν μια πιθανότητα για μια βιώσιμη διευθέτηση της κρίσης», ανέφερε.

Για να εντείνουν την πίεση στο Κίεβο οι υπουργοί Εξωτερικών της ΕΕ αναμένεται να συναντηθούν το απόγευμα στις Βρυξέλλες, όπου αναμένεται να εξετάσουν ένα σχέδιο απόφασης που καλεί για την επιβολή κυρώσεων.

Οι κυρώσεις αυτές θα αφορούν τα πρόσωπα που ευθύνονται για τα αιματηρά επεισόδια, ενώ εξετάζεται επίσης το ενδεχόμενο επιβολής εμπάργκο στις πωλήσεις όπλων και υλικού το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταστολή κινητοποιήσεων, σύμφωνα με ένα προσχέδιο της απόφασης του συμβουλίου των υπουργών το οποίο περιήλθε στην κατοχή του πρακτορείου ειδήσεων Ρόιτερς.

Διπλωμάτες επισήμαιναν ωστόσο ότι το κείμενο αυτό υπόκειται σε αναθεωρήσεις και ότι την οριστική απόφαση θα τη λάβουν οι ΥΠΕΞ.
Το συμβούλιο θέλει να ενημερωθεί από τους ΥΠΕΞ της Γαλλίας, της Γερμανίας και της Πολωνίας οι οποίοι θα αναφέρουν σε αυτό τα αποτελέσματα των επαφών τους στην Ουκρανία σήμερα, περιλαμβανομένης και της συνάντησής τους με τον Γιανουκόβιτς.
«Υπό το φως της επιδεινούμενης κατάστασης, η ΕΕ αποφάσισε να λάβει κατεπειγόντως στοχευμένα μέτρα εναντίον όσων ευθύνονται για τη βία και τη χρήση υπέρμετρης βίας».

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  ''..η ΕΕ αποφάσισε να λάβει κατεπειγόντως στοχευμένα μέτρα εναντίον όσων ευθύνονται για τη βία και τη χρήση υπέρμετρης βίας''
  ΝΑ ΣΤΟΧΕΥΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ ΛΟΙΠΟΝ!
 2. 0
  0
  ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΡΩΣΙΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΞΕΝΗ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΟ ΣΟΤΣΙ… ΠΕΡΙΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΛΗΞΕΙ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗΣ (ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ) ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…

  ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΙ ΣΕΒΕΤΑΙ…. ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ… ΗΘΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ.

  ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ (ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΗΠΕΙΡΟ) ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ "ΑΝΑΨΕ" ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ… ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ… ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗΚΕ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΤΟΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2013… ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΡΩΤΗΜΑ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΜΥΝΗΜΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ… ΣΕ ΑΔΗΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ.

  ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΑΣ, ΟΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΣ 23ης ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ…

  ΚΑΙ ΜΕΤΑ….

  Ο ΠΟΥΤΙΝ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ ΣΤΙΣ ΠΥΡΑΥΛΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ… ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΘΑ "ΚΛΕΙΔΩΣΟΥΝ" ΚΑΤΑΡΧΑΣ, ΤΗΝ ΒΟΝΝΗ… ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΝΝΗ, ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ 4ου ΡΑΙΧ… ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΗΤΑΝ Ο Β΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ… ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ… ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟΤΟΜΑ… ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ… ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ Η ΑΠΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΣ.

  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ, ΑΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ ΓΙΕΛΤΣΙΝ… ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΤΟ 1999 ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ (ΠΡΙΣΤΙΝΑ) ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΔΕΝ ΛΗΦΘΗΚΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ… ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΛΗΦΘΕΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ Μ. ΓΙΕΛΤΣΙΝ ΠΡΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ (ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΝ ΛΟΓΟ) ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΙΑΣ, ΣΤΟΝ Β. ΠΟΥΤΙΝ.

  ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑΣ… ΑΛΛΑ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ…

  ΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΟΠΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ, ΟΤΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΑΣΦΑΛΕΣ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΥΟ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ… ΤΗΣ ΠΛΗΡΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥΣ, Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΤΟΥΣ.

  ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΕΠΤΕΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ…

  ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΩ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ.

  ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ (ΔΙΟΤΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ), ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΤΜΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ… ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ Ο Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ Κ.Λ.Π. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ΠΟΥΤΣΕΣ… ΜΠΛΕ… ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΥΘΡΕΣ…. ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΛΛΑΔΟσ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΚΡΑΤΙΚΗ ΟΝΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ… ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΚΟΠΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ.

  ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ, ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΣΥΧΝΟΤΕΡΑ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ… ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ "ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ" ΩΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ, ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ… ΜΕ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΑΡΚΙΝΙΚΟ ΣΥΜΠΤΩΜΑ, ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΕΝΑ… ΑΜΕΣΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ… ΚΑΙ ΑΛΛΟ… Κ.Λ.Π. ΑΥΤΑ ΣΥΝΑΓΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ.

  ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΟΔΕΙΑ ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΙΡΑΚ, ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΦΙΛΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ Γ΄ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ, ΑΛΛΑ ,ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΑΥΤΟΥ.

  ΑΥΤΑ.
 3. 0
  0
  Μου αρέσει που η Ευρωπαϊκή Ένωση αντιτίθεται στη χρήση υπέρμετρης βίας, τη στιγμή που οι αυτοί έχουν στείλει του κόσμου τους πράκτορες και έχουν εξαγοράσει ένοπλες ομάδες για αυτόν ακριβώς το σκοπό, δηλαδή για να διώξουν το ρωσόφιλο πρόεδρο της χώρας και να επέμβουν οι ίδιοι. Πλανώνται όμως πλάνην οικτρά, διότι ο Βλαδίμηρος δεν είναι καθόλου εύκολη λεία. Ας τελειώσουν πρώτα οι Ολυμπιακοί Αγώνες και θα δουν τι έχει να γίνει. Τότε θα αρχίσει το μεγάλο πανηγύρι, όπως στην Οσετία, διότι στη περιοχή αυτή οι Ρώσοι έχουν μεγάλα συμφέροντα και δεν νομίζω να τα θυσιάσουν.
 4. 0
  0
  Η ΒΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΒΙΑ! ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ! ΤΡΑΓΙΚΟ ΜΕΝ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ Ε.Ε. , ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ..
 5. 0
  0
  ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΠΑΡΜΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑΚΡΥΒΟΝΤΑΙ, ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΤΥΧΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ……………ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΗ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Χ Α Σ Α Τ Ε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί