Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

05:40 - 01/03/2014

ΠΩΣ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΟΡΝΕΙΑ ΑΝΗΛΙΚΩΝ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Μετά από την ανάγνωση της είδησης για ερωτικές περιπτύξεις μαθητών μέσα στις σχολικές τουαλέτες, και τους καθηγητές του σχολείου στην Πάτρα να τους τσακώνουν την ώρα της ερωτικής πράξης, το μπλόγκ Αθέατη γνώση έλαβε την αφορμή να γράψει αυτό το άρθρο.

Εχουν ισοπεδωθεί τα πάντα στην προσπάθειά των εκπροσώπων της Νέας Τάξης Πραγμάτων να διαφθείρουν ακόμη περισσότερο τη νεολαία. Το φαινόμενο βέβαια δεν είναι τωρινό, υπάρχει εδώ και 30 χρόνια. Ολοι όσοι έχουμε φοιτήσει από τη δεκαετία του 80 και μετά στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας μας, σίγουρα έχουν πέσει στην αντίληψή μας παρόμοια φαινόμενα, με τους καθηγητές να κάνουν τα στραβά μάτια.

Η αρχή του κακού ξεκίνησε από το 1982 όταν καταργήθηκε η μπλε σχολική ποδιά, που χρόνια ολόκληρα στο παρελθόν, δήλωνε την ιδιότητα του μαθητή, υπηρετούσε την ομοιομορφία των μελών της μαθητικής κοινότητας, κατά ορισμένες απόψεις και την συνοχή της.

Η σχολική ποδιά έπαψε να είναι υποχρεωτική το 1982, και ήταν απόφαση του αειμνήστου εντολοδόχου νεοταξίτη πρωθυπουργού Ανδρέα Παπανδρέου και του υπουργού παιδείας Λευτέρη Βερυβάκη. Τότε έγινε και το γλωσσικό, μεταμεσονύκτιο, πραξικόπημα του1982, ἐπιβάλλοντας στη γραπτή γλώσσα μας το μονοτονικό, που της στέρησε τον γενετικό κώδικα των λέξεών της.

Κατέστρεψαν τα πάντα, και τα ελληνικά σχολεία κατάντησαν δημόσια πορνεία ανηλίκων. Οι μαθήτριες μετά την απαλλαγή της ποδιάς, σταδιακά άρχισαν να βάφονται και να ντύνονται προκλητικά στο σχολείο. Αλλά και τα αγόρια σήμερα φορούν μέχρι και σκουλαρίκι στ’ αυτί εν ώρα μαθήματος. Δεν υπάρχει κανένας σεβασμός.

Κάποτε οι καθηγητές και οι δάσκαλοι είχαν υπερεξουσίες και παράλληλα με την γνώση επέβαλλαν κι όσα απαιτούσε ένα σύστημα, όσον αφορά τον κώδικα της αμφίεσης και της συμπεριφοράς, δίνοντας βαρύτητα στην γνώση κι όχι στην κοινωνικοποίηση ή την ανάπτυξη της προσωπικότητας μέσα από άλλους διαύλους.

Στην Αμερική, τη χώρα που ο Σαμαέλ χρησιμοποιεί ως πειραματόζωο για τα σατανικά σχέδια του, αυτή την εβδομάδα σε νηπιαγωγείο του New Jersey στις ΗΠΑ, μία δασκάλα ανέφερε στον διευθυντή της ότι βρήκε δύο παιδιά του νηπιαγωγείου να κάνουν σεξ μέσα στις τουαλέτες του σχολείου! Απο εκεί ξεκινάει ότι πιό βρώμικο υπάρχει, και μετά από μερικά χρόνια εξαπλώνεται σαν αρρώστια και στα υπόλοιπα μέρη του κόσμου.

Κάποτε ο Γέροντας Παίσιος είπε ότι:

Είναι μεγάλη υπόθεση ο σωστός δάσκαλος, ιδίως στις μέρες μας! Τα παιδιά είναι άγραφες κασέτες ή θα γεμίσουν βρώμικα τραγούδια ή βυζαντινή μουσική. Το έργο του δασκάλου είναι ιερό. Έχει μεγάλη ευθύνη και, αν προσέξη, μπορεί να πάρη μεγάλο μισθό από τον Θεό.

Γι’ αυτό λέω ότι καλοί είναι οι γονείς που γεννούν πολλά παιδιά και γίνονται πολύτεκνοι, αλλά καλύτεροι είναι οι σωστοί εκπαιδευτικοί που αναγεννούν του κόσμου τα παιδιά και γίνονται υπέρ-υπέρ-πολύτεκνοι! Δίνουν αναγεννημένους ανθρώπους στην κοινωνία, και έτσι γίνεται καλύτερη.

Αυτες οι αξίες δυστυχώς δεν υπάρχουν πλέον, κι αν υπάρχουν είναι σταγόνες στον ωκεανό.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 7:40 ΠΜ

    Κάποτε οι καθηγητές και οι δάσκαλοι είχαν υπερεξουσίες και παράλληλα με την γνώση επέβαλλαν κι όσα απαιτούσε ένα σύστημα, όσον αφορά τον κώδικα της αμφίεσης και της συμπεριφοράς, δίνοντας βαρύτητα στην γνώση κι όχι στην κοινωνικοποίηση ή την ανάπτυξη της προσωπικότητας μέσα από άλλους διαύλους.

    αυτο και αν ειναι μαλακια….προσεχε τι λες.

  2. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 8:00 ΠΜ

    μηπως να επαναφερουν και την βεργα; ελεος δηλαδη..
    δεν υπαρχει καμια παγκοσμια συνομωσια.ολα ξεκινουν απο την κοινωνια.οταν η κοινωνια και τα παντα γυρω ειναι σαπια,τετια αποτελεσματα θα εχουμε.και σε αυτο φταινε οι προηγουμενες γενιες με τις αντιληψεις και τις πρακτικες τους

  3. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 1:17 ΜΜ

    Η μπλε σχολική ποδιά σου δίνει ηθικές αξίες ; ή η βέργα του δάσκαλου ; Και γιατί άνθρωποι που είναι 60 ετών και άνω και μεγάλωσαν με σχολική ποδιά και αυστηρούς δάσκαλους είναι τόσο ανήθικοι !!! Μήπως έχεις την ψευδαίσθηση αρθρογράφε ότι όλες οι προηγούμενες γενιές ήταν όλοι σωστοί και ηθικοί !

  4. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 6:49 ΜΜ

    Ελεος.λογικο ειναι απ τη στιγμη που πλεον τα παιδια βλεπουν την καθε ξεβρακωτη να τραγουδαει να χορευει κ να γλυφει οτι βρισκει τι παραδειγματα κ τι προτυπα περιμενετε να παρουν τα παιδια.οταν πανε τα κοριτσια στο σχολειο με τα στρινγκ κ τα σορτσακια μεχρι τον κωλο κ να βαφονται λες κ πανε για βιζιτα τι περιμενετε?ε ναι τοτε προκειμενου να σταματησει αυτο ας ξαναφερουν κ τη βεργα κ το ν.4000 κ οτι θελουν αρκει να εχουν την καταλληλη υθικη κ οι δασκαλοι κ καθηγητες.μας εφαγε ο εξυνχρονισμος κ η εξελιξη της παρτουζας κ η απελευθερωση των οργιων.

  5. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 8:27 ΜΜ

    kati parapano apo tragikoi amorfotoi

  6. Ανώνυμος 03/01/2014 @ 9:37 ΜΜ

    8:49 Eσύ που μεγάλωσες μες την ηθική ορθογραφία μια φορά δεν έμαθες καλή. Όσο για τα στρινγκάκια που λες , εσύ που ξες ότι τα φοράνε, ε?
    Για πες μας!

  7. Ανώνυμος 03/05/2014 @ 4:41 ΜΜ

    Ο αρθρογραφος ειναι λιγο ρομαντικος ..μεχρι εκει.θα ηθελε να γινονταν τα πραγματα ως παλαια αλλα δεν γινεται.η νεα ταξη πραγματων προχωρει αργα αλλα με σταθερα βηματα.

  8. Ανώνυμος 03/13/2014 @ 3:52 ΜΜ

    KΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΤΖΙΜΑΡΑΣ Ο ΠΑΝΟΥΣΗΣ ΟΤΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ……ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΡΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΙΟ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑΣ ΤΩΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ …ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.
    http://www.youtube.com/watch?v=X2SzsQ9D3m8

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*