Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

22:55 - 06/02/2015

Πως να κοιμηθείς μέσα από μια είδηση ….

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

..Όταν πλέον ακούς ότι έχεις κυβέρνηση η οποία δηλώνει ότι προτιμά να πέσει παρα να υπογράψει η να κάνει πίσω σε ένα πρόγραμμα το οποίο είναι καταστροφή για την χωρα σίγουρα νιώθεις περήφανος πια που είσαι Έλληνας !

Από την άλλη το θέμα χρεωκοπίας η μη επιτυχιας τον όποιον μνημονίων υπαρχουν πολλοί που από το δέκα που λέγανε ότι ήδη την έχουμε πατήσει και όλα είναι ένα θέατρο!

Αν σκεφθείς οτι αυτά τα μαύρα χρόνια που η Έλληνες πολιτικοι εξάντλησαν όλα τα κορδόνια τους σαν πιστές μαριονέτες ..και ότι μέσα σε αυτές τις μαριονέτες ήταν και αυτοί που σήμερα δηλώνουν ότι ας πέσει και η κυβέρνηση …σου έρχεται κάπως περίεργα!

Δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι άλλα τα τελευταία χρόνια λέω ένα πράγμα συνέχεια…χρειάζονται ένα καλό σενάριο…μια καλή ευκαιρία διαφυγής από την μεγαλύτερη κομπίνα του αιώνα!

Δεν είναι μομφή αυτό το άρθρο προς κάποιο κόμμα … δεν υπάρχουν οι ταμπέλες για αυτούς ..για αυτό σου φωνάζω να μην έχεις ούτε εσύ!

Απλά αυτή την στιγμή σε αυτόν τον ρόλο έτυχε να είναι ο Σύριζα …θα μπορούσε να τον έχει πάρει άλλη ταμπέλα τον ρόλο του μοιραίου ήρωα!..

Νομίζω ότι κάπου άκουσα ότι ο υπουργός οικονομικών ήταν σύμβουλος του GAP…βέβαια όχι την μοιραία χρόνια … άλλα το 2006 … μάλλον δεν πρόλαβε να του μάθει καλα τα γράμματα !

Από την άλλη …τέτοιες κομπίνες δεν ξεκινάνε και σε μια μέρα…στήνονται χρόνια…. ας πούμε προσωπικά γνωρίζω ανθρώπους που το σημερινό κατάντημα το φώναζαν από το 1999… !

Εν πασει..μακάρι η Ελλάδα για μια φόρα στην σύγχρονη ιστορία της να έχει ανθρώπους στην εξουσία που δεν ακολουθούν ατζέντες ξένων!

Προσωπική άποψη βέβαια είναι ότι όλο αυτό που ζούμε έχει σχεδιαστεί εδώ και χρόνια…θυμήσου τα άρθρα μου …θυμήσου τι έλεγα στον Αντωνάκη ότι δεν πρόκειται για ήττα άλλα για παράδοση σκυτάλης!

Το βλέπω ίσως ξεκάθαρα λόγω του ότι δεν έχω ταμπέλα …δεν μου αρέσουν τα χρώματα στους ανθρώπους από τότε που οι Αμερικάνοι γενοκτονησαν τους Ινδιάνους!

Μακάρι αν βγω λάθος ..άλλα επαναλαμβάνω ότι όταν έρχεται η στιγμή να χύσεις πολυ αίμα και ιδρώτα ..λίγο πριν το σύστημα σου ανεβάζει το ηθικό…την αγάπη για την πατρίδα …και πάντα μα πάντα στο σινεμά σου δείχνει κάποιους ήρωες να ταυτιστείς !

Τόλμη και γοητεία όμως … που για δυο σεζόν μισεις τον έναν ..και την επόμενη σεζόν τον γουστάρεις τρελά !

Ίσως …αν δεν υπήρχαν και τρελά οφέλη πισω από μια κατάρρευση της χωρας να ήμουν λιγότερο … σπαστικός … στους φίλους “αριστερούς” της κυβέρνησης μας !

Εδώ είμαστε και το έργο έχει μπει στην στιγμή ..που η ταξιθέτρια σε απειλή ότι θα σου πει το τέλος αν δεν της δώσεις ένα δεκαρικακι…. πφφφφφφφ!

Υ.Γ Α να μην ξεχάσω να το επαναλάβω..οποιαδήποτε κακοτοπιά στους χειρισμούς που δεν έχει μέσα και έλεγχο χρέους και ευθυνών …δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια από τα παρασκήνια του θεάτρου!

Stranger…



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (13)

  1. Ανώνυμος 02/06/2015 @ 11:48 ΜΜ

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΗΣ ΨΕΦΤΗΣ…

  2. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 1:59 ΠΜ

    Ο ΤΣΊΠΡΑΣ έχει ξεχάσει το σκοπό που έχει εκλεγεί από τον Ελληνικό λαό.
    Το 82% των Ελλήνων θέλει έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη-Ευρώπη-ΝΑΤΟ και επιστροφή της δραχμής.
    Το 18% των Ελλήνων θέλει να παραμείνει στην ευρωζώνη για να μην κλείσουν τα super market!
    Η κυβέρνηση σύριζα γλύφει τους δανειστές μας
    Αδειάζοντας την Ελλάδα και τους Έλληνες
    Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ κατηγορεί δημόσια τους Έλληνες και δηλώνει ότι σκέφτεσαι υπέρ των γάλλων και των φιλανδων

    Αν έχουν αρπάξει μίζα για να μας πουλήσουν να είναι σίγουροι ότι δεν θα κλείσει χρόνο η κυβέρνηση σύριζα.

    Θα ελευθερώθει η Ελλάδα ακόμα και αν χρειαστεί να το κάνουμε με τα τανκς.

  3. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 3:47 ΠΜ

    αν δεν βγεις ψευτης ξενε δεν ξερω πως αλλιως μπορει να αλλαξει κατι σε αυτη τη χωρα και κατε επεκταση εγω ο ελληνας πολιτης αυτης. πως να παλεψεις με ενα συστημα σαν αυτο που εξουσιαζουν τα παντα και τους παντες.οση δυναμη και να χεις μεσα σου δεν εχεις προσβαση στους μηχανισμους που θα αλλαξει τη παρουσα κατασταση. σωτηρης γυθειο.

  4. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 6:59 ΠΜ

    Τι επιτέλους θέλουμε και δεν τους στύνουμε κόντρα, όλοι μα όλοι τους θεατρίνοι του κώλου τους είναι για να παραμένουμε στον ύπνο του αδικημένου ανεύθυνου μαλάκα που μόνο αυτός ο τίτλος μας τεριάζει αφού οι περισσότεροι εξακολουθούν να φοράνε μάσκα ταμπέλα και θέλουν να τους δοκιμάσουν όλους τους αδοκίμαστους χωρίς να κουνήσουν τα κάκαλα μην τους πέσουν ακολουθώντας γραμμές ανάμεσα σε ενθουσιασμό και κατρακύλα που εναλλάσεται από στιγμή σε στιγμή. Αφού ο ασθενής τα τίναξε, πάλι συνταγή αυτοί, το βιολί τους! Τι να την κάνει ρε γκαραγκιόζηδες την συνταγή ο πεθαμένος: Αυτά για τους συστημικούς βολεμένους ανεύθυνους να ξεσπάμε εκεί που πρέπει γιατί καλά τα λες φίλε μου για ένωση, όμως αν κοιτάζει ο καθένας την ροδέλα του δεν προχωράμε! Βασίλης Μυρμιδόνας

  5. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 7:12 ΠΜ

    ΨΙΤ, ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΔΙΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΟΣ ??

    ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΣΛΟΪΜΠΕ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ , ΑΛΛΑ Ε Τ Α Ι Ρ Ε Ι Α (!!) ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ – ΚΑΜΙΑ – ΚΑΜΙΑ – ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ! ΠΕΣΤΟ ΣΤΟΝ ΣΛΟΪΜΠΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΤΑΗ ΜΟΥ !!

    ΑΝΤΕ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ – ΞΕΡΟΛΑ !!! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΡΩΤΟΣ- ΠΡΩΤΟΣ ΕΣΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ !!

    ΑΝΤΕ ΠΑΛΛΗΚΑΡΑ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ !! Η ΑΛΗΤΟ- ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΒΡΩΜΟ- ΣΚΥΛΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ !

    ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ " ΣΕΡ" ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΜΑΓΚΑΣ , ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΚΟΥΡΑΔΟ-ΜΑΓΚΕΣ, ΤΡΙΞΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ !! ΑΝΤΕ ΣΑΧΛΑΜΑΡΑ !

    ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΣΤΑ ΤΑΞΙΔΙΑ ΣΟΥ ??

    Το ότι η Γερμανία είναι ΕΤΑΙΡΕΙΑ, με επίσημη Διεύθυνση και Τηλέφωνα και ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, είναι πασίγνωστο ! ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  6. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 7:20 ΠΜ

    ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΟΥΣΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ, ΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1950 ΚΑΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΟΛΩΤΑΣ
    ΣΤΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΤΟΥ " Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ " Εκδόσεις Παπαζήση.

    Ο ΞΕΝΟΦΩΝ ΖΟΛΩΤΑΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΑ ΛΕΞΙΝ : " ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΣΙΜΟΣ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΧΩΡΑ Ε Π Α Ι Τ Ω Ν !!"

    ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΓΙΝΕ …….

    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο " ΣΕΡ " ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

    • Ανώνυμος 02/07/2015 @ 3:47 ΜΜ

      Δεν το γνώριζα αυτό ΑΓΓΕΛΙΚΗ και είναι πολυ σημαντική πληροφορία. Αυτό όμως που γνωρίζω απο την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ιστορία, είναι ότι ένας απο τους σπουδαιότερους λαους σε επίπεδο πειθαρχίας, μαχητικοτητας και δυνατότητα εξέλιξης και ανάπτυξης ΉΤΑΝ οι Γερμανοί!
      Αναφέρομαι σε αυτούς σε παρελθοντικό χρόνο γιατί σήμερα αποτελούν ΜΕΙΟΨΗΦΊΑ μέσα στα σύνορα του κράτους που ονομάζεται Γερμανία!
      Λόγω των χαρακτηριστικών που προανέφερα καθώς και της διάθεσης του να ηγηθεί, ο λαός αυτός πάντα αποτελούσε ΦΟΒΗΤΡΟ για αυτούς που διεισδυσαν παρασκηνιακά στις κυβερνήσεις των κρατών, με σκοπό όχι μόνο να τους ελέγχουν αλλα και να οδηγήσουν την ανθρωπότητα σε ΠΑΓΚΌΣΜΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ και με αυτόν τον τρόπο να επιβληθούν στους λαούς!
      Φρόντισαν λοιπόν να εισχωρησουν "δικοί" τους και στην ηγεσία του Γερμανικού κράτους και να το οδηγήσουν σε δυο παγκόσμιους πολέμους με προδιαγαγραμενες για αυτούς ήττες, σε γενοκτονία τους καθώς και στον εξευτελισμό τους!
      Αμέσως μετά, φρόντισαν να τοποθετήσουν πολυ μεγάλο αριθμό οικονομικών μεταναστών από όλο τον κόσμο, οι οποίοι παρέμειναν τελικά εκεί και πολιτογραφηθηκαν Γερμανοί.
      Όπως πάντα όμως στο franchise, το μαγαζί με τη φίρμα δεν το έχει πάντα ο εμπνευστής δημιουργός του αλλά ο εκάστοτε "ιδιοκτήτης" των δικαιωμάτων και χρήστης του σήματος!
      Είναι γνωστό ότι ο άνθρωπος που τους οδήγησε σε απόλυτη καταστροφή, ο Αδολφος, όχι μόνο δεν ήταν Γερμανός αλλά ήταν εγκαθετος, γνωστής προέλευσης και καταγωγής, ώστε να τους εξοντώσει, να καταστρέψει της υποδομές της χώρας, να τους χρεοκωπησει και τέλος να τους… ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΕΙ πληθυσμιακά, ώστε να χάσουν συνοχή, ομοιογένεια και φρόνημα! Η καταγωγη αυτού του ψυχοπαθους φαντάζομαι γνωστή!
      Απο τότε, ότι παράλογο, απάνθρωπο και στυγνό δημιουργούν οι ξενοφερτοι "οδηγοί" της, το χρεώνεται το όνομα της Γερμανίας και του Γερμανού!
      Έτσι μπορούν οι εξουσιαστές να κάνουν ότι γουσταρουν και εμείς να βριζουμε τον κατακτημενο, το όνομα του οποίου έγινε πλέον συνώνυμο της ντροπής! (σας θυμίζει κάτι το σύστημα, ίσως το όνομα του Ελληνα για 1500 χρόνια;).
      Εδώ να θυμίσουμε ένα συγχρονο ΚΡΑΓΜΕΝΟ παράδειγμα που καταδεικνύει την όλη κατάσταση!
      ΑΝΓΚΕΛΑ ΜΈΡΚΕΛ! Το πατρικό της όνομα το οποίο και είχε εώς το 1977 ήταν Κάσνερ! Απο το 1982 εώς σήμερα είναι παντρεμένη με τον ΓΙΟΑΚΙΜ (τι μου θυμίζει το όνομα;) Σάουερ! Τότε γιατιιιί ΜΈΡΚΕΛ;
      Απλά γιατί ήταν παντρεμένη με τον εν λόγω κύριο για… μόλις πέντε χρόνια (1977-1982). Αυτο όμως ήταν μόνο ένα μικρό διάστημα που απλώς μεσολάβησε!
      Ο λόγος είναι πολύ απλός! Ο Μέρκελ ήταν ο μόνος γνήσιος Γερμανος που έχει σχέση με την ΑΝΓΚΕΛΑ, σε όλη της την ζωή! Ο μπαμπάς (άρα και η ίδια) και ο εώς τώρα σύζυγος ανήκουν σε άλλη… φυλή!!! (σε ποια άραγε;)
      Το γερμανικό Μερκελ της χρειαζόταν για την πολιτική της καριέρα!
      Εν ολίγοις, κάποια αθέατη εξουσια σοδομιζει τόσο εμάς όσο και τον υπολοιπο κοσμο εδώ και πολλά-πολλά χρόνια και εμείς το χρεωνουμε σε άλλους!!! Ομολογουμένως πανέξυπνη τακτική, τι λετε;
      ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΆ;

  7. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 7:47 ΠΜ

    ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ!!!!

  8. kalimeres ke nikos ..exw mperdeytei ligo me ta look twn katoxika …olo nomizw oti mpainw se kataskeyasmena diplotypa tou site sas…

  9. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 8:43 ΠΜ

    ΝΙΚΟ ΩΡΑΙΟ ΤΟ ΝΕΟ LOOK ΤΟΥ BLOG WELL DONE!
    ΤΩΡΑ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΝ. ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥΣ. Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ. O ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΝ ΖΩΗ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΠΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟΠΕΙΡΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΣΤΕΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΩΣ ΩΤΟΥ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΥΝΕΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΕΛΤΣΙΝ, ΓΚΟΡΜΠΑΤΤΩΦ. Η ΣΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΣΙΜΗΤΗΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΧΡΩΣΤΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗ ΓΗ.
    ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΕΟΦΥΤΟΣ

  10. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 9:20 ΠΜ

    νομιζω πως δεν θα βγει!
    αυτο τον ρολο ,ηταν για τον συριζα..
    ολοι εκαναν την αποστολη τους…"κλεινει" με "πατριωτικα" εμβατηρια.φαμφαρες,και νταουλια…
    μετα "οι δυο μας"….
    ειμαστε στο τελος,και θα βαλουμε τα θεμελια την νεας αρχης…
    το ξεραμε ολοι οτι θα ερχοταν αυτη η ωρα! ειτε θελαμε να το παραδεχτουμε ,ειτε οχι…
    η ωρα της κρισης πλησιαζει..

  11. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 9:39 ΠΜ

    Η ξεπουλημένη κυβέρνηση σύριζα θα δέσει στο άρμα μιας Ευρωπαϊκής Ένωσης που καταρρέει και θα μας πάρει μαζί του στον γκρεμό.
    Μέχρι σήμερα είμαστε επιβάτες στο άρμα άρα προλαβαίνουμε να πηδηξουμε.
    Όχι όμως αν ο μπαρουφακης μας αλυσοδεσει.

  12. Ανώνυμος 02/07/2015 @ 9:42 ΠΜ

    Σφυρριζα λέμε Ναι σε όλα
    Ναι στο ξεπούλημα της Ελλάδας
    Ναι στους δικτάτορες!

    Μαριονέτες

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*