07:39 - 14/07/2014

Πως να καθαρίζετε και να προστατεύετε καθημερινά τα ενεργειακά σας κέντρα

Πως να καθαρίζετε και να προστατεύετε καθημερινά τα ενεργειακά σας κέντρα

Αγαπημένοι φίλοι μου, παρακάτω θα σας αναφέρω έναν πολύ απλό τρόπο αλλά δυνατό για το πως να καθαρίσετε καθημερινά τα ενεργειακά σας κέντρα και να τα κρατάτε προστατευμένα.

ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΚΕΝΤΡΑ ΜΟΥ

Με φωτιά

Ένας πολύ απλός τρόπος για να καθαρίζετε και ν αθωρακίζεται τα κέντρα σας είναι ο εξής, κάθε πρωί που θα ξυπνάτε είναι πολύ καλό να κάνετε ένα ντουζ, καθώς κάνετε το ντουζ σας είναι ιδανικό να οραματίζεστε πως το νερό πέφτει χρυσό πάνω σας, ένα συμπαντικό χρυσό νερό που καθαρίζει όλη την ενέργειά σας και από τα κέντρα σας απομακρύνει όλη την βαριά ενέργεια και τα κάνει να λάμπουν. Στην συνέχεια είναι ιδανικό να ανάψετε ένα κεράκι ή ρεσό, να καθίσετε λίγα δευτερόλεπτα από μπροστά και μετά περνώντας τις παλάμες σας πάνω από την φλόγα, έτσι ώστε να πάρουν την θερμότητα, στη συνέχεια να τοποθετείτε τις παλάμες σας σε κάθε κέντρο ( κάθε κέντρο ξεχωριστά).

Αυτό θρέφει τα ενεργειακά σας κέντρα και να δυναμώνει ακόμα πιο πολύ. Αυτή η τεχνική είναι μια Σαμάνικη τεχνική, και μπορείτε να την κάνετε κάθε φορά που νιώθετε κάποιο κέντρο σας αποδυναμωμένο.

Με καπνό

Όλοι μας όταν περνάμε πολύ ώρα έξω από το σπίτι μας και ερχόμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο, νιώθουμε τα κέντρα μας βαριά ή αδύναμα, αυτό συμβαίνει γιατί ή βαριά ενέργεια πάει και κάθετε πάνω στα κέντρα μας.

Όταν λοιπόν γυρνάμε στο σπίτι μας, εκτός από το να κάνουμε ένα ντουζ, ιδανικό είναι επίσης να πάρουμε κάποιο βότανο ή θυμίαμα και να καθαρίζουμε τα κέντρα μας. Το φασκόμηλο είναι πολύ δυνατό για να κάνουμε αυτόν τον καθαρισμό, καίγοντας λίγα φύλλα, τοποθετούμε μπροστά από κάθε κέντρο και με το ένα χέρι μας σπρώχνουμε τον καπνό μέσα στα κέντρα μας, έτσι ώστε να εξαγνιστούν και να καθαρίσουν.

Με ρούχα

Τα ρούχα είναι σημαντικό να έχουν χρώματα. Τα κέντρα μας αποτελούνται από ενέργεια φωτός και κάθε φως έχει δικό του χρώμα, έτσι λοιπόν είναι ιδανικό να φοράμε όσες πιο πολλές φορές μπορούμε μπλουζάκια με χρώματα. Είναι γνωστό και σωστό πως το μαύρο είναι προστατευτικό, όμως όταν φοράμε συνέχεια μαύρα δημιουργούμε θέμα στην ενέργειά μας καθώς δεν φορτίζετε από χρώματα. Επίσης τα ρούχα μας είναι ιδανικό να είναι καθαρά κάθε μέρα, και από άποψη καθαριότητας αλλά και από ενεργειακή άποψη, ιδανικό λοιπόν είναι να τα ψεκάζουμε με κάποιο ενεργειακό sprey.

Τέλος τώρα που είναι καλοκαίρι καλό είναι να στεγνώνουν στον ήλιο, καθώς ο ήλιος τα φορτίζει με ενέργεια.

Αυτό ήταν ένα μικρό κείμενο για το πως να καθαρίζουμε και να φροντίζουμε τα ενεργειακά μας κέντρα από τον Παντελή Ευθυμίου )Ο( Son of Goddess )O(

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (1)

  1. 0
    0
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ . ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ .

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί