Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

08:39 - 26/02/2014

ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ…

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΡΩΣΟΦΩΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ:
“ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο Β.ΠΟΥΤΙΝ”
ΝΕΑ ΠΡΑΞΗ ΑΠΟΣΧΙΣΗΣ ΣΤΗ ΣΕΒΑΣΤΟΥΠΟΛΗ

Η Ρωσόφωνη Ουκρανία στέλνει σαφές μήνυμα στη Δύση και σε όσους θέλουν να επιβάλλουν το ΔΝΤ στη χώρα τους και να την κάνουν υποχείριο συμφερόντων ΗΠΑ και Ε.Ε. «Ξεχάστε το», λένε και δηλώνουν πώς ως Πρόεδρο τους πλέον αναγνωρίζουν τον Ρώσο ηγέτη Βλαντιμίρ Πούτιν.

Από τη Σεβαστούπολη ως την Οδησσό και την πόλη Κερτς, στο ανατολικό άκρο της Κριμαίας, καθώς και σε άλλες πόλεις της νοτιοανατολικής Ουκρανίας καθημερινά πραγματοποιούνται διαδηλώσεις ρωσόφωνων Ουκρανών με πλακάτ και συνθήματα στα οποία ανεφέρουν: «Πρόεδρος μας είναι ο Πούτιν» και «Ρωσία είμαστε ορφανοί, υιοθέτησε μας».

Η Μόσχα δεν πρόκειται να τους εγκαταλείψει. Ήδη και ανάλογα με τις ενέργειες που κάνουν οι Δυτικοί κινείται στη σκακιέρα της διπλωματίας προκειμένου να προστατέψει το λαός της και να περιχαρακώσει τα συμφέροντα της ακόμη και με στρατιωτικά μέσα. Απέρριψε κάθε τελεσίγραφο.

Το σημαντικότερο όμως είναι πώς και ο λαός απορρίπτει τα τελεσίγραφα. Στη Σεβαστούπολη, όπου έγινε η μεγαλύτερη συγκέντρωση παρουσία 50.000 ανθρώπων με ρωσικές σημαίες, οι διαδηλωτές κυνήγησαν και λίγο έλειψε να λιντσάρουν το δήμαρχο της πόλης Βλαντιμίρ Γιατσούμπα που τους κάλεσε να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους και να σεβαστούν την ενότητα της Ουκρανίας.

Ποια ενότητα; Όλοι έχουν αντιληφθεί πλέον πώς η Ουκρανία πάει για διάσπαση.

Οι διαδηλωτές προχώρησαν μάλιστα ένα βήμα παραπέρα και αμφισβητούν πλέον την διοίκηση που ασκείται μέσω ενός δημάρχου που διορίζεται από το Κίεβο. Στη Σεβαστούπολη έχουν να γίνουν εκλογές από το 1992. «Είναι ώρα να επανέλθουν και να εκλέγουμε μόνοι μας το Δήμαρχο της αρεσκείας μας», υποστήριξαν και έδειξαν το πρόσωπο που επιθυμούν. Πρόκειται για τον Ρώσο επιχειρηματία Αλεξέι Τσαλίι, ιδιοκτήτη του βιομηχανικού κολοσσού Tavrida Elecric.

Είναι η δεύτερη πράξη απόσχισης από την κρατική οντότητα μετά το ψήφισμα που ψηφίστηκε προκειμένου να μην πληρώνουν φόρους στο Κίεβο. Μία κίνηση που έγινε και στο Χάρκοβο.

Οι διαδηλώσεις δεν επικεντρώνονται μόνο στην πόλη της Σεβαστούπολης, όπου είναι η έδρα του Ρωσικού Στόλου της Μαύρης Θάλασσας. Επεκτείνονται και σε άλλες πόλεις, καθώς είναι εμφανή τα δεινά που φέρνει η πολιτική των δυτικών, ιδίως με την επιβολή του ΔΝΤ, στην Ουκρανία.

Στην πόλη Κερτς, διαδηλωτές ξήλωσαν τη σημαία της Ουκρανίας την οποία αντικατέστησαν με την τρίχρωμη σημαία της Ρωσίας, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ Kerch.fm. Αυτοί που διαδήλωσαν είναι Ρώσοι υπήκοοι και μέλη του κομουνιστικού κόμματος, αρνούνται την πρόσδεση της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και ζήτησαν την απόσχιση της Κριμαίας.

Η πόλη της Οδησσού συγκλονίστηκε από παρόμοιες διαδηλώσεις. Πάνω από 5.000 άτομα κατέβηκαν στους δρόμους της πόλης κρατώντας ρωσικές σημαίες και φωνάζοντας συνθήματα «Οδησσός και Μόσχα, ίδια οικογένεια» ή «Ο φασισμός δεν θα περάσει».

Φαίνεται πλέον πώς πολλοί στη Δύση δεν κατάλαβαν πώς με την Ουκρανία δεν θα τα βρουν εύκολα. Ιδίως γιατί ο λαός αντιλαμβάνεται πλέον πώς χωρίς τη Ρωσία είναι απλά τελειωμένος.

Μόνο και μόνο να κλείσει τη στρόφιγγα του φυσικού αερίου η Μόσχα ή να αυξήσει τις τιμές η Ουκρανία θα… παγώσει. Και τότε θα αντιληφθούν όσοι σήμερα υποστηρίζουν την ένταξη της χώρας στην Ε.Ε. και την έλευση του ΔΝΤ, πώς αυτό μόνο δυστυχία θα φέρει. Ήδη το ΔΝΤ ζητάει αύξηση της τιμής του φυσικού αερίου.

Και η Ουκρανία δεν είναι Ελλάδα ή Πορτογαλία. Χωρίς φυσικό αέριο απλά πεθαίνεις.

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (8)

  1. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 12:29 ΜΜ

    Η ΔΕ ΡΩΣΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ=ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ ΦΛΕΒΑΡΗ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΕΚΑ ΤΕΣΣΕΡΑ=Ο ΠΥΡΗΝΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΣΙΑΣ= 3522

  2. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 2:11 ΜΜ

    …Στην πόλη Κερτς, διαδηλωτές ξήλωσαν τη σημαία της Ουκρανίας την οποία αντικατέστησαν με την τρίχρωμη σημαία της Ρωσίας, όπως αναφέρει το τοπικό σάιτ Kerch.fm. Αυτοί που διαδήλωσαν είναι Ρώσοι υπήκοοι και μέλη του κομουνιστικού κόμματος, αρνούνται την πρόσδεση της Ουκρανίας στην Ευρωπαϊκή Ενωση και ζήτησαν την απόσχιση της Κριμαίας….

    Δεν ξέρω ποιά θέση πρέπει να πάρει κάποιος στο θέμα της Ουκρανίας…αλλά σίγουρα ζορίζομαι να φανταστώ τους τουρκόφωνους κατοίκους της Δυτικής Θράκης να αντικαταστούν την ελληνική σημαία με αυτήν της ανεξάρτητης Θράκης και να διαδηλώνουν φωνάζοντας : Μάνα, Τουρκία υιοθέτησέ μας τα ορφανά…
    …….

  3. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 6:48 ΜΜ

    ΠΥΡΡΕΙΟΣ ΝΙΚΗ ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ… ΔΕ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΥΤΟ…Σ.Ο.Σ ΟΥΔΕΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ…Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ…"ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΣΕΙ-ΕΠΙΚΤΑΤΗΣΕΙ."..ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΤΟΙΚΟΥΣ….SOS…SODS…SOS AYSTHRH OYDETEROTHTA.

  4. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 8:03 ΜΜ

    4.11 KAI KAΛA ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ -ΤΑΧΑ-ΔΥΣΚΟΛΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΤΟ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΓΙΑΤΙ Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ ΜΑΣ- ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΜΑΣ- ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ . ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΟ 1914 ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ , ΝΑ ΑΝΤΙΚΑΘΗΣΤΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ : ΜΑΝΑ ΕΛΛΑΔΑ , ΜΑΣ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ . Υ.Γ : ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ .

  5. Ανώνυμος 02/26/2014 @ 9:09 ΜΜ

    ΡΕ ΦΙΛΕ 2.29 ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΩΡΑ..ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΣΕ ΕΒΡΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΣΥΡΡΑΞΗ …ΞΑΦΝΟΥ ΔΕΥΤEΡΑ ΠΡΩΙ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥΣ … ΟΙ ΑΠΙΣΤΟΙ [ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ] ΘΑ MAΘOYN ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ …ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΡΑΓΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ [ Ο NΕΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ '' TURKSAT '' ΕΚΤΟΞΕΥΤΗΚΕ [ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΣΤΙΣ 50 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ 42 Η ΣΤΙΣ 31 ΜΟΙΡΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΩΣΤΑΤΙΚΟΙ [ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΙ ] ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΟΕΟ…ΟΕΟ ..ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΘΕΣΗ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ ΩΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗ …ΟΣΟ ΠΙΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΑ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΑ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΟΥΝ [ ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΜΠΟΙ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ [ ΚΑ ] ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΤΗ ΚU [ ΠΙΟ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΧΝΟΤΗΤΕΣ….ΧΜ ..ΧΜ… ΑΦΟΥ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΣΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΟΥΣΟΥΝ …ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ …Η ΟΠΟΙΑ ΣΑΝ ΛΑΜΠΑΔΑ ΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ [ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΠΡΩΤΗ ΝΑ; ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΤΩΝ ΡΩΣΣΩΝ …ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΘΡΙΟΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ …ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΩΝ ΝΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΜΕ ΞΑΦΝΙΚΗ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΝ ''ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ ΤΙΤΑΝΑ'''…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  6. Έτσι νόμιζαν και στην Συρία ότι είχαν νικήσει οι αντάρτες της Αλ-Κάιντα,
    αλλά στα 1οο μέτρα από το Προεδρικό παλάτι το παιχνίδι γύρισε !!
    Είναι μανούλες σε αυτά οι Ρώσοι θυμηθείτε το Στάλινγκραντ.
    Οσο για την Ουκρανία θυμηθείτε την μάχη του Χάρκοβο.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B7_%CE%BC%CE%AC%CF%87%CE%B7_%CF%84%CE%BF%CF%85_%CE%A7%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%8C%CE%B2%CE%BF%CF%85
    Τη αλαζονεία της η Ρωσική διπλωματία μετά την νίκη της στην Συρία την πλήρωσε στην Κριμαία, όπως έγινε και το 43 στο Χάρκοβο μετά την νίκη του Στάλινγκραντ, αλλά είπαμε τα λάθη ιδίως στους Ρώσους διδάσκουν, οι Αμερικανοί είναι τελείως αδιόρθωτοι !!

    Περιμένετε την επόμενη κίνηση του Πούτιν στην Ουκρανία και θα εκπλαγείτε !!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*