20:35 - 06/06/2014

Πυλώνες ρεύματος σε σχήμα ανθρώπου

Πυλώνες ρεύματος σε σχήμα ανθρώπου

Η «Γη των γιγάντων», όπως ονομάζεται το φιλόδοξο project της αμερικανικής αρχιτεκτονικής εταιρίας «Choi + Shine», πρόκειται να μεταμορφώσει το άγονο ηφαιστειακό τοπίο της Ισλανδίας σε έργο τέχνης. Το εντυπωσιακό σχέδιο, που κέρδισε τον διαγωνισμό για την κατασκευή των πυλώνων υψηλής ενέργειας στην χώρα, θα αποτελείται από ανθρωπόμορφους πυλώνες, οι οποίο θα εκφράζουν από ένα διαφορετικό συναίσθημα.

Σύμφωνα με τους σχεδιαστές, η πρόθεσή τους είναι να δημιουργήσουν έναν μοντέρνο αντίστοιχο των νησιών του Πάσχα, όπου η ανάγκη για ηλεκτροδότηση θα συνδυάζεται με την τέχνη σε ένα εντυπωσιακό και μοναδικό παγκοσμίως αποτέλεσμα. Οι πυλώνες που θα φθάνουν μέχρι και τα 50 μέτρα ύψος, θα κατασκευαστούν από τσιμέντο, γυαλί και ατσάλι, ενώ το κόστος προβλέπεται να είναι ιδιαίτερα χαμηλό. Σύμφωνα με την εταιρία «Choi + Shine», οι ανθρωπόμορφοι πυλώνες θα αποτελέσουν ένα μνημείο για την Ισλανδία.

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (7)

 1. 0
  0
  ασταθες φαινεται
  εδω θα κανουν σε σχημα πεους,σιγουρα πραματα
 2. 0
  0
  οι GAY θα διαμαρτυρηθούν πάλι
  • 0
   0
   και πως να το φτιάξεις τον "ανθρωπόμορφο" gay για να ξεχωρίζει από τους άλλους; με καμμιά λάμπα στον κώλο ίσως; να ξεχωρίζει σα πυγολαμπίδα?
 3. 0
  0
  Εκτρωματα…
  • 0
   0
   Βρε άνθρωπε, πρόσεξες τι Ασχήμια έχει το τοπίο ?? πόσο άχαρο, άχρωμο, άγονο, και αδιάφορο είναι;
   Είπανε οι ταλαίπωροι να βάλουνε μερικές εικαστικές μαλακίες να έχει τουλάχιστον ένα άλλου ειδους ενδιαφέρον, αφού δεν είναι όμορφο, τουλάχιστον ας είναι μοναδικό στον κόσμο…..

   Ο καθένας παλεύει όπως μπορεί……

   Μην κοιτάς εσύ και εγώ που ζούμε στο φιλέτο του πλανήτη!
 4. 0
  0
  Δεν ξερω αλλα κατι μου φαινεται υποπτο σε ολο αυτο……….Η "γη των γιγαντων"…………ενωση γης και ουρανου…………..μπορει και να κανω λαθος…..ειδωμεν!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί