23:06 - 05/02/2015

Προτιμάμε την δουλεία; Τα μικρά παιδιά ΟΧΙ!

Προτιμάμε την δουλεία;

Πολλοί απο εμάς πανε κάθε μέρα με απροθυμια στη δουλειά τους. Τους ονομάζω για την ευκολία «μισθωτούς σκλάβους» (μαζί και εγώ). Σηκώνονται νωρίς το πρωί για να προλαβουν να φτάσουν στην δουλειά τους μες την κίνηση. «Ζουν» την ζωή τους για την εργασία, ζούν ώστε να μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις εφορίες, ζουν ώστε να πληρώνουν; …

Πως θα χαρακτηρίζαμε μια τέτοια κατάσταση; Πόσα χρόνια θα αντέχαμε να πεθαίνουμε ενα αργό θάνατο; πραγματικά δεν το γνωρίζω αυτό και δεν έχω σκοπό να ερευνήσω την αντοχή των άλλων.

Αν θα ρωτούσαμε αυτούς τους μισθωτούς σκλάβους γιατί ζουν, η απάντησή τους θα ήταν: «Γιατί αλλιώς δεν μπορώ να πληρώσω το νοίκι ή το στεγαστικό δάνειο» ή «Επειδή μου αρέσουν οι διακοπές και η καλή ζωη». Απίστευτο και όμως αληθινό: η πλειοψηφία της κοινωνίας μας επιλέγει εκουσίως την δουλεία του μισθού….

Εδω ακριβώς φτάσαμε στο σημείο που μας οδηγεί σε αδιέξοδο: οι περισσότεροι απο εμάς «ερωτευτήκαμε» την ασφάλεια και την σιγουριά της ζωης μας, οι αβεβαιότητες της ζωής θεωρούνται επικίνδυνες (μαζί και εγω). Και αυτή είναι η αιτία που μας κατάντησε σε δούλους. Το iphone και το μηνιάτικο, το δάνειο για το αυτοκίνητο, το σπίτι, οι διακοπές κτλ.

Αρκετοί απο εμάς είναι βαθιά χωμένοι στα προβλήματα της επιβίωσης, άλλοι ειναι πάλι ικανοποιημένοι με την ζωούλα τους, διαφορετικά δεν θα πήγαιναν και να ψηφίσουν αυτά τα κόμματα που τόσες δεκαετίες αγόραζαν, ξεπούλαγαν και δανειζόντουσαν εις βάρος ενος λαού!

….πολλοί φαίνονται αρκετά ευχαριστημένοι και πιστεύουν οτι ολα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, έχουν τις άκρες τους, έχουν τον έλεγχο της ζωής τους, την περιουσία τους και ότι ζητά η ψυχούλα τους…παντού η ασφάλεια… που αντανακλά την μορφή ευτυχίας. Ας υποθέσουμε ότι το αφεντικό τους λέει ξαφνικά, «Ξέρεις κάτι αγαπητέ σκλάβε; αποφάσισα να σε αφήσω ελεύθερο…απο αύριο δεν ξαναχρειάζεται να έρθεις για δουλειά! Είσαι ελεύθερος! Μπορείς να πας οπουδήποτε εσυ θέλεις»!

Ξαφνικά ο φτωχός εργατικός σκλάβος, αφού μένει με το στόμα ανοιχτό…. πέφτει στον πανικό! Συνειδητοποιεί οτι οι πολλές επιθυμίες του, υλικές ή μη και η εξαρτησή του απ’ αυτές αρχίζουν να τον βασανίζουν….βλεπει για πρώτη φορά την ζωη του σαν μια κόλαση. Ποιος θα διασφαλίσει τώρα την ασφάλεια και την προστασία του; Μέχρι τώρα ήταν άλλοι που λάμβαναν την απόφαση για την εργατική του ασφάλεια…Ποιος πρέπει τώρα να λάβει όλες αυτές τις αποφάσεις; Πολύ μεγάλη είναι η πιθανότητα ότι θα αποφασίσει να μείνει εκει που δούλευε και με το μισθό μειωμένο …πανευτυχής και βυθισμένος στην ασφάλεια του iphone και των selfies.

Όταν το Τείχος του Βερολίνου έπεσε, όλοι οι ανατολικοί Γερμανοι πέταγαν στα σύννεφα! Οι αλυσίδες της σκλαβιάς τους ξαφνικά θα έσπαγαν…Τότε για πρώτη φορά θα μπορούσαν τελικά να είναι ελευθέροι! Δύο χρόνια αργότερα, μια έρευνα έδειξε ότι το 80% των ανατολικών ήθελε να επιστρέψει στο παλιό καθεστώς…. δεν μπορούσαν να χειριστούν την «ελευθερία». Η «ελευθερία», η αβεβαιότητα, η σχετικά άδομη δυτική πλευρά με αυτό που γνώριζαν τους φόβισε…! Ζητούσαν τον μικρό και ασφαλές κόσμο που είχαν μεγαλώσει …βέβαια η έρευνα έγινε πάνω στους Γερμανούς και όχι σε Ιταλούς ή σε Ελληνες.

Μήπως είμαστε προγραμματισμένοι να είμαστε σκλάβοι; Μήπως το DNA μας είναι πειραγμένο και προγραμματισμένο να ακολουθήσουμε τις διαταγές των ανωτέρων μας χωρίς να θέτουμε μια ερώτηση;…. Προσωπικά πιστεύω πως δεν είναι έτσι. Εχετε προσέξει τις ερωτήσεις μικρών παιδιών; Σε «ζαλίζουν» όταν ρωτάνε συνέχεια, ‘Τι είναι αυτοοο; Πως σε λένε; Απο που είσαι; Πότε ήρθες;’ Τα μικρά παιδιά είναι απο την φύση τους περίεργα, έτσι ειναι φύση του ανθρώπου…

Φυσικά κάνουμε ερωτήσεις, είμαστε επικριτικοί, θέλουμε να γνωρίζουμε τα πάντα! Οι γονείς όμως είναι εντελώς προγραμματισμένοι και καταστρέφουν την αγνότητα των παιδιών τους…. καθώς γερνάμε γινόμαστε όλο και χειρώτεροι. Μετά σε πλακώνουν οι εκπαιδευτικοί, στα θρανία τους πρέπει να κάθεσε ήσυχος με το στόμα κλειστό, όλη την ημέρα να μην λες λέξη…να δουλεύεις….σε πλακώνουν με τις θρησκείες τους, θητεία και ο στρατός στην καλύτερη περίοδο της ζωής μας και στη συνέχεια…. οι εργοδότες μας φροντίζουν και αμείβουν την δουλική συμπεριφορά…

Είμαστε προγραμματισμένοι απο μικροί….Εμείς απο μόνοι μας και η εκπαιδευσή μας είναι η αιτία της σκλαβιάς μας. Γιατί η μεγαλύτερη τιμή και δόξα του εγώ μας είναι η ασφάλεια του μισθού και της ύλης, της σύνταξης, της αναγνώριση μας απο τους άλλους….Εμείς πουλάμε εθελοντικά την ελευθερία μας μόνο για το βραβείο της ασφάλειας…οικοδομημένη στην ανασφάλεια.

Πότε θα συνειδητοποιήσουμε ότι η λεγόμενη ασφάλεια και προστασία,στην οποία είμαστε προσκολλημένοι δεν είναι τιποτε αλλο απο την θυσία της ελευθερία μας;;;

ΚΟΡΑΞ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (19)

 1. 0
  0
  ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Ο.Ε.Α, ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΩΣ ΤΗΣ Ο.Ε.Α , ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ…..

  ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΕΛΛΗΝΕΣ , ΕΙΣ ΤΟΝ ΕΒΡΑΙΟ AXEL CHIPRAH (ΤΣΙΠΡΑΧ) ΤΣΙΠΡΑ, ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ROTHCHILD ΚΑΙ GEORGE SORROS ΓΙΑ ΟΤΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ ΤΩΝ ΑΞΟΝΩΝ ‘’ΒΑΣΤΡ’’ ΚΑΙ ‘’ΡΙΚ’’, Η Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΛΟΓΟ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΜΕ 10,000,000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΧΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΜΜΟ , ΩΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΟΙ ΔΕΙΛΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΕΠΑΓΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΕΓΚΑΙΡΩΣ Η Ο.Ε.Α ΚΑΙ ΤΟΥΡΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΜΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ , ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥΣ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ@ΜΗΣΕΙ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ Η ‘’ΒΑΣΤΡ’’ ΚΑΙ ‘’ΡΙΚ’’ ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ‘’HONG’’.

  ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ο.Ε.Α ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΚΑΙ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ‘’ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ’’ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ‘’ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ’’, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ Α’ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ ΝΕΚΡΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ , ΚΑΙ ΑΝΑΧΩΡΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥΣ Β’ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΣ , ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ: ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΓΑΙΑΣ. Β’ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕΙΡΙΟΥ, Γ’ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ : ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΣ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ, ΔΙΑ ΕΠΙΔΟΣΗ ‘’ΑΝΑΦΟΡΑΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΣ’’ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΓΗ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ ‘’ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΠΙΘΕΩΡΗΣΕΩΣ’’.

  http://ellhnkaichaos2.blogspot.gr/
 2. 0
  0
  Η οεα με μπερδευε παντα. Τι ακριβως ειστε παιδια? Για που ακριβως αναχωρειτε κ με ποιον τροπο κυριως? Αποστολη επιθεωρησεως απο ποιον δοσμενη? Κ τωρα τι?
  • 0
   0
   Η ΟΕΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΗ ΝΟΜΙΜΗ ΓΑΛΑΞΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟΥ ΑΝΔΡΟΜΕΔΑΣ.. ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ (ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΒΑΣΤΡ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ (ΤΟΥ ΑΞΟΝΑ ΡΙΚ) ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΟ ΑΣΤΡΟΣΤΟΛΟ ΤΗΣ ΤΡΟΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΚΙΝΕΖΟΥΣ ΚΑΙ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΗΝΙΑ ΧΡΥΣΗ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΕΠΑΝΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 70 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΛΑΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΑΛΑΞΙΑ.. ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ Ο ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑΣ ΤΟΥ ΣΕΛΗΝΙΑΚΟΥ ΓΙΑΧΒΕΧΑ ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΟΤΑΝ Ο ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΥΡΕΡ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΕΤΟΙΜΑΖΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΤΑ ΤΡΥΚ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΜΑΥΡΗΣ ΜΑΓΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΒΟΣΠΟΡΟ….ΤΕΛΙΚΑ Η ΟΕΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΗΣ ΒΑΣΤ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΜΑΙΜΟΥ ΚΩΝ/ΠΟΛΕΩΣ 666. ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΜΩΣ Η ΟΕΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000.000 ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΣΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΠΡΟΔΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΡΜΑΓΕΔΔΩΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΚΤΗ… Η ΟΕΑ ΑΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΛΟΓΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ Ή ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΚΦΥΛΙΣΜΕΝΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΝΕΟΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΘΟΥΜΕ ΑΡΓΑ Ή ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΗΔΗ ΧΙΑΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΤΕΧΝΑ Η ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
 3. 0
  0
  Εγώ που δεν έχω δουλεψει ποτέ στην ζωή τι;
 4. 0
  0

  ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΑΡΑΒΙΑΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΓΜΕΝΟ. ΟΤΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΕΥΣΕΒΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ – ΑΝΘΡΩΠΩΝ ,ΠΟΥ ΜΕΤΑΒΙΒΑΖΟΥΝ ΤΟ DNA ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΚΟΥΟΥΣ ΔΟΥΛΟΥΣ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΟ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ .

  ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ, ΜΑΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΝΗΠΙΑ ΩΣ "ΔΟΥΛΟΥΣ " του ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΩΣ " ΠΑΙΔΙΑ " του. Η ΑΘΛΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ, ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !

  Η ΣΚΛΑΒΙΑ, ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΚΗ ΗΛΙΚΙΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΡΑΣΣΟΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΒΩΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟΝΙΖΟΥΝ ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΜΟΧΘΗΡΙΑ :

  " ΕΜΑΣΤΕ ΔΟΥΛΟΙ του ΘΕΟΥ…..ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΜΑ …ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ…..ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!" ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΘΕ ΡΕ ΚΟΙΛΑΡΑΔΕΣ ??

  Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΕΧΩΒΑ, ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ "ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ " ΟΠΟΥ ΔΕΣΠΟΖΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ( Κ. Ι. Σ ), ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΤΑ ΝΕΙΑΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ !!

  " ΟΙ ΜΗ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ !!!!" ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΒΑΝΤΙΑ ΓΙΟΖΕΦ !!

  ΟΣΟ ΠΡΟΣΚΥΝΑΜΕ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ, ΤΟΣΟ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΘΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ !

  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΒΟΗΤΗ Ο.Ε.Α, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΑΖΕ ΛΑΓΟΥΣ ΜΕ ΠΕΤΡΑΧΗΛΙΑ, ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟ ΣΚΑΕΙ ΤΡΟΧΑΔΗΝ ??? ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΒΟΛΤΑΡΟΥΝ ΣΕ ΣΕΙΡΙΟ – ΑΝΔΡΟΜΕΔΑ ΣΑΝ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΚΟΛΙΑΤΣΟΥ – ΠΑΓΚΡΑΤΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ??? ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ??

  ΚΑΛΟ ΤΣΑΚΙΔΙ ΛΟΙΠΟΝ !!

  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  • 0
   0
   ΕΙΠΑΜΕ ΕΝΑΝ ΑΠ ΟΛΑ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΝΑ ΒΑΛΩ……….
  • 0
   0
   ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟ ΑΓΓΕΛΙΚΗ!!! ΕΚΔΗΛΩΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΠΟΥΛΑΚΙ ΜΟΥ…
   ΕΤΣΙ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ……
   ΞΕΧΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΥ ΤΟ ΡΗΤΟ ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ο.Ε.Α. ΛΟΙΠΟΝ. ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΛΑΝΗΤΗ??.
   ΑΣΕ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΞΕΡΩ… ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΑΙΔΟΙΟ ΣΟΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΗ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΙΔΑ. ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΩΔΥΝΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΤ ΚΑΙ ΡΙΚ.
  • 0
   0
   "ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ…. ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΜΑ …ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ…..ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"
   ποιος τα ειπε αυτα κυρα Αγγελικη??Η φαντασια σου μηπως?
   Η βλακεια εχει τα ορια της και εσυ τα ξεπερασες!!!!!!στα τσακιδια εσυ λοιπον επιτελους!!!!!
  • 0
   0
   Ρε σεις εκεί στην πως την είπαμε ……. ααααά …… ΟΕΑ,
   για να τα πάρουμε λίγο εν τάχει με την σειρά,
   όχι ότι περιμένω ξεκάθαρα λόγια αλλά ας πούμε ότι…..

   1ον. Όλοι εσείς οι συμπαντοστρατηγοί, οι υψηλοί απεσταλμένοι κλπ. κλπ. ΟΕΑ'ς και Μη, για ξηγήστε μου το πως τόσα χρόνια που σας ακούω να λέτε ότι οι στόλοι (του κώλου) έρχονται, αράξανε εγγύς, περιφρουρούν τα πέριξ, ίπτανται άνωθεν κλπ. κλπ.
   κωλοβαράνε κυριολεκτικώς και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΕ ;
   που λοιπόν στο διάολο είναι ;

   2ον. Λέτε ότι έχετε πλήρη ενημέρωση για τα πάντα, τίποτε κρυφό σε σας και στ' αφεντικά σας.
   Γιατί λοιπόν εκεί που έπρεπε να ξεμπροστιάσετε το μαγείρεμα και τα υπόγεια παιχνίδια βγάλατε τον σκασμό ;

   3ον. Το ότι πολλάκις γνωρίζετε αρκετά πράγματα δεν σημαίνει τίποτα, για τον απλούστατο λόγο ότι και διάφοροι πράκτορες μυστικών εταιρειών, λεσχών, στοών και βάλε έχει αποδειχθεί ότι γνωρίζουν πράγματα και θάματα προς τέλεση των ορισθέντων.
   Δεν πάω μακριά, ας πάρουμε τις υποτιθέμενες "τρομοκρατικές οργανώσεις" εδώ στο ελλάντα, πόσες φορές έδειξαν με τις προκηρύξεις τους ότι γνώριζαν πράγματα που μόνο κάποιος εκ των έσω θα γνώριζε ;
   Λοιπόν το να λέτε πέντε κουβέντες δεν σημαίνει κάτι για όλους εμάς, καθώς δεν αποδεικνύετε και τίποτα.

   4ον. Όταν λέμε την ΜΙΣΗ αλήθεια, τι κάνουμε στην ουσία ;
   Αφού σαν συμπαντικοί υπερστράτηγοι που διαφημίζονται (άλλο και τούτο) γιατί δεν είναι σε θέση να δώσουν με απλά λόγια την όλη κατάσταση και την λύση του προβλήματος ;

   5ον. Το να λέει ο Καραγεωργίου ότι γνωρίζει και έχει πληροφορίες από αστροστόλους και ανώτερα συμπαντικά όντα, δεν σημαίνει ότι ουσιαστικά κατέχει τι του γίνεται και δεν είναι απλά ένας μεσάζων όπως τόσα και τόσα διάμεσα (Channeling) και υπό καταληψία δεν παίζει το παιχνίδι κάποιων.
   Υπ' όψιν ότι και τα διάφορα διάμεσα μαζί με τις μπούρδες δίνουν και κάποια που ευσταθούν.
   Μπορεί να αποδείξει ότι δεν συμβαίνει αυτό ;

   6ον. Και για να μην μακρηγορώ.
   Τα κείμενα της ΟΕΑ δείχνουν πολιτισμό και γνώση μιας ανωτέρου επιπέδου οντότητος;
   Γιατί κρίνοντας την σύνθεση, την δομή και την εμφάνιση μάλλον τείνουν σε κείμενα διαταραγμένου διαμέσου.
   Πως λοιπόν εξηγείται αυτό ;

   Σταματάω για να μην το τραβήξω στα άκρα .


   Μπορείτε να δώσετε ξεκάθαρες απλές απαντήσεις ;

   Περιμένουμε !!

   Αααά και το τελευταίο,
   κανείς δεν σας μίλησε ποτέ για την Μικρογράμματη Γραφή,
   και ότι εκτεταμένο κείμενο με Κεφαλαία είναι το λιγότερο δύσκολο στην ανάγνωση,
   ή μήπως αυτό επιδιώκετε ;


   Αυτά ………….
  • 0
   0
   ΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ? ΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ …ΚΩΛΟΥ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΗ ΣΚΛΑΒΙΑ? ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟ ΒΓΑΛΕ ΤΗ ΧΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΟ ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΟ ΖΟΜΠΙ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΑ ΣΚΛΑΒΕ – "ΔΟΥΛΕ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ" !!!
   ΑΠΑΞΙΩ ΝΑ ΣΕ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ…ΤΕΡΜΑ – ΟΙ ΠΟΛΛΕΣ – ΠΟΛΛΕΣ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ…Ή ΣΚΟΤΩΝΕΣΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ ΑΥΤΟΘΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΙΚΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ Ή ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΞΟΝΕΣ ΒΑΣΤΡ ΚΑΙ ΡΙΚ , ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΣΑΣ…
  • 0
   0
   ΩΣ συνήθως —- απαντήσεις μηδέν εις το ….. πηλήκιον


   Από που το συμπέρασμα για όλα αυτά που που σούρνεις ρε "καλόπαιδο" ;;;;

   Πάλι ψυχανεμίστηκες διάφορα ;;

   Απ' ότι θυμάμαι όλες αυτές τις Δεκαετίες που γράφετε ότι σας κατέβει, ΠΟΤΕ το τονίζω ποτέ, δεν δώσατε ΣΑΦΕΙΣ απαντήσεις και δεν θεμελιώσατε τίποτε από τα γραφόμενά σας.

   Νομίζω ότι το ελάχιστο που θα έπρεπε να κάνετε, αν είσαστε σοβαροί, ήταν και είναι να διαλύσετε κάθε υποψία και αμφιβολία από των νου των αναγνωστών σας.
   ΑΛΛΑ που ;;;;;

   Από την άλλη ζητάτε υποστήριξη και "Αυτοθυσιαστική πράξη".
   Μήπως θα έπρεπε να πείτε ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ και ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ;;;

   Μήπως οι υπερσυμπαντικοί στόλοι σας και τα υπερόπλα σας είναι μύγες και κουνούπια ;;;
   Γιατί όλοι εμείς δεν έχουμε δει τίποτα απ' αυτά, ούτε της "οεα" ούτε των "ε".

   Διότι στόλοι υπεργαλαξιακής συνομοσπονδίας, διασυμπαντικές δυνάμεις που όλο έρχονται και ποτέ δεν φθάνουν, Αστρόπλοια που μάχονται με του κώλου τους την τρύπα, με Ασύλληπτες για μας υπερτεχνολογίες και μέσα, 5αστεροι και βάλε στρατηγοί, που τελικά δείχνουν ανήμποροι να δέσουν ακόμη και τα κορδόνια των παπουτσιών τους τώρα που τα αφεντικά τους τους έκοψαν το χαρτζιλίκι,
   εεεεέ ΜΑΛΛΟΝ φαντάζει κομματάκι δύσκολο η σωτηρία όλων εμών των "βλακών" να εξαρτάται από αυτούς.

   Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους :
   Εγώ ξέρω τι είστε,
   και ότι έγραψα το έγραψα για να φανεί το ποιόν σας και στους λίγους που διατελούν σε αμφιβολία.

   Οπότε λοιπόν όπως το προείπε και η Αγγελική
   "στα τσακίδια ".

   Να είστε σίγουροι ότι ουδόλως θα αισθανθούμε την έλλειψή σας


   Αυτά ………………..
  • 0
   0
   ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΠΡΟΔΟΤΗ….ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ: ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟ….
   ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ…ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΩΜΕΡΑ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ
  • 0
   0
   ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ!!! ΒΡΕ ΤΟΝ ΒΛΗΤΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ!!!! 20.000 ΣΕΛΙΔΕΣ ΤΩΝ ΚΕΙΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΟΕΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ!!! ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ…..ΒΡΕΕΕΕΕ ΟΥΣΤ!!!!!!!!!!!!!
   ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!
  • 0
   0
   ΑΝΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΜΑΣΩΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΜΕ ΤΗ ΦΑΡΜΑΚΕΡΗ ΕΡΠΕΤΙΚΗ ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΟΕΑ ΚΑΙ ΓΙΑ CHANELLING ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΞ ΙΔΙΩΝ ΤΑ ΑΛΛΟΤΡΙΑ..

   ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ!!!!! ΑΝΤΕ ΠΙΣΩ ΣΤΗ ΓΟΥΡΟΝΟ-ΣΤΟΑ ΣΟΥ ….ΜΑΣΩΝΙΚΟ ΓΙΔΙ…
   ======================
   ΟΙ ΜΗΧΑΝΕΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΕΧΝΗΤΩΝ ΣΩΜΑΤΩΝ, ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ ΙΠΤΑΜΕΝΩΝ ΜΗΧΑΝΩΝ ΑΡΑΙΗΣ ΑΟΡΑΤΟΥ ΔΙ’ ΕΣΑΣ ΥΛΗΣ ΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΙΑΝΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΓΑ ΤΕΧΝΗΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ – ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ (ΣΕΛΗΝΗ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΞ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

   ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΟΓΚΟΥ ΤΩΝ ΟΔΗΓΙΩΝ ΤΩΝ ΣΤΑΣΙΑΣΤΩΝ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΑΓΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΟΙΔΩΝ (ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ – MEDIUM – CHANNELING – ΑΣΤΡΟΛΟΓΩΝ – ΚΛΠ) ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΩΣ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ ΣΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΣΦΑΓΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΘΝΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΗΙΝΟΥΣ ΣΤΑΣΙΑΣΤΕΣ ΔΡΑΚΟΝΤΟΣ (ΚΙΝΕΖΟΥΣ – ΚΟΡΕΑΤΕΣ), ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΚΗ ΜΑΣ ΑΦΙΞΗ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΑΣ.

   ΟΘΕΝ, ΕΑΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΤΕ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΝΑΤΩΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΑΓΟΥΣ ΕΠΑΟΙΔΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΟΥ ΣΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΔΙΑ ΝΑ ΕΚΠΕΜΨΟΥΜΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ.
   http://ellhnkaichaos.blogspot.gr/2010/11/blog-post.html
 5. 0
  0
  …μαλλον εκει στα στεκια αυτης της Ο.Ε.Α ειναι λιγο "οεο" …
  α και που σαι "φωστηρα" της οεο, μην υποτιμας ποτε την νοημοσυνη αλλων συνανθρωπων
  σου, γιατι το μονο που καταφερνεις ειναι να ακουγεσαι και συ σαν "Δρακονιανος" η οπως γουσταρεις πες τους .. μη πιανς;;; ;) Παρε φορα απο τον Ανδρομεδα και ελα κλασε μου… αντε μη σσου βαλω τον αξονα του βαστρ (πως τον λενε) εκει που ξερεις!!! ( τις τελευταιες δυο προτασεις τις εγραψα γιατι εχουν πολυ γελιο… εε τι να κανω, αφορμη μου δωσε ο τυπος…)
  • 0
   0
   Ο ΑΞΟΝΑΣ ΒΑΣΤΡ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΑΚΟΡΕΥΣΕΙ ΠΡΩΚΤΙΚΩΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΚΟΜΗΡΗΔΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΞΕΦΤΥΛΕΣ ΝΕΟΨΕΥΔΕΛΛΗΝΕΣ…ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΚΟΥΦΑΛΕΣ…ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ ΤΩΡΑ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΟΥ SOROS ΚΑΙ ΤΟΥ ROTHCHILD AXEL CHIPRAH ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΔΗΘΕΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΝΕΙΚΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.. ΠΑΝΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΙΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΩΛΟΣ ΣΑΣ, ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΠΑΡΤΑΚΗΔΕΣ ΦΡΑΠΕΔΑΚΗΔΕΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑΚΗΔΕΣ ΜΑΧΑΙΡΟΠΙΡΟΥΝΑΚΗΔΕΣ ΨΕΥΤΟΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ!!! ΕΙΣΤΕ ΗΔΗ ΝΕΚΡΟΙ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ!!!
 6. 0
  0
  Νταξ, φωστηρα της οεο εισαι για τα παγκυρια… πες μου τωρα κανα καλο κλαμπακι εκει στην ανδρομεδα παιζει;;

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί