09:39 - 07/11/2014

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!! ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Γνωρίζω πως εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, πολλοί Έλληνες περιμένουν την πτώχευση και τον παγκόσμιο πόλεμο, σαν ένα είδος “λύτρωσης”, από το μαρτύριο της συνεχιζόμενης και αυξανόμενης φτώχειας, με το οποίο μας βασανίζουν. Μόνο που δεν πρέπει να μας διαφεύγει, πως όλα αυτά δεν τα έκαναν μόνο για να μας πτωχεύσουν. ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ. Θέλουν και την ΖΩΗ μας και την ΠΑΤΡΙΔΑ μας. Γι΄αυτό μην βιάζεστε και δώστε προσοχή.


Καθημερινά εκατοντάδες ειδήσεις δημοσιεύονται στο διαδίκτυο. Μέσα από όλες αυτές όμως, δύο με τρις είναι οι πολύ σοβαρές που αφορούν το παρόν και το μέλλον της πατρίδος και θα έπρεπε μόνο σε αυτές να σταθούμε, μόνο αυτές να διαβάσουμε και μόνο για αυτές να ενδιαφερθούμε. Αλλά ο τρόπος των σημερινών μέσων ενημέρωσης, είναι επιστημονικά μελετημένος, ώστε να σου δίνει μεν την σοβαρή είδηση, αλλά να σε καθιστά και ανίκανο να την αντιληφθείς.

Γι’ αυτό μαζί με τις ειδήσεις περί απειλών της Τουρκίας για πόλεμο, μαζί με τις ειδήσεις που θέλουν το 50% των Ρωσικών οπλικών μας συστημάτων, να έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας λόγω έλλειψης ανταλλακτικών, και μαζί με την καθημερινή καταπάτηση της εθνικής μας κυριαρχίας σε αέρα και θάλασσα, μαθαίνουμε και για ότι συμβαίνει στην Κίνα, στo Περού, σε όλον τον υπόλοιπο κόσμο καθώς και για τον καιρό. Τον καλό μας, αλλά και τον κακό μας.

Και ενώ εμείς δεν μπορούμε να αξιολογήσουμε τις ειδήσεις που καθημερινά δεχόμαστε, μέσα από αυτόν τον λαβύρινθο των πληροφοριών, αυτό το εκμεταλλεύονται οι εχθροί της πίστης και της πατρίδος μας, και μας φέρνουν σιγά σιγά, όλο και πιο κοντά στην απόλυτη καταστροφή. Και αυτό απ’ ότι έχω καταλάβει δεν το έχουμε αντιληφθεί στην πραγματική του διάσταση. Αλλά αν διαβάζαμε ΜΟΝΟ αυτά που μας αφορούν σοβαρά ως έθνος, τότε όλα θα μπορούσαμε να τα είχαμε αντιληφθεί.

Προσέξτε. Η Τουρκική προκλητικότητα έχει φθάσει σε σημείο πολέμου όπως το 1940. Βρισκόμαστε μία ανάσα από τον πόλεμο και το μόνο που κάνουν οι πάντες, είναι να μας δίνουν την εντύπωση πως δεν συμβαίνει τίποτα. Προσέξτε Έλληνες. Αν έχουμε ακόμα φαινομενική ειρήνη, είναι επειδή τους επιτρέπουμε ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. Είναι επειδή δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙ ΟΧΙ. Είναι επειδή η Κυβέρνηση και οι αρχηγοί των ΌΠΛΩΝ, έχουν κατεβάσει τα παντελόνια και ΕΧΟΥΝ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΟΠΙΣΘΙΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ. Γι’ αυτό έχουμε ακόμα ειρήνη.

Προσέξτε όμως, γιατί δεν είναι μόνο ότι δεν λένε ΟΧΙ και έχουν γυρίσει τα οπίσθια τους στους Τούρκους. Κάνουν και ενέργειες που αποδυναμώνουν την άμυνα της χώρας. Αντί δηλαδή να ισχυροποιούν τις ένοπλες δυνάμεις για να αντιμετωπίσει την Τουρκική απειλή στο Αιγαίο, κάνουν τωρα την άσκηση “πυρπολητής” και αχρηστεύουν ουσιαστικά και τα Ρωσικά ΖUBR, αφού ΞΕΡΟΥΝ πως λόγω του Ρωσικού εμπάργκο, δεν μπορούν να αγοραστούν και να αντικατασταθούν σημαντικά ανταλλακτικά. Επέλεξαν δηλαδή τον επιχειρησιακό χρόνο που είχαν τα ZUBR, να τον χαλάσουν στην άσκηση και να τα αχρηστέψουν, αφού γνώριζαν πως μετά δεν θα έχουν τα απαιτούμενα ανταλλακτικά. Και δεν μιλάμε για ένα ανταλλακτικό. Το κάθε ZUBR έχει 500.000 διαφορετικούς κωδικούς ανταλλακτικών. Το ίδιο όμως ισχύει και για τα αντιαεροπορικά TOR M1, αλλά και τους S 300. Από τα Ρωσικά μας αμυντικά συστήματα τα μισά είναι εκτός λειτουργίας. Οι Τούρκοι λοιπόν ετοιμάζονται να μας επιτεθούν και οι Έλληνες αρχηγοί των ενόπλων δυνάμεων αχρηστεύουν τα οπλικά μας συστήματα σε ασκήσεις. Και όταν λέω και γράφω πως ετοιμάζονται να μας επιτεθούν οι Τούρκοι, δεν εννοώ του χρόνου. Εννοώ ΤΩΡΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗΓΟΙ;

Τι νομίζετε πήγε στην Τουρκία να συζητήσει με τον Ερντογάν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος; Και που το έχετε ξαναδεί αυτό; Να κάνεις επίσκεψη σε αυτούς που σε προκαλούν καθημερινά και διεκδικούν εδάφη σου; Αλλά και κάτι άλλο που αποκαλύπτει τις δόλιες συζητήσεις, σε αυτούς που γνωρίζουν.

ΜΕ ΠΟΙΑ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Υπάρχει πρωτόκολλο συναντήσεων ή δεν υπάρχει; Για σκεφθείτε θα μπορούσε έτσι, ένας απελθόν υπουργός της Τουρκίας να επισκεφθεί χωρίς πρόσκληση τον Κάρολο Παπούλια; Θα μπορούσε ένα ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΤΙΠΟΤΑ, να επισκεφθεί έναν πρόεδρο Δημοκρατίας; Ο Αβραμόπουλος μία μέρα πριν παραδώσει το υπουργείο, επισκέφθηκε τον πρόεδρο της Τουρκικής Δημοκρατίας. Με ποια ιδιότητα λοιπόν τον επισκέφθηκε; Και με ποιο πρωτόκολλο;

Το “Defencenet” έγραψε για την επίσκεψη, αλλά δεν προβληματίστηκε και πολύ για την “μη Ύπαρξη Πρωτοκόλλου συνάντησης”.

Τον επισκέφθηκε με την ιδιότητα του προσκυνημένου Τουρκόσπορου Έλληνες. Εδώ δεν χρειάζονται πρωτόκολλα γιατί δεν πήγαμε να κάνουμε εξωτερική πολιτική υπέρ της Ελλάδος. Πήγαμε να κανονίσουμε τις λεπτομέρειες “ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”. Τα ίδια είχαν γίνει και πέρυσι τέτοια εποχή τα θυμάστε ή όχι; Και τότε ετοίμαζαν επεισόδια στα Δωδεκάνησα για να μην προλάβουμε να πάρουμε την προεδρία της Ένωσης, γιατί δεν θα μπορούσε να πέσει η κυβέρνηση, ούτε να επιτεθούν στην προεδρεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και θα τους καθυστερούσαμε μέχρι το καλοκαίρι, όπως και έγινε και τους έχουμε καθυστερήσει μέχρι τώρα.

Αν δεν γνωρίζετε σε τι τους έχουμε καθυστερήσει, είναι η έναρξη του Γ’ παγκοσμίου πολέμου που τον προαναγγέλουν από τις αρχές του 2013 και τον είχαν σίγουρο το 2014. Και τώρα βγαίνει το 2014 και ακόμα δεν έχει ξεκινήσει. Γιατί όπως λέω δεν πρόκειται να τον ξεκινήσουν, όσο η Ελλάδα παραμένει όρθια. Αυτό που ετοιμάζουν λοιπόν είναι ΠΡΩΤΑ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ και μετά θα ξεκινήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο με το στρίμωγμα της Ρωσίας. Όπως έχω γράψει, τον παγκόσμιο πόλεμο τον κάνουν για να δημιουργήσουν το μεγάλο Ισραήλ, που θα έχει σύνορα από τον Νείλο μέχρι τον Ευφράτη και να αναδείξουν μετά, τον “Μεσσία” τους, ως παγκόσμιο κυβερνήτη.

Η βασική ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ λοιπόν για να ξεκινήσουν τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, είναι ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΠΡΩΤΑ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΟΟΥΝ ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΤΟΥ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ που δίνουν. 9 / 19 / 29 ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Γνωρίζω, πως εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα στην Ελλάδα, οι περισσότεροι Έλληνες περιμένουν σαν “σωτηρία” την έναρξη του παγκοσμίου πολέμου. Εμείς περιμένουμε δηλαδή να γίνει ο παγκόσμιος πόλεμος για να διαλυθεί η Τουρκία, αλλά αυτοί δεν ξεκινούν τίποτα ΑΝ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ. Γι αυτό και οποιαδήποτε πολεμική ενέργεια πάει να ξεφύγει, την κρατάνε και δεν την αφήνουν να ξεφύγει, γιατί η Ελλάδα ακόμα παραμένει όρθια. Την Τουρκία φυσικά και θέλουν να την διαλύσουν, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Και όπως έχουμε επισημάνει ο κίνδυνος στην Ελλάδα είναι μεγάλος εξ αιτίας και των εσωτερικών ισλαμιστών μεταναστών που έχουν φέρει και εξακολουθούν να φέρνουν κατά συρροή.

Εμείς περιμένουμε να μας σώσει το “ξανθό γένος” αλλά υπάρχουν πολλοί παράγοντες που αυτή τη στιγμή το καθιστούν αδύνατον. Ακούστε λοιπόν.

Κανένα κράτος με νόμιμη κυβέρνηση δεν μπορεί να επιτεθεί σε άλλο κράτος με επίσης νόμιμη κυβέρνηση. Γιατί πολύ απλά γίνεται αυτόματα παράνομο κατά το διεθνές δίκαιο και τον Ο.Η.Ε. Οι πόλεμοι που διεξάγονται σήμερα στη μέση Ανατολή γίνονται από ένα άγνωστο και ακαθόριστο “Ισλαμικό κράτος”. Στην Ουκρανία όλα ξεκίνησαν μόλις έπεσε η νόμιμη κυβέρνηση και την θέση της πήρε μία παράνομη. Η Τουρκία το 1974 εισέβαλε στην Κύπρο, μόλις συνενοημένα έριξαν την νόμιμη κυβέρνηση του Μακαρίου και ανέλαβε η παράνομη κυβέρνηση του Γρίβα. Στις 15 Ιουλίου έγινε το πραξικόπημα, στις 20 Ιουλίου επιτέθηκαν οι Τούρκοι. Το Ισραήλ σήμερα μπορεί και κάνει ότι θέλει στην Παλαιστίνη, γιατί σκόπιμα δεν έχει αναγνωρίσει η διεθνής κοινότητα το Παλαιστινιακό κράτος και ως εκ τούτου δεν θεωρείται νόμιμη η κυβέρνησή του.

Για να κάνει λοιπόν τα “στραβά μάτια” η Διεθνής Κοινότητα και ο Ο.Η.Ε. σε μία επίθεση. ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
Η Ρωσία λοιπόν για να επιτεθεί στην Τουρκία, δεν πρόκειται να το κάνει μόνο για την Ελλάδα, αλλά θα πρέπει να πλήττονται και δικά της σοβαρά συμφέροντα και αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει κανένα ζήτημα με τα στενά, ούτε έχει υπάρξει κανένα ζήτημα με την Γεωργία. Οπότε δεν μπορεί αυτή τη στιγμή η Ρωσία να εισβάλει στην “νόμιμη” Τουρκία “πετώντας” πάνω από την Γεωργία.

Ακούστε αγαπητοί συνέλληνες. Τίς προφητείες δεν τις γνωρίζουμε μόνο εμείς. Τις γνωρίζουν και καλύτερα, οι Σατανικές και οι Αντίχριστες δυνάμεις που μάχονται τον Χριστό και κυβερνούν τον κόσμο και την Ελλάδα. Και όσο εμείς μένουμε απασχολημένοι με τις παγίδες που ρίχνουν, με τους μισθούς , τους φόρους και τις κρατήσεις, αυτοί σχεδιάζουν όλα τα υπόλοιπα όπως τα θέλουν και όχι όπως τα λένε οι προφητείες. Αν λοιπόν μας ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ τώρα που το σχεδιάζουν, οι Ρώσοι δεν θα επέμβουν, γιατί δεν έχουν αυτή τη στιγμή ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ.

Υπάρχει όμως εδώ και το άλλο ζήτημα που το είπαμε απαραίτητο, προκειμένου να υπάρξει Τουρκική επίθεση. Είναι το ζήτημα της νόμιμης Κυβέρνησης. Η Τουρκία δεν πρόκειται να επιτεθεί σε νόμιμη Ελληνική Κυβέρνηση γιατί δεν είναι ηλίθια και ξέρει τι λέει ο καταστατικός χάρτης του Ο.Η.Ε. Στην Κύπρο ήταν έτοιμη και περίμενε το πραξικόπημα για να επιτεθεί. Για να μας επιτεθούν λοιπόν οι Τούρκοι, πρέπει οι δικοί μας εδώ, να τους φτιάξουν ευνοϊκές συνθήκες μιας παράνομης κυβέρνηση ή μιας ακυβερνησίας. Είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Και όλα δείχνουν πως ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ενώ οι Τούρκοι περιμένουν με το δάχτυλο στη σκανδάλη. Αλλά αυτό να ξέρετε μπορεί και να αντιστραφεί. Δηλαδή, αν δουν πως τώρα δεν μπορούν να κάνουν παράνομη κυβέρνηση στην Ελλάδα, να δημιουργήσουν παράνομη Κυβέρνηση στην Τουρκία. Αν τότε μας επιτεθεί η παράνομη Τουρκική κυβέρνηση, αυτό, δίνει το δικαίωμα στην Ρωσία, να επιτεθεί στην παράνομη Τουρκική Κυβέρνηση. ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΜΗ.

Γι’ αυτό λοιπόν είναι ΠΟΛΥ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΩΡΑ.

Πρέπει να είμαστε ενημερωμένοι, για να μην μπορούν να μας κοροϊδεύουν. Διότι ακόμα και μετά τον Γ’ παγκόσμιο πόλεμο, όλα τα σύνορα των κρατών θα τα καθορίζει ο Οργανισμός Ηνωμένων Εθνών. Αυτοί που θέλουν να έχουν μετά τον πρώτο λόγο, τα γνωρίζουν αυτά και προσέχουν πολύ τις σημερινές τους ενέργειες.

Πρώτα λοιπόν θέλουν να ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και μετά να ξεκινήσουν τον παγκόσμιο πόλεμο. Και η κυβέρνηση μας, αλλά δυστυχώς και οι αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, προς αυτήν την κατεύθυνση “εργάζονται” και αυτόν το σκοπό εξυπηρετούν. Διότι κανείς τους δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί τόσο μεγάλος ΗΛΙΘΙΟΣ, ώστε να μην καταλαβαίνουν πως με τις ενέργειες τους, αποδυναμώνουν την πατρίδα.

Ελπίζω να ήμουν κατανοητός. Να γνωρίζετε πως αυτό που μπορεί να αλλάζει και να καθυστερεί τα σχέδιά τους είναι μόνο η κοινή γνώμη. Αφού λοιπόν αυτούς τους άθλιους με τα κατεβασμένα παντελόνια δεν μπορούμε να τους αλλάξουμε, ας διαδίδουμε τα σχέδιά τους, για να τα μαθαίνουν οι Έλληνες και έτσι να ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΚΑΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ. Με αυτό τον τρόπο τα καθυστερούμε προς όφελος της Ελλάδος, αλλά και της ανθρωπότητας.

Για να μπορέσουμε να τα αποφύγουμε αυτά που μας ετοιμάζουν, το βλέπω εξαιρετικά δύσκολο, γιατί δυστυχώς οι περισσότεροι Έλληνες ζουν ακόμα στον κόσμο τους. Αλλά θα προσπαθήσουμε τουλάχιστον, να μετριάσουμε την ένταση και την έκταση των δεινών, ώστε να γλυτώσουμε τον αφανισμό που μας σχεδιάζουν. Θα υποστούμε βέβαια σοβαρά τραύματα αλλά πιστεύω θα τα επουλώσουμε.

Να μην ξεχνάτε ούτε στιγμή, πως ο πιο μισητός εχθρός της Σατανικής Νέας Τάξης, είναι η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ. Να γνωρίζεται όμως πως μας μισούν, αλλά μας τρέμουν κι’ όλας. Μακάρι βρε συνέλληνες να γνωρίζαμε την δύναμή μας και θα τους είχαμε όλους να στέκονται στο ένα πόδι. Και μακάρι αυτή τη δύναμη να μπορούσαμε να την ενώσουμε. Αλλά δυστυχώς μας έχουν διαιρέσει. Μέχρι λοιπόν να έρθει η ώρα που θα την ενώσουμε, ας δίνουμε δύναμη στο Θεό να ενεργεί Αυτός. Ας κάνουμε καθημερινά μία μικρή προσευχή, με ότι λόγια μας έρχονται και ο Θεός καταλαβαίνει. Όπου και αν βρισκόμαστε και Θεός ακούει.

“Θεέ μου, σώσε την Ελλάδα”.

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (28)

 1. 0
  0
  Η Ελλαδα δεν θα πεθανει ποτε οσο και εαν προσπαθησουν.Και σαν χωρα να καταστραφει (που δεν θα γινει ποτε) παλι θα υπαρχει !!!
 2. 0
  0
  Αντε να δουμε ποιος θα αντεξει λοιπόν….
 3. 0
  0
  Μας έχεις πρήξει με τίς μαλακίες σου αδελφέ. Ληγμένα χάπια παίρνεις φαίνεται!
  Ασε τον κοσμάκη του στην ησυχία του και κόψε τίς μπαρούφες σου κάθε λίγο και λιγάκι
  Ελεος πιά! Μέχρι τώρα λές -λές …….μόνο μαλακίες λές. Βρέ ούστ, σαπιοκέφαλε!
 4. 0
  0
  Δηλαδή σύμφωνα και σύμφωνα με τίς αερολογίες σου, όλοι οι πόλεμοι που έχουν γίνει μέχρι σήμερα ανά την υφήλιο μόνο από παράνομες κυβερνήσεις γίνανε.
  Π.χ ο Α΄Παγκόσμιος, οι Βαλκανικοί Πόλεμοι, Ο πόλεμος στην Κορέα κλπ. καλά λέω ότι παίρνεις ληγμένα χάπια.
 5. 0
  0
  ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟΙ
  ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΑΧΡΗΜΑΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

  ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΣΙΠΑΡΙΣΤΕΙ Ο ΔΥΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ
 6. 0
  0
  Κύριε Λαμπρόπουλε,
  Μήπως θα πρέπει να σας γίνει πρωτίστως Ιατρική έρευνα. Μήπως χρήζετε ιατρικής παρακολούθησης και δεν το ξέρετε.
 7. 0
  0
  Μας έχεις πρήξει με τίς μαλακίες σου αδελφέ. Ληγμένα χάπια παίρνεις φαίνεται!
  Ασε τον κοσμάκη του στην ησυχία του και κόψε τίς μπαρούφες σου κάθε λίγο και λιγάκι
  Ελεος πιά! Μέχρι τώρα λές -λές …….μόνο μαλακίες λές. Βρέ ούστ, σαπιοκέφαλε!
 8. 0
  0
  Κύριε Λαμπρόπουλε ερευνητά της σφαλιάρας μετά την πτώση του Μακαρίου ανέλαβε ο Σαμψών όχι Γρίβας.Για να ξέρουμε τί λέμε
 9. 0
  0
  Αγαπητε κυριε Λαμπροπουλε.

  Χωρις καμια διαθεση διαφωνιας θα ηθελα να επισημανω μερικα σημεια που προσωπικα πιστευω και εχω αναρτησει σε σχολια απο το καλοκαιρι του 13,

  Συμφωνω απολυτα με την νομιμοτητα της κυβερνησης . Η αληθεια ομως ειναι οτι ειτε το θελουμε ειτε οχι στην Ελλαδα μας υπαρχει εκτροπη.
  Η εκτροπη αυτη εχει να κανει με τον αφανισμο σε οτι εθνικιστικο υπαρχει στην πιατσα και συνεχιζει με νομους κατα παραγγελια και κατα προτιμηση που τελειωνουν την Ελλαδα και τους Ελληνες.

  Αρα οποιαδηποτε στιγμη πρεπει να ειμαστε ετοιμοι για την περικυκλωση της Ελλαδος και το τελεσιγραφο του πολεμου… απο την Αλβανοτουρκικη βαση μαζι με τα σκοπια και την εξαρση της θρακικης μειονωτητας και φυσικα απο τα νησια μας απο την στρατια Αιγαιου

  Η μονη διεξοδος που μενει και προς το παρον ειναι ανοιχτη ειναι η μερια της κρητης οπου μεχρι και σημαια ειχανε βγαλει… για την αναξαρτησια της.

  Το μεγαλο ισραηλ ειναι ακριβως οπως περιγραφετε στο βιβλιο της Εσθηρ… και ειναι η επομενη κινηση μετα τον βππ για την κυριαρχια, μονο που περιλαμβανει και την λεκανη του Ηροδοτου για τους γνωστους λογους.

  Δεν ειναι νομιμη μια κυβερνηση 89 πραγματικων βουλευτων.
  Δεν ειναι νομιμη μια κυβερνηση που κλεβει την ψηφο του λαου με ψεμματα.
  Συνεχιστε το εργο σας που πραγματικα ειναι δυναμικο και καταγραφεται στις ελευθερες φωνες με μεγαλυτερη συχνοτητα.
  Ο τριαδικος δινει και θα δινει για ολους μας.
  Μας εχουν ειδοποιησει οι πατερες μας και τα εχουν πει μεχρι τελειας.
  Η πορεια μας προς την ελευθερια εχει ηδη αρχισει αλλα περνα μεσα απο στενα.
  Δυσκολες μερες.

  Κλεινοντας θα τολμησω να πω οτι αν μεχρι σημερα δεν εχουν τρεξει πραγματα ειναι για τις αιτιες του πνευματικου προθαλαμου.
  Αυτος ο προθαλαμος εχει πραγματωση και μας προσφερεται ο χρονος λογω του ρωσσικου οικονομικου αποκλεισμου με την αντιδραση της ρωσσιας που δειχνει στο πεδιο τους λιγο απροβλεπτη.
  Οχι οτι θελει να σωσει κανεναν απλα γιατι θελει απο την μερια της την μεριδα του λεωντος στην ντπ.
  Με σεβασμο και απολυτη συμφωνια στις θεσεις σας…


  Πρακτωρ…


 10. 0
  0
  ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΜΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΕΣΕ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΩΤΕΡΑ ΕΡΧΩΝΤΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΑΤΥΧΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΔΕΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ Η ΜΕΙΩΣΕΙ ΤΟΥ ΠΛΥΘΗΣΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ
 11. 0
  0
  Ενδιαφέρον άρθρο (αρχείο pdf – «Φαινόμενα» τεύχος Οκτ. 2014):

  Το μυστικό φως στα ιερά σπήλαια των θεών (σελίδες 18-23)

  http://www.e-typos.com/files/1/migrated/printed/pdf/FAINOMENA%2810%29.pdf
 12. 0
  0
  Αυτα δεν γινονται,εχουμε υπογραψει μνημονια,πληρωνουμε δοσεις,καταστρεφουμε μονοι μας οτι καλο μπορει να υπαρξει στην κοινωνια και στον τοπο μας,τι να μας κανουν οι ξενοι,εμεις γνωριζουμε το now-how της αυτοκαταστροφης,δεν περιμενουμε απο κανενα να μας διδαξει….
 13. 0
  0
  Δηλαδη αν καταλαβα καλα, μας λες να συνεχισουμε να στηριζουμε την κυβερνηση για να μην υπαρξη ακυβερνησια και μας την πεσουν οι τουρκοι.Τι αλλο θα διαβασουμε
 14. 0
  0
  H ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο ΦΑΡΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΠΟΤΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΑΠΕΙΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΒΑΣΕΩΣ.
 15. 0
  0
  "Γι αυτό και οποιαδήποτε πολεμική ενέργεια πάει να ξεφύγει, την κρατάνε και δεν την αφήνουν να ξεφύγει, γιατί η Ελλάδα ακόμα παραμένει όρθια."

  πολύ σωστά
  η απόδειξη: όταν οι τούρκοι πριν δύο χρόνια περίπου είχαν ξεσπαθώσει και ήταν ένα βήμα πριν το θερμό επεισόδιο αμφισβητώντας τα πάντα στο Αιγαίο εισέπραξαν έναν 7,2 Ρίχτερ ανατολικά της Άγκυρας
  Θυμάστε αυτόν τον συνδιασμό των δύο;

  https://lh4.googleusercontent.com/-9tdtAAzpRxI/T30v-973FPI/AAAAAAAAB-0/lXvSLGX4T3A/s69/v_smile.gif
 16. 0
  0
  Ένα θερμό επεισόδιο από τους τούρκους στην Κύπρο δε θα μπορούσε να προκαλέσει πραξικόπημα ή ακυβερνησία στην Ελλάδα?
 17. 0
  0
  ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑΝ ΓΡΑΦΤΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΙΣ ΞΕΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΜΟΙΡΑΙΑ ΛΑΘΗ.
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙ ΗΛΙΟ,ΜΕΝΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΕΤΥΛΙΧΘΕΙ ΑΥΤΟ.
 18. 0
  0
  Γνωστος πρωθυπουργός μικρης χωρας ικετευει γονατιστός αλλοδαπο Αλβανικης καταγωγής διορισμένο σε ΜΕΓΑΡΟ να τον κανει sex…Φιλακια στους δημοσιογράφους
 19. 0
  0
  οι ρωσοι στα βορεια συνορα τους εχουν το ιδιο προβλημα οπως εμεις με την τουρκια για την επεκταση τον συνορων τους στα 12 μιλια συμφωνα με το διεθνες δικαιο εσυ τωρα τι νομιζεις οτι θα κανει ο ρωσος θα αφησει να δημιουργηθει τετελεσμενο; πολυ αμφιβαλω!
 20. 0
  0
  Καλό ειναι να εχουμε υπ'οψιν ολες αυτες τις αληθειες και να ενημερωνουμε τους συνελληνες μας με ό,τι μεσα μπορουμε.

  Καντε αντιγραφη του αρθρου και στειλτε ιμειλ σε ολους τους γνωστους και φιλους σας να το διαβασουν, ειναι σημαντικο.
 21. 0
  0
  Ενα ειναι το σιγουρο… οτι ο εβραιος αβρααμ-οπουλος δεν πηγε στην τουρκια για να αποτρεψει τον πολεμο… πηγε για να συζητησει για τις τελευταιες πινελιες στο σχεδιο των σιωνιστων.
 22. 0
  0
  ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΦΗΛΙΟ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ;; ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΛΕΣ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ… ΚΑΛΗ Η ΕΡΕΥΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ "ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΥΣ ΕΙΔΑΛΛΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟ" Α ΞΕΧΑΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΑΡΑ ΚΑΤΑΡΓΕΙΣ ΚΑΙ ΑΚΥΡΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΤΙ ΑΡΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…
  ΠΟΙΑ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΜΕ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΛΑΘΡΟ, ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ, ΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟ ΕΥΡΩ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΑΜΙΑ ΑΠΛΑ ΕΣΥ ΝΤΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΔΗΘΕΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΕΣ.
  ΒΡΕ ΟΥΣΤ
 23. 0
  0
  Κε Λαμπροπουλε ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ!!!!!!!
  ΚΑΠΟΙΟΙ…(και ειναι παρα πολλοι)…ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ !!!!!!!!!
  ακκ

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί