23:42 - 14/12/2014

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΥΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΟΥΝ TON ΤΟΠΟ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΣ ΤΟ ΣΒΗΣΟΥΝ…

Κάτι για το Μαράκι (Ρεπούση)

Επιπλέον τών κατωτέρω, έχω νά πώ ότι, μπαίνοντας στό επιβλητικό Δικαστικό μέγαρο, στή Μασσαλία, υπάρχει ένα άγαλμα, ύψους περί τών τεσσάρων μέτρων, μαρμάρινο, μέ δεμένα τά μάτια, κρατώντας τήν ζυγαριά τής δικαιοσύνης στό ένα χέρι, καί στό άλλο, τό ξίφος τής τιμωρίας, καί στή βάση, μέ πηχιαία ΕΛΛΗΝΙΚΑ γράμματα, τό όνομα

«Θ Ε Μ Ι Σ»

Μαράκι, τι λένε αυτοί στο Yale;

Ντάξ´ οι παληοέλληνες, είναι γνωστή και σιχαμένη φυλή και θέλουν να διατηρηθεί η διδασκαλία των αρχαίων ελληνικών. Αλλά αυτή η σκατοράτσα που τόσο μισείς, μόλυνε όλο τον πλανήτη! Δες τι γράφει η είσοδος στο Yale, πανεπιστήμιο με ιστορία 310 ετών, που βρίσκεται στις λατρεμένες μας ΗΠΑ, που ζει το λατρεμένο μας απέθαντο αφεντικό και τα τσιράκια του, όπως ο Τζωρτζ :

Μαράκι, δες κι αυτό:
Πανεπιστήμιο Βαλέττας, Μάλτα:

Μαρία δες το !

Αυτή η φωτογραφία απεικονίζει την είσοδο στο κτίριο της γραμματείας του Πανεπιστημίου Εδιμβούργου :

Μαράκι, (Ρεπούση) αυτό δεν θα το πιστέψεις ούτε εσύ !!!!!!

Το θέμα της ημέρας

Μαράκι, στην Ιαπωνία έκαναν ένα μνημείο για τα θύματα της ατομικής βόμβας της Χιροσίμα, το οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια άνθρωποι από όλον το κόσμο, ενώ….
κάθε χρόνο στην επέτειο πήγαινε εκεί ο Ιάπωνας αυτοκράτορας και όλη η κυβέρνηση.

Στη μέση του μνημείου υπάρχει η περίφημη «καμπάνα της Ειρήνης».

Η οποία έχει μια φράση, σε τρείς (3) γλώσσες.

Η μία είναι τα σανσκριτικά,

η δεύτερη τα Ιαπωνικά και η τρίτη……μάντεψε!

Δες τους κωλοκιτρινιάρηδες τι πήγαν και έκαναν:

Πήγαν και έγραψαν στην καμπάνα «ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ» !!!! Οι αλητήριοι!

Ακόμη και στη μακρινή Ιαπωνία, ένα πολύ σημαντικό μνημείο, με ένα κορυφαίο για την ανθρωπότητα μήνυμα, έχει επιγραφή στα αρχαία ελληνικά!

δες και την ιστορία, γιατί στην ιστορία είσαι σκράπας:

ΠΗΓΗ

Την καμπάνα τη δώρισε η ελληνική πρεσβεία και οι Γιαπωνέζοι με περηφάνεια την τοποθέτησαν.The Peace Bell stands near the memorial to the A-Bomb Children and consists of a large Japanese bell hanging inside a small open-sided structure. Visitors are encouraged to ring the bell for world peace and the loud and melodious tolling of this bell rings out regularly throughout the Peace Park.

The inscriptions on the bell are in Greek, Japanese, and Sanskrit. It is translated as «Know yourself»…

Μαράκι (Ρεπούση) δες κι αυτό!

Κι’ αυτή κοσμεί την αψίδα σε κεντρική γέφυρα επί του ποταμού Μάϊν, στην πόλη της Φρανκφούρτης, στη Γερμανία, με μετάφραση στη γερμανική γλώσσα, στο πλαϊνό της αψίδας:

«Πλέων επί οίνοπα πόντον επ’ αλλόθροους ανθρώπους» (‘Ομηρος, Οδύσσεια, Α.183)

(Ταξιδεύοντας σε ξένες θάλασσες με ανθρώπους που μιλούν άλλες γλώσσες)

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ!!!

Aς το στέλνουμε ξανά και ξανά, μήπως και προλάβουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ι αλίθια ίνε ότι πράγματι θα απλοπιιθί ι γλόσα κε θα δεν θα χριάζετε να ταλεπορούντε τα πεδιά μασ με τιν εκμάθισι τις γραματικίσ. Εξάλου, ίνε κε πιο ορέα ι ικόνα τις απλοπιιμένισ γλόσασ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ.. ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΛΑΒΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΙΣΩΣΞΥΠΝΗΣΟΥΝ

Την απλοποίηση της ελληνικής γραφής ζητά ο κύπριος ευρωβουλευτής Μάριος Ματσάκης, με σχετική εισήγηση που υπέβαλε προς τον υπουργό Παιδείας της Κύπρου Ανδρέα Δημητρίου. Την πρόταση του κοινοποίησε και στους Έλληνες ευρωβουλευτές.Ο κ. Ματσάκης προτείνει στον Κύπριο υπουργό τη σύσταση μιας ολιγομελούς επιτροπής γλωσσολόγων, οι οποίοι θα μπορούσαν, εμπεριστατωμένα να ενδιατρίψουν επί του θέματος και να δώσουν μια επιστημονικά έγκυρη πρόταση για τον εκμοντερνισμό/ απλοποίηση της Ελληνικής γραφής.Στην επιστολή του ο Κύπριος ευρωβουλευτής παραθέτει ως τροφή για σκέψη’ τα εξής: 1… Να καταργηθούν τα γράμματα ‘η’ και ‘υ’ και να αντικατασταθούν από το γράμμα ‘ι’. 2… Να καταργηθεί το γράμμα ‘ω’ και να αντικατασταθεί από το γράμμα ‘ο’.

3… Να καταργηθούν οι εξής συνδυασμοί γραμμάτων και να αντικατασταθούν ως εξής: αι’—> ‘ε’, ‘ει’—>’ι’, ‘οι—>ι’, ‘υι’—>ι’, ‘αυ’—>’αβ’, ‘ευ’—>’εβ’

4… Να καταργηθεί η χρήση του ‘γγ’ και να αντικατασταθεί από το ‘γκ’. 5… α καταργηθεί το τελικό γράμμα ‘ς’ και να αντικατασταθεί από το γράμμα ‘σ’. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω αλλαγών, αναφέρει ευρωβουλευτής, το Ελληνικό αλφάβητο θα έχει μόνο 21γράμματα(α, β, γ, δ, ε, ζ, θ, ι, κ, λ, μ, ν,ξ, ο,π, ρ, σ, τ, φ, χ, ψ) και ένα μόνο δίψηφο (το ‘ου’)…

Ο κ. Ματσάκης υποστηρίζει ότι η απλοποίηση της Ελληνικής γραφής καθίσταται αναγκαία μέσα στα πλαίσια μιας τάσης ενωτικής πορείας των γλωσσών στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιπλέον, μια τέτοια αλλαγή θα καταστήσει την Ελληνική γραφή πιο απλή και πολύ πιο εύχρηστη. Ιδιαίτερα όσον αφορά την χρήση ηλεκτρονικού υπολογιστή και σε σχέση με μεγάλο αριθμό ατόμων που έχουν διάφορες μορφές δυσλεξίας’.

Προωθήστε το mail αυτό για την ενημέρωση του κόσμου για τη νέα αυτή και δόλια ανθελληνική επίθεση, με το πρόσχημα δήθεν του εκσυγχρονισμού της (ήδη επικίνδυνα ρημαγμένης τα τελευταία χρόνια) γλώσσας μας!

Υ.Γ. ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΓΚΕΡ: Ο Ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι’ αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή, να πλήξουμε: 1. τη γλώσσα, 2. τη θρησκεία, 3. τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητα του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ………………………….

Θα ήθελα να προσθέσω και τα εξής: Ας τολμήσει κάποιος ξένος να προτείνει σε Γάλλο να εξαλείψει τους τρεις τόνους, ή να γράψει το beaucoup – bocou, ή το couteau – couto. Aς τολμήσει να προτείνει σε ένα Άγγλο να γράψει αντί thought -thot, αντί wrought – rot, ή σε ένα Γερμανό να γράψει αντί Gemutsbeschaffenheit -Gemutsbesafenheit, ή αντί Erbschleicher – Erbsleiher και θα δούμε τι θα γίνει!!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (15)

 1. 0
  0
  Δεν εχω τιποτα με αυτους που εχουν δυσλεξια αλλα εχουμε και τυφλους και κουλους αρα να καταργησουμε και γραφη και αναγνωση.ΜΑΤΣΑΚΗ αντε ματσησου και συ και αυτοι που σε ψηφισαν……
 2. 0
  0
  Α)ο κισσιγκερ μαλλον ποτε δεν τα ειπε αυτα…hoax ηταν ..
  Β)οι αρχαιοι ελληνες ειχαν διαφορετικη προφορα στα διαφορα ι
  Που σημερα χαθηκε…πχ το υ διαβαζοταν ου το η διαβαζοταν εε
  Αρα να αρχισουμε να διαβαζουμε ετσι?
  Γ)γραφαν κεφαλαια και βουστροφηδον
  Οπως ενα βοδι οργωνε το χωραφι ζικ ζακ….αρα να γραφουμε κι εμεις ετσι.
  • 0
   0
   Το…hoax δεν υπηρχε ως εκφραση το 1970-71 που στην πρωτοχρονιατικη ομιλια του ο "σπουδαιος" αυτος ανδρας ξεστομισε σε παναμερικανικη ραδιοφονικη εμβελεια ολα οσα λεει το αρθρο, και που τα εχουμε ξανακουσει πολλακις στο παρελθων.
   Η αληθεια ειναι πως αφου δεν ειναι τηλεοπτικα απο ενα λαο που εχει συνηθισει να τα βλεπει ('η "βλεπει" το ιδιο κανει στους περισσοτερους) τοτε ειναι σα να μην εγιναν ποτε αυτες οι δηλωσεις.
   Αν μη τι αλλο παντως ο χρονος που εχει τρεξει απο το 1971 μεχρι σημερα ΦΩΝΑΖΕΙ πως ειναι μια ιδιαιτερη συμπτωση που ολα εχουν τρεξει οπως τοτε που δ ε ν τα ειχε πει ο τυπος αυτος…Φοβερο ετσι!!!

   ΥΣ: Και να μην ξεχαστω…δεν υπαρχουν συμπτωσεις οπως ΚΑΙ στα καατοχικα ειχε γραφτει ενα ωραιο αρθρο σχετικα προσφατα.
 3. 0
  0
  ΘΕΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΒΡΕΘΗΚΑΝ ΤΟΣΟΙ ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ ΤΟΣΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ??????????? Σ 'ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΤΟΣΗ ΜΑΥΡΙΛΑ Ο ΚΑΘΕ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΙΧΑ ΩΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ ΤΙ……………….. ΚΑΝΟΥΝ????
 4. 0
  0

  ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΧΑΙΡΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗΣ. ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΛΗΣ :

  ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΤΟΥ ΕΔΙΜΒΟΥΡΓΟΥ,ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΕΣΤΙΑΣΗΣ, ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΖΑΡΙΑΣ, ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ : " ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ "

  ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΓΥΜΝΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΥΣ.
  ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ, ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

  ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ..ΚΙΝΑ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ !

  Η ΙΛΙΑΔΑ ΚΑΙ Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ, ΜΕ ΤΟ ΕΞΑΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ, ΕΝΙΣΧΥΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΜΑΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ !

  ΕΑΝ ΠΡΙΝ ΦΥΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΙΛΙΑΔΑΣ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΚΕΙΜΕΝΟ, ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ, ΤΟΤΕ Η ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΤΣΑΛΙΝΗ !

  ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ?

  ΠΡΩΤΟΙ- ΠΡΩΤΟΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΙΔΑΝ ΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΑΛΙΑ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ : " ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ?" " ΣΕ ΤΙ ΧΡΗΣΙΜΕΥΟΥΝ ??" ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ !!!!!

  ΠΟΣΟ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΤΕ ΓΟΝΕΙΣ !! ΑΘΕΛΑ ΣΑΣ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Π[ΑΤΡΙΔΑΣ ΣΑΣ.

  ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, Ο ΓΑΛΛΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ :

  " ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΤΑ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ !!!"

  ΕΙΘΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΟ ΔΩΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΕΙΘΕ ……

  ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕ, ΕΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΘΡΑ, ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΜΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΙΩΞΗ ΚΛΩΤΣΗΔΟΝ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ.

  Η ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ, ΔΙΝΕΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ !
  ΑΓΓΕΛΙΚΗ

 5. 0
  0
  Εδω τουσ μαθαινουν τον κομμουνισμο!
 6. 0
  0
  «Οταν εμείς χτίζαμε Παρθενώνες, αυτοί έτρωγαν βελανίδια».
 7. 0
  0
  ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ !!!!!!!!!!!ΕΤΣΙ ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΔΥΣΛΕΚΤΙΚΟΙ !!
 8. 0
  0
  oloi meneyra…..kai pws empodizeis?????????mono na kathomaste na mathainoume swsta emeis oi idioi sta paidia mas…meta tha to katalavei kai o kathigitis oti to paidi mathainei swsta kai sou kanei katagellia kai erxontai kai sou lene oti antitithesai sttooo kalo tou paidiou kai oti tha prepei na stamatiseis alliws i pronoia tha lavei tis aparaitites energeies gia to kalo tou paidiou …esy omws synexizeis giati ws gonios ksereis oti to kalo tou paidiou sou einai na gnwrizei tin elliniki apo kathe a[popsi …sou ginetai mynisi apo to sxoleio ..erxetai i pronoia ..mplekeis me dikastiria …den kaneis pisw giati ksereis pio einai to dikaio ///se periorizoun apenanti sto paidi …sou dinoun kai kana prostimo …kai meta vgaineis tromokratis …=====yparxei kai i lysi na kaneis ta paidia sou na milane kai tin malakia pou lene oti tha kanoun me tin glwssa mas alla kai tin ieri elliniki glwssa …mystika ….xexe///posoi prospathisan na pane kontra sta eanthelinika sxedia sta sxoleia kai vrethikan antimetwpoi me leitourgous kai pronoies kai apeiles kai prostima kai ean sou mpleksoun to paidi sta xeria tous tote …arxizeis na ksemontareis tis filireinikes taseis kai tis ksanamontareis se mode theoktonou …alliws skyveis ,ypoklinesai kai tous afineis …prepei na polemas xwris tin xara tis maxis …prpei na nikas xwris tin xara tis nikis ,prepei na agwnizesai xwris tin eksapsi tou agwna …
 9. 0
  0
  Εφαρμόζουν το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού Έθνους. Για να υπάρχει Ελληνικό Έθνος, πρέπει να υπάρχει και Ελληνική γλώσσας.

  Επίσης, πώς θα διευκολυνθούν οι τόσοι αλλαδαποί που ζουν στη χώρα μας;
  Πρέπει να τους εξυπηρετήσουν, να μην ξεχωρίζουν και να μην νοιώθουν ξένοι.

  Άλλοιώσανε τον πληθυσμό μας , τον πολιτισμό μας , την Ιστορία μας και θα εξαφανίσουν και την γλώσσα μας.

  Είμαστε μάρτυρες ενός προμελετημένου εγκλήματος.
 10. 0
  0
  οχι ρε θα γραφουμε οπως μαθαμε,δεν θα το αλλαξει κανεις παπαρομουτσουνος.(oxO)
 11. 0
  0
  Με ολη την καλη διαθεση στο φιλο ΠΑΝ ΑΝΑΣ Κ ΕΣΥ με τα γκριγκλις γ….ς την Ελληνικη γλωσσα….
 12. 0
  0
  Να κοιτάξουμε οι σύγχρονοι Έλληνες να διώξουμε τη λέρα που μας κυβερνά και να προσπαθήσουμε να σταθούμε αντάξιοι των προγόνων μας ώστε κάποια στιγμή να μας γράφουν και στη δημοτική και να σταματήσουμε να αναφερόμαστε μόνο στα όσα – μεγάλα – έκαναν κάποιοι πολύ πριν από εμάς. Να προσπαθήσουμε να αποδείξουμε ότι αξίζουμε να λεγόμαστε απόγονοί τους. Μία καλή ευκαιρία είναι να δείξουμε τον τρόπο απαλλαγής από τις τράπεζες και από το ΔΝΤ με κάθε κόστος, αν γκρεμοτσακίσουμε τις αγορές και το συνάφι τους αυτό που θα έχουμε καταφέρει θα είναι μεγαλύτερο από αυτό που έκαναν οι Έλληνες του 40-44. Και δεν εννοώ ούτε τον ΣΥΡΙΖ, ούτε τη Χα, ούτε κόμματα και πολιτικά ορθούς τρόπους. Υπάρχουν παλιοί, καλοί, διαχρονικοί και αποτελεσματικοί τρόποι…
 13. 0
  0
  Στην παράγραφο για το Yale ,στην αρχή μιλάει για κάποιον "απέθαντο" και τα τσιράκια του….τι εννοεί?
 14. 0
  0
  Ο Πενταγραματος

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί