Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:24 - 27/11/2014

Προς το λιμάνι της Ιεράπετρας κινείται το πλοίο με τους 700 μετανάστες

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Με αργούς ρυθμούς πραγματοποιείται η διαδικασία της ρυμούλκησης του φορτηγού πλοίου «Μπαρις» με σημαία Κιριμπάτι που μεταφέρει περίπου 700 μετανάστες προς το λιμάνι της Ιεράπετρας.

Η καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην θαλάσσια περιοχή είναι κακές με τους εμπλεκόμενους στην γιγάντια αυτή επιχείρηση διάσωσης να μην θέλουν να ρισκάρουν την ζωή των 700 ψυχών – ανάμεσά τους και 200 γυναικόπαιδα.

Μάλιστα σε μία περίπτωση που χρειάστηκε η άμεση μεταφορά μίας εγκύου γυναίκας στο νοσοκομείο, σηκώθηκε αμέσως ένα super puma, παρέλαβε την γυναίκα από το πλοίο και την μετέφερε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου, όπου εκεί περίμεναν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που την μετέφεραν στο ΠΑΓΝΗ.

Από το βράδυ της Τετάρτης, όλα είναι έτοιμα στην Ιεράπετρα για την ασφαλή και αποτελεσματική φιλοξενία των μεταναστών.

Μόλις το φορτηγό πλοίο αγκυροβολήσει λίγο έξω από το λιμάνι της Ιεράπετρας θ’ ανέβουν πάνω εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού μαζί με δύο γιατρούς που θα αναλάβουν τον αρχικό έλεγχο των μεταναστών για να εξακριβώσουν αν εμφανίζουν σημάδια κάποιας λοιμώδους νόσου.

Την ίδια ώρα, στο πλοίο θ’ ανέβουν και άνδρες της Μονάδος Υποβρύχιων Καταστροφών (ΜΥΚ) εξαιτίας των ενόπλων ατόμων που βρίσκονται στο πλοίο.

Στη συνέχεια θ’ αρχίσει η μεταφορά των μεταναστών στο κλειστό γυμναστήριο της Ιεράπετρας που είναι έτοιμο για την προσωρινή φιλοξενία των 700 ανθρώπων.

Ήδη συνεργεία του δήμου έχουν καθαρίσει τον χώρο, ενώ οι Σαμαρείτες έχουν μεταφέρει κουβέρτες, στρώματα και κλινοσκεπάσματα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης θα διαθέσει κονδύλιο ύψους 300.000€ για δαπάνες σίτισης, καθαριότητας και όποιες άλλες ανάγκες προκύψουν.

tribune.gr



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Be the first to comment

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*