14:20 - 22/04/2015

Πριν τις κρεμάλες

Ολο καί πλησιάζουν οι κρεμάλες. Όλο καί πιό κοντά. Κάθε μέρα που περνάει, όλο καί πιό κοντά.

(Εκεί να δείς, μανδάμ, ποιός θα «λιάζεται» – καί πώς.)

Όμως, προκειμένου να κρεμάσεις κάποιον, είναι απαραίτητη μιά προεργασία. Έστω, απαραίτητη μονάχα κατά τη δική μου γνώμη. Αλλά, ακούστε με.

Λοιπόν, πριν φορέσουμε την …καλοσαπουνισμένη «γραββάτα» σε κάποιον, χρειάζεται οπωσδήποτε να του κλείσουμε το στόμα. Το ευκολώτερο μέσον προς τούτο, αλλά κι ένα από τα πλέον αποτελεσματικά (κι εύκολα ευρισκόμενο, καί φτηνό), είναι η φαρδειά μονωτική ταινία.

Γιατί, όμως, πρέπει να κάνουμε κάτι τέτοιο;

Ο λόγος βρίσκεται γραμμένος στον «Αγαμέμνονα» του Αισχύλου, την πρώτη τραγωδία της «Ορέστειας».

Αλλά, επειδή ξέρω πως είσαστε τεμπελάκια, ιδού αυτός – έτοιμος:

Στίχος 220. Ο Αγαμέμνων στην Αυλίδα με το ένα χέρι κρατούσε το μαχαίρι να σφάξει την κόρη του την Ιφιγένεια, καί με τ’ άλλο της έκλεινε το στόμα. «Τ’ όμορφο στόμα με φυλακή να σταματήσει, απ’ το να πεί κατάρες γιά το σπίτι.»

Βέβαια, καμμία σχέση δεν έχουν πχ η μανδάμ, ή διάφορα χοντρογούρουνα/Μαυρογιαλούροι με «καλλίπρωρο» στόμα, αλλά πιστεύω την κεντρική ιδέα την πιάσατε.

Λοιπόν, όταν φτάσ’ η ώρα, μην ξεχάσετε τη μονωτική ταινία!

Παστρικές καί ολοκληρωμένες δουλειές!

ΠΗΓΗ

Loading...

Σχόλια Αναγνωστών (5)

 1. 0
  0
  μ αυτή την ελπιδα ζουμε. η κυρα τασια είναι ψυχασθενης και επι πλεον εχει βγαλει τρελα λεφτα από τους λαθρο,και συνεχιζει δηλ θα γεμισει ολη την ελλαδα από δαυτους
 2. 0
  0
  κρεμαλα ειναι πολυ λιγο παλουκωμα να μπει απο το κωλο και να βγει απο το σαφρακιασμενο στομα.
 3. 0
  0
  ΝΙΚΟ! ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ ΜΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ , ΒΛΕΠΕΙΣ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΡΕΜΑΓΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΝΑΖΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ ΤΩΝ ΣΠΙΤΙΩΝ ΤΟΥΣ , ΚΑΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΦΙΛΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ,!!! ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ123!!
 4. 0
  0
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΝΟΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΤΑΙ Η ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ , ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟΥΣ ΒΡΑΚΙ , ΕΤΣΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΕΥΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΑΙΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ !!
 5. 0
  0
  ΠΩΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΑΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΕΔΩ΄΄

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί