Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

09:46 - 07/09/2014

Που είναι το εθνόσημο από τις φανέλλες των διεθνών μας;

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

Πέρα από την αγάπη που τρέφουμε όλοι οι Ελληνες για την Εθνική μας ομάδα και ιδιαιτέρως για την Εθνική μας του Μπάσκετ οφείλουμε να διαπιστώσουμε ότι κάποιοι άλλοι παίζουν παιχνιδάκια προδοσίας ακόμα και πάνω σε αυτήν….

Τι είδους λοιπόν παράλειψη είναι το ότι απουσιάζει από τις φανέλλες των αθλητών μας το εθνόσημο;

Μήπως έχετε την εντύπωση ότι επειδή αναγράφεται (υποχρεωτικώς από την FIBA) το όνομα της χώρας HELLAS στην πρόσοψη της φανέλλας τελειώνει και η υποχρεώση μας….

Η πρώτη και θρυλική Εθνική μας ομάδα του 1987. Χωρίς χορηγούς και με εθνόσημο….

Κύριοι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης όπως παρατήρησα οι υπόλοιπες χώρες φέρουν στις φανέλλες τους τα προβλέπόμενα αλλά και το εθνόσημό τους….

Μήπως η δική μας δεν είχε χώρο να μπεί;

Μά όλοι βλέπουμε ότι υπάρχει εμφανής (άπλετος) στο κέντρο και ακριβώς πάνω από την λέξη HELLAS….

Εντάξει βάλατε το σήμα της FIBA λόγω υποχρέωσης….

Δεξιά υπάρχει το λογότυπο της εταιρείας κατασκευής της στολής και φυσικά κάτω από τον αριθμό ο μεγάλος απατεώνας (συγνώμη χορηγός ήθελα να πω…) η EUROBANK….

Το εθνόσημο όμως που είναι;

Γιατί λείπει το πιο απαραίτητο εθνικό σήμα της ομάδας που αγωνίζεται κάτω από τον τιμητικό τίτλο Εθνική Ελλάδος;

Σημεία των καιρών το εθνόσημο χάθηκε και ο χορηγός σε πρώτο πλάνο…

Παρακαλούμε να διορθωθεί άμεσα στους προσεχείς αγώνες, γιατί δεν είναι δυνατόν να ασχολούμαστε με τα αυτονόητα την στιγμή που τα παιδιά της Εθνικής μας δίνουν τον υπερπάντων αγώνα….

ΘΑΝΟΣ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (17)

  1. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 10:14 ΠΜ

    μα….υπάρχει…"eurobank"
    η τράπεζα που μας σώζει.

  2. Στην καρδιά τους ελπίζω!

    • Ανώνυμος 09/07/2014 @ 11:32 ΜΜ

      ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥΣ-ΟΠΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ ΕΛΠΙΖΕΙΣ-ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ . ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΕΣΥ ΚΑΤΙ ΣΧΕΤΙΚΟ , ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ; ΑΣΕ ΦΙΛΕ…

  3. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:04 ΜΜ

    Το εθνοσημο μας φερει το Σταυρο κι ως γνωστον τελευταια , ο Σταυρος οποιον καιει , το μεταφραζει ως" προσβαλει " και ως ακομα γνωστοτερον , εχει αποφασιστει η καταργηση του και η εξαφανιση του απο παντου-μαζι με τις καμπανες , τις περιφορες εικονων , επιταφειου κλπ . Τι καλυτερο λοιπον , μετα το κατεβασμα των εικονων απο δικαστηρια και νοσοκομεια , οπου κανεις δεν αντεδρασε , να περασει και στο λαοπροβλητο αθλητισμο η μπινια . Απο την αλλη , αυτο δεν ειναι το ζητουμενο τους , η καταργηση των εθνων ; Ε τι δουλεια εχει το εθνοσημο στα ξεφραγα αμπελια . Αλλωστε ετσι οπως καταντησαμε , με ακετοκουμπους και τσιριμπιμ-τσιριμπομ , ισως να ναι και καλυτερα . Ας φερει το εθνοσημο μονο οποιος το τιμα και το αξιζει . Δηλαδη μαλλον ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ .

  4. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:11 ΜΜ

    για την γιουρομπανκ ρε γαμωτο

    αληθεια,ο Γιαννακης που βρισκεται..

  5. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:13 ΜΜ

    Υπάρχει μια τεραστια Ελληνική σημαία στο πλάι της φανέλας, αντί εθνοσήμου!

  6. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:20 ΜΜ

    Στα πλάγια της εμφάνισης έχει ολόκληρη ελληνική σημαία!!!

    Και μάλιστα είναι από τις λίγες χώρες που έχουν το μεγάλη σημαία στην εμφάνιση!

  7. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:43 ΜΜ

    χωρις να ειμαι συμφωνος με το γεγονος, καμια ομαδα δεν φερει το εθνοσημο της στο φετεινο μουντομπασκετ.
    Εκτος του Μεξικο, που μαλλον. φοραει τις φανελες απο τους Ολυμπιακους αγωνες

  8. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 12:53 ΜΜ

    Καλα στραβομαρα εχεις ; Αφου στο δειχνει το " εθνοσημο " : ΕUROBANK . Τι αλλο θελεις δηλαδη για να καταλαβεις , να κανουν και κακα ; Δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι σ εχουν χεσμενο κι εσενα , κι εμενα και το εθνοσημο ; ΕURO-BANK . Tελειωσαμε .

  9. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 1:33 ΜΜ

    Έπειτα από μια γρήγορη ματιά στις ομάδες ,οι μόνες που έχουν εθνόσημο στη φανέλα τους ,είναι η Σερβία και η Τουρκία…

  10. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 2:02 ΜΜ

    εδω πουλανε την χωρα σου, το εθνοσημο σε πειραξε? φιλικα στο λεω, δεν αντιδρουμε οπως θα επρεπε…

  11. ΑΦΟΥ ΛΕΕΙ HELLAS ΡΕ ΦΙΛΕ ΜΕ ΚΑΤΙ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ, ΘΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΣΗΜΟ;

    • Ανώνυμος 09/07/2014 @ 3:01 ΜΜ

      NAI . ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΛΕΕΙ HELLAS ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΟΓΚΟΛΕΖΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ . ΕΙΝΑΙ ;

    • Ανώνυμος 09/07/2014 @ 6:06 ΜΜ

      Εντάξει λοιπόν από φέτος να αλλάξουμε και τις εμφανίσεις των συλλογικών ομάδων και να μην έχουν καθόλου σήμα, αλλά να γράφουν το όνομα της ομάδας με μεγάλα γράμματα στη μέση, σα να είναι ταμπέλα στο δρόμο. Μα είναι δυνατόν τόση κουταμάρα ;

    • ΗΕLL AS EUROBANK ίσως είναι μία Ελληνικη ομάδα αλλά με τίποτα η ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ η οποία έχασε από γνήσιους Χριστιανούς Ορθόδοξους Σέρβους τους οποίους πριν χρόνια διαμέλισαν και βομβάρδισαν τα φιλαράκια μας για την αδιαλλαξία τους και για παραδειγματισμό.

  12. Ανώνυμος 09/07/2014 @ 6:23 ΜΜ

    Η Ελληνική σημαία και το εθνόσημο περιλαμβάνει εκτός απο τα χρώματα μπλέ άσπρο και τον λευκό σταυρό. Το εθνόσημο λοιπόν κακώς λείπει απο την εμφάνιση της Εθνικής μας και οι λωρίδες μπλέ και άσπρο στο πλάι της φανέλας δεν αντικαθιστούν κανένα εθνόσημο και καμία σημαία γιατί λείπει ο σταυρός και αυτό αποτελεί απο μόνο του παραποίηση της σημαίας μας…

  13. Ανώνυμος 09/08/2014 @ 3:11 ΜΜ

    Ότι γίνεται,γίνεται για τον Σταυρό!

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*