Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

07:18 - 11/07/2014

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Διαφημίσεις

ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ

Τον προτείνανε για το Νόμπελ το 1912 και τους είπε Δεν θα το πάρω. Γιατί αυτή η άρνηση στη μεγαλύτερη τιμητική κι όχι μόνον διάκριση σε επιστήμονα; Έπρεπε να μου δώσετε το Νόμπελ πριν τρία χρόνια, αλλά προτιμήσατε τον Μαρκόνι.


Είμαι αυτός που είμαι, σου λέει. Και το ποιος είμαι δεν θα το ορίζει άλλος, άλλοι, με τα όποια κριτήρια. Μεγαλειώδης τοποθέτηση. Δεν επιτρέπω, σου λέει ο Νίκολα Τέσλα, να αποφασίζει, να κρίνει, να συγκρίνει η εξουσία η επιστημονική, η κάθε εξουσία.

Δεν παιζότανε ο άνθρωπος. Απίστευτος εφευρέτης. Πολύ μπροστά από την εποχή του. Και ό,τι βρήκε παίζει σήμερα στη ζωή μας. Σέρβος, που δεν μπορούσε να τον κρατήσει η μικρή χώρα του. Τράβηξε για Ευρώπη και μετά στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Γεννήθηκε σα σήμερα, στις 10 Ιουλίου, το 1856 και πέθανε το 1943 στη Νέα Υόρκη.

Ένας τυπικός μετανάστης, δίχως μια στην τσέπη. Ούτε ένα δολάριο. Με σχέδια στα χαρτιά και πολλές ιδέες στο κεφάλι του. Το ταλέντο στον ηλεκτρισμό. Νέος Κόσμος, αυτός της Αμερικής, σημαίνει πληρώνουν περισσότερο από κάθε άλλη χώρα, τα νέα κόλπα, τις νέες εφευρέσεις.

Ο Τέσλα, ανήσυχος και δημιουργικός, έβρισκε όλο και πιο προχωρημένες γεννήτριες ρεύματος. Δεν έμεινε μέχρι εκεί. Ψαχνότανε πως θα αποταμιεύει ηλεκτρικό ρεύμα χωρίς καλώδια και πως θα το μεταφέρει. Δεν είμαστε ειδικό μέσο για να το ρίξουμε στις λεπτομέρειες.

Περίεργος άνθρωπος. Ιδιότροπος. Δεν μπορούσε να φάει αν στο τραπέζι δεν ήταν τοποθετημένες πετσέτες και σερβίτσια με τρόπο όπως αυτός ήθελε. Αδιαφορούσε για το χρήμα, γι’ αυτόν ήταν εύκολο να το κερδίζει με τις προσφορές συνεργασίας που του έκαναν. Θα τον έλεγες «τρελλό εφευρέτη» γιατί ανεκάλυψε πολλά, μέσα στο οποία τα δικά του πλάνα που εξελικτηκά χρησιμοποιήθηκαν στην κατασκευή της αντιπυραυλικής προστασίας, στο θεωρούμενο «Πόλεμο των Άστρων».

ΠΗΓΗ



Μην αφησετε την Πληροφορια να σας ξεπερασει

Επιλεξτε να γινετε οι πρωτοι που θα εχετε προσβαση στην Πληροφορια του Stranger Voice

Support Hellasbook.gr

Ολοι οι Ελληνες πατριωτες επιλεγουν το Ελληνικο κοινωνικο δικτυο https://Hellasbook.gr ελα μαζι μας γιατι ειναι λογικο πια να μην ειμαστε στους ξενους!!

Θελεις να κανεις ενα δωρο στον εαυτο σου;

Δες την Κατηγορια με τα προιοντα μας
Σχετικά με Κατοχικά Νέα
"Το katohika.gr δεν υιοθετεί τις απόψεις των αρθρογράφων, ούτε ταυτίζεται με τα ρεπορτάζ που αναδημοσιεύει από άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες και δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα, την αξιοπιστία και το περιεχόμενό τους. Συνεπώς, δε φέρει καμία ευθύνη εκ του νόμου. Το katohika.gr , ασπάζεται βαθιά, τις Δημοκρατικές αρχές της πολυφωνίας και ως εκ τούτου, αναδημοσιεύει κείμενα και ρεπορτάζ, από όλους τους πολιτικούς, κοινωνικούς και επιστημονικούς χώρους." Η συντακτική ομάδα των κατοχικών νέων φέρνει όλη την εναλλακτική είδηση προς ξεσκαρτάρισμα απο τους ερευνητές αναγνώστες της! Ειτε ειναι Ψεμα ειτε ειναι αληθεια !Έχουμε συγκεκριμένη θέση απέναντι στην υπεροντοτητα πληροφορίας και γνωρίζουμε ότι μόνο με την διαδικασία της μη δογματικής αλήθειας μπορείς να ακολουθήσεις τα χνάρια της πραγματικής αλήθειας! Εδώ λοιπόν θα βρειτε ότι θέλει το πεδίο να μας κάνει να ασχοληθούμε ...αλλά θα βρείτε και πολλούς πλέον που κατανόησαν και την πληροφορία του πεδιου την κάνουν κομματάκια! Είμαστε ομάδα έρευνας και αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε μαζί μας καμία ταμπέλα που θα μας απομακρύνει από το φως της αλήθειας ! Το Κατοχικά Νέα λοιπόν δεν είναι μια ειδησεογραφική σελίδα αλλά μια σελίδα έρευνας και κριτικής όλων των στοιχείων της καθημερινότητας ! Το Κατοχικά Νέα είναι ο χώρος όπου οι ελεύθεροι ερευνητές χρησιμοποιούν τον τοίχο αναδημοσιεύσεως σαν αποθήκη στοιχείων σε πολύ μεγαλύτερη έρευνα από ότι το φανερό έτσι ώστε μόνοι τους να καταλήξουν στο τι είναι αλήθεια και τι είναι ψέμα και τι κρυβεται πισω απο καθε πληροφορια που αλλοι δεν μπορουν να δουν! Χωρίς να αναγκαστούν να δεχθούν δογματικές και μασημενες αλήθειες από κανέναν άλλο πάρα μόνο από την προσωπική τους κρίση!

Σχόλια Αναγνωστών (4)

  1. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 10:18 ΠΜ

    ΤΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΤΟΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΗΡΩΑ ΠΩ ΠΩ… ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ ΤΕΤΟΙΑ ΖΟΜΠΙ ΣΑΝ ΕΣΑΣ… ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΤΕΡΗ ΑΡΧΗ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΜΑΤΑΙ ΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΥΣΤΟΥΣ ΕΛ-ΛΗΝ. Ε! ΡΕ ΜΑΓΚΑΚΙΑ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΓΙΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ 🙂

    Υ.Γ. Ο ΜΑΡΜΑΡΟΜΕΝΩΣ Β…

  2. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 12:31 ΜΜ

    ΤΟ VACUM-SYSTEM…TO MYΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΕΝΟΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ ΚΑΙ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ NIKOLA TESLA…ΤΑ ΡΩΣΣΙΚΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΕ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ…ΟΙ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΧΗΤΙΚΕΣ…ΕΙΝΑΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΩΘΗΤΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΡΦΥΣΙΚΟΥ…ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΠΑΞΑΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΣΤΙΚΟ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ…ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΑΤΙ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΑΨΑΝ…Ο TESLA ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΣΥΣΩΡΕΥΕΣΗ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ…ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΑΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΕΡΒΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΡΟΤΙ Η ΕΥΡΥΣΥΤΕΧΝΙΑ ΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟΝ MARKONI…H ΡΟΜΠΟΤΙΚΗ ΤΑ LASER ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑΤΑ …Η ΑΚΤΙΝΑ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟ ΥΠΕΡ-ΟΠΛΟ ΠΟΥ Ο TESLA ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΟΙ ΔΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΙ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ [ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΧΜ ]…ΗΤΑΝ Ο ΕΦΕΥΡΕΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ…Η SONY ΠΡΙΝ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΑΡΧΙΚΑ ΣΧΕΔΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΜΕΤΑΔΩΣΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΑ 50 WATT ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 60 ΕΚΑΤΟΣΤΩΝ ….ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΤΗΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΥΡΥΣΥΤΕΧΝΙΑ…ΤΟ 1999 ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ [ ΚΑΙ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΣΕΡΒΙΚΑ ΜΕΡΗ ]…Ο Γ. ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟΝ ΤESLA ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ [ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ] ΟΤΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΟΙ ΣΕΡΒΟΙ ΜΕ ΕΝΑ [ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ ] ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ TESLA ΠΕΝΤΕ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΑΤΟΙΚΕΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΣΤΑΧΤΗ…ΟΙ ΝΑΤΟΙΚΟΙ ΘΟΡΥΒΗΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ…Ο ΓΚΙΟΛΒΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο TESLA ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΦΥΕΣΤΑΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΥΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΕΙΧΕ ΕΝΑ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΑΤΥΧΗΜΑ…ΓΙΑΝΝΗΣ-ΚΟΖΑΝΗ

  3. Ανώνυμος 07/11/2014 @ 1:34 ΜΜ

    ο πατερας του εναλασομενου ρεύματος το ότι τα εργοστασια παραγωγης είναι τοσο μακρυα, είναι χαρι σε αυτή την εφευρεση

  4. Ωραιος γκομενος. Φαντασου κατακτησεις που θα ειχε. Αλλα μαλλον μαλακας θα ηταν που ηθελε να ανακαλυψει τοσα σπουδαια πραγματα για να του τα αρπαξουν οι σιωνιστες.

Σχολιάστε

To e-mail σας δεν θα δημοσιευθεί


*